Komentari na vest

Liverpulu Gakpo, Čelsiju Feliks, a Junajtedu – Veghorst za 3.000.000 evra

M

Meroni

pre preko 1 godinu

Imam osecaj da ce odlicno da sedne Junajtedu. Drago mi je i zbog njega, odlican igrac, razbijao u AZu i Volfsburgu, prosle zime iznenadjujuce presao u vec ispali Barnli u kome nije mogao nista da uradi i sada docekao top klub sa svojih 30 godina.
E

Everton

pre preko 1 godinu

Dovodio je Fergi i Ovena i Larsona na zimu i oni su mu donijeli titule obje godine. Popunjavaju se rupe sa igracima koji znaju svoja zaduzenja u sistemu u koji dolaze, iskusan igrac koji je prava gol masina. Najaca oruzija Junajtedu su krila plus Bruno koji je ozbiljan plejmejker. Fantazija pojacanje nadam se da se vracaju bolji dani na Teatar Snova
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Kao simpatizer,navijac,fan Liverpula(da i bio sam vise puta na Enfildu ali nebitno...),sto ovakav naslov,njima i treba napadac-razbijac,visok za igru u vazduhu,kada treba da se razbije bunker i igra na visoke lopte,imaju oni vec dovoljno krila,poluspiceva,brzih igraca,plus je januar,ozbiljni napadaci i kalibri retko prelaze sada negde,ovo je prelazno resenje do leta.
E

Engleski nogomet

pre preko 1 godinu

Izgleda da su ljudi u komentarima bili u pravu. Ovi sa Mozzarta baš imaju neki kompleks prema Unitedu. Čuj Liverpoolu Gakpo, Chelseaju Felix. Niti Unitedu treba Gakpo, niti Felix. A koliko znam oba kluba su iz Uniteda na tabeli. Zatim, oba kluba uzimaju ofanzivne igrače a sredina (Liverpool) i odbrana (Chelsea) im katastrofa. Napišite vijest o užasnoj transfer-politici oba kluba. Ovdje ste napisali vijest kao da su Lpool i Chelseja prvi i drugi na tabeli, a United 10i i kao da sve "zvijezde" idu samo u ova dva kluba, a u United neki anonimusi. Ili možda bolje rečeno, Chelsea i Liver su u nekoj "idili" sa rezultatima i transferima, a United se ne može sastaviti...
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Bukvalno je tako. Strasno je koliko ne vole Junajted. Jos pise da Veghorst dolazi da "spasava" Junajted, a on covek dolazi kao rezervna opcija... Bitno da se pljune!
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Ne mogu da shvatim. . . Treba im centarfor ko leba. . . Bacaju pare na neke šklj igrace. . . Trose pare ko blesavi. . . A nikako da neki klub prelomi i istrese 20-30 miliona i dovede Mitrovica. . . Pravi centarfor,jak target igrac,gine kao niko na terenu,daje u ispodprosecnom fulamu hrpu golova ( i to svakom klubu). . . Ovo pisem kao navijac Zvezde da se zna. . .
K

KhanBG

pre preko 1 godinu

Brate jasno je to i njima, ne mislite valjda da su toliki amateri (iako im je losa transfer politika generalno). Ali Weghorst je 3 miliona + mala plata. A Mitrovic je minimum 30-40 miliona + veca plata.
r

rwhaa

pre preko 1 godinu

Hahah dobićeš mitra za 20 miliona al u mudima, čovek zabio 11 golova na 15 mečeva ne ide nigde ispod 50 miliona
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

A od kad je to marsijal klasican napadac, ovaj ce da im bude jedini klasicni napadac
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Vlasnici Čelsija umesto što pravite cirkus od vašeg kluba, bolje gledajte kako veliki klub to radi
G

Gost988

pre preko 1 godinu

Za promjenu, bolje i ovako dovesti prosijek igrača koji će ginuti na terenu nego preplatiti umišljenu zvijezdu da se šepuri po terenu i pravi frizure...pa valjda to Junajted najbolje zna...bolje da na vrijeme dovedu kvalitetne igrače za ljeto koji će se uklopiti u sistem, naravno pod uslovom da nesposobni Ameri odu, inače neće nikog na vrijeme dovesti niti po želji trenera...to smo sve već vidjeli...
n

nedano

pre preko 1 godinu

Idealno pojacanje za ostatak sezone. Vjerujte mi da ce se bolje pokazati od Gakpa i Feliixa. Gakpo je protiv Wolvesa bio katastrofa, znaci nijedan uspjesan dribling i bezveze centarsutevi. Ipak je holandska liga bez takticke igre gdje pada dosta golova. Pa pogledajte Bergwijna i jednog Xavi simonsa koji trpa.
t

ten hag zna sta radi

pre preko 1 godinu

Fenomenalan posao Junajteda, bas onako kao kod Fergija, dovedes igraca koji ti treba trenutno, na leto juris top spica, jos ako se ovaj pokaze ostavis ga kao rezervu, plus oni me jure titulu sada pa da im treba zver od napadaca, vec neko ko ce da daje golove povremeno i rastereti mlada krila, dobar je Vout, pravi centarfor.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Al ovi Holandjani, kakvi su to doktori nepotizma. Gde dodje trener, odmah znas da ce dovuci bar 5 svojih.
S

Siuuuuuuuuuuu

pre preko 1 godinu

Nije uopste lose prelazno rijesenje do ljeta. Malo placen, dobar igrac, moze da odmijeni Marsijala koji je sklon povredama bar u nekim utakmicama. Po prvi put u X godina da junajted pametno nesto odradi. Ranije bi dali 50m u zimskom roku za nekog napadaca u formi iz Betisa tako da je ovo skroz ok

JamesBond

pre preko 1 godinu

Jos je Marsijal izuzetno nekonstantan…
В

Вегхорст ће служити

pre preko 1 godinu

Нешто слично као Жиру на сп 2018 биће то добра мартинела само ако крила јунајтеда проиграју
N

NOLEEEEEEEE

pre preko 1 godinu

celziju felix... najveca prevara. 20 miliona za 6 mjeseci a ovaj produzio sa atletikom do 2027.