Komentari na vest

Litvanci na skeneru kapitena Suduve: Pitanje je samo koliko će golova primiti

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realno nema sta protiv Srbije da trazi Litvanija.
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Sta ima da se prati kod nas ? Da navijam za Nedimovica koji nas pravi maloumnima ? Neka hvala...sad vam na stadion nece doci niko...
B

Bob.f

pre oko 1 godinu

Iskreno ja ne mogu vise da navijam za Srb posle ovog cirkusa u nasem fudbalu...samo sam iskren.!. kroz sport ucimo buduce generacije casti i postenju ,a ne ovokvom ligom(regularnosti) izborom predsednika itd..pozz
Ш

Шумадија фк

pre oko 1 godinu

Не мораш. Нико те ни не тера. Путуј игумане. П.С. За репрезентацију своје земље се не навија због неког играча, тренера, функционера, стања у савезу или јавности, временске прогнозе или хороскопа, већ зато што је твоја репрезентација. Представља твоју државу и још важније твоју нацију. У тих 90+ минута постоји само Србија и њен противник.
G

Gostinho12

pre oko 1 godinu

Šumadija, ono što je čovek želeo iskazati je da reprezentaciju kao i savez ne doživljava kao skup najboljih što ova divna zemlja ima već kao privatnu tvorevinu, te zato ne želi da je bodri. Svako ima pravo izbora i osećaja pripadnosti.
c

cznis

pre oko 1 godinu

Dobar igrac, steta sto je dugo tamo. Mogao bi da zameni Dragovica lagano
J

Jaroslav Šegrt

pre oko 1 godinu

"Očekujem da Srbija nastavi sa dobrim igrama, bez obzira na ono što je bilo u Kataru". Nama izveštajem predstavise da je "ono" bio uspeh te da su za to nagradjeni "bonusom" od po 300 k eura!??
@

@Jaroslave

pre oko 1 godinu

Blago ovima iz Ljutice Bogdana sa šegrtima poput tebe.