Komentari na vest

Liga stvorena za veterane i rehabilitaciju asova, Murinjov šampionski pelcer za nadu Fenera

P

Prenos

pre oko 1 mesec

Da li je prenos na Sportklubu ?
L

Lago di Como

pre oko 1 mesec

Turci često znaju da kažu da od tri velikana iz Istanbula, navijači "crnih orlova" dolaze na Vodafon park samo zato da bi gledali zalazak sunca sa prelepog Bosfora, ne verujem da će im to sad biti primarno, Imobile definitivno prva zvezda tima i među glavnim kandidatima za prvog strelca lige, tu je ozbiljno pojačanje i Rafa Silva, godinama unazad jedan od najboljih igrača Benfike, uz super talentovanog Kiličsoja, ipak teško da će baciti rukavicu Galati i Feneru, koji su po svim mogućim parametrina koplje iznad, teško da će njihovi međusobni susreti odrediti šampiona, mislim da će prvak biti ekipa koja bude najmanje prosula bodova protiv slabijih, Trabzon i Bašakšehir će se boriti za ta poslednja mesta koje vode u Evropu, od ostalih očekujem da ekipe koje izlaze na Mediteran, konkretno, Antalija i Alanja budu negde na sredini kao i prošle sezone, voleo bi da opstane Bodrum, popularno letovalište na obalama Egejskog mora. Izbacite sada tekst za portugalsku Primeiru i ona počinje večeras.
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Ta izreka je vrijedila za prosli stadion sa kojeg se moglo vidjet, a ne za vidafon sa kojeg se slabo vidi, tako da vise ne moze ta fora...
D

Dinamicni 9 setove

pre oko 1 mesec

Jos nemogu da verujem da Fener vise od 9 sezona Nije uzeo prvenstvo. Valjda I tamo Erdogan I drzava sputava I sistematski unistava. Sad salu na stranu. Valjda bitka za trofej bice u dvoje. Galata I Fener. Mislim da ce bahce uzeti jer je Tu Murinho I da imaju najjaci budzet. Favourite od senke naravno Bediktas I Trabzon. Mozda I Basasehir Al neverujem. Bice Ovo siguran Sam neizvesno do kraja.