Komentari na vest

Leva noga, brz dribling, savršen pregled igre - Milojević izabrao zamenu za Stamenića (VIDEO)

N

Ni on ne misli tako

pre 23 dana

Po opisanim karakteristikama,ispade da se Rodri ofarbao u tamno!
F

FkpCascais PRAVI

pre 25 dana

Ovaj koristi moje ime, valjda nema petlju da govori u svoje ime pa onda namerno koristi tudje. Nista ovde napisano nisam ja napisao sem ovog ovde komentara.
m

maree939292929

pre 25 dana

Nemojte suditi dok ne vidite igraca uzivo i dok ne krene da igra za ekipu, ne znam ni ja kakav je ali ne zelim da sudim, pljuvao sam Serifa, pa ga Milojevi dovede u red iako mi se ne svidja kao igrac, sve zavisi kako se uklopi u tim. Po snimku ne mozes da procenis, fino deluje, ali za bilo kog igraca mogu da izvuku najbolje poteze, a sta je sa losim? A to iz kog kluba dolazi nema veze, odakle je dosao Kanga, Ivanic, Bukari, Kraso nista iz boljih timova nego Apoel.
g

gost666

pre 25 dana

valjda ovo znaci manje kange na terenu steta sto ce manje igrati ilic knezevic i lucic mada ovaj moze i na krilo sto nije cudno miloje bi voleo malo defanzivnijeg igraca na krilu
m

mm00

pre 25 dana

vrhunski sut i pregled igre on 7 golova i 3 asistencije na kipru za dve sezone
m

mm00

pre 25 dana

kakve veze ima sa stamenicem covek daleko ofanzivniji
N

Nekaa

pre 25 dana

Gledao sam proslogodisnji dvoboj Apoela i Vose. Apoel je rutinski dobio, a Dalsio gospodario sredinom terena.
T

Tegusigalpa

pre 25 dana

Taman kada sam pomislio da vise necemo dovoditi totalno limitirane stare igrace od 28-35 godina iz drugih liga petice i trecerazredne strance iz liga gorih od nase, Terza i ekipa me sokirase. Da li je moguce da nista nismo naucili za sve ove godine? Ovo je transfer u rangu Van La Pare, Tomanea, Zandera, Falka, Garsije, Kanjasa itd. Dovode coveka od 28 godina kome je najveci domet u karijeri propali nikad gori Apoel??? Covek je bio pred ocima najvecih klubova u Portugalu, niko ga nije hteo, sad dolazi bez obestecenja. Da li Iko normalan misli da je takav igrac pojacanje za LS? Kome je ovo palo na pamet? Kakav kvalitet ovaj panj moze doneti? Na mladim igracima bar postoji sansa da nesto zaradimo. Sta cemo dobiti za ovoga kad bude odlazio?Ma uzas! Muka mi je!
?

??

pre 25 dana

Izgleda da je miloje i suvise skroman kad dovodi igrace
G

Gabro

pre 25 dana

Obecanje je palo i nema nazad: STVARA SE MOCNA, EVROPSKA ZVEZDA. Moramo imati poverenje u tim: Terzic, Mrkela, Marin, Milojevic, da ce sastaviti mozaik sa kvalitetnim igracima. Ka je u pitanji moj licni ukus, od pominjanih svidjaju mI se posebno BEK IZ KOREJE, DZIKIA, DALSIO, RADONJIC I VANGELIS. Tu bih dodao najboljeg domaceg LEVOG BEKA i DJAKOVCA k0ji mogu da se dovedu za sitnu paru.
p

procitao naslov

pre 25 dana

kad ono nije davids
F

FM'd

pre 25 dana

Evo vidim prenose mediji Zvezda salje ponudu za Mihajla Cvetkovica. To ce biti najbolji Zvezdin posao u zadnjih 15-20 godina. Ako je istina da ga Cuka pusta za 2.5m fantastican posao uprave. Treba mu dati 9ku i gurati jako ove sezone, vredece preko 10 miliona do sledeceg leta. Sa ovih par iskusnijih pojacanja, nadam se da je Korejac gotova stvar i jos jedan kvalitetni zadnji vezni kao Samaseoku bicemo preozbiljna ekipa! Ne bi me cudilo da padne jos neko brzo krilo i pored Radonjica!
g

gg3+

pre 25 dana

decko ima 17 godina i 170cm morace jos da ojaca i napreduje za seniorski fudbal posebno evropu
C

Cmoljo

pre 25 dana

Lud je ako dođe u Zvezdu, pored ponuda iz Holandije i Belgije. Upravo zbog ovakvih "pojačanja", poput ovog nesretnika sa Kipra, u svim linijama tima mladi domaci igrači treba u širokom luku da zaobilaze Zvezdu. Samo ovaj opis igrača u uvodu teksta. Jbt, ja se čudim sta ovaj radi u 28 na ns Kipru. Kako ne igra bar u Portu ili Benfiki.
B

Bojo

pre 25 dana

Za dve godine, 81 utakmica, sedam golova i tri asistencije !?! Skoro jedna asistencija godišnje???
T

Tegusigalpa

pre 25 dana

Takvu statistiku je svojevremeno imao i Van La Para kada je dolazio. Za ocekivati je da nas jednako oduseve.
F

FkpCascais@Pazi

pre 25 dana

@Pazi – Sam priznaješ da si budala zato jer odgovaraš na moj komentar, ali nisi samo zato budala, pošto ne shvataš kakve se mutne radnje događaju u i oko Zvezde! Ovaj Dalsio je tipičan menadžerski posao između Terzića i Milojevića, oni dovode igrača zonskih kvaliteta, po isteku ugovora, bez obeštećenja, sada će ga brutalno forsirati godinu dana i taj izvesni Dalsio, će imati zagarantovano i zacementirano mesto u timu! Posle će ga negde prodati i podeliti zaradu! Zvezda nema nikakvih troškova, a njima parica kaplje u džep! Pošto sam tvrdiš da si budala, verovatno te nisu obavestili da se ista situacija desila i sa Stamenićem!
G

GABI GO

pre 25 dana

DOBAR IGRAC IM sta da pokaže .bolji od kange .nemoj da sudite a niste ni videli igraca.pljujete tu po miloju. A molili i kukali da ga vrate nazad .sad vam ne valja NAPRED. ZVEZDO SAMO NEBO NAM KE GRANICA
s

sashki85

pre 25 dana

kangu može samo De Brujne da zameni
P

PD

pre 25 dana

Nebo je granica hahhaha
D

Dejani

pre 25 dana

Juče su već pisali kiparski ili grčki mediji za njega kako je moguć transfer u Zvezdu. Vidio sam prije nego sto je objavljena vijest da Stamenić odlazi. Ovaj je slobodan igrač , a mislim da je do sada imao najbolju sezonu u karijeri, tako barem govori statistika. 28 mu je godina, naravno ako nije lazirao godine kao svaki drugi crnac.
b

bašamrkalj

pre 25 dana

Koliko me Milojević nervira kada krenu transferi, čovek živi u nekoj eri u kojoj veruje da će mu se ponoviti sreća protiv Kopenhagena, tamo u Austriji... Skoro 50 miliona ste uzeli od transfera, vi ne umete da nadjete 2 zadnja vezna od po 5 miliona koji jedu loptu kao Hvang. E samo sam zato voleo Bahara, što je rekao hoću tog i tog, ne zanima me koliko košta. Ajde bre Milojeviću uozbilji se, ceo život dovodiš igrače koje se ti trenirao. Čoveče dominiramo u ligi to je ok, ali daj jednom u životu sada kada imate para kao blata, dovedite momke iz dijaspore koji su strašni igrači i koji bi došli i ginuli za Zvezdu, a pritom prave bruka razliku. A ima ih samo se treba potruditi. Šta mi daješ hajlajts ovog tipa, Kangva je na videu izgledao kao da vredi 10 miliona pa šta je uradio? A ovi su mi pobednici što kad god se nešto kaže protiv Terzića i Milojevića, odmah to grobari pišu. Imam pravo da mi se ne svidja Vladanova politika na osnovu koje dovodi igrače i kraj. Ako prodate i Hvanga, slobodno vratite sve gardiste i neka se Vujadin skine da igramo kao pre 7 godina. Jezivo
P

Pep

pre 25 dana

Kad je Bahar počinjao svi pricali najbolji trener zvezde presing igra ovo ono, nakon grupe u ligi sampiona svi rekli idi Bahare, Miloje vrati se. I kad se vratio Milojevic onda opet ne valja ljudima. Pa mi smo stvarno bolestan narod ali bolestan!
N

Ne ceni

pre 25 dana

Jedan narod, po 30. ludaka sa interneta. Čitao sam ja i strane komentare, veruj mi isti đavo. Pročitaj nekad pa ćeš se uveriti.
B

BSCZ

pre 25 dana

A bukvalno brate, muka ti dođe. Nije ni Hwang mnogo bolje dočekan i mnogo se sumnjalo u njega, a vidi sad. Plakanje da ostane, on nam je primer kakve igrače treba da dovodimo i slično...
F

FkpCascais

pre 25 dana

Mogu da zamislim koliko je kvalitetan ovaj drvenjak za fudbal, sa 28 godina, a dolazi kao sloboda igrač, jer ga niko neće! Da je Zvezda privatizovan klub ovaj trener-štetočina ne bi smeo priviriti Marakani, niti bipravio ovakve ispade u prazno! Mislim da ovaj trener-štetočina vodi hibridni rat protiv nas navijača Zvezde, a on je dobro upoznat sa tehnikom hibridnog rata, jer je nedavno jedan već dobio protiv Partizana, u jednom pravom blic-krigu! Ovaj trener-štetočina je u svom prvom mandatu na isti način doveo izvesnog Žandera, trubu za fudbal, a posle se pravio po onoj narodnoj izreci “Nemam pojma! Nisam odavde”! Jedna stara srpska izreka kaže: ”Jadna majko, jadnih li svatova”!
P

Pazi

pre 25 dana

Ovo, sa 28,kao da ima 100 god. Najbolje godine u fudbalu. Ma ceo komentar ti je glup. I ja sam budala, što ti odgovaram.
Z

Zvbcn

pre 25 dana

Sa kime mi napadamo Ligu Sampiona... Pustili smo Dragovica, prodali Bukarija, prodali Stamenica i izvesno Hvanga, a mozda i Glazera. Svaka cast Terza
R

Retro

pre 25 dana

Cim pomenem terzu I nesto negativno odma dobiješ minuse iako si zvezdas. Dosla neka vremena ne smes reci sta mislis...
D

Don Vito Corleone*

pre 25 dana

UEFA treba da uvede pravilo da treneru koji radi van granica svoje zemlje i dobije 5 uzastopnih OTKAZA, treba zabraniti da se bavi trenerskim poslom u narednihn 25 godina! Da je to na snazi, ne bi nas prave navijače Zvezde, one koji ne dolaze na Marakanu iz ovakvih i sličnih razloga, ova neznalica od trenera ovako terorisao! Niko pametan ne može zamisliti dve stvari! Prva, dovesti igrača iz kiparske lige, jačine beogradskog potsaveza i druga, dovesti 28. godišnjeg igrača, koji je do svoje 28. godine sakupio svega 8 utakmica u nacionalnom dresu i to u dresu Gvineje Bisao, zemlje koja se nalazi 116. mestu FIFA rating liste?! Sramota!
A

A tebi

pre 25 dana

Zabraniti upotrebu telefona. Po čitave dane pišeš ovde gluposti, i tako iz dana u dan. Dosadan si, smaraš, itd.
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Rekao bih ti nešto ali ne mogu jer mi žiLi ruKa. A i daću ti jednu lepu daMu da se igraš.
E

Evo ga

pre 25 dana

Afrikanac, sad te tako zovemo.
B

Branko UE

pre 25 dana

Poticem iz bas fudbLske porodice. Otac mi bio kapite Slobode, brat igrao u zvezdi stric i si sportski novinari i zaista moram da Vas zamolim da se opustite i pustite ljude da sami razmisljaju a ne da im naturate VSe misljenje. Da li vi imate zivot izvan komentara. Opustite se i uzivajte u deci, unucima, komsijama. Ne gubite vise vreme da nas ubedite u svoje stavove. Ili se ukljucite u politiku
S

Sh

pre 25 dana

Kakav si ti "pravi" navijač Zvezde, ako kažeš da ne dolaziš na stadion, i smišljaš razloge zašto to ne radiš?
L

Logitech

pre 25 dana

Opet dovode stranca?
D

Dalcio

pre 25 dana

Dalcio je po karakteristikama sličan Kangi, samo što je fizički bolji. U teoriji su ista pozicija, barem po karakteristikama, ali nadam se da Zvezda neće koristiti kao Kangu sada tj. kao zadnjeg veznog. U biti vrlo ofanzivan igrač koji voli da ubrza igru i protok lopte. Nije toliko polivalentan kao što ga ovde predstavljaju i nadam se da će se Miloje držati njegove prirodne pozicije, a ne da eksperimentiše kao u Apoelu gde nije bio baš najbolji. Ove sezone jedan od najboljih igrača u timu. Po meni nije zamena za Stamenića, ali jeste za Kangu koji nadam se narednog leta odlazi u penziju i iz tog ugla Dalcio može puno da pruži Zvezdi. Ne očekujem puno od njega u Evropi osim ulazaka sa klupe.

Usput

pre 25 dana

Nikad ni čuo a pogotovo ne gledao ga ali na 80 utakmica u kiparskoj ligi 3 asistencije meni apsolutno ne zvuči kao zamena za Kangu.
D

Dalcio

pre 25 dana

3 golova i 5 asistencija zapravo i to u ligi koja je mnogo tvrđa od naše. Primera radi Apoel je postigao 63 golova, a Zvezda 94. Dalcio nije okružen igračima kojima je okružen Kanga i mnogo je ujednačenija borba. To je velika razlika i ja stalno ponavljam da je Kanga skoro pa odličan u Zvezdinom sistemu. Dobija male faulove, ima odlične saigrače oko sebe i tako ima dobru statistiku. Stavi Kangu umesto npr. Đakovca ili Radina u TSC-u, šta misliš da bi se desilo? Upola ne bi bio koristan i dobar kao u Zvezdi, a statistika bi mu se naglavačke okrenula.

Usput

pre 25 dana

Kanga Rostovu 80 utakmica 14 asistencija. Sparta Prag 81 utakmica 16 asistencija. Zvezda 223-64 . Kanga svojim dugim loptama bi možda više asistencija upisao u TSC nego u zvezdi gde protivnik uglavnom igra u niskoj zoni.
D

Duduk

pre 25 dana

Samo donesite otpadi..ima da gazimo u EVROPU? Jos Hwang fali da ode I onda sve ca da bude top. Imamo mladici Rodic, kangaroo I Katai za buducnost..srecno moja Zvezdo volim te.
G

Gorostase

pre 25 dana

Jel ste ponosni jer zaradjujete novac od botovanja?
B

B Kosa

pre 25 dana

Duga kosa, taman ten, pregled kao izmisljen …
G

Gostionik43

pre 25 dana

Ovo je pojacanje kao Jander kad ga je Miloje doveo sa Kipra. Treba Marin opet da odradi ono njegovo.. Proslo leto kao pojacanja figuriralo dosta mladih igraca iz Evrope, Late Lath, Opoku, Krasso, Hwang, Bedia. Ove godine bar na pocetku prelaznog roka deluje mi kao da smo se vratili par koraka unazad kao za vreme prvog Milojevog mandata, povratnici i pojacanja sa Kipra. Evo vidim ljudi ovde pisu Samaseku za zadnjeg veznog bi bio odlicna opcija i definitivno korak napred, voleo bih da pored Radonje dovedu jos jednog brzanjca kao sto je Bukari dosao u 23 god za 3 miliona. Ne sumnjam da ce posle ovih par uvodnih Milojevih i Terzinih transfera Marin da baci magiju sa 2-3 pojacanja na kojima cemo zaraditi kako u sporstkom tako i finansijskom smislu. Bar para ove godine ima i mozemo da se nadamo! Napred Zvezdoooo!
B

BSCZ

pre 25 dana

Prošle godine smo išli direktno u LŠ i imali smo luksuz da pregovaramo sa nekim igračima koji su van dometa naše lige, a gle čuda, ove godine igramo kvalifikacije i nemamo takav luksuz.
C

Cccc

pre 25 dana

Kakva glupost staro sa 28 g igraču najboljim godinama i iskusan. A kad se računaju njegovi golovi pitam ja vas koji zadnji vezni daje puno golova.
D

Drvo

pre 25 dana

Šerif II, samo malo povučeniji.
P

Pst

pre 25 dana

A kako ces sa njim udariti na Benfiku kad tamo nije prismrdeo. Trenirao sa drugim timom. 28 godina dovodis ga jer ga niko nece.
O

Ok

pre 25 dana

Kad vidim komentarisem. Sta znaci slobodan igrac. Ocekivao sam Grujica ili Racica.
A

Aaeera

pre 25 dana

Ovaj je klasicna 8 po potrebi 10, nema lil veze za zadnjim veznim , dokle kupovati igrace koji nam ne trebaju
P

Predrag Drugi

pre 25 dana

A bekovi? Gde su vam bekovi?

Jovan Rašković

pre 25 dana

Prodali mlado da dovedu staro.
Z

Zvezdas vr

pre 25 dana

Pa sa tako skromnim ucinkom na cak 80 utakmica cemu mu sluzi ta leva noga,jel prebacuje fuzbal preko tribina
S

SB

pre 25 dana

Pusti ti levu nogu, jel moze ovaj ko bonus?😁😁
Š

Škrabotina

pre 25 dana

Bolje poredjenje od Kange bi bio Grujić samo brži/okretljiviji sa slabijim udarcem sa distance. Ako ostane Hvang biće ozbiljan par.
L

Lazaros

pre 25 dana

Доста са препирањем, сви ми ћемо видети крајем Августа шта су довели и урадили!!! По мени Хванг је померио границе у нашој Звезди, тако да треба да тежимо његовом и чак мало већем квалитету од њега!! Ако то успемо са још 2-3 играча његовог квалитета било би одлично!! Клуб би се попео на још један виши ниво

Proficap

pre 25 dana

Hvang i njegov kvalitet cemo tesko videti u Zvezdi, a i u srpskom fudbalu uopste, takvi igraci dolaze jednom u 40-45 godina. Vanserijski igrac, koji lagano moze da igra u ligama petice. A sto se tice ovog decka, ako ga je Miloje trazio, i saradjivao sa njim, ja tu nemam sumnje. Tako je bilo i sa Benom, svi su se smejali, na kraju je covek ostavio dubok trag u Zvezdi.
P

PecaCzvBgd1

pre 25 dana

Ben je dosao kad Zvezda jos uvek nije bila na nivou na kom se trenutno nalazi, pritom je dosao iz Olimpijakosa. Ben jeste legenda, i kao covek i kao igrac je ostavio traga, ali trenutna ocekivanja prevazilaze igrace tog profila i kvaliteta. Fudbal je postao igra brzine, reakcije, snage. Te price "magija u levoj nozi" i ostale gluposti su za prosli vec, eventualno pocetak ovog. Danas se podrazumeva da igraci podjednako znaju da koriste obe noge, da se sposobnost pasa, suta, centarsuta ne dovode u pitanje.
o

otvorite oči

pre 25 dana

Hvang ćete tek videti koliko zna u Evropi. On u našoj raspaloj ligi nije mogao da igra sredinu seče pasove i asistira a kamoli protiv jačih. Sve što je zatvorio na sredini zatvorio je bio Stamenić.
K

Koan

pre 25 dana

Pazi sad, pojavio se među tastatura znalcima i verovatno JSD "mozgovima" novi pojam.... PRODAJNI POTENCIJAL... Do sad se uglavnom komentarisalo kakav mu je igrački potencijal, mada i to uglavnom pišu neznalice..ali sad su odjednom počeli da pišu i o ekonomiji u fudbalu 😵‍💫
m

magico81

pre 25 dana

taj da je dobar ,nebi zabadava odlazio
R

Raša P

pre 25 dana

Mani se komentara, trči na aerodrom pobegoše vam igrači!!!
@

@magic

pre 25 dana

Potpisujes se na engleskom a srpski ne znas da pises...grozno si nepismen!
T

Triton

pre 25 dana

Sta ima za onog grka iz Az
O

Od

pre 25 dana

Toga nema ništa, ne zaluđujte se bez potrebe.
f

fk.kk.Decenija

pre 25 dana

Iz ovih hejterskih poruka dole prema svim Zvezdinim pojacanjima i prema Terzicu se jasno moze zakljuciti da su navijaci nogometnog jsd kluba ocajni i da ne mogu da prezale nikako sto bukvalno nista zivo osvojili nisu ove sezone,ja prosto uzivam u njihovim suzama i nemoci,samo im poruke ostale i nista vise ove sezone jer su sve pogubili i u fudbalu i u kosarci!
Н

Нико као ја

pre 25 dana

Које ове сезоне? Нису освојили ништа од када је он ту, осим оног што су отели! И неће освојити ништа док Терзић буде ту.
M

M. R.

pre 25 dana

Tako je. Muka prevelika - i pritajeni strah da bi suša mogla da potraje i decenijama. Jedared punih 18 godina nisu pobedili na Marakani, kup nisu bili osvojili 35 godina... Imaju oni te periode.
T

Thjj

pre 25 dana

Uživaš u tuđoj tugi baš lepo od tebe. Ti si baš neka duša od čoveka. Pravi hrišćanin. Zapamti karma je tu vreba iza ćoška.
s

sve se pise

pre 25 dana

zaboravili ste vest o velikom povratku Sautemptona u prvu ligu. Ne volite da pisete o Sautemptonu?
C

Cz tim za Lš

pre 25 dana

Glazer- Ristić, Spajić, Stojić, Seol- Hvan, Dalcio (Grujić) - Olayinka, Ilić, Radonjić- Krasso (Endiaj)
O

Ok

pre 25 dana

Kraso nije konkurencija Kataijiu. Magiko je najinteligentniji igrac tima. Mesta mora biti i za Ivanica koji je tik iza magika. Sto se bre palite na strance. Pa Zalimir sa njima pogubi sve jos spiskao meleone eur.
o

ovog cemo

pre 25 dana

u carlton za 3m
p

podesen

pre 25 dana

Ovde zvezdasi pisu da je ovaj bolji od Stamenica.Zakljucujem samo da je stariji od njega 6 god da Englezi placaju za mladjeg 5 milki evra a za ovog slobodnog i starijeg ne dadoše ni evro.Zakljucak je da Englezi ne znaju nista a da nasi znaju sve.E sad Koventri ne igra LS pa im mozda ovaj od 28 g ne treba za istu.
7

7god bez titule

pre 25 dana

@podesen... 4 duple za redom, pozdravi vaseg Vazuru!🤣🤫
P

Pjer

pre 25 dana

Pa i neznaju bas puno. Koja budala moze da plati Grilisa 100+ ili Sterlinga slicno...samo tamo i nigde vise,znaci glyperde su teske.
G

Gost007

pre 25 dana

Haha komedia..zaradili zimus i sad solidno para a oni kupuju visak iz Kiparske lige..a hoce ligu sapiona🤣🤣🤣
M

Mile led

pre 25 dana

@gost, 7 god bez titule, jel boli ?
G

Gosttt

pre 25 dana

Dobar igrac bolji od Stamenica ali cemo tesko sa njim ligu sampiona...
G

Gostivar

pre 25 dana

Ne idemo mi sa njim u ligu sampiona. On ide sa nama
T

Terza...

pre 25 dana

...stavio🔒na jsd,puna podrska za njega!👍
D

Domaćin

pre 25 dana

Izuzetno kvalitetan, tehnički potkovan i brz igrač, što u Stameniću nismo imali. Zaista me čudi što do sada nije ostvario bolju karijeru, jer zaista ima visok kvalitet. Ukoliko zadržimo Hvana ovaj Dalcio će u tandemu sa njim biti pun pogodak. Dobrodošao majstore u najveći klub istočne Evrope, želim ti puno sreće i da dokažeš ovim "tastatura stručnjacima" kakav si zapravo igrač!
i

ivangaryy

pre 25 dana

dobro druze kako onda ovi glupi englezi dadose za stamenica 5 milke a ovaj nama dolazi dzabe, daj bre nemoj da ste smesni terza i kompanija uzimaju procente od fudbalera koje dovode, kako ovog igraca nije zapazio neko iz ruske ili grcke lige nego ga bas ovi nasi strucnjaci primetili, pravi dug ce se videti tek kad ovu lopinu skinemo a on ce otici samo kad sklone picoustog sa vlasti jer on ga je doveoni dok je on tu ovaj se ponasa kao da mu je zvezdu licno deda ostavio, nemoj nikad da se zaboravi da je on imao OFK BG i gde su sad… sad su terza junior i mrkela juniori tu da se nauce na propali klub pa ce i oni posle kod nas
D

Deca iz Danske

pre 25 dana

hahaha... ma "ne valjaju" ni Radonjic, ni Dalsio, ni Stojic...ni Terza, ni uprava...ma niko zivi🤣, to ce najbolje da nam objasne u komentarima jsd navijaci kluba koji cim proviri u Evropu isprate ga sa 6 komada deca iz Danske!
T

Tačno tako

pre 25 dana

Al se pojačavamo...igračem kome je isteko ugovor iz Kiparske lige...Deki nam dovodio "jaka" pojačanja iz Italije a Miloje ponovo svoju kombinaciju...i posle cemo se pitati sto ne igramo i proleće u Evropi...za nasu ligu će sigurno da valja ali ako hocemo nesto vise ovo sigurno nije pojačanje već samo popunjavanje igračkog fonda iz svojih "kombinacija"...strašan igrač, ...istekao mu ugovor u Apoelu a sigurno ga nisu primetili Grčki klubovi...malo je tesko poverovati
Z

Znaš

pre 25 dana

Li ti da su Ronaldo i Mesi bili za Dž. I mnogi drugi veliki igrači, ljudi neće da produže ugovor, da bi sami mogli da biraju novi. Tako da te priče, ako nema obeštećenja odmah je loš, su teška glupost. Ne pričam u vezi ovog, nego uopšte za sve fudbalere.
S

Smesan si....

pre 25 dana

@Tačno tako... Tacno se vidi da ne znas nista o fudbalu, i Boaci je dosao kao slobodan igrac u Zvezdu pa eksplodirao vec prve sezone, takodje i Luis Ibanjez je dosao za dzabe iz Dinama pa nam bio najbolji igrac, bilo je takvih Milion primera do sad, al sta to vredi pricati nekome ko je u zivotu fudbal igrao samo na kompijuteru i soniju a misli da sve zna ccc....🤦
N

Nenad1246

pre 25 dana

Zašto ovo meni liči na Srnića. Univerzalac sve može da igra,a ništa pojma nema. Opet pravimo bunker ekipu,a rasprodajemo takmičarsku. Nema nama pomoći samo tapkanje u mestu nadam se da grešim i daćemo igrati fudbal u Evropi,a ne statirati sa autobusom dok nas pune u LŠ.
z

zaks

pre 25 dana

Pa daj onda, ako si zvezdaš, iskreni, doniraj par stotina miliona ojrića da " sklopimo" ekipu i da se opet radujemo.

gemathegreat

pre 25 dana

Pa tebi pomoći sigurno nema.
M

Mili pfc

pre 25 dana

Kako ih spaja kad ima 3 asistencine na 81 utakmicu
z

zaks

pre 25 dana

Tuga je duga.Zahid i Bibras razvaljuju, traže ih iz lige 5.
p

podesen

pre 25 dana

Rukom ih zove i spaja.
G

Gost77

pre 25 dana

Camavinga za sirotinju! :D
C

Czv1989czv

pre 25 dana

Mi hocemo iskorak a dovodis ovoga. Eeee svasta
K

Kamavinga

pre 26 dana

Oću broj 10 kad dodjem terzicu
G

Gost92

pre 26 dana

Dalcio bi bio dobro pojačanje za Partizan ili Vošu ali za Zvezdu koja želi ponovo u Lš nikako!!!
M

Magnum357

pre 26 dana

Koliko komentara i većina su grobarska ? Ova doza kompleksa prelazi u teško psihičko obolenje. Mada nije ničudo kako se priča da u ustanovi Laza Lazarević sve više ima gužve neki čak i spavaju ispred kako bi došli na red !!! 🙂
P

Providno

pre 25 dana

@Magnum357,, Upravo tako👍 Stojic i Radonjic reprezentativci Srbije, pa zatim ovaj iz Apoela koji je takodje reprezentativac...itd ma niko od njih "ne valja" za Zvezdu haha, jer to najbolje znaju navijaci kluba koji titule video nije punih 7 godina a LS zadnji put igrali za vreme dinosaurusa, oni takvi jedini i pisu i napadaju sva Zvezdina pojacanja, to je vise nego providno!
z

zaks

pre 25 dana

Ali kao da u niskom startu čekaju ovakve vijesti i da pljuju.Jedino bi me začudilo i razočaralo da među ovakvim komentarima ima i od zvezdaša.
p

pretjerujete

pre 26 dana

ispricaste o njemu ko da je Doku...
H

Halapenjo

pre 26 dana

Prodas Bukarija za 7 miliona i Stamenica za 5, dovedes Dalcia za 0€ u 28 godina, prodajni potencijal takodje 0 i Radonjica u 28 godina za 1-2 miliona sa takodje minimalnim prodajnim potencijalom. Jasno mi je da se pravi takmicarska ekipa kakvu Miloje hoce, ali mora malo i Marin da se slusa i dovede neki 20-21 god sa prodajnim potencijalom. Sva pojacanja do sad nemaju nikakav prodajni potencijal Stojic, Dalcio, Radonjic sem mozda Luke Ilica koji ima 25 i moze da se proda mozda za 2/3 miliona za sezonu-dve.
s

samo se pitam

pre 25 dana

a mozda potencijal za transfere lezi u prodaji nasih mladih igraca? imamo ih nekoliko sad u prvom timu ,imamo u Graficaru a i nekoliko u ovim kadetima sto su igrali polufinale Evropskog prvenstva. dakle utisak mi je da imamo koga mi da prodamo. A i nismo trgovinsko preduzece.Fudbalski smo klub. treba malo i igraca koji ce neki rezultat garantovati.
E

E jeste....

pre 25 dana

28 godina!Pišeš kao da smo doveli igrača od 38!To su najbolje godine za jednog igrača a što se tiče prodaje, tek tu imamo potencijal koliko hoćeš.Treba napraviti konkurentnu ekipu a to možeš sa takvim igračima a ne sa klincima!
P

Pa sad bas

pre 25 dana

Nije ovo import-export doo, vec fudbalski klub koji mora da generise rezultat, da bi izmedju ostalog zadovoljio navijaca (citaj pljuvaca) poput tebe. Ako se ispostavi kao pogodak, sta ces onda pisati? Ako bude promasaj, usla nula, izasla nula, nikome nista. Nece njemu plata biti u rangu Hvana, Serifa, Kataia, Ivanica, Kange, Spajica, vec daleko niza. Uostalom, ipak je Zvezda klub kojoj drzava ne placa licence (plate igracima) iz budzeta da bi prosla UEFA monitoring, tako da ne moras da se brines da nece uzeti nesto od tebe kao poreskog obveznika. Radonjic ce doci na pozajmicu, tako da ne moras ni da se brines ni oko toga (mada ni ja licno nisam puno za njega) pa ako klikne kako bi mogao, tih tricavih milion-dva nisu neki problem. A sto se tice punjenja budzeta od prodaje, pa imamo mladih igraca koliko volis, tako da nema zime - a znamo da ti mladi bas i nisu kadri da naprave nesto veliko (mada nam mozda za to treba Bahar).

gemathegreat

pre 25 dana

Dečko berza je druga vrata levo.
m

mađija ne prestaje

pre 26 dana

Znači, drugi Kamavinga!
n

natko

pre 26 dana

Гдје игра тренутно ,,Роналдо,,Сенић?
Đ

Đukin fan

pre 26 dana

Box to box😉😉😉Nek je džabe pa vajdica!!!I da bude 70 % ko Kanga biće za ove domaće livade do volje!!!Ostalo nit Zvezda može niti ima šanse da dobaci!!!Naprosto mera je Srbija a ove ekskurzije po Evropi klasika zamajavanje već godinama !!!Malo sarenila i lažne nade za navijače!!!Ne plaćenike !!!Oni pak znaju i za koga i za šta rade
D

Dupla Kruna 4x

pre 26 dana

Alooo 'strucnjaci' koji fudbal igrate samo na igricama,smanjite malo sa botovanjem i lazima,decko ako dodje, docice UMESTO STAMENICA koji je bio rezerva i od koga je duplo bolji i ozbiljniji igrac + Reprezentativac svoje zemlje, i jos mozemo da ga dovedemo bez obestecenja sto je odlican posao!
l

luks1

pre 26 dana

odlican posao? sumnjam,da je tako dobar vec bi ga uzeli jaci bogatiji bice to jos jedan promasaj ali ako je dzabe sto ga ne uzmu drugi
V

VAR

pre 26 dana

Pa što ga ne uzeše englezi ako je duplo bolji, nego plaćaju Stamenića 5M? Sigurno im je loš skauting.
P

PecaCzvBgd1

pre 25 dana

Doci ce kao slobodan igrac covek od 28 godina kome je kiparska liga vrhunac karijere... Stamenic bi ove sezone eksplodirao i prodali bi ga na zimu za duplo vise bez ikakvih problema, u tu istu Englesku. Od silnih prica o ulaganjima u igraca 8 miliona, do toga da dovodimo prosecnog stopera koji sa svojih 26 godina nije izasao iz Srbije, vedetu iz kiparske lige od 28 godina, Radonjica od takodje 28 koji u Majorki nije mogao da se nametne. Ako je ovaj lik zamena za Stamenica ja ne znam stvarno cime se bave ljudi u nasem sportskom sektoru. Opet neke kiparsko/grcke kombinacije i dovodjenje anonimusa u vise nego zrelim godinama (setimo se onog levog beka cijeg imena ne mogu vise ni da se setim, iz Pafosa dosao). Preko glave mi je vise ovih "box-to-box" bivsih velikih talenata sa "savrsenim pregledom igre", pa toliko smo valjda sazreli da nam svima bude jasno da ako sa 28 godina nema ozbiljnog fudbala u nogama, a nema, jednostavno nije za nas. Aj jos Ibanjeza da vratimo, mozda i LeTaleka da zameni Draga.
N

Nenad1246

pre 25 dana

Al se nalupeta za čas posla.
B

Boya

pre 25 dana

@VAR, pa što ga Englezi nisu uzeli prošle godine isto za dž, nego sada za 5M od Zvezde
7

7 godina...

pre 25 dana

@luks@var... Jel tesko podneti 7 god bez titule ? 🤣🤫
d

da se zna

pre 26 dana

80 utakmica 3 asistencija i 6 golova paklen igrač učinak nezabeležen u svetu bravo za sportski sektor kako su ga oteli od loznice Borca Smedereva
s

samo

pre 26 dana

Makelele,ne znam da li je dao gol u zivotu,a bio najbolji zadnji vezni na svetu godinama.
V

VAR

pre 26 dana

Ovo je neki univerzalac tipa Srnića, takve Miloje voli, može da pokrije više pozicija, a ni na jednoj nije dobar.
F

Francuz 13/84

pre 26 dana

Ovo ne treba da radimo . Strance treba da kupimo da prave razliku , kao koreanac . Platis ga 2 do 4 miliona , da mozda kasnije mozes i da ga prodas . A nasu djecu treba forsirati , nisu nista gori od ovih takozvanih pojacanja .
m

milo123

pre 26 dana

po vama do juce ni Koreanac nije imao pojma. Nadam se da ce i sa ovim isto da bude.
@

@milo

pre 25 dana

Druže, oni zaborave šta su juče pisali, a ne da pamte nešto pre 6 meseci. Samo idu od vesti do vesti i pljuju. Ima ovde ljudi koji stvarno prate fudbal i piše dobre stvari. Ali ih ima i brdo pljuvača,to im je duševna hrana.
M

Milojko Arsenic's

pre 26 dana

Због дуга ФИФА забранила Фудбалском клубу Партизан да региструје играче до јануара 2026. Међународна фудбалска организација (ФИФА) забранила је Партизану да региструје играче до почетка јануара 2026. године, преноси Спортклуб. Партизан је кажњен забраном регистрације новајлија у наредна три прелазна рока. Према одлуци светске куће фудбала вицешампион Србије ће на појачања моћи да рачуна тек од почетка 2026. године!
B

Brankoni84

pre 26 dana

Očekujem da se Terzinjo oglasi pa da nakon srpskih Bekama i Mesija predstavi Zvezdinog Čuamenija.😁
U

Ujka Zitko

pre 26 dana

Mene je zaista vise bruka da navijam za nas nogometni jsd klub koji titule video nije celu Deceniju a LS igrao zadnji put kad je Tito bio ziv,ne mogu to vise da podnesem,prestacu da pratim fudbal!
i

imeime

pre 26 dana

Vau, kakav komentar, kakva duhovitost. Vau. Aplauz. Verovatno ces kad porastes shvatiti povezanost politike i fudbala u Srbiji. Polako, ima vremena.
K

Kalcopolista

pre 26 dana

@Ujka, Pravo da ti kazem i mene je vise sramota nasej vokrijevog kluba!

Mr 007

pre 26 dana

Kanga je imao dabl-dabl ucinak godinama,a ovaj na svakoj 8 tekmi uradi nesto. Mrkela odavno ne zasluzuje posao.
d

d.g.

pre 26 dana

Sigurno nije pojačanje za lš. Što se naše lige tiče Tsc je ostao bez Stojića, trebaim uzeti Ćirkovića, Voša se pojačava sa Šaponjićem, Parrtizan ima zzabranu. dovođenja igrača. Znači tu nam tek ne treba pojačanja. Za lš ako se nešto misli moraće ozbiljniji igrači...
T

Trn

pre 26 dana

Dragovica menja Stojic, Hvanga Dacio, nema sta, ekstra prelazni rok. Trazili ste Milojevica, gledajte...
S

Strucnjaci iz fotelja

pre 26 dana

@Trn... Ne lupetaj gluposti,tek je poceo prelazni rok a vi "strucnjaci iz fotelja" vec poceli da pematuju! Dolazi jos jedan stoper koji ce biti starter umesto Dragovica a Hvan i Glazer ostaju u klubu, Stamenic je prodat da bi se njih dvojica zadrzali i sl.sezine, informisi se malo pre nego sto lupas po porukama!
D

Dobar igrac

pre 26 dana

BOLJI OD STAMENICA ZA 10 KLASA,BRZI,BOLJI DRIBLING,BOLJI PAS,BOLJI SUT...DOBAR IGRAC!👍
C

Cek

pre 26 dana

81 nastup, 3 asistencije a ima strasnu levu nogu kojom spaja napadace sa golom?
S

Srdjan88

pre 26 dana

Greska u tekstu. Imao je 10as na 81 mec za Apoel, ove sezone 5. Ako je igrao na poziciji centralnog veznog to je odlican ucinak. Ne mora njegov dobar pas da bude asistencija, moze pasom da otvori kontru da dobro uposli krilo koje onda pronadje napadaca, da pasom napravi visak. Toni Kros je imao 8as u Spanskoj ligi na 33 meca a ovaj 5 na 21. Niko nece reci da Kros nije klasa od igraca na toj poziciji zar ne?
R

Raša P

pre 26 dana

Kako Milojević to nije video dok su bili zajedno u Apolonu. Toliko treninga, toliko utakmica i da ne vidi. A ti to video iz prve i ako nisi video igrača. E da si jedini ni po jada, nego vas mnogo ima i svi navijate za isti klub.
A

Aval Isah

pre 26 dana

Samo da Mrkela ništa ne skautira i biće top prelazni rok
S

SFRJ

pre 26 dana

Još jedan igrač koji igra isključivo jednom nogom. Brz jeste, ali troši vreme dok "namesti" poziciju na tu levu za šut ili centaršut. Voleo bih da grešim. U svakom slučaju, dobrodošao!
z

zgemba82

pre 26 dana

zato je za DZ
l

lool

pre 26 dana

Ja bih licno voleo De Brujnea i Rodrija.Ajde ljudi uozbiljite se vise.Ko da dodje u ovu ligu
N

Nedo bog

pre 26 dana

https://fminside.net/players/4-fm-24/55083796-dalcio
G

Gx

pre 26 dana

Bravo Terzo..prodajes grace pa dovedes novi za džabe...kange..i kangwe..
f

fk.Decenija

pre 26 dana

@Gx... 7 punih godina bez ijedne titule🤫
T

Terza....

pre 26 dana

...stavio🔒na jsd,puna podrska za njega!
U

Ujka Zitko

pre 26 dana

Salu na stranu ljudi.Sta je bre ovo,gde su Srpska deca? Nasta ovo lici,dovode se neki afrikanci,egipcani.... sta je sa nasom buducnost? Jos malo pa ce Srbi biti manjina u Srbiji....
K

Kalcopolista

pre 26 dana

@zitko... Cak 7 god smo bez ijedne titule i 20 god bez odigrane ijedne LS,kud ces gore za nas od toga?
M

Ma da

pre 26 dana

Sa Srpskom decom ćeš u kvalifikacije, možeš forsirati 1,2,igrača.Ali igrati sa klincima u evropi i primati petarde. Samo im skidaš cenu. Da je tako jednostavno pa niko ne bi dovodio strance u Evropi.Ali će to malo sutra da bude.
S

SKULA 1122

pre 26 dana

Ne mogu da verujem da je to neko primetio? Zar jos ima takvih?
п

пара пара

pre 26 dana

Ми одласком Букарија немамо више крило,а потребна су нам и десно и љево крило.Нисам за доласке играча у задње дане прелазног рока у августу.Ако оду Глазер или Хван то више није иста екипа.Што се тиче домачи играча сви су замјеењиви укључујући и Иванића и магика
G

GostLazar

pre 26 dana

Spominje se (i na transfermarktu takodje) mladi fudbaler Irana Mohammadjavad Hosseinnejad iz Sepahan-a. 76% sansi da dodje, igra sredinu. Ako bismo ga doveli, morali bismo da platimo, jer ima ugovor do 2027. godine, ali opet sam negde procitao da ga prate i drugi klubovi, pa mozda ne bi bilo lose resenje da mladi reprezentativac Irana zaigra kod nas i unovcimo ga kroz koju godinu kao Stamenica danas.

Srpski samuraj

pre 26 dana

Ovaj eventualno pojačanje za našu ligu. Za Evropu, naravno, treba mnogo jače.
U

Ujka Zitko

pre 26 dana

E tek sa ovim necete pobediti ni posle 8.god na JNA!😂😂😂😂
R

Rokas

pre 26 dana

idi leči se
n

nekaaaa

pre 26 dana

nebi bilo u radu da vas deljemo jos na jna sta bi vam ostalo onda
s

samo

pre 26 dana

Vi niste pobedili 13 utakmica na Marakani,sto je pet vise.Zato ne lupetaj.
Z

Zvezdas1989

pre 26 dana

Neko je napisao.Terzo Samasekua dovedi odlican,Slican sanogu bas takav igrac nam treba
G

Gostimirovic

pre 26 dana

Savrsena leva noga, savrsen dribling, brzina, eksplozivnost...a lik 28god i igrao na kipru 🤦‍♂️
j

jeehhw

pre 26 dana

28 god najbolje godine,ne znam sta ti nije jasno?
G

Gostimirovic

pre 25 dana

Nije mi jasno zasto si tako glup
З

Зајечарац

pre 26 dana

Аталанта је одличан примјер како се може играти.Ни близу нема буџет од осталих клубова,али је довела топ играча Лукмана.Спомиње се да је у прелазном року на појачања дала 1о милина евра ,значи мање од Звезде ,а остало је историја.Годинама уназад играју одличан фудбал и титула лиге Европе није пала с неба.Нико се наравно од навијача не заноси да Звезда може у четвртфинале Лш ,али толико лоших прелазних рокова изазица сумњу да нису чиста посла
D

Druže

pre 26 dana

Jesi ti svestan šta si napisao. Samo pogledaj koliko su dali West Hemu para.
A

Ajde

pre 26 dana

Kad nas naše komšije prate, razumem. Ali ima ih dosta iz susedne nam države. Tako i treba, da znate ko je institucija bio i ostao.
G

Gostbh

pre 26 dana

Pa glup je ko kaze da Zvezda nije institucija, ja ne vidim nista lose sto pratim Zvezdu i opcenito Superligu, kao ston prstim Bundesligu, mogu i ovu ako me zanima, ne vidim da mi neko moze zabraniti ili da ima neki problem u tome
D

Dejan77

pre 26 dana

Samasekua dovedi...nista ne znate...mnogo trci sto osim Hvanga u ovom timu niko ne radi...Rodic..Ivanic..Katai...itd...nema to ko da pokrije
S

Student

pre 26 dana

Rodic i Magiko su u planu za nasu ligu i kao dzokeri za evro scenu…

Zvezda ispred svih!

pre 26 dana

Nadam se da ce biti pojacanje. Verujem Miloju. Mada, na prvi pogled ne uliva poverenje. Gde god je odlazio to je bilo bez obestecenja. Nije mlad, a nema bas jakih utakmica u nogama. Skromna dosadasnja karijera. Videcemo. Ja sam zagovornik da ili dovedes top stranca ili da igra domaci igrac.
g

gost1991

pre 26 dana

ovaj igrac nam igracki moze doneti dosta toga vidim da je tehnicki sasvim dobar , ako stoji dobro kondiciono stvarno bi ovo moglo biti dobro pojacanje jedino sto za razliku od stamenica koji je prodat konvertiju nema prodajni potencijal
M

Mile12

pre 26 dana

Kakvi ljudi ovde komentarišu strašno, sad eto Milojević ne zna ništa (i ako nas je doveo od Florencije do Liverpul.)ali oni u fotelji i sa telefonom u ruci sve sami menadžeri i stručnjaci!
h

halo

pre 26 dana

Doveo nas je i do prečki Tomanea i penala Žandera upravo sa ovakvim a la Kipar pojačanjima.
G

GostLazar

pre 26 dana

Mozda Kanga ide na leto, pa je ovaj momak njegova zamena i igrace domacu ligu i par minuta u Evropi ako treba. Sigurno da nije doveden kao zamena Stamenicu. Takodje, ako je on zamena za Kangu, odlicno. Kanga ima vec godina, a ovaj je u najboljim.

Alex Mano

pre 26 dana

Sa ovakvim "pojacanjem" DOBRO razumem zasto se tresu Real, PSG, Mancester, Bajern i ostali velikani!!! Ima para u zvezdi ali 99% ide u pogresne dzepove!!!!!
D

Dragoo

pre 26 dana

De budi realan? Od koga da se trese Real?. Pa oni dobiju silni Cjty ,Bayetn i ostale... ako se plasiramo u LS i otkinemo koji bod do je nas max... samo realno treba. Jer da bi bio komkurentan u LS trebas uloziti bar 50-100 miliona
T

Trajko se zovem

pre 26 dana

Bravo ti ga na Terzetu i Mitketa će igramo opet u ligu šampiona. Terzeta je mag za fuzbal će dovede dobri dribleri u Zvezdu. Zvezda će igramo moderan fuzbal. Na svakoj utakmicu na Marakanu će bide 30 iljade čoveka u našoj ligu.
Z

Zvezdas1989

pre 26 dana

Koji ce nam k ovaj.Umesto da dovedu nekog mladog veznog da moze u buducnosti da se proda za dobre pare,ti dovodis nekog koji mu je vrhinac karijere apoel.Bolje Ada forsirati ili dovesti nekog
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 26 dana

Nije Sloba kriv mi smo govna. I to vam je to. Cuj pojacanje sa Kipra. Druze Kipar je za letovanje, off shor poslovanje itd, nije za fudbal. Bolje nemojte nikog da dovedete, kradete minute Sljivicu, Knezevicu i ostalim momcima. Sta ce nam ovaj? Milojevic ga trazi, nema on sta da trazi i skautira on je tu da trenira i da ide kuci posle treninga. Morate da dovedete Radonjica, Ristica, Grujica i centarfora pod hitno! Sportski pozdrav.
л

лева нога

pre 26 dana

десни џеп....
G

GostSaSevera

pre 26 dana

Što volim ove navijače od 2017. godine. Mnogi se ne sećaju koji su igrači igrali kod nas pre tih 7 godina, a sad im ne odgovara Ilić, Stojić, Dalsio, Radonjić. Okej za Dalsija nije imao neku karijeru, al Milojeva želja, pustimo dečka da odigra par utakmica pa ćemo lako bacati drvlje i kamenje. Al ne razumem Stojić (najbolji igrač TSC u evropi), Ilić , Radonjić (najveći izlazni transfer, najbolji fudbal kod Miloja) što oni ne odgovaraju. Domaći, kvalitetni igrači, ne znam koga očekujete. Takođe mislim da tek sad kreću bombe na 3 4 pozicije.
D

Druže

pre 26 dana

Da dođe Ronaldo ili Mesi, bili bi matori. To su kontraši i ništa drugo. A većina su teški pljuvači.
L

Lazaros

pre 26 dana

Показаће време какав је, па ћемо судити!! Н даје кад сам гледао у првом делу првенства, хтео сам да умрем. У другом делу је 70% бољи, у много сегмента!! Али опет за мене није топ Шпиц, зато што ми можда тражимо нешто што је не могуће купити за 4-5 милиона или НЕ?? Хванга смо добили за те паре али под срећним околностима, сви знамо како!! Да би се купио добар играч за неке нормалне паре, треба да се поклопи доста ствари!! Зато Скаутинг мора да се подигне на много већи ниво и да се чешља Јужна Америка, Азија, Африка!! Погледајте Лудогорец, они имају 10 Бразилаца, за Тијага су узели паре од Брижа и ставили још клаузулу 20% су узели око 15 милиона а плаћем је милион!!!
N

Nindza

pre 26 dana

Ma daj koj drubling, bitno da mu je iq veci od broja kopačke i da zna da igra fudbal..
A

ApsolutnoJa

pre 26 dana

Evo ga, skauti sa Mocarta, nisu ni videli igraca a vec ga pljuju.

Alex Mano

pre 26 dana

"pojacanje" iz Kiparkse lige! Pametnom dosta!
@

@alex mano

pre 25 dana

Pa zar cemo da dovodimo iz premijer lige?
с

синиша

pre 26 dana

Вжно је да су ту још Родић,Канга узпоштовање ранијих успјеха њих двојица више не могу играти озбиљан фусбал јер су гнеке грешке биле кључне ,Родићева у дербију,Кангина против Шерифа када је заслужено добио цвени картон и није играо у реваншу
M

Mator sam

pre 26 dana

Pamtim ranije kupoprodaje kada sam naivan verovai da ce tim biti sve jaci i jaci. Zato sada vise nista ne verujem
P

Plačem

pre 26 dana

Pa ovo je komedija, spaja špiceve sa protivničkim golom, na 80 utakmica 3 asistencije???????? 🤣😂🤣 Od prihoda 100 miliona kaže Doktor, a dovodi mačke u džaku.
в

вицкаст

pre 26 dana

Могу мислити да нуије било прије пар сезона правило гола у гостима,Краснодар би нас избацио уз сво уважавање Милоја као тренера.Мислим да се плаши да тражи од управе да ризикује с играчима из јачих лига.То је моје мишљења.Боље довести 3 играча класе него 7,8 који ће попунити број
B

BokiUSA

pre 26 dana

Recimo da verujem treneru kao I vecina navijaca CZ I da mu necemo zameriti. Igrac dolazi kao Slobodan ili dzaba sto bi rekli. Ako mu ne bude plata tipa 500k za sezonu vec mnogooo manje pa I ako ne bude nista od njega nije ni velika steta. Sto se tice pojacanja treba nam jos jedan CB tipa lige sampiona kao I oba beka. To treba dovesti na vreme da se uigrava. Plus igrac sredine terena I napadac (svi da budu za LS) nikako slobodni iz Kiparske lige ili igraca za kojeg niko ziv cuo nije...
к

кристијан

pre 26 dana

Изгледа да ми немамо озбиљне амбиције да ојачамо тим .Из сезону у сезону смо само најављивали да ћемо бити дупло јачи да се можемо сваком супроставити ,али по овом што се дешава нисам ни мало оптимиста.Нама треба играч пакер на арефини кој дави противника и који је опасан по гол .Овај ми не личи по потезима ,нешто направи али ништа посебно .Могли смо идомаћу верзију таквог играча наћи.Управасе покрива иза резултата домаћих трофеја,мијесто да имамо велике амбиције у Европи
п

по навици

pre 26 dana

бледолик....ФК Камерун????
m

milo123

pre 26 dana

veoma se inspirisani sa komentarima danas, sve kao da je ista 'osoba' pisala (pre ce biti neki chat GPT). Veoma vickasti, kako li je Perezu promakao, kako ne igra u Realu, Gvardiola, samo 4 asistencije bla bla. Isto tako ste i za Hvana pisali, te da valja ne bi dosao, te nije dao nijedan gol, te ga oduva svako u duelu. Kaze neko dole da se potucao po nizeligasima - a Boace dosao direktno iz Juvea kod nas? Ili sta da kazemo za Vardija? covek bio amater. Da li to znaci da je on bio los, pa naprasno postao dobar, ili da ga niko nije provalio? Jel vi mislite da vi bolje poznajete fudbal iz igrace od Milojevica? Ajde lepo igrajte menadzera i osvajajte Ligu Sampiona sa Zvezdom 5 puta zaredom. To je moguce! Ovo sad sto se radi ne valja nista! Niti znate sta ce da igra, ni koliko, ni kakav je igrac ni nista - ali vrlo znate da odmah pljujete i zbijate fazone ko pripiti bumer ispred dragstora. Ajte jos, nisam se dovoljno smejao. Sta jos niste izvalili?
m

milo123

pre 26 dana

samo da dodam jos jednu stvar, Seri iz Vojvodine - odakle je dosao i koliko je placen? Balavite svi za njime sada, a secam se vrlo dobro kad je doved - taj da valja ne bi dosao ovde, dovode nekog crnca za te pare bolje da igraju nasa deca i tako dalje i tako dalje. Srecom pa se vi nista nigde ne pitate, pa ovo vase trabunjanje osim sto trosite vazduh nikome ne skodi. Poj
g

gost1989

pre 26 dana

Darjan za skauta
B

Bahar

pre 26 dana

Neko u komentarima napisa. Sad se otvara prostor za Knezevica. Knezevic ce dobiti sansu u prvom timu kad i moja baba. Nemam rjeci ovaj je neki panj poput Serifa.
P

Poslednji skaut

pre 26 dana

Fascinantno je da se u komentarima ljudi najvise bave ekonomijom! Zvezda obavezno da raspise konkurs za poziciju SPORTSKO-DIREKTORSKI - EKONOMSKO- KOMERCIJALNI- MARKETINSKI DR MR ( po mogucnosti aktivni igrac sa dobrom statistikom u top 5 liga) STRUCNJACI!!! NAPRED ZVEZDO!!!❤️🤍❤️
T

Trajko se zovem

pre 26 dana

Bravo ti ga na Terzetu i Mitketa će igramo opet u ligu šampiona. Terzeta je mag za fuzbal će dovede dobri dribleri u Zvezdu. Zvezda će igra moderni fuzbal će bide na svakoj utakmicu na Marakanu 30 iljade čoveka u našoj ligu.
M

Manche

pre 26 dana

Ovaj ce da menja minute sa Kangom, a pravi zadnji vezni obavezno da se dovede.
T

Tuneki

pre 26 dana

Zander igra sedmu ligu, Kanjas odmah zavrsio karijeru, a sta tek reci za Van Paru
J

Ja Tarzan a ti..

pre 26 dana

Ja pricam vec danima da od evrope nema nista,i to se vec vidi po odlascima.Ponovo suplja prica don Terze.Sta da trazis u evropi a samo trazis ko je slobodan igrac da ne das zutu banku.Terzo odlazi i povedi svoju kliku .Aaaaaaaaaa ( Tarzanov krik).
H

Hannibal

pre 26 dana

Uz sve nedostatke koje Kanga poseduje, hajde da stvari posmatramo ovako: u prethodne dve sezone, igrajući u Evropi i našem prventstvu koje je jače od kiparskog, postigao je ukupno 25 golova i imao 22 asistencije! Uz to, uz Obamejana, najbitniji je igrač reprezentacije Gabona, koja je za klasu jača od Gvineje Bisao. Dakle, statistika apsolutno ne govori da bi sa Dalsiom dobili adekvatnu alternativu i u perspektivi zamenu za Kangu. Ostaje da se nadamo da uprava zna šta radi, mada sa Stamenićem nisu pogodili, a ni sezonu pre sa Kingsom Kangvom i Edmundom Adom.
B

BokiUSA

pre 26 dana

Sa stamenicem su jedino pogodili... dosao za 0 prodat za 5 mil. Odigrao je super korektno niti savrseno a daleko od loseg. Tako da ako bi se svaki ovako pokazao mi bi bili u plusu za 5 God 200 miliona...
Y

Yap

pre 26 dana

Eee u dilemi sam dal smo ja i ovaj iz Gvijane matori ili mladi.. S obzirom da imamo po 28 dina.. Nekom smo mladi nekom matorii😁
D

Drvo

pre 26 dana

Za fudbal mladi, za dobar transfer u fudbalu matori. Zvezda mora da prodaje igrače jer ne zarađuje od ulaznica. Za Zvezdu mator.
s

sedim pijem kafu

pre 26 dana

i citam koliko strucnjaka na jednoj vesti. A niko od tastature nije video loptu. Kad ste toliki strucnjaci sto ne vodite neki ozbiljan klub, nego ovde pisete gluposti…
Б

Бата Ђора

pre 26 dana

па нису сви стручњаци ко Ја,Чика Миша Косановић,Бошко Ђуровски и Ти ....
Б

Браво

pre 26 dana

@Бата Ђора ти си много вицкаст данас
F

Forever Young

pre 26 dana

Leva noga, brz dribling, SAVRŠEN pregled igre auuuu jeee. E jesmo maheri, oteli smo igrača Sitiju ispred nosa. Terzić je i za Senića rekao da je novi K. Ronaldo a lik posle Zvezde igrao samo Nemačku 4 ligu. Sve su ovo mačke u džaku, ako hoćeš dobrog igrača moraš dobro i da ga platiš, jer taj koji je dobar a još i slobodan, taj ide lagano u ligu petice, sve ostalo su prazne priče.
s

sve je receno u naslovu

pre 26 dana

skauting sluzba je bolja od portove. prodali stamenica, osrednjeg igraca za 5m i dovode bukvalno jeftiniju zver koja pokriva sve pozicije sredine terena.
A

Alex Wolf

pre 26 dana

Ovo ce biti nas Camawinga
H

Hoće hoće

pre 26 dana

Jel kao što je Senić bio naš Kristijano Ronaldo??? Jel kao što je Nikolić bio naš Luka Modrić???? Manite se ćorava posla.
g

go4st

pre 26 dana

Sa Terzicem i Milojevicem, Zvezda ce uvek biti zarobljena u 2017 godini kada sa malim budzetom i prosecnim igracima moras sve da uradis. Danas, kada iza sebe od te 2017 godine imamo skoro svake godine Evropu, mi i dalje ganjamo igrace po Kipru i ostalim zabitima. Klub se od 2017 jos nije uzdigao, a prihodovalo se vise od 200 miliona sto kroz transfere, sto kroz ucesca i pobede u ovim takmicenjima. Ne mozemo dovesti velikog i dobrog igraca ako ga deda od malih nogu nije ucio da navija za Zvezdu, nasa uprava nije sposobna da dovede jednog Dragovića. Slaba vajda ova prica al ajde, navijam da gresim..
p

pietrys

pre 26 dana

ljubomorni nek su im uzdasi, napisa jedan pametan covek u jednoj lepoj pesmi....
O

Ojo

pre 26 dana

Počelo je,uvala sumnjivih igrača sa Kipra
U

Ujka Zitko

pre 26 dana

Sta rece tvorzic,profitirece 100.mil,a dovode neke afrikance za dz😂😂😂😂 esien za sirotinju😂😂😂😂
B

Baxter88

pre 26 dana

Kamavinga za sirotinju
G

Gost 976

pre 26 dana

Brz dribling , pregled igre , strašna levica ,šta rade ovi skauti iz Reala , Barse oteše im igrača ispred nosa
R

Raša P

pre 26 dana

Čuvaju pare za Saldanju
M

Maestro

pre 26 dana

Ovaj ce da ima minutazu umesto Kange a umesto Stamenica imamo Knezevica malog,najbitnije je da zadrzimo Hvana i Glazera i da dovedemo onog beka iz Koreje,plus jos klasican zadnji vezni,mladja verzija Sanoga,krilo i spic.
P

Plavi10

pre 26 dana

Hahaha bas pravi igrac za Ligu prvaka, Ciparska liga 81 utakmica 7gol 3 asistencije statistika boli glava.
H

Ha ha ha

pre 26 dana

,, ima sjajnu levu nogu kojom spaja igrace sa golom'' 80 utkmica 3 asistencije. 😀😀 Pa mi smo cirkus, izgleda da je i Miloje postao menadzerski trener, procenti, koverte, usluge.
@

@Plavi10

pre 26 dana

Bolje gledaj svoj klub koji prima petarde od prosecnog Paoka. Mani se tema o Zvezdi. Lp.
R

Raša P

pre 26 dana

Koliko su Natho i Kanga dali ne računajući penale?
G

Gost1234

pre 26 dana

Zvezda ove sezone igrala ligu sampiona, a tvoj dinamo skupljao petarde po Grckoj u kupu Lilijane Ronketi))))))))))))
T

Tako je

pre 26 dana

Moxri, samo ti prati dešavanja u najvećem klubu na Balkanu, sigurno ti je tata pričao o Zvezdi. To je normalno, vidiš da te je naučio nešto pametno.
P

Plavi10

pre 26 dana

Gost1234 jos je Zvezda daleko od Dinama pogledaj koeficijent, a Dinamo da nije primio petardu od Paoka nebi bijo prvak. A da je losiji nebi pobijedio u Zagrebu. A ove godine Zvezda koga god izvuče nece proci u Champions ligu, ni prosle godine nebi igrala da nije direktno ušla, a to vam se neće desiti u sledeci50god. Da vam država ne sipa šakom i kapom raspali bi se zbog dugova i završili u 5 ligi.
R

Raša P

pre 26 dana

Šta Milojević uopšte radi u Zvezdi kraj ovoliko stručnjaka? Igrač je duplo bolji od Kange u oba pravca! Očekujem prodaju Kange.
S

Slavuj

pre 26 dana

@ raša. Kome ćete prodati Kangu, igrača od 40 godina? Bitno je da ste prodali Stamenića od 23 godine, koji je mogao napredovati jer je tu godinu dana. Dovodite ovoga od 28 godina, a kako ga opisuju na Mocartu, prava je steća da ga nije ugrabio Oly ili neko od jačih klubova. Ipak će biti da on nije tako dobar igrač jer bi igrao u jačoj ligi i ne bi došao kao slobodan igrač. Počeo i Miloje da valja svoje igrače , procenat ili su se okumili pa mu traži tezgu i zaradu. Opet ide provizija za dolazak bez ugovora i godišnja plata koju je mogao samo sanjati na Kipru. Pa kod vas Olayinka ima 800k eura godišnje neto. Trošite kao pijani milioneri, a para curi li curi.
R

Raša P

pre 26 dana

@slavuj Traže ga iz S. Arabije
a

auuu

pre 26 dana

Koliko botova i laznih navijaca Zvezde se javilo...
M

Mikac678

pre 26 dana

"U pitanju je pravi "box to box" vezista" kad se ovo napiše a igrača neće niko, onda ne može biti nikakva "kutija do kutije" već ispala kutija iz kamiona!
Z

Zaza Paculia

pre 26 dana

Sta znaci ovo igraca niko nece!? Decko je pregovarao sa Milojem vec pre 3 meseca, igrace u vecem klubu, sigurno u Evropi, daleko veci izlog, svakako za vecu platu nego u Apoelu!
A

Adrian Mutu

pre 26 dana

Tolike pare uzimamo a vraćamo se na prosečne igrače iz apoela neću da sudim dok ne vidim ali šta god da nam je doščo sa tog podneblja osim bena ali i on nije nosio velike utakmice ništa drugo nam nije vredelo što toliko voli tu grčku i kipar miloje to ne razumem
M

Mikula1122

pre 26 dana

Ma nije valjda leva noga, pa jos savrsen dribling....auuuuuuuu....pa to ima samo da brekce
P

Pantelejac

pre 26 dana

Ako je na mesto Kange ok je
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

Uopšte mi se nesvidja kako je počeo prelazni rok. Ništa od one priče da ćemo dovesti bolje igrače od onih koji odu. Stojić nije sigurno bolji od Dragovića, Ilić ništa bolji od Stamenića, Radonjić ništa bolji od Bukarija zbog glave i zbog toga što mu karijera svake sezone ide dole, ako je ovaj Daliso zamena za Hvanga kukala nam majka. Ne znam šta da mislim, svi smo čuli šta je Terzić obećao, od toga da ćemo biti jači nego prošle sezone, do toga da Zvezdi nije problem da plaća za igrače i po 8 miliona evra, a onda krene prelazni rok ovako kako je krenuo. Mi nismo mogli da budemo ispred YB a da ne pričam kakve sve Ale i Aždaje igraju u ligi šampiona. Za ligu šampiona su potrebna neuporedivo bolja pojačanja od ovoga kako je krenulo.
B

Baxter88

pre 26 dana

Pazi kad si omasio skoro sve majstore! Dragovic je bolji al je i Stojic odlican i plus ofanzivniji. Stamenic je bio uzasan sem u prva mozda 3 meseca plus Ilic je tehnicki pismeniji. Radonjic je za Bukarija majstor jer su slicnih brzina al je Radonja ubojitiji mnogo, jedino mi ovaj iz Apoela ne lici nesto al ako ga Miloje zna sve ok. Pozdrav
N

Nisi

pre 26 dana

Spomenuo afrikance, napreduješ.
d

d.g.

pre 26 dana

Kakav skauting! Niko ne otkri njegov talenat do 28. Stameniću može kopačke da briše. On je ozbiljno pojačanje za Grafičar.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 26 dana

..... brz dribling,,,,, leva noga,,, svastikin but,,, plava riba,,, savršen za šah tortu,,, Branislav Nušić ( novo SUMNJIVO LICE)
E

EVO GA

pre 26 dana

NAJVECI LAZNI ZVEZDAS IKAD
V

Visente Del Boske

pre 26 dana

Stvarno sam razocaran ovim sto radi uprava u zadnjih 6 meseci zaradili su preko 30 miliona od transfera i umesto da se trecina ulozi u pojacanja od 22-23 god gde bi se moglo i zaraditi mi dovodimo ove istrosene rage,pa bolje da se od leta ponovo da sansa Kangwi,Adu i ostalima nego da se dovode ovakvi.
s

svasta

pre 26 dana

Tebi je igrac od 28g istrosena roba, idi leci se.
9

99

pre 26 dana

Ukrali ga Realu ispred nosa!
G

Gost Rider

pre 26 dana

Slusaj komentar u godinama je sa 28,druze u punoj snazi je,sta sam ja sa 43?Treba se ubijem po tvome?Ja sam u kakvom takvom treningu u svojim godinama
T

To

pre 26 dana

Pišu deca, koja misle da će vrčno imati 18,19.A nisu ni svesni kako proleti. Čuj mator sa 28.
h

halo

pre 26 dana

Budući da se fudbal igra u proseku do neke 35. godine, da, 28 za fudbalera jeste polako ulaženje u godine. Pritom je već više od pola te karijere protraćio na portugalske i grčke niželigaše, godine kada je trebao da napreduje kao igrač, on je nazadovao, i sad ga mi dovodimo da ispravljamo krive Drine po običaju, uvek mu vidimo potencijala u igračima u kojima niko nije video potencijal 10 godina.
Z

ZZ CREW

pre 26 dana

Jos Miovski iz Aberdina i to je to...

Bojank91

pre 26 dana

Kako li je ovaj Gvardioli promakao
I

IZA GOLA

pre 26 dana

Daj jos Bakulu i Srnica pa da palimo masinu Nas trener je inace jako poznat kao neko ko ume da dovede dobrog igraca sa Kipra. citaj pod Zander nemoj posle da nam bude kriv neko drugi kad uradi slicno sto je i ovaj amater iz Brazila uradio
N

Naveo

pre 26 dana

Si jedan primer Žandera, ja pomislih da ćeš ih 20. nabrojati.
M

Mujagic

pre 26 dana

Citam karakteristike i cudi me kako nije u Celziju ili Bajernu?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 26 dana

...... razumem Benfika,,,,, ali čak ni Panetolikos nije hteo da ga potpiše , to znači braćo moja JEDVA PROSEK,,, a to što pišu ovi službeno zaduženi da aplaudiraju Terziću za sve što uradi , to mogu da gutaju samo njima slični .
G

Gost007

pre 26 dana

A gde odose te silne pare od prodaje igraca??dovodi sve slobodne igrace i polovnjake
z

zvezdas!

pre 26 dana

vesovic desni bek, mladenovic ili Ristic levi bek, Grujic zadnji vezni, to nam treba
B

BokiUSA

pre 26 dana

Vesovic Nam nije potreban. Otisao je iz kluba kao poslednja sisa I sada da ga vracamo. Neka hvala...
Ž

Ž€€ljko

pre 26 dana

Bravo Terziću,opet konja za magarca...
F

Forever Young

pre 26 dana

Doktore gde su najavljena pojačanja od 8 miliona evra??? Jel sa Stojićem, Ilićem, Dalisom, itd itd itdddddd hoćeš na Siti, Real, Arsenal, Bajern, Psž, Inter itd itd itdddddd. Opet kao i svake sezone obećavaš bombe a na kraju prodaš sve što valja a metuzalemima produžuješ ugovore do 40te godine.
X

XD

pre 26 dana

Forever young, forever stupid.
T

Tarantula

pre 26 dana

Pa na te nabrojane ne možeš ni sa Mitrovićem,Tadićem i još nekima od po 10 -15 miliona evra,a da toliko damo za našu ligu,ne ide.
G

G

pre 26 dana

Pa to je zato sto tece med i mleko i nismo duzni ni dinara.
A

A ti to

pre 26 dana

Ozbiljno mislis da se Zvezda može nositi finansijski da Realom,Sitijem,PSZ.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 26 dana

Kako ne kontaš? Kod nas i u KK i u FK dve su stvari najbitnije. Uzeti prvenstvo i biti bolji od Partizana. Što je do pre koju godinu bilo legitimno, ali mi smo Partizan ostavili iza sebe u prašini odavno. Sada klubovi treba da rastu i budu konkurentni u Evropi, ali naši čelnici su stava šta se tu uradi uradi, bitno da se uzme neka kinta za ulazak. Sve je rečeno u onom fenomenalnom Plavšićevom tekstu.
f

f dijagnoza

pre 26 dana

navedi mi koje to zvucno ime trci da dodje da igra po oranicama u Srbiji?? mi treba da se ugledamo na Kopenhagen i slicne, koji takodje imaju anonimuse ali su kao celina dobar tim. A ako mislis da cemo mi ikad vise da budemo na nivou sitija, reala, bayerna onda ne znam sta da ti kazem, blago tebi...
H

Hej

pre 26 dana

Jel može neki stranac da se izabere, a da nije iz Afrike koji nemaju koncentraciju da urade bilo šta? Gde su ti Brazilci, neki Evropljanin, Slovak, Čeh?
Z

Zaza Paculia

pre 26 dana

Lorien je ispao u Ligu 2 Ne znam zasto, ali ja bi ponudio ugovor Mendiju. Igrao je ove sezone, nama je levi bek potreban kao hleb, a boljeg necemo naci. Ako ga je sud vec proglasio nevinim, ovakve sanse se tesko pruzaju. Marketingski veliki posao.
?

??

pre 26 dana

Ne treba te marketinske igrace dovoditi. Tako je olimpijakos marsela pa im se to obilo o glavu
N

NN7

pre 26 dana

A da ima savršen pregled igre i tako dobar pas,lik bi imao bar 20 asistencija za dvije sezone realno
G

Gost X

pre 26 dana

Dobar igrac, jos dolazi besplatno tako da i ako bude promasaj nije strasno.
1

123123123

pre 26 dana

Ti znas da je dobar igac, botino sendvicarska
C

C7

pre 26 dana

Ovo je vise zamena za Kangu, jer vise vuce na osmicu. Deluje kao dobar igrac, godine malo problem, nema dalje prodaje i neke zarade od njega. Dok za LŠ mora bolja sestica da bude. Vec godinu dana pisem jedno te isto ime u nadi da ce neko videti ali idealan igrac za tu poziciju za Zvezdu je Zaydou Youssouf. On je kvalitetom tipa za Romu, Atalantu taj rang ekipa, bomba igrac.
N

NN7

pre 26 dana

Ako su sedam golova i samo jadne tri asistencije dovoljne za dvije godine onda mi nista nije jasno???????
J

Jesse Custer

pre 26 dana

Skoro 3 banke, vrhunac karijere Apoel Nikozija, svaki put odlazio kao slobodan igrač, niko nikad evro nije za njega platio = pravo pojačanje za Ligu Šampiona. E, ali znate, zna ga Miloje sa Kipra.
L

LFCC

pre 26 dana

Na snimcima svaki deluje super ali da budemo realni, ovaj da valja ne bi docekao jun kao slobodan igrac.
S

Sunking

pre 26 dana

Čim je njemu istekao ugovor i niko se nije potresao, jasno je o kakvom se "kalibru" radi
T

Tarantula

pre 26 dana

Blablablabla
B

Blaki

pre 26 dana

A u brate,brz dribling,savršen pregled igre,pa zašto nije barem u Portu,Sportingu ili Benfici!!!
G

Gost 357

pre 26 dana

I Stamenicu je istekao ugovor u Kopenhagenu, pa je bio sasvim solidan kod nas i otisao sad za 5 miliona. Dalcio je bio standardan u Apoelu i prihvatio je ponudu kluba viseg nivoa i trenera koga poznaje, sto ne znaci da nije imao ponudu maticnog za produzenje. Tako si mogao i za Olajinku da kazes - istekao ugovor, sigurno neznalica.
D

Drvo

pre 26 dana

Tako je došao i Stamenić.
R

Realista1389

pre 26 dana

Nema razloga da ne verujemo Miloju, poslednji put je ovako doveo Bena. Ostalo je istorija. Sretno Dalsio!
M

Mjc

pre 26 dana

I žandera,i njega je trenirao... Bena nije trenirao tamo gde je ben postao to što jeste... Za nivo lš i le ovaj će biti presmešan i najuren daj bože u ovo vreme...
Ž

Ž€€ljko

pre 26 dana

A doveo je Van la Parlu...
F

Fef

pre 26 dana

Nije trenirao Žandera
D

Drvo

pre 26 dana

Žandera su on i pokojni Kosan videli na nekoj prijateljskoj i doveli ga jer nije bilo druge alternative Nije ga trenirao.
g

gostxxx

pre 26 dana

I dalje se kupuju konfernencijski igrači.Ovaj nije nikakva nadogradnja tima od predhodne sezone
G

GS

pre 26 dana

Tako se to radi, prodaš igrača od 22 godine i dovedeš zamjenu od 28 godina (možda i 38, nikad se ne zna).
I

I....?

pre 26 dana

I po čemu je bolji od Kingsi Kangve? Sta to ima sto Kingsi nema, osim sto je 3-4 god stariji i sto ima levu, a Kangva koristi obe. Da li je Milojevic odgledao Kangvu na barem 5 slucajno odabranih utakmica? Ako jeste mozda i upari bas njih dvojicu, pa da konacno u vezi imamo dva box to box koji imaju balansiranu defanzivu i ofanzivu.
Z

Zaza Paculia

pre 26 dana

Gledao sam dva derbija na nekom strimu, naravno klafionicarski. 😃 Bolji je on Kangve, fizicki jaci, manje riskantan i ono sto mi se dopalo, uvek gleda u napred. Besplatan je, i plata nije velika, Miloje ga je drzao 90 minuta svaku utakmicu maltene, on valjda zna zasto.
p

prizeman

pre 26 dana

ma isti su, samo sto je ovaj visi za skoro 20 cm i barem toliko tezi... ne kazem da je Kanva los, ali realno ovakav tip igraca je duplo bolja opcija za zadnjeg veznog. E sad, da si ga uporedio sa Adom, to vec ima smisla, ali videcemo... Raduje sto je Miloje vec radio s njim.
m

maaaa

pre 26 dana

idi kad ga ovako opisu kao da dolazi cavi,ja ga odma odpisem 😂
N

Nemke123

pre 26 dana

Koliko "dobro" spaja napadače sa golom govori to da je za 80 i kusur utakmica imao svega 3 asistencije!?
S

Samoobmana

pre 26 dana

Ma spaja ko Modric nego oni ne znaju da daju go. Nije kriv covek.
D

Deki11

pre 26 dana

Na koju foru stoji za onog iz Az-a Pavlidisa da mozda prelazi u Zvezdu na trasnfermarktu? Čovek vredi po tom sajtu 25 miliona.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 26 dana

Stoji da je Zvezda zainteresovana. Ništa drugo. Čovek je prvi strelac holandske lige, "težak" 25 milki, doduše valjda je u poslednjoj godini ugovora. Piše se da ga jure Roma, Benfika, Fulam... Nemamo mi tu šta da tražimo. Ako bi ga kojim čudom doveli, to ne bi bila bomba, nego termonuklearna eksplozija.
C

CaleB pravi

pre 26 dana

Dobra tehnika, solidna brzina....samo bih pre rekao da je ovo zamena za Hwanga, a ne Stamenica. I dalje ce nam nedostajati zadnji vezni i ostrina u odbrani koju je donosio "mali Sanogo" Stamenic. Ovaj momak moze cak i desetku da igra, ali da "krlja" u odbrani - to ne moze.
K

Kako sad?

pre 26 dana

Znači zamenili smo potencijalnog bonus igrača sa domaćim državljanstvom i defanzivnijih karakteristika za starijeg, stranca i ofanzivnih karakteristika. Ne kažem, može biti duplo bolji igrač od Stamenića i tome se nadam, ali sami od sebe se sad nameću pitanja stranaca u timu, jer će i Rodića zameniti strancem, zatim ko će igrati bonusa i ko će pomagati i ovako problematičnoj odbrani iz veznog reda?
v

vlada1951

pre 26 dana

on se neće voditi kao stranac jer ima portugalski pasoš... isto kao Omri Glazer sa rumunskim i Kraso sa francuskim
C

CaleB pravi

pre 26 dana

Kakav bre stranac prijatelju ?? Informisi se pre lupetanja, ili makar procitaj tekst. Covek je rodjen u Portugalu.
v

vlada1951

pre 26 dana

na dresu da mu piše Kanga JR
q

qxqw

pre 26 dana

hajlajtsi iz utakmica sa nekim mrtvacima sa kipra ovo isto ko kad bi igrao sa zeleznicarom
A

Asad

pre 26 dana

Njega je Miloje trenirao, poznaje ga, nema greške 100%
G

Gallina

pre 26 dana

Da budem iskren, vise me podesca na zamenu za Kangu. Svakako zanimljiv igrac
Č

Čekajte

pre 26 dana

Malo, prvo piše ima tri asistencije za dve godine, a onda kod Miloja za jednu sezonu 4,mora da ste nešto pobrkali.
s

stimpy

pre 26 dana

Ima savrsenu levu nogu kojom spaja igrace navale sa golom = 3 asistencije na 81 utakmicu 😵‍💫
G

Gost6+&(

pre 26 dana

Hvala ti Miloje sto se vracamo na 2017tu godinu,ovo pojacanje je u tom nekom rangu
u

upravo tako...

pre 26 dana

Da vracamo se u period kada smo igrali egal sa Arsenalom i liverpulom...
g

go4st

pre 26 dana

A zašto se ovo radi? Sasuolo ispao u drugu ligu, zašto ne probati sa Urošem Račićem? Marko Grujić pao kod trenera u drugi plan, od početka godine nije odigrao 200 minuta, zašto ne opipati puls i probati nešto tu, kaže Terza da možemo platiti obeštećenje. Mihailo Ristić iz Selte Vigo, probati sa nekim obeštećenjem, i onako kuburimo na tom levom beku. Kao stranca probati dovesti nekoga u napad, da uz ovog Šerifa imamo dva napadača, nema potrebe gomilati tolike strance kad imaš momenat gde možeš dovesti momke koji su igrali kao deca u Zvezdi, a protim imaju kvalitet i iskustvo igranja u najjačim ligama. Račić Valensija, Braga, Sasuolo. Gruja Porto, Herta, Liverpul. Mihailo Benfika, Monpelje, Selta. Svi igrali u top 5 liga, i svi bi bili pojačanje.
Z

Zrenjaninac

pre 26 dana

Daš perspektivnog momka od 22 godine za polovnjaka od 28, koji će samo da zauzima mesto klincima, čak i kao rezerva. Katai, Kanga, Dalsio, Mićko - vezni red kao za srpsku ligu!!! Sjajno, puno para ode u wc šolju, opet ...
d

darkok

pre 26 dana

Ma bre De Brujne jednom rečju🤣🤣,galaktikos kome je naj veći domet sa 28g Kipar pre toga klubovi iz Grčke koji se borili za opstanak i sad od njega prave igračinu jer ga klark kent trenirao u Apoelu jednu sezonu strašno mi takvih doveli na kilo čak i sa boljom biografijom,Kanute,Ovusu sve to su kante od igrača bolji fudbal bio dok su igrala naša deca nego preplaćeni anonimusi stranci u čije transfere se ugradjuju vazura i dr terza zajedno sa tatinim sinom danilom
G

Gost.

pre 26 dana

81 nastup 3 asustencije, Bogami ih odlično spaja tom levom nogom...
J

Jesse Custer

pre 26 dana

Skoro 3 banke, vrhunac karijere Apoel Nikozija, svaki put odlazio kao slobodan igrač, niko nikad evro nije za njega platio = pravo pojačanje za Ligu Šampiona. E, ali znate, zna ga Miloje sa Kipra.
h

halo

pre 26 dana

Savršen pregled igre, zato mu vrhunac karijere u 28 godina APOEL. Bitno da su uzete pare na izlazne transfere, a što uložiti to nazad u klub kad možeš uvek dovesti nekog novog Kulibali tip igrača, logično bolje sa tim novcem Terzić sebi da kupi još jednu vilu i jahtu.
i

ime gosta

pre 26 dana

Leva noga, brz dribling, savrsen pregled igre... Jel prati ovo Perez? Otiso mu Kros u penziju, evo jeftine zamene.
N

Nenad1246

pre 26 dana

Ne znam baš kolko je dobra trampa mislim da Stamenić daleko više i vredi i značio u igri. Videćemo nadam se samo da ćemo igrati fudbal u Evropi,a ne parkirati autobus i opet prolaziti ko bosi po trnju.
i

igor978

pre 26 dana

Jel spreman i srpski pasoš? Vidi se da ima poreklo iz Šumadije…
M

Možeš ti.....

pre 25 dana

Šumadiji i Šumadincima a za ostalo dodji sutra oko 2h
P

Palmas

pre 26 dana

Jos jedan centralni vezni? Znaci Hvan, Knezevic, Kanga, ovaj i Ilic koji moze da pokriva. Na defanzivnom veznom nam osta samo Micko, daj Boze. Kad kazem daj Boze, nadam se da nece ostati na Beku. Dovodite Gruju!!!
b

batko96

pre 26 dana

Ovaj bi bio pojacanje za vojvodinu ili mozda TSC. Za nesto ozbiljnije u evropi tesko da je pojacanje
h

hiihihi

pre 26 dana

U pitanju je pravi "box to box" vezista, koji ima izuzetan pregled igre i brz dribling. Takođe i savršenu levu nogu - pa ovaj kao da u Realu igra
a

alooo

pre 26 dana

ako je tako dobar zasto ima svega 3 asistencije, ajde da ga vidimo na delu, ako je slobodan igrac to znaci da nije rizik ali treba nam jos jedan pravi zadnji vezni i stoper
S

Saturn

pre 26 dana

Pogledaj koliko Iniesta , Modric imaju asistencija pa opet su najveci vezni svog vremena , grade igru za druge koji asistiraju i daju golove
i

ime gosta

pre 26 dana

Ok, samo sto je Stamenic sa 22 godine vise zaboravio fudbala nego sto je ovaj ikada znao sa svojih 28. Ne razumem bas koncept slabljenja ekipe pred LS ali ok, nije ni bitno da ja razumem.
C

Cuj gvineja

pre 26 dana

Toliko o Grujicu...
S

SJ92

pre 26 dana

Idealno pojačanje za tebe Darjan, besplatan, istekao mu ugovor, tako da biće nekih procenata.