(©Reuters)
(©Reuters)

Leo: Uživam kao da su poslednje bitke, ali igraću još za Argentinu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.24. | 10:51

Mesijeve reči muzika za uši navijača Argentine

Napatio se Lionel Mesi u karijeri dok nije došao do prvog trofeja u dresu Argentine, a onda je krenula serija.

Nakon prve Kopa Amerike usledila je Finalisima protiv Italije, pa Mundijal u Kataru, a za koje veče imaće Mesi priliku da taj niz nastavi osvajanjem novog pehara kontinentalnog prvaka.

Izabrane vesti

Argentina je sa 2:0 pobedila Kanadu u polufinalu Kopa Amerika, Mesi je postigao gol. I sada čeka ko će mu biti rival, Kolumbija ili Urugvaj.

Ali za navijače Argentine Mesi je odsvirao pravu muziku za uši posle pobede nad Kanadom, jer je poručio da će još da igra za reprezentaciju.

“Kao što sam i ranije govorio, planiram da nastavim da igram. Idem dan za danom, ne razmišljajući o dalekoj budućnosti. Imam 37 godina i samo bog zna kada ću završiti”, rekao je Mesi.

Naravno, svestan je i Leo da neće terati loptu doveka.

“Svestan sam da su ovo možda moje poslednje bitke u dresu Argentine. Ali, baš zbog toga trudim se da uživam koliko god mogu. Nije lako da se dođe do novog finala, zato moramo da uživamo u svakom trenutku. Kao što je to bilo na prošloj Kopi i na Mundijalu”, poručio je Mesi.

Selektor Argentine Lionel Skaloni imao je jasnu poruku za sve:

“Ostavimo Mesija na miru. On zna da se naša vrata nikada neće zatvoriti za njega. Može da ostane u reprezentaciji koliko god to želi. Čak i kada ode u penziju. Pustimo njega da odlučuje o tome”, podvukao je Skaloni.

A, sve više miriše da ćemo Lionela gledati i na Svetskom prvenstvu 2026. godine. Ipak je to za “samo” još dva leta…


tagovi

Lionel Mesifudbalska reprezentacija ArgentineKopa Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara