Komentari na vest

Lazar Zličić za Mozzart Sport: Sramota je da i dalje igramo u blatu

q

qnde

pre 5 meseci

Dzaba bato tupis zube, svi oni vide i svi mi vidimo sta se desava i sta bi trebalo da se uradi, ali pomaka nema, a nece ga jos dugo biti, budi siguran..
F

FALCO

pre 5 meseci

Fudbal možda i ne može da se vidi na našim prostorima,ali zato foliranata na pretek,od uprave, trenera,pa sve to na igrače se prenese!Možda tereni i jesu,u lošem stanju,ali treba malo ovi momci da puste YouTube ili Sos kanal pa da se vrate u 80-e ili 90 -e godine,pa da vide u kakvom su stanju bili tad tereni!Ali majstora je bilo za izvoz,imao si da vidiš i petu,makazice,volej,slobodnjak,dropka..itd ko poznaje malo fudbal pogotovo stariji ljubitelji fudbala,mojih godina znaju dobro o čemu pričam!Tad nije smetala ni kiša,sneg, led,oranice i livade od terena..ali sad se samo živi ko će da napravi veći alibi,od trenera i igrača..pa i uprava!Sad svi imaju neki Cd,a nemaju dupli pas pošten,ili kvalitetan centaršut da vidiš,ako su dali neki gol,vrti se po 3 x na tom snimku!Nekad su treneri imali čunjeve pištaljke i lopte,sad svega ima samo lopte i fudbala nema! Automatski nema ni igrača,sve je postalo prodavanje magle!Kad na velu peiču dodamo menadžere,tu tek kreće dramaturgija!
I

IM19

pre 5 meseci

80ih i 90ih su svuda na svetu bili takvi tereni, sada samo kod nas. Zato kad se sastane neka naša ekipa sa ekipom koja igra na dobroj podlozi celu godinu, bude ubijena ritmom, ne zna gde udara.
U

Ue1111

pre 5 meseci

Treba poslušati ovu fudbalsku gromadu, ipak je igrao u velikim klubovima zna šta priča
S

Saturn

pre 5 meseci

Ko da je bitno , rekao je sto misle svi samo ce pre cuti fudbalere nego obicnog coveka i uostalom time se momak bavi i zivi od toga a rizikuje ozbiljne povrede koje bi ugrozile svaciju karijeru !
S

Svetomir

pre 5 meseci

Zar je bitno gde je igrao ako ima nešto u glavi?!Nema svako sportsku inteligenciju ali ima onu drugu,najbitniju.Šta je dečko pogrešno rekao?Igra se u blatu i to je jedan od faktora zašto nam je liga jadna!Prema tome,ne vidim razlog zašto prozivaš dečka jedino ako želiš na sebe da skreneš pažnju nekim sarkastičnim komentarom!
з

зззттттзззх

pre 5 meseci

У праву си Лазаре, терени су нам оранице.
X

Xyz

pre 5 meseci

Fudbal je nebitan. U drzavi kojoj vlada partokratija, u kojoj je ogroman nivo korupcije na svim nivoima vlasti, u svim institucijama. Kao i sprezi drzave sa krminalom. Kad se budu postovali zakoni, a gansteri i oni koji su na njihovom platnom spisku zavrsili na robiji, onda ce se to preneti i na fudbal. Zdravstvo u katastrofalnom stanju koje trenutno opstaje samo na entuzijazam zdravstvenih radnika. U Srbiji se godisnje obave dve transplatacije godisnje, tako da se mi koji cekamo novi organ, takoreci, vec spremamo za vecna lovista.
n

nemogu

pre 5 meseci

Da verujem da neko na ovakav komentar udari minus, ali to je upravo ono sto je u komentaru
k

keruzzi

pre 5 meseci

Sve dok je ovo odvratno takmičenje zvano super liga Srbije ( strašno) ovako organizovano, preglomazno, sa klubovima koji ne bi smeli da budu ni u drugom rangu ,a kamoli prvom, gde su tereni i uslovi za igru katastrofalni, infrastruktura očajna, bez publike i kvaliteta, naš fudbal neće moći da napreduje. Poređenje sa susednim državama ne dolazi u obzir, za druge ne smem ni da pomislim. Znači, smanjiti ligu, dovedti nove ljude, sposobne da vode organizaciju FSS, oterati sve kadrove iz ere Miljana Miljanića, sudijsku organizaciju poveriti Miloradu Mažiću , sprovesti privatizaciju klubova, i za nekoliko godina ili deceniju čekati rezultate takvih promena i videti dokle se došlo. Drogog leka za naš fudbal NEMA.
m

monteroo

pre 5 meseci

Keruzzci@ Kako oterati miljanovog sina koji u fss stanca profi licencu za 20000e,kako oterati duleta savica koji je u trenerskoj komisiji,bjeku,dzaju,surbatovica,tanjgu i jos 30 kvazi trenera u mladjim kategorijama koji ne rade apsolutno nista nego po stranackoj hijerarhiji dobijaju 2000e mesecno,cenovnik na zidu U21-50000e,A-100000.... A svi oni rade za drzavu obicni sluzbenici. To kod nas nece ici.
g

gost12121212

pre 5 meseci

Jel se to Kaka vratio iz penzije?
g

gostic

pre 5 meseci

treba nesto da se uradi po pitanju terena u Srbiji generalno. kad vece nemamo uslova za prirodnu podlogu, onda je najbolje postaviti vestacku podlogu i resiti taj problem. To isto kao da bi kosarku igrali na polomljenom parketu ili izvadjenom, nigde logike..
Б

Бибарс

pre 5 meseci

Па ти играј на бетону.
G

G.Signori

pre 5 meseci

Ivanjica, Surdulica, Lučani, Kragujevac...dislike this.
R

Realno 234

pre 5 meseci

Sramota je da se deca lece sms porukama, sve ostalo je normalno sobzirom na takvo stanje.
p

pa ston ne

pre 5 meseci

igrate na vrdniku ili vrnjackoj banji..nazoves predsednika ili drugog..toliko biznismena politicara u upravi a vi u blatu..a oni u spa centrima ili zgradicama koje su izgradili za pqr meseci..stamota da novi sad nema stadion..nis..kg..jna se raspada..marakana rupa..a dubocica ..loznica igraju utakmice srpske lige..manji gradic u srbiji treba stadion kao tac..a ovi minimum kao ova tri nova..
d

ddec

pre 5 meseci

Rekao je vodja nedavno da pocinje rekonstrukcija u NS , KG ali izgleda malo sutra