"Trening Crvene zvezde"
"Trening Crvene zvezde"

Lalatovićeve lekcije Luki Joviću: Ajde, sine, nije ti ovo izlet!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.09.14. | 12:04

Trčanje najteže palo novajliji Aleksandru Kataiju. Danas će biti poznat spisak putnika za Moskvu

Trening Crvene zvezdePosle istorijskog starta i četiri vezane pobede bez primljenog gola, trener Nenad Lalatović dao je igračima dva slobodna dana, ali ih je na jutrošnjem treningu dobro "nagazio". Na meniju je bila igra na skraćenom prostoru i istrčavanje deonica. Mada je imao nekompletan tim, Lalatović je energično vodio trening. Posebno je u jednom trenutku iskritikovao mladog Luku Jovića, nezadovoljan njegovim kretanjem.
"Ajde, Luka, sine, pomeri se. Nisi pretrčao sto metara, nisi na izletu", govorio je Lalatović, koji je kasnije rukama mladom napadaču pokazivao kako treba da se kreće.

Morali su crveno-beli da se pomire i sa serijom za fudbalere omraženih deonica. Trčanje je najteže palo novajliji Aleksandru Kataiju.
"Ajde, Sale, sad pokaži karakter. Kad je najteže izdrži. Tako je, majstore. Idemo poslednja", hrabrio ga je Lalatović, koji će danas odlučiti i kojih će 18 igrača povesti na prijateljski meč sa Spartakom u Moskvi.

Izabrane vesti

Pod upitnikom su zbog povreda Darko Lazović, Nikola Mijailović i Vukan Savićević, a u timu neće biti ni U21 reprezentativaca Predraga Rajkovića, Marka Petkovića, Aleksandra Kovačevića i Bogdana Planića, te Makedonca Danijela Avramovskog ni Crnogorca Sava Pavićevića.

Jović, Marko Grujić i Marko Ristić, članovi U19 selekcije koju će Ivan Tomić voditi na turniru "Stevan Ćele Vilotić" su u dogovoru sa FSS dobili "poštedu", pa će ići u Rusiju, jer je Zvezda omladinskoj reprezentaciji već dala Filipa Manojlovića, Zlatka Iličiča, Miloša Brajovića, Miloša Stojanovića i Dušana Živkovića.

Duel sa Spartakom, upriličen povodom otvaranja novog stadiona moskovskog velikana, igra se u petak, a direktan prenos obezbedila je televizija Arena.Mamadu Mbođ

Ali da se vratimo još malo na jutrošnji trening Zvezde, prvi od dva danas. Senegalac Mamadu Mbođ očigledno se taman bio navikao na Beograd, pa je pre polaska na pozajmicu u Kruševac došao na pomoćni teren Zvezde da se pozdravi sa novim drugarima.

Na treningu još jedno poznato lice – Stefan Mihajlović, koji još nije pronašao novi klub, treniraće sa doskorašnjim saigračama dok i ne dobije angažman.


tagovi

Aleksandar KataiFK Crvena zvezdaLuka JovićMamadu MbođNenad LalatovićSrbijaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara