Komentari na vest

Lalatović na debiju sa Vošom osetio snagu šampiona Rusije (VIDEO)

G

Goatgost

pre oko 4 sata

Gledao sam pola prvog poluvremena, i najjaci utisak mi je sudjenje u Rusiji. I za reprezentaciju je bilo tako, a evo i sad. Oni daju gol iz ociglednog ofsajda, ovaj ne dize zastavicu. Posto je pustio prednost u toj akciji, sudija igracu Vojvodine daje zuti za faul na centru. A onda dva napada kasnije, igrac Zenita gura obema rukama Delea, pusta sudija prednost, na kraju akcije Dele dobija zuti, prestrogo, Savicevic za sutiranje lopte posle zvizduka isto zuti, a ovaj sto je faulirao Delea prolazi bez zutog. I to je za tih 20ak minuta koje sam gledao bilo toliko providno navlacenje da je to cudo. Isto bilo kad je reprezentacija igrala tamo, cini mi se i Zvezda kad je igrala sa Zenitom da je bilo slicno sudjenje.
C

Chiske

pre oko 4 sata

Odlicna provera! Ovakve provere treba i na pripremama da imamo. Na ovakvim utakmicama se skuplja pravo iskustvo. Dokaz koliko komplikujemo u polju sa loptom igraci Zenita sve jednostavne fazone nam prodali, maltene decije. Ova utakmica ce imati vise efekta na igru od svih pripremnih utakmica u zadnjih 5 godina! Naravno falili su Seri, Korac i Sicendje sto je jos bilje da se pokazu ostali u pravom svetlu. Randjelovic amater greota da nekom detetu zauzima mesto!
e

ericdra

pre oko 5 sati

Sada sledi ono pravo. Voša do pauze ima 7 od 9 egal utakmica. Jako težak raspored. Ako ne računam UB i Tekstilac... Dolazi OFK Beograd, ide se na Marakanu, dolazi Mladost, ide se Pazaru, dolaze Čuka i Kragujevac i ide se TSC - u. Svaka utakmica preozbiljna, tu se pokažite ako Lalatović kaže da smo po kvalitetu za drugo mesto. Ili ćemo da pokidamo i dignemo se do Zvezde ili ćemo ostati tu gde smo sada, treće nema. Dobijaš ili gubiš sezonu. Vošo, srećno!
p

petrovaradin

pre oko 5 sati

Daj čoveče ko je očekivao bilo šta protiv Zenita, momci su zveri i neka druga galaksija. Sada ide ono pravo, da se dobije Jedinstvo, a onda spektakl nakon toliko godina protiv OFK Beograda. Očekujem i dosta Plave Unije, Firma kao Firma po običaju biće ih 300 do 350 najviše, ali će istok i zapad biti krcati. Samo da vreme posluži, biće strašna utakmica i Lalatov povratak na Karadjordje. 6000 do 7000 naroda garant. Igraj Vošo, rasturi ih sve!