"Lalatović"
"Lalatović"

Lalatović: Ko kaže da će da ostvari svih 15 pobeda ne razume se u fudbal

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.01.15. | 11:09

Trener Zvezde nada se dolasku Krunića, žali zbog toga što u Sloveniji neće moći da vidi na delu Salamija, a probaće Parkera na poziciji krila

LalatovićCrvena zvezda danas započinje novu fazu priprema u slovenačkom Kopru. Trener crveno-belih Nenad Lalatović pohvalio je izabranike za dosadašnji rad i još jednom podvukao da će u prolećnoj sezoni pokušati da ostvari svih 15 pobeda.

Mladi stručnjak je podvukao da ne obećava maksimalan učinak s obzirom da je trener Partizana Marko Nikolić već reagovao na njegove reči.
“Neću da obećavam svih 15 pobeda jer su moje kolege imale slična obećanja, pa nisu u tome uspele”, aludirao je Lalatović na jesenje reči Nikolića, a potom je nastavio.
“Ko kaže da će da ostvari 15 pobeda ili se ne razume, ili ne gleda fudbal kako treba. To je jako teško uraditi, gotovo nemoguće”.

Izabrane vesti

Nije krio Lalatović da će i u Kopru osluškivati vesti vezano za transfer njegove najveće želje Radeta Krunića.
“On i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Rade bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki zvezdaš. Ipak, u nečemu se pitaju njegovi menadžeri. Za Krunuća, kao igrača, ovo je pogubna situcija, jer on ne zna ni gde je, ni šta je. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbelje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje”.

Spisak putnika za Sloveniju

Mladi stručnjak Zvezde podvukao je da mu je u rosteru potreban još jedan krilni fudbaler.
“Imamo na tim pozicijam Lazovića, Gavrića i Kataija. Kolikon znam, Lazović je bio na pregovorima sa Đenovom i od juna bi trebalo da se preseli tamo. Verujem da ga to neće opterećivati i da će njegove misli tokom prelećne sezone biti okrenute samo ka Zvezdi”.

Zvezda je zatvorila priču sa pojačanjima na poziciji napadača. Posle silnih peripetija sinoć je ugovor potpisao nigerijski špic Salami. U javnosti se čak spekulisalo da je on imao vrlo razočaravajuće rezultate na testovima fizičkog opterećenja i da zbog toga dogovor “visi”.

“On će ostati u Beogradu i raditi na fizičkoj spremi pod komandom Ivice Momčilovića. Žao mi je što neću moći da ga vidim, ali imaćemo vremena da se uklopimo tokom priprema u Antaliji. Takođe, za mene je Džošua Parker napadač. Probaćemo ga tokom priprema u Sloveniji i na krilnoj poziciji”, poručio je Lalatović koji je na put poveo 29 igrača.

Crveno-beli ostaju u Sloveniji deset dana i to prilikom odigraće tri prijateljske utakmice. Najpre će 21. januara protivnik biti Tolmin, tri dana kasnije Ankaran, a na kraju 27. januara protiv Kopra. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaNenad LalatovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara