Foto: J. Grlić
Foto: J. Grlić

Lalatović bi da izbegne nove povrede, otkazan Vošin meč protiv Lokomotive B

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.21. | 08:00

Zbog nemogućnosti da u poslednje dve pripremne utakmice sastavi dva različita tima, šef stručnog štaba novosadskog tima odlučio je da ne rizikuje dodatne povrede svojih igrača

(od specijalnog izveštača iz Antalije)

Pretposlednja planirana prijateljska utakmica Vojvodine u pripremnom periodu u Beleku otkazana je. Novosadski klub je peti kontrolni meč trebalo da odigra danas protiv B tima moskovske Lokomotive, ali se utakmica odlukom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića ipak neće odigrati.

Izabrane vesti

Razlog tome je nemogućnost trenera novosadskog tima da sastavi dva različita tima za poslednje dve kontrolne utakmice, kako je i bilo planirano po dolasku u Antaliju. Početkom druge nedelje priprema reprezentaciji su se na američkoj turneji pridružili Aranđel Stojković, Nemanja Čović i Miljan Vukadinović, Petar Bojić, Dejan Zukić, Goran Vukliš i Željko Brkić su i dalje roviti, dok je kiša koja pada već tri uzastopna dana natopila terene i stvorila još veći rizik od povreda, što u taboru Novosađana žele da izbegnu po svaku cenu.

Utakmicu sa B timom moskovskog kluba bila je planirano da odigraju prvenstveno mladi igrači, ali će im ta prilika ipak biti uskraćena. Zbog toga će u Vojvodini po dolasku u Srbiju pokušati da im organizuju prijateljsku utakmicu u kojoj će dobiti 90 minuta.

Ekspediciju novosadskog kluba u toku dana očekuje i redovno testiranje na korona virus pred povratak u Novi Sad. Do tada će Vojvodina odigrati još samo jedan pripremni meč, protiv ruskog Ahmata, dan uoči polaska u Srbiju.


tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara