Komentari na vest

Lako je protiv Koma i Verone: Roma anestezirala Motin Juve

R

RangoNS

pre 12 dana

U timu koji zeli da osvaja ligu, bilo koju, a tek da bude bitan u LŠ, mora da bude sto vise iznadprosecnih igraca, pa cak i na tom najvisem nivou, gde mi ocekujemo da svi igraci budu iznadprosecni ali nije tako. Juve je uvek bio dobar u tom poslednjem triu, stoperi i golman. Odavno nema iznadprosecne bekove. Lokateli i Fagioli nisu iznadprosecni igraci, a ni Vlahovic. Mi prosto ne mozemo porediti Halanda, Rodriga i recimo Alvareza sa Vlahovicem. Cambiaso, Jildiz i ovaj novi levo ne mozemo ih jos proceniti, videcemo. Novih pet igraca bi mogli da se istaknu kao konstantno iznadprosecni sto bi postavilo temelje za dalji rad. Tek ako bi se ovo desilo, ako bi se rascistili prvo ispodprosecni a onda i prosecni za pocetak stavili na klupu, kroz par godina, te se dovodio po jedan iznadprosecni, dokazani, te neki mladi iz skole ubacivao u rotaciju umesto starijih prosecnih, tek tad Juve moze da bude u trci sa Interom.
N

Napapijri

pre 13 dana

Utakmicu kao interzitet i pozrtvovanost ne treba komentarisati uopste. Ja ne volim englesku prenapucanu ligu ali utakmica Junajted Liverpul i ova poredjenja radi 5 klasa ispod zabari....steta.... Nego mi nije jasno zasto se Vlahovic tako ponasa nabedjeno i uvek je nesto on namrsten i nadmen....kao da se naosvajao trofeja, dokazao a ne dao 30 golova za fiorentinu.... Cenim samo da nije takav arogantan i namrsten uopste ne bi dobijao toliko kritika...od kojih se verovatno potresa puno doduse :D
j

je_suis_ronaldo

pre 13 dana

sto nisi pogledao Lazio Napoli pa usporedjivao...selektivan komentar i mislis da si pametan....evo ja bi recimo usporedio derbi Uniteda i Chelsea kad su igrali 0 0, da su igrali 5 godina ne bi bill gola..al to nije za usporedbu...zasto bi se juventus sinoc zaletio i primio gol iz kontre....ps organski ne mogu juventus
B

Brica cikago

pre 13 dana

Nijedan tim u Italiji nema igrace kao sto su Lautaro, Tiram, Barela, Bastoni, Calhanoglu, Dimarko, Pavar… jednostavno je Inter i ove godine previse jak i sa jos duzom klupom nego prosle godine, plus Juve ove godine igra i ligu sampiona sto prosle nije morao.
B

Beži bre

pre 13 dana

Di marko uz di lorenca ubedljivo najgori igrači italije na euru i glavni zaslužni za ispadanje
J

Juve

pre 12 dana

nabrojo si mlogo igraca inter je najaci zbog iskustva i uigranosti a po mene da reknes klase igraci su him Lautaro Di marko Bastoni Barela i Cakanoglu ostalo dobri su jos Tiram i Pavar a ne klase ko sto si spomenuo da je klasa zadrzo bi Bajern Pavara inter ima istog trenera iskusan i uigran tim a Mikitarijan Acerbi i jos dosta njih se samo uklopili lepo u tim a ni k od klase e sad imali su najkvalitetni tim pa su osvojili ali ako bi uporedio taj tim startnih 11 sa Realovim ili nekim timom iz Engleske pola tima je daleko od njihne startne postave nego slapsa liga pa se to manje primeti i ove sezone u italiju je inter prvi favorit ostalo se nezna dali ce uleteti Juve Milan ili Napoli i koliko ce moci parirati to ce se kroz sezonu videti a najvise na prolece
I

Inter

pre 11 dana

Juve@ nebitno klasa ili nije klasa, ali sto se tice Pavara, razlog njegovog odlaska je to sto on nije vise hteo da igra beka, nego je hteo da igra njegovu prirodnu, stopersku poziciju. Uz to ulazio je u poslednju godinu ugovora, i kad se to pogleda 30m nije malo za igraca koji je uskoro pred odlaskom.
E

EtaBeta

pre 13 dana

Ko je mislio da ce novi Juve (prosek godina 23) da plese svaku utakmicu kao protiv Koma, malo se prevario. Cak ni protiv Koma i Verone nije bilo savrseno ali usle su prve sanse i to je olaksalo. Pojacanja se tek cekaju, kao i kapiten Danilo. Fadjoli nema mesta u prvih 11, Jildizu olako data 10ka. Najveci utisak od sinoc je odlicna defanzivna igra i tandem Bremer Gati, kao i golman. Bice ovo sezona uspona, ali gde nece svaki mec bibi leprsav.
S

Strucnjaci

pre 13 dana

Cela ekipa sve novi igraci normalno da nisu uigrani jos hejteri veselite se za sad
E

EDIN DZEKO

pre 13 dana

Za ovog jada je calee
P

PDK

pre 13 dana

Nisam navijac Juventusa ali Motin rad mi se svidja. Naravno da nisu oni pretedenti za presto na kraju godine. Ali vidi se enormni pomak u igri i vizija da postanu najjaci tim u Italiji u narednom periodu. Meni je zao Milana npr koji ima bolju bazu, a evo napredak ne vidim. Inter je svakako trenutno najkvalitetniji, a lepo se pojacala Roma. Msm da Napoli isto nece moci sa Interom da se bori.
G

Golmane kako žena

pre 13 dana

Uspavanka! Toliko o kvaliteti Serie A
j

je_suis_ronaldo

pre 13 dana

pa nemojte se sikirati navijaci djubrentusa, ovo vam je plafon....najozbiljnija konkurencija interu je napoli...a ovi ce se boriti za LS
J

Jaaaa

pre 13 dana

Bjezi Vlahoviću iz tog raspalog Juventusa vidiš da ti niko ne da loptu 😂😂😂😂😂😂😂😂 Najaci je kada da gol pa podze grimase praviti na faci. Izgleda kao da je tek izisao iz ludnice.

Diego Milito

pre 13 dana

A ti si najjaci tako nepismen, nijedna knjiga ti ne moze nista !
D

Djape45||

pre 13 dana

Posle prošlog kola rekoh sad ide Roma, pravi ispit da se vidi gde su i šta su. I mogu da kažem da su pali na ispitu. Pobedjivaće opet oni slabije ekipe i biće u vrhu al od bilo kakve borbe za titulu nema ništa. A što se tiče same utakmice verovatno jedna od najgorih u ovom veku.
J

Juventino10

pre 13 dana

Čuj pali na ispitu, igrali protiv Rome sa drugim timom. U drugom poluvremenu ušli igrači koji nemaju nit treninga nit tekmi u nogama. Ovaj Juve ide do kraja u lš, dobro zapamti šta sam ti reko. Moje ime tkđ zapamti
I

Inter

pre 12 dana

Juventino10@ de objasni kako je to drugi tim? Znaci Kopmajners i jos neki su drugi tim, a on dosao kao najvece pojacanje. Po tvojoj logici, svi onda igraju sa nekim izmenjenim ili drugim timom jer se upravo zavrsio transfer period, pa dolaze novi igraci. Sta je po tebi zavrsnica LS? Da znam da ti zapamtim ime.
C

Camoranesi

pre 13 dana

Duga je sezona, uz to će Juventusu trebati više vremena za uigravanje posebno zbog velikog broja novih igrača. Tvrd meč, nekako su oba tima svesno igrala na bod. Inter ostaje tim koji treba pobediti i nadam se uzbudljivom šampionatu.
D

Drvo

pre 13 dana

Tražim Milan na tabeli, nema ih niđe.
M

Monteroo

pre 13 dana

Nervoza iz sobe se prenela na teren,vanja nije namirena, duci je nervozan,mota rezervisan da ne izgubi prvi derbi...stegnuto na obe strane...negledljivo SLS utakmica... Juve bi trebalo da dovede Embu Klatikitu iz Lila da smanji nervozu, sigurnim prodorima napravi ravnotežu izmedju želja i mogućnosti...
L

Laker

pre 13 dana

Vlahovic danas igrao najnormalnije, Mitrovic i Vlahovic vec na odmoru a igrali pre neki dan i Mitar dao jos 2gola. Ocigledan protest ali nista se ne menja..
g

gostiristaa

pre 13 dana

Nema ovo veze sa Serijom A, vec je do trenera kukavica, rekao sam da Mota nema šta da traži u jačim utakmicama dok De Rossi ne zna gde udara, očajan trener. Serija A je Inter Atalanta ko je gledao, ili Lacio Milan... Bolje utakmice nego svi derbiji u PL poslednje dve sezone. Što se Juventusa tiče oni tradicionalno u derbijima igraju negledljivo, ali zato retko greše sa malim ekipama. Sve u svemu djeluje mi da ce Konte da našteluje Napoli i da ce oni biti najbliži Interu, ali ne preblizu.
Č

Čiko

pre 13 dana

Novinari, gdje je sad srpski tigar?
T

Toliko

pre 13 dana

Para das na pojacanja i imas po sut na gol.
F

Fudbalski

pre 13 dana

Revolucionar Motta je odlučio igrati oprezno na bod kod kuće protiv veoma neugodne Rome koja 'trpa' sve redom . To i nije baš revolucionarno jer smo slično navikli gledati od njegovog predhodnika Allegrija

Fear The Beard

pre 13 dana

Da se ne lazemo....Inter osvaja Skudeto sa dvocifrenom prednoscu.Juveu i Moti treba vremena,njihov maksimum je drugo mesto.Roma ce tu da se mota oko cetvrtog mesta.Inter je prejak,pa njihov drugi tim bi izgazio ovakav Juve i ovakvu Romu.Inace,u Italiji ne navijam niti za jedan tim,jedino simpatisem Perudju iz doba Sersea Kozmija.
J

Juventino10

pre 13 dana

Taj inter ima glatko da izgubi u prvom derbiju na napem stadionu
J

Juventino 20

pre 13 dana

Ni raspalu romu nismo mogli dobiti
Л

Лазар

pre 13 dana

Паузе за воду, 150 000 измјена, судија свира сваки контакт фаул, у Јуве улазе 3-4 лика којима је ово прва утакмица, Рома свакако кршина од екипе.. и на све ово неко је очекивао да пршти 5+ утакмица!? Ма хајде болан дођите себи..
d

ditatore

pre 13 dana

mozda su murinjo i alegri otisli iz rome i juvea al nisu iz mote i derosia. kakva tragedia juju
G

Gile Interista

pre 13 dana

Motao je pokusavao nesto iz kontre. neke jace ekipe ima da ga izuju iz cipela sa ovom taktikom. Roma je inace bila bolja ekipe veceras, znaci Motina taktika je napadaj protiv ovih sto su stigli iz Serije B, a protiv malo jacih da igra na kontru kao veceras. sto se juventosovih pojacanja tice nista podebno, a ogromne pare dali za ove
J

Juventino vero

pre 13 dana

Рома била боља? Ауу Гиле шта си ти онда гледао. Утакмица је била толико лоша да су ми очи прокрвариле. Толико су се и једни и други чували да су једва чекали да се меч заврши. Три нова играча Јувентуса су вечерас дебитовали и ти си на основу прве њихове утакмице у Јувентусовом дресу закључио да не вреде ништа а да су плаћени премного. Свака част на закључку. Нема шта. Хехехехехе….
G

Gile Interista

pre 13 dana

Potrosili 250 mil evra na pojacanja i onda se provlace protiv solidne Rome kod kuce ,kaues jedva cekaju da se zavrsi mec znaci zadovoojni bodom 😂
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Najvažnije je da je rešio porodične probleme i da igra za Juventus.😏😏😏😏😏😏
K

Komentator

pre 13 dana

A gle čuda, Vlahović igrao večeras, a u četvrtak ne može protiv Španije
A

A eto

pre 13 dana

Ti ne znas ni da je utakmica u sredu
@

@A eto

pre 13 dana

Znam da je u četvrtak :) Srećan ti polazak u školu
Č

Čkopi

pre 13 dana

Vlahoviću zdopi klapava gde je gol. Bedo manekenska para si me koštao ljigo. Gde je gol. Pizdo
I

Inter

pre 13 dana

Cek, jel sad mi navijaci Intera treba da slavimo Skudeto posle 3 kola jer smo prvi na tabeli, kao sto su to radili neki navijaci Juvetnusa posle 2 kola? Salu na stranu. Jedna jako dosadna utakmica, na prvoj tezoj prepreci Juventus je pao, videcemo kako ce to biti kasnije. Inace ovaj mali Konsisao mi deluje da bi mogao biti jako dobar igrac u buducnosti.
O

Oksi

pre 13 dana

Zasto je Arena onoliko utisala ton sa stadiona, da nisu slucajno Italijani pevali “piccolo lupo frocio”?
D

Dale Ro

pre 13 dana

Auuu brate ala si se setio svaka cast 😁👄
J

Juve g

pre 13 dana

I protiv koma juve nije ništa odigrao posebno,sa veronom nisam gledao a ovo večeras je bilo totalno negledljiv fudbal,čovjeku dođe loše kad to gleda!Bukvalno ni jedne šanse na utakmici!Inter će lagano do skudeta
S

Sf

pre 13 dana

Alegri jekriv. Ups nije Alegri više trener. Nije do Vlahovića i bagre već do trenera
J

Juventino vero

pre 13 dana

Једна од најдосаднијих утакмица које сам имао прилике да погледам у свом животу. Када сам видео срдачан поздрав два тренера Де Росија и Моте на почетку меча помислих да овде голова бити неће. Два пријатеља и саиграча из репрезентације Италије се договорила да се њихови тимови много не муче вечерас. Хехехехе….Као што сам и рекао да ће Јувентусу бити потребно неко време да се скоро цео нови везни ред који је доведен овог лета усклади и укомпонује. Даглас Луиз, Теун Компмејнерс, Николас Гонзалес и Франциско Консеисао су доведени и требаће време да они прораде. Малени Консеисао се добро показао вечерас у овом мртвом мечу два тима. Полушанса Влаховића главом и ударац Роминог левог бека у 90 минути је све што је било на мечу. Иначе за разлику од оних одвратних жутих дресова Јувентуса из Вероне прошлог кола ова трећа гарнитура дресова изгледа пребрутално и прелепо. Биће ово дуга сезона. Фаворит за титулу? По уиграности тима и доброј уклопљености играча Интер је за сада фаворит и то кажем као симпатизер Јувентуса, ја који сам погледао десетак мечева Јувентуса у Лиги шампиона, што на Деле Алпију, што на новом стадиону. Биће то дуги шампионат!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!!!

Diego Milito

pre 13 dana

Dobro je da na talasate, da znate gde vam je mesto
j

jovanczv

pre 13 dana

Vlahovic veze nema, hvala mu sto nece doci u reprezentaciju taman da malo gledamo Jovica koji zna fudbala.
8

8

pre 13 dana

Šta je sa ovim Vlahovćem za evropsko stavio mini val sad se kao nešto farbao kosu kao neka žena je . Idi bre igraj fudbal...
j

jovanczv

pre 13 dana

vise promenjenih firzura nego postignutih golova, trazite Mota da ga prodaju u januaru
H

Haha

pre 13 dana

A nigde u naslovu da se spomene Vlahodrvos,prvo je odbio poziv za reprezentaciju kao iz porodicnih razloga,svi mi znamo da to nije istina,a sad je igrao za Juve,lako je davati golove Veroni,Comu,Leceu...tad idu naslovi i podnaslovi o silnom Dusanu,o najboljem napadacu u Italiji,sve pohvala do pohvale,a cim dodje malo jaci protivnik,taj isti silni Dusan ima 5 mahanja rukama,3 svadje sa sudijama,od 0-3 suta na gol,i eventualno neki zuti karton,ali o tome se cuti,dobro je pa poznavaoci fudbala imaju oci.
@

@haha

pre 13 dana

Koliko si ti dao golova Veroni, Komu, Leceu ... kada je lako davati golove?
Z

Zrmanja

pre 13 dana

Ne znam kako drugi misle, ali meni je Seria A pakao za gledanje. Toliko ocajan fudbal da je to neverovatno. Inter je jedini kvalitetan tim, ostalo je ne daj Boze. Milan, Juve, Roma, Napoli, Lacio bi u PL bili iza 7. mesta
0

0070

pre 13 dana

Gledaj ti PL
@

@00bot

pre 13 dana

Gledamo PL, a ti vajduga loma
J

Juventino10

pre 13 dana

E imam šta da vidim utd klpool kojeg je inače atalanta zgazila
T

Tln

pre 13 dana

A olimpijakos?...ili galatasaraj? Koji bi oni bili u pl?
I

Internazionale

pre 13 dana

Sta bi...mocni Juve osvaja titulu. Da bre, prvi malo jaci protivnik NULA. 10 do 15 boda razlika na kraju,opusteno.
M

Mister M

pre 13 dana

I onda dodju ljubitelji nekadasnje Serie A, nostalgicni za devedestetim i dvehiljaditim, ovde pisati da je sadasnji Calcio najjaca liga u Evropi. Ljudi moji, peku me oci nakon derbija Juventusa i Rome. NI JEDNA JEDINA SANSA ZA 95 MINUTA. Sramota. Citao sam u prethodne dve nedelje kako je Mota namestio Juve, kidaju, razbijaju, ofanzivan fudbal bla bla... PL je za ovo svemirski brod. P.S. Nije ni cudo sto je poslednji prvak Evrope iz Italije onaj Murinjov Inter iz 2010. godine
Z

Zevs sa Kosmaja

pre 13 dana

Uzasan fudbal.Za ovakve utakmice,ne treba davati bodove.Bukvalno tuga.Seria A u slobodnom padu.
J

Juventino10

pre 13 dana

Jedna tekma i evo dva doktora. Čestitam