Komentari na vest

Lacio se sprema za život bez Sergeja: Sarijev pik je Zjelinski

S

SS Lazio

pre 10 meseci

Odavno je poznato da je Sarri insistirao na Zjelinskog kao zamene za Sergeja. Nije nemoguce, naprotiv. 20-22 miliona je visina transfera koju bi Napoli najvise dobio od italijanskih timova. Englezi i arapi daju mnogo vise, medjutim za sada nema zainteresovanih timova iz tih zemalja. Postoje vise prepreka za prelazak Zjelinskog u Lacio. De Laurentis, inace veoma teska osoba za poslovanje, je u losim odnosima sa Lotitom i to je dokazano. Takodje, zasto bi Napoli pojacao potencijalnog direktnog protivnika Serije A. Sto se tice karakteristika, Zjelinski je malo drugaciji tip igraca. Nema visinu, tehnicku potkovanost Sergeja medjutim to ponistava disciplinom na terenu. Sarri ga odlicno poznaje i prema Sarri, Zjelinski je taj sraf koji nedostaje u sredini terena odlaskom Sergeja. Tome treba dodati da vec sada Lotito mnogo ozbiljnije "napada" i Berardija.
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Nisam upucen nestoo mnogo, ali zasto bi Zijelinski iz ovakvog Napolija presao u Lacio?
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Iz vise razloga 1) Poznaje trenera i zna koliko ga ovaj cijeni i zna da ako dodje da ce odguliti citav ugovor u prvih 11, 2) Tamo je godinama i doslo do zasicenja, 3) Zivot u Rimu(jedan od najljepsih gradova u Evropi, top 5 sigurno), 4) Lazio ima dobar tim, igrat ce LŠ(nije korak u nazad), 5) Lazio ce i sledece sezone da se bori za visok plasman a mozda i za nesto vise, 6) bicr medju 3 najplacenija igraca u timu, 7) Lazio je popularan klub i nece izgubiti nista na samoj licnoj popularnosti, 8) Menadzer koji bi da uzme kakvu proviziju pa insistira na prelasku itd itd itd ,znaci ima jako dosta toga... Pozdrav.
z

za ovog

pre 10 meseci

Našeg brata,ovaj je izmislio fudbal..Sergej..nije lepo srat po nicijem uspehu,i svaka cast na karijeri,ali ja kad god ga gledam u nasem dresu,on meni brate izgleda kao da je jucer poceo da se igra fudbala,i to ne bas uspesno..
S

S.S.Sarri

pre 10 meseci

15+