Pjotr Zjelinski (©Reuters)
Pjotr Zjelinski (©Reuters)

Lacio se sprema za život bez Sergeja: Sarijev pik je Zjelinski

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 00:14

Dve strane zasad bez dogovora, najviše zbog visine traženog obeštećenja

Sve je spremno za pravu transfer detonaciju u vidu prelaska Sergeja Milinković Savića u Al Hilal za 42.000.000 evra, baš kako je Mozzart Sport ekskluzivno najavio. Dok se transfer srpskog veziste privodi kraju, u Rimu se polako spremaju za život bez Sergeja.

Mauricio Sari je već izabrao Pjotra Zjelinskog kao potencijalnog naslednika SMS-a u veznom redu, što potvrđuje i transfer guru Đanluka di Marcio. Logično je da Sari želi baš Zjelinskog. On ga je doveo u Napulj pre sedam godina i zajedno su sarađivali dve sezone pre nego što je temperamentni stručnjak otišao u Čelsi. Napoli je tada Udinezeu platio 16.000.000 evra za transfer.

Izabrane vesti

Poljski vezista ušao je u poslednju godinu ugovora sa šampionom Italije i kao takav je zanimljiv Nebeskoplavima koji moraju po hitnom postupku da popune rupu kada se Sergejev transfer u Al Hilal ozvaniči. Međutim, u startu postoji problem...

Kako Di Marcio ističe, Napoli za Zjelinskog traži 25.000.000 evra, što je po mišljenju Klaudija Lotita previše novca za nekog ko broji poslednje mesece ugovora. To ne znači da će pregovori stati, već će dve strane pokušati da nađu zajedničko rešenje.

Poljak je prošle sezone bio jedan od najstandardnijih prvotimaca kod Lučana Spaletija. Postigao je sedam i namestio još 11 golova, a stilom igre podseća na SMS.


tagovi

Pjotr ZjelinskiLetnji prelazni rok 2023LacioNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara