Komentari na vest

Kvara rekao „da“ PSŽ-u, sad ide teži deo posla...

K

Kvarni Kvara

pre 19 dana

Koliko zna on je Kviča
J

Juventino10

pre 19 dana

Nije kviča nego Hviča
A

Aranđel

pre 19 dana

Verovatno je dobar ugovor prelomio s obzirom da Konte preuzima Napoli i da ce opet biti veći konkurenti u LS od Pariza
I

Inter

pre 19 dana

Arandjel@ ne bi da budem nekulturan i grub, ali da li si ti pratio fudbal u poslednjih 10 godina, pa cak i ovu sezonu koja se upravo zavrsila? Napoli nece uopste igrati Evropu sledece sezone, a kamoli LS. A sto se tice Kontea i LS, opste je poznato da je Konte tu skoro na nivou amatera, nikad nista ozbiljno nije uradio u tom takmicenju. Konte je vise za ligu, i ako je negde dobar onda je to u ligi.
A

Antonioo

pre 20 dana

Ako potpisu Bruna Gimaraesa, Kvarackeliju, prodaju Goncala Ramosa i kupe dobrog spica, jos jednog uzmu rotacionog stopera, Psz ce sled sez biti top 3 favorita za osvajanje LS
/

/

pre 19 dana

Izvini,po kojim fudbalskim kriterijumima Ramos nije dobar spic?Decko je klasa,jedino sto mu fali je forma.Pa videli smo na svetskom prvenstvu koliko zna.
2

2342342

pre 19 dana

Ramos je teska rupetina,videli smo po utakmici gde je PSG ispao. sta je sve promasio,uzas. apsolutno indisponiran i spic nedostojan dresa PSG.Zamisli na tom mestu Ibrahimovica ili Kavanija,kao nekad?? Smejurija.
A

Adriano Inter

pre 19 dana

Tacno, ja ne znam koja budala dade 70 mil benfici za njega, pa decko je imao jednu prosjecnu sezonu u portugalskoj ligi i odma ga kuju u zvijezde, a evo vidjeli smo ove sezone u psg koliko je dobar, nije zabio 15 golova u svim takmicenjima a kosta kao 70 mil, smijesno.
M

Mladic

pre 19 dana

@Antonio Nikad oni neće biti konkurent nikome,bili, ostali i biće mali klubić…trenutno pun para
/

/

pre 19 dana

2342342 Brate,lik je presedeo na klupi celu sezonu i Enrike ga stavi u poslednji cas da vadi kestenje iz vatre,ne mozes to da ocekujes..Ibra i Kavani su za vreme svojih mandata bili stalni starteri.
P

Pjer

pre 20 dana

Smesan ovaj danasnji fudbal,decko bljesnuo proslu sezonu a ovu je onako...i 100 miliona...uzas.
r

rea

pre 19 dana

Ne znam kada će ljudi skontati da je život poskupeo toliko koliko su poskupeli i fudbaleri, oni su roba. Litar dizela je pre 6 godina bio 150 dinara, danas je 210 dinara, Pileća posebna salama je danas 550 dinara, pre 6 godina je bila 300 dinara. E tako su i fudbalerima skočile cene sa nekada astronomskih 50-60 miliona (Zidan, Kaka, Bufon...), na 100-120 za najskuplje. Sasvim normalna stvar kada svet drma veštačka monetarna kriza koji se pegla inflacijama koje padaju na pleća isključivo običnog naroda, takozvanih smrtnika.

Marko Pavlovic

pre 20 dana

Ove sezone pokazao da je ništa spec. i da Leau može samo kopačke da glanca.....
P

Portista

pre 19 dana

Kvara ima isti broj Gol/Assist u Seriji A kao Leao, u mnogo goroj ekipi... Da je imao losu sezonu, istina. Ali Leao je takodje bio nista specijalno. Kvarackelia je mnogo konstantniji i bolji igrac.
@

@portista

pre 19 dana

Ко је играо у горој екипи? Не лупетај жив био.
I

Inter

pre 19 dana

Marko Pavlovic@ Kvarachelija nije bio na nivou od prosle sezone, ali prvi su navijaci Milana nezadovoljni kako Leao igra ove sezone, tj. nije upitan njegov kvalitet, ali zalaganje je itekako upitno. Toliko se velica Leao, a Kvarachelija je prosle godine eksplodirao kao poprilican anonimus. I da, ocigledno je Napoli ove sezone dosta losiji od Milana, zar ti nije dovoljan dokaz ko je koji na tabeli?
p

pobeda je resenje

pre 20 dana

on i mikutudze moraju da pokidaju na euro
K

Khvicha i Georgi

pre 19 dana

Hocemo brt 💪
M

Mladic

pre 19 dana

100% Na daleko poznati…imaće 0,0 šuteva prema golu protivnika, na turniru