Kvarachelija (©Reuters)
Kvarachelija (©Reuters)

Kvara rekao „da“ PSŽ-u, sad ide teži deo posla...

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.24. | 00:45

Francuzi moraju da se dogovore sa Napolijem

Otišao je prvo Nejmar. Pa Lionel Mesi. A, ovog leta će i Kilijan Embape. Vreme je za potpuni restart u Parizu, ali to znači da će Sveci odustati od dovođenja vrhunskih igrača. Ali će možda malo manje da jure – zvezde.

Jedan od asova koji bi mogao da zaigra pod svetlima „Parka prinčeva“ od ovog leta je Hviča Kvarachelija, pošto čuveni „Lekip“ tvrdi da se Gruzin sve dogovorio sa PSŽ-om oko transfera.

Izabrane vesti

Odlazak Embapea će otvoriti dosta prostora u napadu, a vrlo moguće je da će trener Luis Enrike probati malo i da modifikuje igru Svetaca. U tim zamislima Kvarachelija je „viđen“ uz levu aut liniju u napadu.

Ipak, ostaje teži deo posla: da se gazda PSŽ-a Al Kelaifi dogovori sa gazdom Napolija De Laurentisom. A, Italijan baš i ne voli situacije kada je priteran uz zid, kada ga dovode pred svršen čin. „Lekip“ procenjuje da bi suma od 110.000.000 evra trebalo da razvuče osmeh na lice prvom čoveku Napolija.

Ukoliko se to desi, Napoletanci će zaraditi skoro deset puta više novca od uloženog u Hvičino dovođenje, pošto su ga 2022. kupili od Dinama iz Batumija za 13.000.000 evra. Gruzin je tek završenoj, a vrlo razočaravajućoj sezoni za klub sa stadiona „Dijego Maradona“ imao učinak od 11 golova i devet asistencija.



tagovi

Hviča KvarachelijaNapoliPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara