Komentari na vest

Krtolica: Nemam utisak da me igrači bojkotuju

T

Treća strana

pre oko 2 sata

Kad ode covek,koji je vodio 5 klubova,sa samo 4 meseca provedena u Staroj dqmi, onda je do uprave.Drugo igraci,igra i rezultatisu samo pokazatelj rada izmedju dve utakmice.Kad svako kaze sebi sta i koliko zna i ume,ne uvija i fantazira,onda može stici rezultat.
d

da da da

pre oko 2 sata

Ima klan u ekipi zbog kog je i Bandovic otisao
S

Stari navijač Voše

pre oko 3 sata

Gospodine Krtolica, I vašem prethodniku Bandoviću sam napisao pa ću isto reći i vama: REZULTATI SU MERILO KVALITETA RADA, ne posed lopte ili pretpostavke šta bi bilo kada bi smo mi dali gol i sl. Sami ste rekli da "da nemate problem u smislu rada, organizacije..." i zato ako ste tako sigurni u sebe i smatrate da je sve u redu, razmislite i o tome da je OSTAVKA moralni čin. Mi navijači želimo da gledamo utakmice koje će vratiti publiku na stadion a ne da samo pričamo o tome i čekamo neka bolja vremena. Naš voljeni klub je rame uz rame sa velikima i to ime i renome treba da se čuva i pokaže i na terenu. Ulapšavati ružnu stvarnost situacije u kojoj se nalazi naš klub i tim nije baš najpametnija stvar. Za kraj, utakmica protiv Spartaka u Subotici pokazaće da li dolaze neka bolja ili malo drugačija vremena za naš klub Vojvodinu.
K

Kakvi

pre oko 4 sata

Igrači. Oni većina rade po nalogu uprave koja najviše unazađuje i bojkotuje Vojvodinu. Sa ovom i prethodnim upravama ni Klop Gvardiola i Murinjo ne bi ništa uradili... Jedino nije jasno što Mandarić ćuti već 5 meseci i slika se za rođendan sa ovim nazadnim. Iako ima 86 g sigurno nije zaboravan. Vidi on i njegova desna ruka sestrić sve a zašto ćute i pristaje da i dalje bude potpredsednik sa ovakvim muljovima u Vojvodini to ga treba pitati.. Ako želi da odgovori
N

NoviSad021

pre oko 3 sata

Prijatelju Mandaric je otisao odavno kad je video napredni up odbor.
o

orpA

pre oko 4 sata

Ne moze se reci da je izgubio konce jer ih nikad nije ni imao. Sta je Marko Jovanovic zaradio od igranja fudbala a sta od kako je funkcioner ovde? Cemu sluze pojedini clanovi UO, tipa stariji advokat koji vec desetinama godina parazitira oko kluba? Lepo ste pomislili posle prve tri utakmice da ce vam proci ovo sa Krtolicom ali moracete novu foru da smislite kao i novog krivca. Verujemo u vasu kreativnost.
B

Baggio

pre oko 4 sata

Sta je ovo ljudi moji? Jel to neki gurman vodi sportski sektor u Vojvodini? Prvo Batak, pa sada Krtolica, nedavno i (K)Rastavac. Sledeci gospodin Karfiol ili mozda mister Kulen.
R

Realnoo

pre oko 5 sati

Pomeri se na vreme, uči jos, budi deo kluba, radi na sebi, usavršavaj se, budi podrska kao i do sada ali ovo je posao za coveka sa mnogo vecim iskustvom i znanjem jer organizacija, nivo i ambicije kluba to zahtevaju.
1

149

pre oko 5 sati

🤭
В

Воша55

pre oko 1 sat

Тачно... Уз дужно поштовање господине Кртолица ви не контролишете екипу... Нема ту дисциплине... Ни система у игри... Неопходно је ангажовати искусног тренера да све доведе у ред