(©Reuters)
(©Reuters)

Kros: Teren nije opravdanje, uslovi su bili isti za oba tima

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.01.21. | 09:17

“Tim našeg kvaliteta mora da stvori više šansi”

Zaleđen je Real u Pamploni. U terenu okovanom snegom i ledom, Kraljevski klub ostavio je dva boda. Razočarali su Blankosi, podbacili drugi put za kratko vreme i gradski rival Atletiko nalazi se u sve povoljnijem položaju. Toni Kros je prvi istupio nakon remija bez golova sa Osasunom. Kritički je nastrojen bio Nemac i naglasio je da teren i loši vremenski uslovi nisu opravdanje.

Teško je Real stvarao prilike. Mučili su se Madriđani, a i kada su u dva navrata tresli mrežu rivala, golovi su poništeni jer je Karim Benzema dva puta "visio" u ofsajdu.

Izabrane vesti

"Stvorili smo vrlo malo šansi“, rekao je Kros nakon utakmice i dodao:

„Tim našeg kvaliteta mora da stvori više prilika, iako je teren bio težak. Znali smo da će se ovako braniti. Teren nije opravdanje, obe ekipe su igrale na njemu".

Naišle su promene Zinedina Zidana na kritike, igrači koji su ušli u nastavku nisu podigli nivo igre Blankosa. Promene na semaforu u Pamploni nije bilo, a Toni Kros smatra da je susret i remi sa Osasunom bio samo jedan od “onih dana” kada ne ispoštuju do kraja zamisli trenera.

"Promene su nastojale da donesu ono što nam je nedostajalo. Ali ovog puta nisu mnogo toga donele. Ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom. Moramo se boriti da budemo prvi, a remi nam ne pomaže u tome", rekao je vezista Reala.



tagovi

Toni Kros

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara