Komentari na vest

Krilo iz Hondurasa odbilo Zvezdu i otišlo u Seriju A

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Raspitao se....
P

PAMETAN

pre oko 2 meseca

Pametan Hundurašani, neće u evrpski Honduras, ide na Zapad kad je već u Evropi.
D

DDF

pre oko 2 meseca

Malo ozbiljan menadzer dace preporuku svom igracu da Srbiju"zaobidje u debelom luku",kriminalno ponasanje prema igracima zadnjih godina(znamo svi o kome se radi)dovelo je do toga da nijedan ozbiljan igrac ne zeli da igra u srpskom fudbalu,pored toga da postoji velika mogucnost igranja LŠ ili LE
P

Pozdravodstrine

pre oko 2 meseca

Maaaaaa nemogućeeeeee....Madjio zamadjijaj sa nekim miliončićem.....
G

Guh

pre oko 2 meseca

Jesi cuo, ispalio vas Moneke i ne dolazi kod vas🤣
7

7 Titula i 4 Duple

pre oko 2 meseca

COVEK HOCE DA IGRA U LIGAMA 5-CE I STA JE PROBLEM? NE MOZE TU UPRAVA ZVEZDE NISTA DA URADI AKO IGRAC NECE U NASU SRPSKU LIGU!
G

Gost1976@Ggostt

pre oko 2 meseca

@Ggostt – na tvoje glupo pitanje samo ću ti odgovoriti, da mladi Jamal, nije ništa jače konstrukcije od Jovanović ili Šljivića, samo što bi ovi profesionalni upropašćivači Zvezde, vrlo napredni Terzić/Milojević, da je Jamal kojim slučajem član Zvezde, ovi dunsteri bi ga poslali na kaljenje u Grafičar, a forsirali bi klasičnu cepanicu izvesnog Pumu! Nažalost, Evropa će ih sesti na zemlju! Koliko navijam za Zvezdu, toliko navijam da što pre ode tandem Terzić/Milojević!
l

lool

pre oko 2 meseca

Mogu da ti lupaju minus ali si u pravu.Sa tim sto bih dodaonda zo to nisu krivi ni treneri ni uprava vec mi razmazeni navijaci,pljuvaci...mladi igrac treba da se istrpi...Niko klincima nije dao sansu kao Barak Bahar i ispljuvasmo ga i poterasmo samo tako...
G

Gott

pre oko 2 meseca

Bolje sto je odbio nego da su pare otišle u Honduras
B

BIVSI DELIJA 89

pre oko 2 meseca

Ode sve u Honduras.... 😱😱
G

Gle eno ga

pre oko 2 meseca

Kad ovi iz Hondurasa odbijaju onda..................Terza preso si igricu , pusti druze nekog drugog imas za 5 zivota i vise ........
K

Kiza vauuu

pre oko 2 meseca

Zamisli da vazuru i vas steucnjake odbinaju svi..a i oni koji dodju beze iz kluba..al ipak ste vi navijacitog jakog tima..a inace strucnjaci to sto novinari pisu ne znaci da je istina...i na tarabi ima sladoled pa necete da ga lizete..
D

Dupla ljuta

pre oko 2 meseca

Vratite Kahvica iz ofk-a.Manite se kombinata.
K

Kako

pre oko 2 meseca

Da vrate Kahvića kad raskinuo ugovor?
M

MEDINA

pre oko 2 meseca

JESUS MEDINA iz spartak moskve dovedite ga ne pitajte kolko kosta
C

C7

pre oko 2 meseca

Largie Ramazani ALMERIA (23)!
C

C7

pre oko 2 meseca

Inace gledao sam ga na par utakmica ove godine posebno protiv Reala mi se svideo, decko je i mladji i bolji od Bukarija. Ko ne veruje neka pogleda neki njegov klip, bice mu minut dovoljan da to ukapira.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Taj da dodje u Zvezdu i ove naše livade? O čemu razmišljate kada pišete ovakve komentare i želje?!
C

C7

pre oko 2 meseca

Druze 5 miliona mu je cena, a jos godinu dana ugovora ima, plus ispao u drugu ligu. Bukvalno ako je ikada postojala neka sansa da se dovede to je sada. Iznad 5m ne bi smeli da traze, ali i celih 5 je kradja da se da za ovakvog igraca.
K

Kleo

pre oko 2 meseca

Sad cemo narednih 5 godina citati vesti kad god sutne loptu kako ga je Marin skautirao.
e

eh

pre oko 2 meseca

Odlično. Izbeglli smo metak, ništa spec igrač.
o

oof

pre oko 2 meseca

posle bežanije u finalu kls i 11 mjesta u EL ovo je novi uspjeh za partizan i njegove navijače
G

Gost1976

pre oko 2 meseca

EP nije pokazalo put Zvezdinim čelnicima! Oni nisu čuli za Luisa de la Fuentea, selektora Španije i njegov izbor Lamin Jamala! Umesto da forsiraju mlade Šljivića i Jovanovića, oni dovode fudbalske rupčage, tipa Pume i Dalčia! Sve će im se vrlo brzo obiti o glabvu!
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Oboje su pretanki da bi izdržali 90minuta utakmice sa Jedinstvom a ne nešto drugo, ko ti daje te pluseve samo da vidim te mozgove!
@

@gost

pre oko 2 meseca

Lako je forsirati mladog igraca kada imas takvog sa ekstra potencijalom! Ovde pisete bajke i izmisljate toplu vodu, a navedi mi jednog klinca iz Zvezde koji u ovom trenutku moze biti starter...samo jednog?! Samo budi realan...
P

PecaCzvBgd1

pre oko 2 meseca

Iskreno, Sljivic me je malo razocarao. Imao je sjajne pripreme pod Baharom, nekoliko bas obecavajucih utakmica. Bas mi se svideo tad, fudbalski drzak, odlicna tehnika, brzina vise nego korektna za veznog igraca, i kao da je odjednom ozbiljno izgubio na samopouzdanju - alibi igra, vracanje lopte unazad, dodavanje prvom do sebe, strah od duela i driblinga. Hitno tom decku naci poziciju koja mu odgovara, definitivno nije krilo, a kolko su ga saltali sa pozicije na poziciju nisam siguran ni da on sam zna sta je... Pustiti klinca da se razvija na najprirodnijoj mogucoj poziciji. Generalno govoreci, vrlo me interesuje gde "zapne" sa nasim mladim igracima? Stefan Mitrovic je odigrao 1.5 vise nego korektnu sezonu kod nas, bio bitan i kod mladjeg Miloja i kod Bahara i onda odjednom samo nestao, totalno izgubio samopouzdanje, krenuo da pokazuje neku nonsalantnost i cudan odnos prema utakmici. Kako je odigrao one pripreme proslo leto i pocetak sezone, mislio sam da ce biti jos jedna 10+ miliona prodaja, a onda puf, samo nestade covek. Izgleda da postoji ozbiljan problem u klubu sa tim "zavrsnim radom" sa klincima, setimo se da su ozbiljne stagnacije imali i Joveljic, pa cak i Erakovic, da ne pricam o gomili mladih igraca koji su igrali ili trenutno igraju za Graficar, pa braca Mituljikici, a slicne nagovestaje daje i mali Maksimovic. Glupo je porediti s Barsinom skolom, ali evo primer ovog malog Jamala koji ima isto godina ko Maksimovic, jedan vredi 100 miliona drugi igra drugu srpsku ligu. Jeste onaj gore jedan u milion, ne radjaju se svaki dan takvi igraci, ali poenta je negde da negde kod nas "zapinje".. Da li je to psihologija, nedovoljan rad na fizikalijama, manjak fokusa na tehnickom delu tokom mladjih dana, a verovatno je sve zajedno. Sve u svemu, od velikog, ozbiljnog evropskog tima, koji nece imati samo epizodnu ulogu po grupama, nas deli kvalitetniji rad u omladinskim skolama, taj zavrsni dodir, gde se od talenta napravi ozbiljan igrac, kvalitetan fudbaler koji moze odmah da uskoci i da se njegov ulazak ne oseti na terenu kao rupa. Umesto dati 2 miliona na neku vezaru od igraca, bolje te pare izdvojiti i platiti trenerima u skoli obrazovanje, da idu npr po godinu dana u Barselonu, Salzburg, Englesku (koji sve bolje rade s klincima) i napraviti 10 igraca koji ce vredeti 10+ miliona u 2 godine.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Ima li neki fudbaler da se nije dovodio u vezu sa Zvezdom? Čisto me zanima.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Zvezda treba da trazi igrace u Koreji. Ne afrikance, jer su neozbiljni, nemaju disciplinu. Korejanci ima da preoru teren, izvrsavaju sve takticke zamisli.
A

Azija cirkus

pre oko 2 meseca

Samo je problem talenat,tehnika,lobanja.....
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Sve je to normalno,kod nas dolaze samo oni koji nemaju bolji opciju u tom trenutku!Mi moramo dosta da podignemo rejting naseg fudbala,ambijent,infrastrukturu,kvalitet lige i plateznu moc da ne bi Kasijera,Rodrigao,Desers,Late-Lat i slicni birali Rusiju,Italiju,Championship i slicne lige...Mi smo realno treca ruka u kupovini stranaca a to je uglavnom bofl,uz poneki izuzetak,to je jednostavno nasa surova realnost!
R

Reklomid

pre oko 2 meseca

Kako da podignes rejting nase lige kada drzava gura samo dva kluba u ovoj zemlji (Zvezdu i Partizan)?
@

@ marstro

pre oko 2 meseca

Gde navede Italiju? Italiju ne možemo nikada dostići. Mnogi fudbaleri se odriču velikog dela zarade da bi se vratili u Italiju jer biti profesionalnog fudbaler u Italiji je posebna privilegija...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Оно мало против Уба(уреду слабији противник) Јовановић баш добар . Директан,ако тако игра у континуитету ...може бити наш Јамал. Штета што Величковића нисмо довели ...Лучане сам гледао два пута по два минута. ..момак је такве потезе имао.Само сам помислио да л га Звезда прати и да ли игра тако стално .
Y

YMCA

pre oko 2 meseca

Opasni protivnici nema sta, Jedinstvo Ub i Maldost Lucani, hahahaha...
@

@ymcovnić

pre oko 2 meseca

....to i jesu opasni rivali za vas veruj mi,pa morate da dobijete penale u 96 minutu protiv istih....
Y

YMCA

pre oko 2 meseca

@ymcovnić Koji smo to "mi"?
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Лик остави коментар и смеје се сам себи. Написао сам Уб (слабији противник ) . Нама су сви у лиги слабији противници . Мало Воша,ТсЦ јачи и то је то.
Y

YMCA

pre oko 2 meseca

@Блок Smejem se tebi koji navodis nekog nebitnog igraca u ovoj nebitnoj ligi i jos na sve to kao primer navodis neke nebitne klubove, tipa Ub i Lucani, koji su u onoj bivsoj SFRJ ligi (bila jedina ozbiljna liga) igrali opstinske lige. Besmisao besmisla.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Југоносталгичару лечи се,ал буквално.Ово је Србија . Да би играо ЛШ,мораш да побеђујеш у српској лиги,каква је таква је ,наша је. Јовановић је против Уба ,одиграо како крило и треба да игра .Директно,дриблинг. Величковић у Лучанима ... очигледно није имао само два добра потеза...Чим га је узела Воша,а хтела и Звезда . И сад тих њива ,Српских ...изникао је и један Видић,Станковић,Жигић ... Ајде ти...тамо ..где вама стаје воз за Југославију... Није ти лако ,ем Југословен ем се смеје сам себи.
J

JAMES BOND 007

pre oko 2 meseca

Svako dobronameran zna da se stub SrBstva nesme odbiti jer je to intergalakticki klub, "najbolji i najveci" klub Balkana, najdraze cedo "duha koji lebdi nad rupom", i ko pomisli da naudi tom samozivom cedu sledi corka na duze staze...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

То што је теби Пума Пантић испрао мозак ,па мислиш да је Звезда клуб основан пре десет година ... Звезда је Европски,Светски шампион ,највише домаћих титула,највише купова,највећа посета 110к,највећи стадион,наш..не присвојен,највише навијача,највише дуплих круна у Србији ,више победа у Вечитом дербију ,легенде попут Шекуларца,Боре Костића,Дулета Савића,Пижона,Видића ... Нису нам култне утакмице КпР ,Гронинген ...већ Бајерн,Барселона,Ливерпул,Марсеј,Милано.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Znaš li ti značenje riječi reklama? Zašto se samo Zvezda spominje prilikom transfera nekih stranih igrača ? Menadžeri podižu rejting istima dovodeći ih u vezu sa imalo poznatijim klubovima u Evropi.Zašto niko vas ne spominje, zapitaj se? Takođe se zapitaj i ako misliš da Zvezda sa pojedincima ima ikakve veze.
@

@james

pre oko 2 meseca

Pokusavas da pametujes a uzasno si nepismen, bukvar u ruke sine!
S

Skroz logicno

pre oko 2 meseca

Da odabere Seriju A umesto nase Superlige.

Bibras Natho

pre oko 2 meseca

Još jedan u nizu koji je odbio acu silnog..
E

Evo...

pre oko 2 meseca

.....jedinke koji se busa u grudi avangarde,a ovamo se sklanja po strani šatro ne vidi kada isti aca plati tužbu,5 godinu za redom u fudbalu,pa redom struju,vodu,tužbe,licence,tada žmurimo znate mi smo opozicija,avangarda,izmišljena institucija.....
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

I , sta je tu cudno ?
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Niko mu izgleda nije pricao o bariju i nokiju😂😂😂😂
I

Igz

pre oko 2 meseca

Gluscevic, Radnicki Kragujevac. Search over.. you're welcome.
G

Gost26

pre oko 2 meseca

Ko je ovaj? Kad smo mi njega trazili? Kad je Mocart objavio vest da smo zainteresovani da je meta? Mozete napisati da je i CR7 odbio Zvezdu…Dajte malo ozbiljnosti!
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Na niske smo grane pali, i ovo sada vec prelazi u tesko blamiranje uprave. Nekada je bilo nezamislivo da nas igrac iz Hondurasa odbije, a danas je i to kao dobar dan. To samo pokazuje koliko nam je jadan fudbal u Srbiji trenutno.
l

lololololo

pre oko 2 meseca

Nije do fudbala. Prosecan stranac iz nekog Hondurasa ima internet i Gugl. Nije mu problem da otvori i da pretrazi ko je Zvezdan Terzic i slicne njuske. Procita malo Terzin CV gde stoji poternica, bezanija za Ameriku itd itd. Onda procita da uprava ide sistemom pola meni pola tebi kada je u pitanju plata i dobijes ovo.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Verovatno je dovoljno da ima ponudu iz Italije, nije potrebno googlanje. Slovenci pisu da nema nista od Elsnika, sva zarada bi isla Mandaricu, tako da Olimpija nema interes da ga proda. Mandaric je svojevremeno imao procente od Uefine nagrade za ukazak u grupe evro takmicenja. Taj procenat je smanjio u zamenu za svu zaradu od prodaje Elsnika i Pavlovica. Pavlovic je vec presao u Koper besplatno, jedina sansa da kod Elsnika se odrekne dela zarade kako ne bi i tu ostao bez svega.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Da li ti , zaista, vjeruješ u svaku objavljenu vijest o zainteresovanosti Zvezde za nekog igrača? Bitno da si već optužio upravu.
B

Botovi svuda

pre oko 2 meseca

Bot! Spazio sam jos jednog bota!
M

Mnr1

pre oko 2 meseca

Ma to nije moguce, neko terxu da odbije. Obecane titule unapred cestitanje rodjendana itd itd