Komentari na vest

Krila nudila za Stojića više od Zvezde, TSC dobio i procente

R

Robert183

pre 4 meseca

Pa morao je u zvezdu.to je bio uslov ako zeli na spisak putnika za nemacku..Mislite da bi dobio poziv da ne prelazi u zvezdu ?
s

sale1

pre 4 meseca

Sta sve ovaj Mrkela poklanja??????? Pa ovo nije normalno ,50 %=20%=20% + mlad i perspektivan igrac . znaci zvezda predala svoja prava od Stanica 1 milion + ovi procenti i ovaj mladi PETROVIC OKO MILION + 1 000 000M E....Znaci suma sumaru nas kosta preko 3 000 000 plus plata bonusi i nije 100% u vlasnistvu ZVEZDE .apelujem na sve ZVEZDASE DA DIGNU GLAS PROTIV OVAKO LOSIH TRANSFERA I mrkele !!!!!!!!!
M

Makijan

pre 4 meseca

Solidan potez nije mnogo para za igraca kojeg poznajes koji se savrseno uklapa u Milojev sistem jer je tehnicki potkovan, trebace mu malo vremena da se uklopi jer vec poznaje sredinu. Mesto je osetljivo treba adaptacija sta vredi ako das vise za nekog drugog a treba mu vremena da se uhoda. Sto se tice procenata od drugih igraca pitanje koliko su ti igraci pozicionirani na trzistu da ce tu da izgubi, a mi smo ustedeli novac za neke druge transfere.
B

Bravo Terza

pre 4 meseca

Terza odradio TSC za medalju zaista👍dao im je sve ove propale talente od igraca koji nikad karijeru napraviti nece i koje niko u Evropi ne zeli, a uzeo im Najboljeg stopera nase lige koji ce za par godina vredeti skoro 10-ak miliona, zivi bili pa videli...na Stojicu ce Zvezda zaraditi 5 puta vise!
m

milittao

pre 4 meseca

ovaj dečko ima 26 god i vi ga uzeli za milion. sigurno ćete zaraditi na njemu ksd god da ga prodate a da če vredeti 10 miliona, teško
G

GostRadan

pre 4 meseca

Terzao odradio TSC. Pa to je vic nedelje. A pre ce biti da je vlasnik dobio poziv koji se ne odbija.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Zvezda izradila TSC? Decko, jesi li ti uopste procitao clanak? TSC jeste izgubio odlicnog igraca, ali je zauzvrat dobio milion evra plus procente plus igraca plus procente nazad od drugih igraca. Kad si zadnji put cuo da je neki nas tim dobio toliko stvari za samo jednog igraca, a da nije bio neki inostrani transfer? Nikad. Po meni, TSC sa ovim svojim poslovanjem zadaje domacu zadacu svima u ligi.
N

Nerealno

pre 4 meseca

Al ste se usrecili sa Andrejem Petrovicem.Krs igrac,bez pomaka 3 godine.Velika greska TSC.
c

cr24

pre 4 meseca

tako ste pričali i za Stojića i Stanića. TSC će Stanića, za par godina, prodati za najmanje 5 milona evra. TSC vas izigrao. Dzabe i reprezentacija, Evropa zna pravo stanje u našem fudbalu.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Dzaba igrac, omladinski repreprezentatvac, greska? Pa, druze, sta je onda po tebi uspjeh, ako ovo nije? A pritom su jos dobili i pare i jare (milion evra, procenti jedni, procenti drugi).
L

Logitech

pre 4 meseca

Zasto ga onda ne prodase Rusima? Zar bar sve sto iole vredi mora da predje u redove beogradskog Bajerna, koji sve vise podseca na imenjaka iz Minhena?
С

Север Србије

pre 4 meseca

Да знаш да читаш не би ни поставио питање.

Proficap

pre 4 meseca

Brate procitaj tekst. Rusi su nudili vise para u kesu, a ovako su bolje prosli, dobili dva veoma perspektivna igraca, milion evra i procente za Stojica. Tako ce zaraditi preko 3 miliona.
L

Logitech

pre 4 meseca

@Sever Srbije Znam ja da citam, cak i na drugim stranim jezicima, nego ti ne razumes poentu mog komentara, inace ne bi napisao to sto si napisao. Prosto mi nije logicno da daju najboljeg stopera ekipe i medju najboljim stoperima lige za propale talente koji nikad nece napraviti dobru karijeru. Kakav Petar Stanic kakvi bakraci, nije on Petar Ratkov recimo.
R

Raša P

pre 4 meseca

Zvezda dobila šta joj treba, TSC zadovoljan. Šta tu može biti nejasno? Pa valjda se tu pita nešto i igrač. Momak je imao san da zaigra za prvi tim i tek zaobilaznim putem to uspeo. Igračima, od kojih se Zvezda odrekla procenata, želim dobre transvere a TSCu odličnu zaradu. Što više stabilnih klubova to bolji i kvalitetniji fudbal!
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Da bar im Terza nije dao procente od Stojicevog sledećeg transvera jer će nas on koštati na kraju minimum 2,5 miliona eura. Ali jbg Terza kad prodaje daje više nego što kupac traži,a kad kupuje onda ne pita koliko kosta i jo priđe 80% slucajeva je mačka u džaku.
R

Rerik

pre 4 meseca

Kad su drzavne pare u pitanju, Terza moze kako hoce...
D

DKP

pre 4 meseca

Realno je previše. Mi smo zagrizli a oni su izvukli maksimalno. Mi teško prodajemo suvišne igrače, a mlade igrače (90%) školujemo za druge klubove što oni umešno koriste. Keš, procenti, očišćen igrači %, talenat. Vrh posao TSCa.
M

Manche

pre 4 meseca

Pa ovome sto pise, Zvezda je ispala budala. Pa bolje da su izjednačili ponudu sa Krilom i ponudili 1.5 miliona. Stanic i ovaj mali sto smo im dali bi lagano pokrili tih 500k vise.
7

7 Titula i 4 Duple

pre 4 meseca

Realno gledajuci Zvezda duplo vise profitirala ovim transferom, Terza im prepustio ove krseve od od bivsih talenata kojima je karijera propala, a mi od njih uzeli Najboljeg Stopera cele lige(uz Spajica i Dragovica) i jos reprezentativca koga ce mo za par godina prodati minimum za 7-8 mil ako ne i vise, i time duplo vise profitirati od ovog transfera!
V

Vanecious

pre 4 meseca

Dokumentarac PLAVI LAVOVI je na YouTube-u! 🤩
R

Raša P

pre 4 meseca

Grobari ostavite se priča o Zvezdi. Stadion vam se skoro urušio, Zemunelo pod hipotekom, fudbaleri beže... Preti vam stečaj a vi komentarišete transfere u Zvezdi. Čisto da znate ovo je jedan od nižih transfera jer tek sledi ono pravo. Rekao bih vam da popijete hladno pivo u klupskom restoranu ali sam se setio.....
7

75.mil im dug

pre 4 meseca

@Raša... Upravo tako brate👍 Eno njihov bivsi clan uprave popularno zvani "profa" pokazao juce zvanican dokument iz kluba u kome se jasno vidi da jsd duguje cak 75 mil evra koji su napravljeni u zadnjih 10 godina i da im je klub u totalnom Bankrotu zbog cega im je upravo bila i isecena struja i grejanje pre 4-5 meseci! Njihov bivsi clan uprave sve to izneo na videlo i potvrdio za javnost!
L

Logitech

pre 4 meseca

@75 miliona duga Kome je potvrdio, tebi tako sto ti je sve to poslao u inboksu na Tviteru? Batice, uozbilji se, nisi valjda naseo na te price? Ali cim vidim da Partizan nazivas jsd, pa jos i malim slovima, meni je jasno "koliko je sati".
?

??

pre 4 meseca

Dobro su oni ovo odradili
g

gost3836

pre 4 meseca

odrase nas ovi
S

Stanton x

pre 4 meseca

Tebe neko odrao?
@

@stanton

pre 4 meseca

ne lozi se momce ovaj je otiso za dz sada ga placamo i dajemo golmana i 50% koje imamo od igraca i plus procente!Da je dokazan igrac pa ajde...to sto je pozvan u reprezentaciju i odigrao jednu sezonu u tsc ne znaci da je Bog otac
m

milo123

pre 4 meseca

Sjajan posao TSCa. Nisam siguran na koliko su ga procenili ali ovako u ovom trenutku ovo po meni deluje nekih 2-3 miliona evra. Nismo trebali skroz da se odreknemo procenata. i 10% od velike osnovice je puno (pitajte sadikove svedoke). Sve u svemu, mislim da je TSC bolje prosao, no fudbaleri su kvarljica roba. Ocekujem dobru prodaju Ilica, Stanica i ne. No videcemo. Svakako mi se svidja sta radi TSC. Drugi klubovi su tu tavorili decenijama i pilicarili, raspadali se doslovce - ovako se radi posao.
S

Smajkijaja

pre 4 meseca

Vidim da ti je matematika jaca strana. Ili si mendzer Stojicu?
@

@menadzer

pre 4 meseca

Kolega provaljeni smo..
G

Googili

pre 4 meseca

Pa da se Zvezda nije odrekla procenata, ond bi Stojic kostao 3 miliona evra najmanje.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

E tako! Kada lepo objavite ceo transfer! Niko nije blesav da igrače od 2 miliona daje za milion!
Z

Ziveo budzet Srbije

pre 4 meseca

Kao da je bitno, ima u drzavnoj kasi novaca. Nista Zvezda nije izgubila, sve to budzet pegla.
Z

Zukiic

pre 4 meseca

Da je u Patlidzan presao ne bi tako pisao jel da.Uostalom nije to KK Patlidzan da se pumpa iz drzave,vec Zvezda 😉
@

@Zukiic

pre 4 meseca

Oba kluba zive na budzetu Srbije decenijama, drzava za njih osvaja titule i drzava ih finansira i to je to.
S

Sladajac

pre 4 meseca

Što im nije dao i ovog Nikolića desnog beka,odlazi im Cvetković...
Z

Zavrzlama

pre 4 meseca

Bravo za TSC. Tako se radi posao. Ozbiljan klub. Sto se tice Terzica i Zvezde, oni mogu kako hoce i ovako zive na budzetu Srbije decenijama.
K

Kakva zloba.....

pre 4 meseca

čist primer zavisti i pucanje od muke....može nam se drugar,može...zapitaj se koliko ste vi na jaslama gradjana Srbije.....
S

Smajkijaja

pre 4 meseca

Da vam nije drzave, ne bi bilo ni Madjara u TSC-u koji guraju lovu. A Zvezda je za sada, ovo sto je prodala od igraca, zaradila koliko je TSC-ov budzet za 3 sezone.
Z

Zavrzlama

pre 4 meseca

@Kakva zloba..... Koji smo to "mi"? Elaborisi. Na koga se odnosi?
Z

Zavrzlama

pre 4 meseca

@Smajkijaja Pa da nije drzave ne bi bilo ni Hrvata u Partizanu. Kakve to veze ima s bilo cim?
E

Eeeee3

pre 4 meseca

Decko je ucenjen. Posle prodaje ga ceka ista sudbina kao i Erakovica. A repka se vraca sa Eura sa jednim osvojenim bodom.
T

Tarantula

pre 4 meseca

Ajde što nisi u pravu,nego što se ljudima kaki od tog "repka".
n

nije vama lako

pre 4 meseca

erakovic sampion prvotimac sampiona Rusije?
U

Ucenjen.....

pre 4 meseca

zato što ste se vi nadali da će preći u patlidžan...zato se sada botuje u najveće....e drugar provaljeni ste ko bojanka....
G

Gost1212

pre 4 meseca

Da,jadan Eraković.Ugovor na 5 godina,1.8 miliona godišnje,stan u elitnom delu Santptersburga,tripla kruna ove godine,igra standardno..stvarno ga je Zvzeda unesrećila u životu.. Al je tebi lepo u životu kad sažaljevaš Erakovića..
z

zaks

pre 4 meseca

A kakva je to sudbina zadesila Erakovića ? Koliko znam dečko je standardni prvotimac najboljeg tima u Rusiji, šampiona zemlje, situiran, dobra plata , šta još treba , ne razumijem ?
L

Lako je

pre 4 meseca

Tudjim po koprivama tuci
a

ala lupetate

pre 4 meseca

To sto su Krila nudila milion ipo ne znaci da je TSC hteo da ga proda za toliko aman...Citate li vi tekst?
a

aman

pre 4 meseca

neki ne razumeju , ne bi ga ni dali ni za 1.5 vec su valjda hteli za 3 miliona da ga prodaju zato je ovoliko procenata moralo
D

Dragooo

pre 4 meseca

Greska je odreci se tih procenata. Bolje dati 1.5 m i zadrzati te procente. Pa nek i Stanic odd za 1-1.5 milion to je to
A

Absolut

pre 4 meseca

Gotova prica, vec su se odrekli.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Iskreno na prvu loptu moze se reci da je milion solidna cifra . Medjutim odrekli smo se Stanica I Ilica samo tako. I to jako velikih procenata. Mozda da smo platili jos 500k mogli smo da zadrzimo procente I dobijemo vece novce od tih pola miliona. Vreme ce pokazati sta je ispravno...
v

v1ad

pre 4 meseca

Stanic ce im (TSCu) doneti milion, milion i po, mislim da nema veci plafon od toga trenutno. Za Ilica nisam siguran, ali nije ni on dalje, mozda 2-3 miliona. U Zvezdi pitanje je koliko bi dobili s obzirom da bi bili daleko od prvog tima.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Pa kad ste filijala.
.

........

pre 4 meseca

plačeš?
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Ne lupetaj. Igrac nas je kostao sa ovim procentima vise od 2mil. Zapamti moj komentar jednom cemo caskati u vezi ovoga...
D

Dex911

pre 4 meseca

Crni Terzicu,ovaj te opljacka tj opljackao je Zvezdu.Da postoje neki casni i moralni ljudi u upravnom odboru i skupstini kluba najurili bi te naglavacke najkasnije do sutra ujuteu
v

v1ad

pre 4 meseca

Zvezda juri ove sezone da kupi igraca za 8 miliona, prosle su kupljena dva za 4-5 miliona (Hvang i Ndiaje), Znaci, Zvezda ima pare za transfere i hoce da plati. Daleko je to od onih vremena kad se natezalo na 30 rata da se neki igrac plati 300,000. Plus su i izlazni transferi dobri (5m za Stamenica, 7m za Bukarija. Ovo cemo izvuci na nekog Pruceva ili Motiku.
C

Crvenpaka

pre 4 meseca

Ali "ovaj te opljacka", hahaha...a u Zvezdi sve naivci, pa nisu znali o cemu se radi...
I

IVAN 82

pre 4 meseca

E moj Zamberi da je neko nudio i 3,5Miliona ti bi po direktivi morao da ga das zvezdani. A ove procente ces dobiti ko i ostali timovi sto su dobiliod Tvorzica.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Mi smo se odrekli procenata tako da nas igrac kosta mnogo vise pametnjakovicu.
M

Matematika

pre 4 meseca

Znaci da Ilic i Stanic odu za po 1M, sto je mislim neki minimum, odrekli su se 700K. Pametan posao TSC. Doduse nije los ni za Zvezdu, jer za 1M ne mogu naci boljeg igraca, a i stranac bi sigurno trazio vecu platu.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Mozda to sad tako izgleda, ali prvo, ko zna u koliko rata ce ga placati i kada su te rate, a ne bi se iznenadio da je Ilic neka buduca zamena za Glazera.
Z

Zoza1989

pre 4 meseca

Stanic nece ici za preko 500k, videcete.. nikakav potencijal, dve leve noge

Jlubisa Urosevic

pre 4 meseca

A ti si potencijal da zavidis i sekiras se. Uzivaj u svojoj pakosti i zlobi!
S

Sega89

pre 4 meseca

Toliko Terza dobro radi da je morao da da 50% Stanićevog transfera i 20 Ilićevog transfera…kod Terze sve može samo nemoj da tražiš pare,toliko se novca obrće u Zvezdi da ni FBI ne bi mogao da isprati gde to u stvari zavrsi…
n

nick kerr

pre 4 meseca

Звездане, одрао те Жембери. ТСЦ не планира да прода Станића испод 5 милиона. За овог Петровића ће исто узети леп новац. Формално си платио 1 милион а неформално 7 милиона за штопера од 26 година из суперлиге.
h

halo

pre 4 meseca

Štoper od 26 godina iz Superlige koji je godinama bio naš igrač, ali tad naravno nismo imali pojma šta da radimo sa njim, pa se vuljkao po raznim Grafičarima valja dodati :D
Č

Čuj 7 miliona

pre 4 meseca

greška bato potencijalni transver je 70 miliona....a stanić sada već vredi oko 421 eura.....
n

nick kerr

pre 4 meseca

Станић 3 милиона којих се Звезда одрекла, Петровић 3 милиона, Стојић 1 милион. Још питања?
H

HAHHHA

pre 4 meseca

Kakav Stanic za 5 miliona, da li si svestan sta pricas? IZ TSCa jedino Cirkovic moze za tu sumu negde, ovo ostalo debelo ispod.
@

@keruša

pre 4 meseca

ti si menager pa znaš za koliko će se oni prodati i vrede,taj stanić ništa lično ako bude prodat za 1 milion tu me seci.....
V

Vanecious

pre 4 meseca

Stanic trenutno vredi 800k,Pantovic2,5 mil,Cirkovic 1 mil. Ako uspemo da udjemo u LE skocice im cena za 3-4x a ako to bude LK 2X.Svi su oko 22 god.
p

podesen

pre 4 meseca

Odrase mezimicu,ovaj doktor nije svoj.
B

Baxter88

pre 4 meseca

Pa u prevodu kad su sve trange frange resili TSC odlicno prosao... Koji crni Krila Sovjetov da se bori za opstanak tamo a ovde ce biti Bog u Beogradu, igrace Evropu, biti sampion....
d

d.g.

pre 4 meseca

Bolje da ste dali dva miliona. Ovako je skuplje.
g

gosti hilti

pre 4 meseca

zvezda je Stanica dovela za 100 hiljada evra a verujem da i taj ilic nije bio skuplji. Pa moze da se odrkne od procenta sledce prodaje .A uzela je dobrog igaraca na kome moze i da zaradi
M

Maestro

pre 4 meseca

Nije tu bitno samo za koliko ih je dovela, vec i za koliko TSC moze da ih proda, realno su obojica mladi i ispod 2m neće obojica otići… Tako da Zvezda mora Stojića da proda bar za 5m da bi bila u prihodu…
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Odrali su nas dobro. Stojic jeste jedan od 3 najbolja stopera lige ali nije mlad i osim trenutnog kvaliteta u narednim godinama tesko da cemo moci zaraditi ali dobro on je tu da donese kvalitet a ne novac posle to je valda na mladjima. Inace steta za procente od Ilica golmana jer otici ce za vise od 2 miliona evra a pogotovu mali Andrej, odlican mlad igrac(18 godina),sredina terena, perfektna tehnika, bas dobar igrac, nadam se da smo mi zadrzali bar mogucnost prece kupovine jer se zaista radi o dobrom mladom igracu ?!
V

Vrhuska

pre 4 meseca

1 milion dranje + procenti koji mogu biti varijabilni? Daj covece, saberi se.
J

Joksa1986

pre 4 meseca

@Vrhuska. Ja sam u potpunosti sabran, jos kad bi ti procitao sta je napisano a ne samo prva tri rijeci pa da i prodiskutujemo o napisanom ovako... 🤔😉🍻
1

1RS

pre 4 meseca

Pa ovaj transfer je zlocin kao i zlocinac koji je zavrsio ovaj posao! Odreci se procenata igraca koji imaju trzisnu vrednost i koji ce u skorije vreme napustiti tsc za milionski iznos! Lakse je odreci se procenata nego dati jos 500.000 e Terza madjijo
W

Warehouse G

pre 4 meseca

Koje su go mućke, majko rođena?! Pa to ni Eliot Nes be bi uspeo da razmrsi.
G

Gost 357

pre 4 meseca

Zvezda vam je spakovala u dzep, direktno ili indirektno, bar 5 miliona pobedom u kupu.
S

SULTANAT

pre 4 meseca

Znači, mora u Zvezdu i kad drugi nude više?
I

Iskreno

pre 4 meseca

Ako su dobili i ove procente i mladog igraca, to onda sigurno vredi više od pola miliona evra.
D

Druže

pre 4 meseca

Od Zvezde su više dobili, ne brojiš igrača, kojeg su dobili. Ali od vaše mržnje, ni nebo nije granica.
t

teoar

pre 4 meseca

znaci, nisi procitao tekst? bolje da smo nudili tih 1.5mil no odricanje od % i dodatnog igraca
a

ala si piglu

pre 4 meseca

citas li ti tekst nesreco?
B

B Kosa CZ

pre 4 meseca

Pita se i igrac. Jedno je imati u CV-u da si igrao za klub cije je ime ugravirano u pehar Lige sampiona, a TSC, Krila, Partizan, Javor, Palilulac … nesto sasvim drugo.
M

Mile12

pre 4 meseca

E jesi bistar... Videćemo koliko će biti Stanićev i Ilićev izlazni transfer, možda bude mnogo više od 1500000...