Stojić (©MN Press)
Stojić (©MN Press)

Krila nudila za Stojića više od Zvezde, TSC dobio i procente

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 09:28

Otkriva Janoš Žemberi, predsednik Topolčana

Dobila je Crvena zvezda prvo pojačanje u odbrani – Nemanju Stojića. Dosadašnji komandant odbrane TSC-a zaobilaznim putem stigao je do prvog tima crveno-belih, pošto ga na „Marakani“ nisu „videli“ kada je bio tu kao dosta mlađi igrač.

To zadovoljstvo koštaće Crvenu zvezdu 1.000.000 evra, kao i deo procenata, otkrio je predsednik TSC-a Janoš Žemberi, koji je dodao da je njegov klub imao i bolju ponudu za Stojića.

Izabrane vesti

„Bilo je jako dobrih ponuda. Najizdašniji je bio Krila Sovjetov, ponudivši milion i po evra“, rekao je Žemberi za Žurnal.

On je otkrio da se Zvezda odrekla i nekih procenata tokom pregovora oko Stojićevog transfera.

„Napravili smo obostrano dobar posao. Pored milion evra za Stojića dogovorili smo da Petar Stanić bude potpuno naš igrač, jer se Zvezda odrekla svojih 50 odsto od naredne prodaje. Prepustili su nam i 20 odsto od sledećeg transfera golmana i mladog reprezentativca Veljka Ilića“.

Ni tu nije kraj...

„Takođe, u transfer Stojića uključen je dolazak omladinskog reprezentativca Andreja Petrovića“.

Ne krije Žemberi da mu je žao zbog Stojićevog odlaska.

„Uvek mi je žao zbog igrača koji ode, ali je to prirodno, takav je fudbal. Zbog igrača i kluba mora da se prodaje, jer se time pruža šansa novima kojima će biti izazov da nose dres TSC-a, kao što će Nemanji Stojiću da bude u Zvezdi“, istakao je Žemberi.


tagovi

FK Crvena zvezdaTSC Bačka TopolaNemanja StojićMozzart Bet SuperligaJanoš Žemberi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara