Komentari na vest

Kralj Kraljevskog kluba

B

Babaroga99

pre 3 meseca

Perez vodi bolje klub nego neko državu
L

Leka Leskovac

pre 3 meseca

Kako mi reče moj prijatelj Madriđanin: "Ako si neprijatelj Florentina Pereza, zna šta si danas guglao."
1

1912

pre 3 meseca

Što se tiče Reala i njihov predsednika treba sagledati obe strane medalje. Sa jedne strane oni jesu najveći svetski klub u istoriji, što govore osvojeni trofeji. Druga strana medalje je ona tamnija. Deo klupskog budžeta sigurno im služi za finansiranje sudija na njihovim utakmica od velikog značaja. Bar tri Lige šampiona su osvojili uz pomoć 12. igrača na terenu koji nije bio u dresu kluba. Postoji još jedna stavka koja im ne ide na čast. Sa pokušajem osnivanja privatne superlige bili su prvi protagonisti da od evropskog klupskog fudbala naprave Hirošimu. Taj neslavni pokušaj je uspešno relativizovan.
1

1912

pre 3 meseca

Simpatizeri Reala čemu ovoliki minusi? Ne znamo kako je Real osvajao trofeje u doba Franka ali ako su se pedesetih godina prošlog veka služili svakakvim vanfudbalskim radnjama, onda dolazimo do zaključka da je više od trećine evropskih trofeja sa njihove strane pokradeno. P.S. Real nema navijače u Srbiji, ima simpatizere. Ne ložite se.
P

PD

pre 3 meseca

Ali praviti idola od ovog čoveka mogu samo navijači Reala i to oni iz Španije. Kako nekome može biti simpatičan i idol čovek koji je bio i ostao glavni pokretač superlige. Pa ako neko misli da je sasvim slučajno što je Real imao toliku pomoć sudija poslednjih 10 tak godina, sve je to bio truli kompromis i uvlačenje Uefe da bi monopol ostao u njenim rukama. Sportski pozdrav
M

Monteroo

pre 3 meseca

Posle par par onako eksponiranih predsednika kao sto je bio ramon mendosa ,stigao je kralj... Florentino je digao klub na takve visine...od rusenja smesnog kampa u gradu pa gradnje real city a u koji ni muva ne moze da kroci bez odobrenja,renoviranja bernabeua,sirenja skaut sluzbe,jednostavno pomerio je granice...dok je onaj pacenik Bartholomeo sahranio barsu u vreme najveceg igraca u istoriji fudbala don florentino je uzeo 6 LS napravio imperiju kojoj se ne vidi kraj... Cini mi se da i cistacica u realu mora da bude odabrana... Sto kaze onaj profesionalni grebator sa arene zdravko jokic,kad god gledam real iz vip loze o trosku fss naravno....florentino nas pozdravi,zahvali ...i dobijemo nesto kravatu,dres,zastavu ,telefon,avio kartu...gospodski su klub nikad ne odem praznih ruku....
G

GrofModerneHrvatske

pre 3 meseca

nije Olimpijada nego su Olimpijske igre.
X

Xyz

pre 3 meseca

🤣🤣🤣 najvazniji dio cijele price, svaka ti cast
R

Rale97

pre 3 meseca

Svidelo se to nekom ili ne, Perez je najveci predsednik u istoriji fudbala bilo kog kluba

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Uz čika Silvija
P

PFS

pre 3 meseca

Njegova kompanija je upletena sa arapima oko gradnje, superliga mu je bila jedan od nacina za zgrtanje milijardi(ko i Fifi da dodeli Saudijskoj A. svetsko prventvo), koje bi ulozili arapi da osnuju ligu! Kolko je veliki' od njega je stigla naredba, da se napadnu Panter i Eksum!!!
D

Delija57

pre 3 meseca

Au, cia, bia, drzava, perez.. svi protiv vas ahahha
4

4444444444

pre 3 meseca

Najveca lopurda u istoriji fudbala... pretvorio je real madrid u najantipaticniji klub na svetu.... (ps: nisam navijac barse, oni su slicni lopovi)
C

Cinjenice nisu bitne

pre 3 meseca

Ljudski mozak je nesavrsen, jer mu misli namece srce. Necemo se sloziti ni oko reala. Cinjenice da mu sudije pomazu na svim nivoima ne intetesuju zaljubljenike koji se poistovecuju sa pobednikom.
h

hahaha123

pre 3 meseca

Kralj Kradje DA
K

Kily je stigao

pre 3 meseca

Koliko je samo srece doneo Don Florentino navijacima Real Madrida. Isto toliko i patnje svim onima koji mrze taj isti klub, a poprilicno ih je na ovom portalu. Sastavio je tim za dominaciju do 2030. god. A za dalje cemo videti. Najbolji predsednik na svetu.
.

.....

pre 3 meseca

Do 2030. Real će osvojiti maksimalno dve Lige šampiona. Mančester Siti će im svake godine biti ravnopravan konkurent za evropski tron. Otpisivati Bajern u toj priči je takođe neozbiljno. Iskustvo iz ranijih sezona nam govori da u eliminacionom sistemu takmičenja može da iskoči neko ko nije favorit, kao što je osvojio Čelsi 2021. Do kraja decenije bar dva puta će trofej osvojiti klubovi kojima se na početku sezona neće davati velike šanse. Možda će to biti Inter, Barsa, Arsenal ili neko četvrti.
N

Napapijri

pre 3 meseca

Kakav siti rode moj, jeste da sada jedini mogu paritati realu u evropi ali vec se nazire da gvardiola nece jos dugo u eng….a bez gvardiole nema ni sitija ovakvog
P

Prvo Florentino pa kralj

pre 3 meseca

Don Florentino, niko nikad kao on, voleo bih da nekada kada se bude menjalo ime stadiona Santiago Bernabeu novo bude Florentino Peres
G

Gost X

pre 3 meseca

Doktor.
@

@@@@

pre 3 meseca

Don Florentino Perez!

Branislav Tomic

pre 3 meseca

kraljevi ogromne sreće i sudije koji ih guraju.
S

Samo objektiva

pre 3 meseca

Ko zna šta se tu sve radi. Ali je jedno sigurno- Florentino je obezbedio Real za narednih 5 god najmanje.

JudeBellingham

pre 3 meseca

Nije me brinuo odlazak Ronalda niti bilo kog igrača. Najviše me brine kakav će biti Real nakon Don Pereza.
N

Nije

pre 3 meseca

Te brunio zato sto si tad jos bio u vrticu ako mogu da procenim po slici koju furas na profilu
I

I nadalje

pre 3 meseca

Florenco majstore vodi nas do Uprave