Komentari na vest

Kraj za velikog Fidea, najboljeg "drugog čoveka" Argentine

p

plavacc

pre 2 meseca

kakva je ovo igračina
S

Soy argentino

pre 2 meseca

Najbolji fudbaler reprezentacije Argentine u 21 veku
#

#

pre 2 meseca

Jako skroman, stalno potcenjen, uvek najbolji kad treba! Bravo za legendu!
H

Hannibal

pre 2 meseca

Veliki, ogroman majstor! Njegova zaostavština je srazmerna njegovom talentu i karijeri. Po prirodi nenametljiv, Di Marija je uvek davao sve od sebe, uvek je igrao za tim i uvek je činio saigrače boljim! Sve to ga čini neupitnom legendom ovog sporta, jednom od najvećih ovog doba.
A

Anheluu

pre 2 meseca

Doktoreee Mozda vise dao ekipi nego Mesi
P

Pobesneli Maks

pre 2 meseca

Realno je bio prvi igrač ekipe, samo je uvek bio u senci imena Mesi. Majstor ovog sporta, koji je svaki bitan meč odigrao maestralno i postizao golove i u finalima Kope i Mundijala, a uvek se prilagodjavao igri i igrao 4 različite pozicije kroz njegov mandat. Godinama top 10 igrača na svetu, a ispod radara uvek, i iznova se šokiramo šta nam je ovaj čovek priredjivao, da li vrhunskom spoljnom, rabonom ili lob pasom koji razara odbrane. Hvala ti majsotre na svemu
K

Khmmmh

pre 2 meseca

Copa America 2021 + Svjetsko prvenstvo 2022 = Di Maria samo 2 gola i 2 asistencije. Nani Euro 2016 = 3 gola i 2 asistencije. Ronaldo u 5 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija. Ko je koga nosio? A Di Maria na SP 2022 pola utakmica nije ni igrao zbog ozljede.
@

@Khmmm

pre 2 meseca

Dva finala, samo dva gola? :)))
B

Berlondo

pre 2 meseca

u redu je !! Nani je bolji od Mesija, Ronalda i Di Marije, u redu je smiri se
N

Novisvet

pre 2 meseca

ESPN pise da se ovogodisnja Zlatna kopacka za EURO 2024 deli izmedju svih koji su dali po tri gola a to je čak šestorica igrača. Mogao bi tekst o tome, jer smo svi mislili pa i novinari Mozzarta, da trofej osvaja onaj ko ima najvise asistencija ali pravilo je promenjeno tako da se racunaju samo golovi. Trofej (peharcic) isto postoji i bice verovatno na nekoj ceremoniji dodeljen svima po jedan. Dosta cudno po meni, i kad su uopste promenili to pravilo?

Dorcolac

pre 2 meseca

zlatnu kopacku je dobio Olmo jer se posle golova gledaju asistencije
L

LeaoMessi

pre 2 meseca

Onda zlatni krampon svakom od njih

Dorcolac

pre 2 meseca

Fudbal je timski sport ni jedan velikan poput Mesija,Pelea,Maradone ili Krojfa nebi bio takvo ime da nije imao ozbiljan tim iza sebe koji im je pomogao da urade to sto su uradili. Hvala ti Di Maria za sve sto si dao Argentini i pomogao Mesiju da dodje na najvisu granu istorije fudbala 🩵🤍