Komentari na vest

Kraj posle 16 godina: Saul ide iz Atletika za duplo manju platu

S

Saul

pre oko 2 meseca

Kako je fudbal nekad surov, u momentu kad je mogao da bira za koji ce klub da igra produzio je ugovor sa Atletikom i to na 7,8 godina sto je bio jedinstven slucaj u fudbalu u to vreme i nema veze sa Celzijevom metodom trazenja rupe u propisima. Ovde je ocigledno problem mentalne prirode posto je fudbalsko znaje neupitno. Bio je jedan od najboljih veznjaka na svetu. Prerano je dostigao vrhunac karijere i nije znao kako da se nosi sa tim i krenuo je strmoglavi pad. Voleo bih da ozivi karijeru u Sevilji ali se bojim da je prekasno za to. Tri sezone slabog fudbala ne moze tek tako da se ispegla.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Ostavili bi ga i sad kao upotrebljivog u Atletiku ali 15m godisnje je previse za rezervistu. I ne slazem se, ako mu u Sevilji budu dali znacajnu ulogu eto njega opet kao nosioca igre. Te tri sezone sto spominjes igrao je u Celziju gde se ne zna ko pije a ko placa i u Atletiku koji je pokusavao da ga se ratosilja. Tako da moguce je da ce procvetati u Sevilji.
B

Bhj

pre oko 2 meseca

I to mu je previše.
B

Brat Nevera

pre oko 2 meseca

Kad ga se setim sa početka mandata u Atletiku, bio je jako gotivan igrač, delovalo je da će mu nebo biti granica i onda se samo "ugasio". Svako dobro, majstore!
E

Egerke

pre oko 2 meseca

Šteta, bas se nekako iznenadno brzo ugasio. Svojevremeno jedan od boljih veznjaka europe, nažalost nije to bas dugo trajalo, ali onu golcinu Bayernu mu nitko ne može oduzet