Komentari na vest

Kraj i za Kralja

i

idaaa

pre 10 minuta

super!!! samo ceraj gubitnike sto ce vecno biti na stubu srama!!
г

гм

pre 22 minute

Па коначно био је ред
M

Mauda

pre 29 minuta

.......a BILjA.......kad ce 🧹🧹🧹 ?
W

Www

pre 33 minute

i Savo je bivši samo mu nisu javili,od januara novi trener.
Z

Zemunski kej

pre 33 minute

Imam rodjaku ,radi u administraciji,jedna od onih 319. Nabila pritisak 200/100, bila u bolnici. Utronjala se,ovaj Mijatovic kao Sicer.7 god.do penzije.
A

Astoria

pre oko 1 sat

Da dodam i to kako se Kralj nije pokazao ni u Mačvi iz Šapca, a hoće u Partizanu da pravi razliku. Da ne pominjem verovatno najgori i najnekvalitetniji izbor stranih igrača u poslednjoj deceniji. Nijedan doveden strani igrač ne pravi razliku na terenu. Partizan mora da ponovo aktivira Teleoptik, da pravi bolju selekciju mladih igrača, i da spreči menadžere i skaute da dovode svoje kombinacije. Put ozdravljenja kluba je bolan i dug, ne očekujem vidljive rezultate brzo, učinjena je prevelika šteta. Zdravi temelji prvo, uz maksimalnu odgovornost i domaćinsko poslovanje.
T

Torbicis

pre 33 minute

Apsolutno,opet se radujem Kralju,nekoliko puta kad je odlazio kao golman a sad i kao nazovi neki celnik najbolesnijeg Partizana u istoriji, Hvala Bogu!!!
S

Svi čajlo maj

pre oko 1 sat

Ivica Kraj 😅 Počela metla da radi, ako i treba! Sledeća je kreštalica sa pinka koja samo blati ugled kluba .
G

GrofModerneHrvatske

pre oko 2 sata

Ne sumnjam da Mijatović i ekipa imaju okej namjere ( i moraju imati svoj interes u tome, ali to je oke sve dok vode klub profesionalno, stručno i sa vizijom ). Ali kao svima vrijeme je najvažniji sudac toga kako će raditi i kakve rezultate će ostvariti. Sve drugo je medijska buka
P

Poznavalac materije

pre oko 2 sata

Hoce li biti odgovornih za zadnjih par godina?! Ako se ne podnese izvestaj o svemu prethodnom, sve ovo je samo sminkanje mrtvaca... Pedja, vidi kako ces. Bojim se da si usao u ovo vrzino kolo ni blizu svestan opasnosti...
A

Ajmo123

pre oko 2 sata

Izvrstaj je da nije dobijao platu mesecima , da je dosao u najtezem momentu, da nije imao dodirnih tacaka sa parama. Dusebriznici, za sta ON da podnese i izvestaj? Sto je zeleo da pomogne klubu? Mijato pruzao podrsku Vazuri javno, Savo bio direktor kod Vazure.. Bata, Petric, Tomic.. Sve se zaboravlja i sve u isti kos i coveka koji je grobar i iznad svega posten, blatiti je greh. Partizan treba da se ujedini ali siriti propagandu protiv ovog coveka je sramno! Da li se Duljaj svakidnevno hvalio pojacanjima, pa ga sad nema kriv Kralj.. samo razmislite
L

Ljubavni jadi

pre oko 1 sat

Da li ce Pedja pomenuti, koliko ce zaradjivati godisnje?
@

@Ajmo123

pre oko 1 sat

Možda ne Partizanu ali Mačvi je itekako uzeo pare!
T

Torbicis

pre 31 minuta

Nece biti krivih jer bi u tom slučaju dosli do vrha Države!!! Samo neka puste da Pedja radi..
A

Astoria

pre oko 2 sata

Mora se odstraniti svaki deo bolesnog tkiva. Ovo što radi Mijatović je neophodno i jedino rešenje. To uraditi na svim nivoima, ne zaboraviti i skaute, onu kreštavu portparolku, ljude iz administracije i finansija...Reforma na svim nivoima.
S

Stevicaa

pre oko 2 sata

Nisam pristalica revanšizma ili ne daj Bože osvete, ali ovdje treba ispitati odgovornost V&V, zatim Ivice Kralja i svih onih koji su bili puki podizači ruke i nemušto ćutali na očiglednu štetu Partizana. Podrška za aktuelnu Upravu i neka srede stanje u kući. Ko god se ogriješio neka snosi odgovornost pa da mi je iz kuće.
D

Deki maky

pre oko 2 sata

Do moga kralju. .. Ko he doveo Goha ,Kalulu,Kanute I ostalu boraniju I treba da ide...
R

Riikki

pre oko 2 sata

Steta nema vise saopstenja, i kritikovanje istih onih koji im daju desetine miliona evra...
N

Nero Wolfe

pre oko 3 sata

Ovde je ono klasično sjaši kurta da uzjaše murta.
Z

Zvlat BG

pre oko 3 sata

Ima toga još! Ključna reč: odgovornost!
T

Tegeltija Vlado

pre oko 3 sata

Ali Danko koji je obukao odelo, i odjednom ugledni sportski radnik.....
S

Sima Arauho

pre oko 3 sata

I ima kalemarski kurs iz UEFA!!!
D

Doktor Mađija

pre oko 3 sata

@SimaArauho Ima i Terza doktorat, magistraturu 📚📋🎓 😋😅😂☝️ Brateeee !!!
E

Eseks

pre oko 3 sata

Jedno nikako ne razumem.Sad se traze modeli za rastanak i kako da se obestete ovi koji su lose radili i srozali klub.Ok,postuju se njihova prava,ali oni pored tih prava imaju i odgovornost za unisten klub pa samim tim moraju odgovarati pred nadleznim organima.
M

Milantom

pre oko 3 sata

Sledeći je Savo...dva puta je dao veštačko disanje prijateljina Vazuri i Vučeli....
c

cirkus

pre oko 3 sata

Prvi mandat sava je za svaku pohvalu, imalo je sta da se proda od njegovog rada, igrao se odlican fudbal (za titulu da nas nisu maltretirali), ali ovo sto je opet u ovom trenutku pristao s onima da radi.. Za mene je zavrsio svaku pricu.
R

Realizam

pre oko 2 sata

Možda je znao šta će se dogoditi i ko će preuzeti klub?
T

Top Gun

pre oko 3 sata

Podrška za Mijatovića.
P

Partymaker

pre oko 3 sata

Svi vojnici kluba, deca kluba, ovo ono a plate sine nisu ispod 10 000 mesečno... Neka dođu da rade za prosečnu našu platu u Srbiji ili malo iznad toga pa onda da vidimo tu ljubav
M

Mare. Grobar

pre oko 3 sata

Sportski je to podneo, za dobro Partizana, pa majku ti zašto pre nisi sam otišao. Primali lepu platicu, ccc. I ovi će verovatno imati neku kombinaciju, ali nadam se da neće sve uzimati.

Marko Pavlovic

pre oko 3 sata

Bez kralja na stolu, kao bez Kralja na golu. Šalu na stranu on bi trebao biti trener golmana, ili skaut za golmane i jurenje talenata, jer je on najbolji golman u poslednjih 30 godina kog smo imali
f

frey

pre oko 3 sata

Stojković je za njega Lav Jašin
4

474747

pre oko 2 sata

nije mu niko branio ni do sada da radi to
R

Rodman93

pre oko 1 sat

Nije ne među tri najbolja golmana. Bio je kiks golman i ništa posebno ni u kom golmanskom segmentu. Za njega je Vlada Stojković, pa evo sada i Jovanović, a vjerovatno i Mladen Božović, Šaranov i Lukač golmančine. Stojite prije svega, a ovi ostali nabrojani ako nisu klasa za njega, bar su u istom rangu, ispod nikako. Bio je smiješan golman.
I

Ivan1970

pre oko 3 sata

Nije kraj za kralja, kraj je za dvorsku ludu.
g

gost bojan

pre oko 4 sata

Sport bi trebalo da bude zabava,opustite se malo sa nerviranjem onoga sto ne mozete promeniti,navijacu za Srbiju u svakom sportu i kad gubi i kad dobija...KOMENTAR SALJEM SVIM NAVIJACIMA KOJI KOMENTARISU,Uzivajte u zivotu i u gledanju sporta,nepravda se isteruje na visim funkcijama od sportskih.
M

Milojko Arsenić

pre oko 4 sata

Vreme je da oslobodimo ovu zemlju! Do konačnog oslobođenja Srbije i Srpskog sporta.
X

XD

pre oko 3 sata

Ti si i u ovome odigrao ključnu ulogu pa ćeš sada samo da nastaviš.
G

Godt1234

pre oko 3 sata

Pa odlobadjajte sta cekate??? Brani li vam ko???)))))))))))))))))))))))))
N

Non grata

pre oko 4 sata

Marica za Ivice.
s

soichiro

pre oko 4 sata

ja ne znam zasto u ugovor o radu ne stavljaju klauzulu o sestomesecnoj oceni uspeha sa mogucnoscu a se ugovor u slucaju nemanja pojma moze raskinuti trenutno i bez uslova...i a im das vece plate isplati se.ako imaju uspeha i treba veca plata, ako nemaju idi bre tamo gde mozes a ne da cedis ugovor do kraja.
A

Aleksejko

pre oko 3 sata

Dobro, a ko ce ovakvim likovima sa izmisljenim funkcijama dati ocene o radu, oni koji su ih tu stavili i isto ne rade nista, a pomocnici im trebaju da bi imali na poslu sa kim da se zezezaju, piju kafe obilaze kafane i pokrivaju jedan drugog kod zena, kad su kod svalerki. Ajde bre, kazi mi jednog sportskog radnika u srpskom fudbalu koji ozbiljno shvata svoj posao, dal je Zvezda, Partizan ili FSS. Pa pogledaj ko je na funkcijama, oni likovi koji su se najmanje trudili na terenu, najmanje izgarali, trcali lagano bezvoljno, jel vidis Vidica negde koji je kidao uvek, Jugovica, ili jel ces da vidis Mitrovica ne nego vidis Ilieva, Piksija i neke nebite likove a posle njih dolaze Milinkovici, Vlahovici, Jovici sto te vise briga za srpski fudbal lakse dobijes fotelju.
M

Mnr1

pre oko 4 sata

Ja mislim da je ovo dobro, nas (Partizan) nema pas za sta da ujede, sad ce svi lopovi da se presele kod komsija, pa ce njih 5 godina da kraduckaju i unistavaju. Za to vreme mi ozdravljamo pa ce opet kod nas i sve tako u krug.
g

gost035

pre oko 4 sata

pa ti misliš ovi naši su pošteni, vidiš da dovodimo povratnike i likove koji ni u svom klubu nemaju startno mesto, a hvalimo se milionima , bekove nam igraju veznjaci i krila, kao da igramo termin u hali, samo cekam da stave Silasa na gol 😏
P

Prti

pre oko 4 sata

Bas ce neko da se ugradjuje Terzicu i da mu otima od onoga sto on drpi dal si ti normalan hahah
@

@

pre oko 3 sata

Zivi bili pa videli, ovo se radi vec 40 godina, malo jedni malo drugi
V

Vlax

pre oko 4 sata

Počela deratizacija kluba. Puna podrška Mijatu, Danku, Savi i igračima. Sezona je već bačena u vodu, budućnost nije. Ogrejaće, obasjaće!
2

241Lesa

pre oko 4 sata

Kako ne, sjaha kurta a uzjaha murta. Sad ce ovi svoje uhljebe da ubace. Kad budu na vunkcijama svi sa primanjima 0 din, moze se pricat o necemu. Zamisli radis u Partizanu na nekoj funkciji a plata ti 15.000 eur, pa za sta prijatelju :)
M

Mosquito

pre oko 4 sata

Po komentarima reklo bi se da grobara ima vise medju ciganima.
@

@@@@

pre oko 4 sata

Samo nastavi Mijate!
G

Gostpoipoi

pre oko 4 sata

Dosta ste vi, sad malo mi 🤣

Olivera Petrovic

pre oko 4 sata

Dada
S

Smederevo23

pre oko 4 sata

Opa cisti Mijat prostor da zaposli svoje Crnogorce. Samo ces da vidis kad za koji dan funkciju dobije Branko Brnovic, Mijatov kum. Sve legalno, zakonski. Zna se kako se ta sorta ljudi ponasa.
R

Rodman93

pre oko 4 sata

Ajd da vidimo i to, pošto sa ovim "srbijancima" poput Vazure (kakvo je to srpsko prezime uopšte?), Vuletića, Vučelića i Ilieva (još jedan Srbin) nismo imali ama baš sreće i dobro je da se nismo ugasili...Kakva si ti sorta ako Mijat nije sorta?
L

Lkjhgfdsa

pre oko 4 sata

I povratnik Marko Brnovic kao veliko pojacanje za napad
J

Jfdlkn

pre oko 4 sata

Zamenik sportskog direktora hahah, ladno izmislili funkciju koja ne postoji nigde u svetu. Bravo za smenu, nema mesta nijednom kolaborantu prethodne banditske uprave!
j

jhr

pre oko 4 sata

jel to onaj koji je popio 5 komada i skinuo gace pred tudmanom..po tome ga treba pamtiti..
M

Mijatsaber

pre oko 4 sata

Kad sredimo nasu kucu na red dolazi Superliga Srbije!!! Idemo, obasjace!!!
J

Jelenko P

pre oko 4 sata

Bio je ZAMJENIK sportskog direktora ? Jbt .
T

Tarzan

pre oko 4 sata

Kad je vodio Macvu tad vam je valjao.Niste morali ni igrati bodovi vec upisani.
p

pedja986

pre oko 4 sata

vama sada 3/4 lige odgovara, pola klubova vode vasi navijaci. mi cemo nekad i izaci iz krize, ali bato vama sledi brisanje pib kao i kk cz.

Bojank91

pre oko 4 sata

a treba li vam zamenik zamenika sportskog direktora?
m

montekristo

pre oko 3 sata

Jedan je Boskić
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

E moj Mijatovicu.....nije bila nikakva nauka od vec postojeceg Real Madrida, napraviti Real Madrid...ali napraviti NESTO...bilo sta, od ovog Partizana - nece to ici. Nisi ti rodjo ni svestan gde si dosao.
D

Darko11193

pre oko 4 sata

Ne razumem kakva se usteda tu radi kad im se isplaćuju ugovori u celosti, bolje ih onda zaposliti nek sredjuju teren nek rade nesto
N

NR

pre oko 4 sata

Koliko stete prave taj ugovor je nista a i gradjani ce to platiti.
G

Gdg

pre oko 4 sata

Dobice plate za naredna tri meseca I to je to ,bolje za tri meseca nego tri godine koliko su imali ugovor.Ilijev je znam da dovede odlicna pojacanja(Leonardo,Suma, Asano,Sadik....) ali ako ce vec neko drugi( Mijatovic I Lazovic) dovoditi pojacanja onda nema mesta I za Ilijeva.Sto se tice Kralja ,on je samo glumio direktora ,sve sami promasaji sa pojacanjima.
D

Darko11193

pre oko 3 sata

Ok ako dobijaju samo 3 meseca to je odlično, samo ne znam odakle ti ta informacija po kom je to zakonu. Ja znam da ako poslodavac raskida ugovor duzan je da isplati ceo iznos tog ugovora osim ako se ne dogovori drukčije sa radnikom ja nigde nisam ni procitao da su se dogovorili ni sa iglicom, kraljem i onim iz omladinske škole tako da nisam bas siguran da ce se isplatiti 3 meseca i to je to, oni su zlotvora ti ne osecaju nista prema Partizanu nece oni ni dinar oprostiti vec ce ga voleti do zadnjeg dinara.
V

V. Bulatović

pre oko 4 sata

Velika šteta za Kralja. Otkad je na funkciji potpisao je mnogo vrhunskih ekonoma, kafe kuvarica, liftboyeva i portira.
И

И

pre oko 4 sata

Ловек је 'ладно имао функцију која се зове заменик спортског директора и за то примали плату. Као у мом селу што петорица имају фиктивни посао у Пошти.
N

Neznalica

pre oko 3 sata

E da je samo u tvom selu... u toj organizaciji ima više fiktivno zaposlenih nego onih što stvarno rade, pa se onda neko cudi kad strajkuju...
D

Drndo

pre oko 4 sata

Mijatovica u Spaniji gonila vlast za utaju poreza ali ce u Partizanu da radi besplatno 🤡
5

5.000.000,00€

pre oko 4 sata

И шта са тим?! А Др. Терза неосуђен, синови туку и не одговарају... Сијасет примера имаш у нашој напаћеној Србији ..
@

@

pre oko 4 sata

Ma svi nasi imaju neke “probleme” kao na primer Leonardo ubica( da ubica cigana mozda), dok ovi vasi dokazani lopovi sve neke cvecke, ‘ na ranu da ih stavis”
E

E....

pre oko 4 sata

fala kyrcy!
s

samo transparentno

pre oko 4 sata

Ugovor o raskidu Ilijeva i Kralja objaviti javno da vidimo koliko vole klub do zadnjeg EVRA,da se ne pojave opet za keku godinu sa foskulom MI SMO VOJNICI KLUBA ,KAD PARTIZAN POZOVE ala za velike pare
T

To se trazi

pre oko 4 sata

Dosao je Rasim opozicija
A

Alo Železnik

pre oko 4 sata

U svoje dvorište.
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Rasim,Mijat i Danko rade izvanredan posao. Cene se izuzetne zasluge Kralja, Ilijeva, Vanje Radinovica i za svoj rad ce i biti izuzetno nagradjeni. Modeli izlaska iz ugovora su vrlo galantnim i velikodušni tako da ce bivsi funkcioneri otici zadovoljni i u uverenju da njihov rad i nemerljiv doprinos Partizanu nece ostati nenagradjen. To isto vazi i za Vucelu i Vazuru samo su oni previše skromni pa informacije ne izlaze u javnost. Mijat je još jednom pokazao kakav je gospodin a za Danka i Rasima smo to već znali. Sa ovim su se složili..
1

123хоп

pre oko 3 sata

Једна од глупљих ствари је морам признати оно - са овим су се сложили...
M

MikiMunze

pre oko 4 sata

Još samo da vidimo leđa Milošu Filipoviću, alias Miša Pilates.
4

474747

pre oko 4 sata

Model rastanka kako,pa valjda kao pravi vojnici klube prihvataju otkaz,nece valjda da ucenjuju voljeni klub i da traze pare unapred koje nisu zaradili,ili ce kao sve legende kluba da ga vole do zadnjeg DINARA
g

gost1978

pre oko 4 sata

sve pisano za duet VV, vazi i za ovog izdajnika
N

News

pre oko 5 sati

Svi vole Partizan do posledjeg evra. Vazura je tako kupovao ljubav bivsih asova Partizana tako sto im je davao poslove
N

NaDrazen

pre oko 5 sati

Bez kralja ne valja!
K

Kumareee

pre oko 5 sati

Neka ga kumara zastiti
P

Pitao se

pre oko 5 sati

Kao Pobednik na Kalemegdanu.
G

Gembe

pre oko 5 sati

Preveljiki si Partizane
k

kuku

pre oko 5 sati

u ovom klubu Srbina nema...
P

Pedja2002

pre oko 4 sata

Tacno se vidi nemanje pojma. Da imas firmu, da li bi bilo vazno ko je sta ili koliko novca donosi?
S

Sima Arauho

pre oko 5 sati

Zamenik sportskog direktora?!ZAMENIK SPORTSKOG DIREKTORA?!A kad će nogu u zadnjicu da dobije i "glavni skaut" Milivoje Ćirković?!
R

Realno realnije

pre oko 4 sata

Moze i Dejan Rusmir ...
M

MikiMunze

pre oko 4 sata

I Goran Arnaut.
D

DRVO NIJE KRIS VUD

pre oko 4 sata

I glavni za rad sa decom koji se pobije na svakoj utakmici omladinaca, Lola Smiljanić
Z

ZZ Crew

pre oko 4 sata

I Pandurovic junior...
@

@drvo

pre oko 4 sata

Nemoj Lolu da diras on je malo lak na okidacu
Z

Zarrko

pre oko 2 sata

Nista bez Lole Smiljanica, trenira decu kako da se biju i psuju, jedino to i zna...
V

VojaKs

pre oko 5 sati

Jeeeeeeee