(MN Press)
(MN Press)

Kraj i za Kralja

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 09:40

Crno-beli rešili da se rastanu i sa zamenikom sportskog direktora

Smenio je Partizan sportskog direktora, smeniće i njegovog zamenika. Krenula je nova, privremena uprava crno-belih, kao što je i najavila, koristići nepopularne, ali mere neophodne da bi se klub što pre doveo u operativno stanje, pa je u petak razrešila dužnosti Ivicu Ilieva, dok ista sudbina čeka i Ivicu Kralja.

Deo javnosti je različito tumačio događaj od pre nekoliko dana, kad su funkcioneri došli u posetu igračima na Sportskom centru „Zemunelo“. Deo delegacije iz Humske bio je i Kralj, ali prema saznanjima Mozzart Sporta više – neće.

Izabrane vesti

Razlog je taj što su članovi Privremenog organa rešili da ukinu funkciju zamenika sportskog direktora, koju je nekadašnji golman obavljao kad je zvanično, početkom septembra, prestao da bude prvi čovek sportskog sektora, pre nego što ga je na tom mestu zamenio Iliev. Rasim Ljajić, Predrag Mijatović i Danko Lazović, kao najistaknutiji članovi „prelazne vlade“, smatraju da nema razloga da uopšte postoji ta pozicija u hijerariji i jednostavno će je ukinuti.

Kralju je predočeno da se sprema rastanak i kako se može čuti, čuveni golman je odluku prihvatio mirno, sportski, uz veliku dozu razumevanja za situaciju u kojoj se klub nalazi. Ili što bi Ameri rekli „no hard feelings“. Još samo da se nađe model rastanka.

Što se tiče poslova iz opisa sportskog direktora, preuzeće ih u narednih nekoliko meseci Mijatović i Lazović, a tek posle Izborne skupštine i formiranja Upravnog odbora klub će potražiti novo rešenje na tom mestu.


tagovi

Ivica KraljFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara