Komentari na vest

Kovačević pokvario Partizanovu generalku: Autogol u 93. izbio pobedu iz džepa

D

Dr. Prepošteni...

pre oko 2 meseca

evo i ja vaš Doktor da se javim na vest u vezi komšija, više da ne bi bilo jednoumlje... jer glupo je da komentarišu samo ovi godari (šta? grobari!!... nikad čuo, čudno..) a i mi zvezdaši smo poznati kao objektivni i pravdoljubivi i istinoljubivi, takvi smo... Nego da ja iznesem svoje objektivno razmišljanje. Nikad taj klub nije bio konkurencija nama stubu vaskolikom i šampionima univerzuma a i šire... to je mali klub bijo i biće, doktorata mi moga.. A sećam se dok sam volonterski vodio OFK Beograd, drali smo ih gde ih vidimo... diiplome mi moje...Eto to vam je jedno istinito vidjenje, jednog akademekog građanina i sportkog radnika (dugogodišnjeg).. Vaš Dr Starki
L

Ludi Žeks

pre oko 2 meseca

Imali ste vi tako i pobedu protiv Reala u džepu i titulu prvaka Evrope 1966. ali nepravda što ne daju trofeje i za to..
G

Grobar 007

pre oko 2 meseca

Ova utakmica je izgledala mnogo bolje nego predhodne dve. Filipović i Antić i dalje netalentovani promašaji. U drugom delu De Medina i hrvat delovali mnogo čvršče, ali zbog promene zadnjih veznih i ulaska sporog Nikolića koji se nije vraćao u odbrani pao je gol. Kriviti Kovačevića je neprimereno. Loše je reagovala cela odbrana, a zadnjih veznih ni od korova. Čini se da Partizan dobija polako igru. Sve je to još tanko, ali napretka ima. Kada bi došao brz, kreativan igtač sredine terena, umesto Goha, sve bi izgledalo mnogo bolje.
B

Bida

pre oko 2 meseca

Najjgori igrac prosle godine vracaj ga cuki bez para
G

Goust

pre oko 2 meseca

Na sta lici ovaj partizan..cccc Dinamo ce ima spakovati 3 komada lagano.. Nemamo timove (osim Zvezde) koji mogu bar u Ligi Evrope ili Ligi Konferencije nesto da urade..
M

Ma

pre oko 2 meseca

Džaja i Tereta.
N

Nesa Nis

pre oko 2 meseca

po svemu vidjenom golman Jovanovic je najveci znalac u ekipi i treba ga prebaciti u vezni red i to kao poslovodja jer je najbolji sa loptom i primanje i odigravanje mnogo bolje od nekih nazovi igrace.
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Ovusu-zločin koji traje.
c

canigga

pre oko 2 meseca

ma sve treba rasterati!!! prvo upravu pa zatim stanoja jer ne vidi na sta mu lici ekipa+los je trener. zatim bekovi(filipovic,antić) jel neko video pa oni nit brzine nit centarsuta ma nista. onda pazi ej spori do bola šćekić,natho,nikolić ovusu boze sacuvaj. stoperi juuu kovacevic,sveta kapiten,de medina jel se to neko zajebava. bazdar ajoj majko mila. svima raskid ugovora!!! i onda polako sa omladincima dati sve pare za djakovca i miladinovića iz cuke i novi trener koji zna i ne filozofira. e pa tako ajd pozdrav
S

Sekula 09

pre oko 2 meseca

Eh da bese pobeda.....samo ne znam sta bi drugacije bilo?
N

Nejbi

pre oko 2 meseca

Pa je li prijateljska ili nije ?
G

Goatgost

pre oko 2 meseca

Celje objasnilo Partizanu kako se igra protiv Flore.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Nisam gledao ovu utakmicu, ali vidim da se forsiraju 2 igraca. Ovaj Kovacevic i mali Trifunovic. Kovacevicev autogol danas nije problem. Problem je to sto momak igra lose od kako je dosao. Jeste fizicki jak, ali je zato i poprilicno neokretan. Bilo koji imalo brze igrac ga prolazi kako hoce, a da covjek kaze da u necemu odskace, npr. dobar je tehnicar ili ima dobar pregled igre, ne panici, zna iznijeti loptu iz svog sesnaesterca ili, sta ja znam, u skoku mu, recimo, ne moze niko nista, itd. realno ne odskace ni u jednom od tih segmenata igre tako da o cemu se ovde radi? Jer ja ovde stvarno ne vidim nikakve sportske motive da se ovaj momak i dalje ovoliko forsira u prvom timu. Sto se tice Trifunovica, to je tek promasaj. O njemu sam vec pisao prije neki dan. Ni brzine ni tehnike ni suta... nicega. Makar da ima onu stvar, pa da ga vidis da bar nesto pokusava kad je na terenu, nego nema ni to nego samo trckara gore-dole. Znaci, igrac manje na terenu. Ali bukvalno. Ovde ni pravilo o bonusima ne moze biti opravdanje jer, pobogu, pa valjda ima bolje rjesenje od njega (i Kovacevica) u ovom timu?
S

Sceropulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Odavno realniji komentar nisam pročitao. Kovačević je zadržan, a Miličić koji je za klasu perspektivniji je otišao na pozajmicu.
5

56789

pre oko 2 meseca

KOVACEVIC MORA IGRAT DA CE SE SVE UTAKMICE IZGUBI
G

Gorpstas

pre oko 2 meseca

Mora i u reprezentaciju uskoro, ali to ćete podrzati kao i Mihajla Ilica
n

nije vise samroje

pre oko 2 meseca

bice dinamit posle dinama
A

Alexis9

pre oko 2 meseca

Kad vidim ser Aleksa od Samroka na klupi nije mi dobro,ceka nas jos jedna duga i teska sezona...
P

Porno valjak neka melje

pre oko 2 meseca

makina se zahuktava
S

Sjajhshshs

pre oko 2 meseca

Partizan odigrao solidne pripremne utakmice ali moraju biti oprezni,Vosa i Cuka su se pojacali a njihov veceti rival u borbi za drugo mesto TSC je javi nego ikad..Velika botrba ocekuje Parni valjak u borbi za drugo i trece mesto..Veciti sampion Zvezda naravno je druga dimenzija za ostale a i navijaci Zvezde vise partizan ne gledaju kao na vecitog rivala,vec kao na obican osrednji klub za domace okvire.
1

1959

pre oko 2 meseca

Zvezda je srećna kao prva u Srbiji,kad igra u Evropi srećna je što je 32,tu je racunaju kao nizerazredni tim...
@

@1959

pre oko 2 meseca

Zvezda je mozda 32,a sta je onda partizan kad nije ni 96
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

@1959 pa u le smo vrlo konkurentni. Za ls smo malo zeleni ali doci ce i to na svoje mjesto. A sad da te pitam kako vas mali klub kotira u evropi?
1

1983

pre oko 2 meseca

Poslednja pobeda u ligi prvaka
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Mora Partizan da organizuje utakmicu ovde sa nekim nasim zonasem, da bi dobili i podigli moral. Moze Zvezda da dogovori sa Graficarem, pa da ih puste.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Kad je mogao Mihajlo Ilić nakon petarde u Danskoj i devetke protiv Engleske da debituje za reprezentaciju, zasto ne Kovacevica. Pa to valjda odgovara Partizanu da bi ga prodali.
g

gost 011

pre oko 2 meseca

dajte video autogola partizana
I

I reprizu

pre oko 2 meseca

ali vise puta uz sliku moušn obavezno.
S

Stanojee

pre oko 2 meseca

Najgori trener u istoriji partizana
s

srka

pre oko 2 meseca

Bojan Kovačević, hodajuća malerčina. I u derbiju nas je tako prodao, kada smo držali utakmicu u rukama na njihovom terenu, poklonio im je loptu, za penal nad Ivanićem. A u sezoni kad smo se borili za titulu, Banovom brdu, protiv Čukaričkog, napravio start za crveni karton nad našim igračem, koji mu sudija nije dodelio u petom minutu utakmice i tako smo ostali bez titule. Prosto neverovatno!
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

stram ga bilo, nije vas pustio da postignete gol nego je pravio faul... bas je bezobrazan...
a

alex85

pre oko 2 meseca

Molim te u kojem to derbiju ste vi drzali konce igre u rukama,u tri prvenstvena derbija ili u 270 minuta ukupno igre ,260 ste bili u pet metara od svog gola,ukupan posed lopte u ta tri derbija vam je bio 27,28%.Zvezda je u ta tri meca imala 50 suteva na gol,da su malo prisebniji bili igraci Zvezde i da nisu masili ko pjani sve ,u svakom bi dobili po 6,7 komada
b

bum te puknem

pre oko 2 meseca

dapače nevjerojatno
B

Buducnost repke

pre oko 2 meseca

Jovanovich-Filipovic,Kalabich,Dzeki Milenkovich,Antich-Zila Zivkovich,Natho,Sasao Lukic,Ljaljic-Semedo Bazdar,Scepovich. Selektor:Ser Alex Stanijevich Predsednik Fss:Doktor Mladen Krstajich!

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Jos da ukinu bonuse,da se Tole vrati,da se ponovo aktiviraju Vukica,Rajo,Dragoljub Vukadinovic,da ubacite vase clanove iz UO u druge klubove,da nadjete nove klubove poput Rada,Zete,Kule,Borca,Sartida,Banatskog dvora,i pali se masina....
P

Pa

pre oko 2 meseca

I za vreme Toleta ste trosili vise para nego Partizan i opet 10 godina niste videli Evropu nego ste se brćkali na Adi, dok Partizan igrao Evropu a vi kmecali da vam Tole kriv, ajde pokri se usima i uzivajte.
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Jadniče, kako da te drugačije nazovem, bukvalno si pobrojao klubove koji deset i više godina ili ne postoje ili kao Zeta igraju ligu CG još od 2008 godine. Baš si jadan i kako ti ne dosadi pisati gluposti što ti radiš duže vrijeme , mijenjajući nickove.
@

@pa....

pre oko 2 meseca

...reci mi samo koje rezultate ste ostvarili u evropi i šta ste igrali i koji tim ste bili na uefa listi, pošto smo mi plakali tada,@slavuj uuuu al te bocnu čovek,polako opusti se,tek će da vas bocka....
P

Pitanje

pre oko 2 meseca

za Sakura. Pa dobro gde si ti?
Ж

Жех пфк

pre oko 2 meseca

Све балван до балвана.Управа напоље!!!
P

Putuj Evropo

pre oko 2 meseca

Rnja vas ko stigne! Biće metla iz Evrope vrlo brzo. Jer Ser Šamrok zna zašto!
M

Motley

pre oko 2 meseca

Samrok Kratko Ostanic jos jednom pokazao koliko nema pojma
g

gnjatic paviljoni

pre oko 2 meseca

Latoya ga placa da minira trenera i upravu.
J

Just

pre oko 2 meseca

Smejurija od igre, Trenercina Samrok sa pet uzastopnih otkaza jos jednom pokazao koliko nema pojma
g

gnostic paviljoni

pre oko 2 meseca

treba podrzati momke jer nam je Evropa ove godine veoma bitna. Pa cak LK da igramo i nadamo se nekom eventualnom prolazu dalje. Stanoje je po ko zna koji put pokazao da je trener iskljucivo za Tole Super Ligu. Preko ga uvek nakantaju. Nema tog šlifa. Zato ga na Istoku i zovu kratko ostanic.
S

Sem Šamrok vodi do dna

pre oko 2 meseca

Koja Evropa kad ispadate odmah! Ove godine nema u slabije takmičenje kad ispadnete iz kvalifikacija.. Jer vaš klupski koeficijent zna zašto!
M

Max alegro

pre oko 2 meseca

Za Saldanju razmotriti i ponudu od preko 15 miliona, Kovacevica prodati Zvezdi, njima bi bio dobar

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Za Saldanju najmanje 30 miliona i 50% od naredne prodaje minimum!
A

Ajde da verujemo u Djeda Franjoa

pre oko 2 meseca

Prodajte ga Realu kao ćelavu prevaru Spasića nekad!
H

Hvala Druze Bjeko

pre oko 2 meseca

Jovanovic Kovacevica Mihajlo Ilić Sasa Lukić Andrija Živković i Semedar Bazdara na SP jer ce Bjeka i dalje biti tu.
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Igramo vrhunski, osvajamo titulu ako nam je ne otmu. Čak ni polufinale LŠ nije daleko!
O

Obavezno

pre oko 2 meseca

pa vidi se odmah na prvoj proveri,razvaliće o bar pola Evrope.
B

Bazdarenje

pre oko 2 meseca

Bjeko brže bolje Semedara Bazdara ubaci u reprezentaciju, da bude tandem sa Andrijom Živkovićem, mnogo je dobar nema sta. A Sašo Lukić će da im čuva leđa. I Jovanovica i ovog Kovacevica kad VEC nije prosla fora sa Mihajlom Ilicem vedetom koji je za sest meseci taj mali potencijali reprezentativac prima 9 i 5. Dobar je partizan mali mora odmah to u reprezentacije
M

Ma

pre oko 2 meseca

Neiskustvo.
Z

Zamislite

pre oko 2 meseca

da se ovako nešto dogodi u kvalifikacijama. Pa to ti je skrenes potpuno,nemam reci.
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Stanijevic zategao ekipu, bice bolje nego prosle godine, igru nikad nismo imali s njim to ni sada ne ocekujem a da cemo imati bolje rezultate to sigurno i bolju odbranu, i naravno fali nam dosta kvalitetnijih igraca od ovih.Napred Partizan!!!!
N

Nema veze nije ni bitno

pre oko 2 meseca

Sledece sezone se PALI MASINA .😂
j

jsd

pre oko 2 meseca

Problem bonus. Kao da samo oni moraju da igraju sa 2 bonusa. Kakav trener strasno. Jeste li mozda razmisljali da vi trazite da igrate bez bonusa.
N

Nisi

pre oko 2 meseca

shvatio,poenta svega je to da se samo kuka i nista vise.
Z

ZivkovixSasoLukic

pre oko 2 meseca

Odmah u reprezentaciju Kovacevica i Semedara Bazdara
M

Ma

pre oko 2 meseca

zbog bonusa. Džajić,Džajić...
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Utakmica koja nije pokazala ama baš ništa. Ni jedni ni drugi baš ništa. Dosadno i prilično tanko za kvalifikacije koje Partizanu znače sve. Bez Evrope tmurna budućnost!
S

Sto?

pre oko 2 meseca

Ma radi bre bankomat ;)
G

Gagy plus

pre oko 2 meseca

Ukrajinci unistite tutinov klub.
i

ijuu

pre oko 2 meseca

Ala se iznervirao Samrok
S

SB

pre oko 2 meseca

Mislim da je ovaj Kovacevic zavrsio kod Stanoja, ako se ovaj jos dvoumi, nek pogleda utakmice ovog drveta od prosle sezone, kostao nas je sigurno 9 bodova
A

Ali eto

pre oko 2 meseca

bilo je slučajno.
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje da napusti klub zajedno sa Vazurom
G

Guh

pre oko 2 meseca

A u Zagrebu Muk
G

Grobarče Vazurino

pre oko 2 meseca

Lagano osvajamo titulu samo da nam ne traze 2 bonusa.....
F

Fnxxx

pre oko 2 meseca

Sta je ovo ceo dan nema teksta ni na jednoj vesti kod mene..drugi sajtovi mi rade.. od jutros samo naslov vidim a unutra prazna vest,ako je do vas vidite sredite to
G

GDE SU POJAČANJA ZA LŠ?

pre oko 2 meseca

Je l' to taj kompletni remont odbrane? Stanojeviću, dovedi vrhunskog štopera i bekove. Uprava napolje.
s

scarecrow

pre oko 2 meseca

мандови ко вам дрма кавез?
М

Мандинго

pre oko 2 meseca

Не бих да звучи као да мрачим али Партизан нема шта да тражи у двомечу са Динамом.
n

nazariooo

pre oko 2 meseca

Ma nema od ovih nista. Ovo je sve do sad ok, videćete kad krenu kvalifikacije. .. Ima smejurija da budu
N

Notorious.

pre oko 2 meseca

dva remija i poraz, POnovo se ispostavilo da ne mogu da pobede van granica Srbija ...
B

Bingole

pre oko 2 meseca

Generalka sa rezervistima Lokomotive. Samo ih vi tripujte da su neka timcina
M

Milan Nbg

pre oko 2 meseca

Da ti sad covek ponudi 1000 evra da nabrojis 3 igraca Lokomotive, ne bi znao nijednog, ali si brze bolje dosao ovde da botujes. Ja ne znam sta je sa vama ljudi, imate li vi zivot ili vam se on svodi na komentare na vestima o Partizanu?Ovo stvarno postaje neverovatno.
s

smejurija

pre oko 2 meseca

Kakav Gol kovacevica hahaha kao da je namestena utakmica hahahhaha
o

oh boze

pre oko 2 meseca

Kako se raspala bunkercina samrok stanoja, ahahahha
p

podesen

pre oko 2 meseca

PA OVI NI U PRIJATELJSKOJ NE MOGU DA POBEDE...🤣🤦
p

podesen

pre oko 2 meseca

PA OVI NI U PRIJATELJSKOJ NE MOGU DA POBEDE...🤣🤦
Ž

Žal

pre oko 2 meseca

Kovačeviću zbogom iz Partizana!
C

Cirkusijada

pre oko 2 meseca

Nogometni klub i nogomet ahahahahha
E

Evo

pre oko 2 meseca

I crveni da iskazu svoj kompleks i frustracije.
c

crveni

pre oko 2 meseca

su istresli sta su imali protiv Zenita i to treci put za manje od godinu dana i vidi nije lose
E

Evo

pre oko 2 meseca

Bravo i onda dodje Bojsi pa se istresu sa 4 boda.
@

@crveni

pre oko 2 meseca

Super sad ce Gasprom da vas casti zbog toga.
m

maxxx

pre oko 2 meseca

ima li ikakva mogućnost da se Belić vrati u Partizan
N

Nema sta

pre oko 2 meseca

Bunkercina Samrok Stanoja nije uspela
N

Nema sta

pre oko 2 meseca

Bunkercina Samrok Stanoja nije uspela
N

Nema sta

pre oko 2 meseca

Bunkercina Samrok Stanoja nije uspela
B

Bole-bg

pre oko 2 meseca

Dosta trčanja, ali odbrana, bekovi nasta lice, ne mogu da isprate i da zatvore prilaz golu koliko su spori, ako ovi bekovi ne budu imali ispomoć zadnjih veznih u debelom problemu ce da budemo na svakoj utakmici.
i

ijuu

pre oko 2 meseca

kako je samrok zavrnuo onu flasu...
Y

Yorker

pre oko 2 meseca

Jos jednom se potvrdilo, ne mogu da pobede van granica Srbije
I

Ijaoo

pre oko 2 meseca

cirkus od nogometnog kluba
a

ahhahahah

pre oko 2 meseca

Bunkercina Samrok Stanojevica
l

lol12

pre oko 2 meseca

Pobedis prvaka Rusije i osvojis prijateljski kup "Zvezda ugasila pozar iz prvog poluvremena, izvukli se posle loseg poluvremena". Ne pobedis nikog na pripremama " Stanojevic ima cime da bude zadovoljan,hrabra borba bla bla bla"
M

Mocartizan

pre oko 2 meseca

@lol12... Pa sta drugo da ocekujes od sponzora igokeje!
M

Makijaveli

pre oko 2 meseca

Grobari cestitam vam na pobedi od 1:1. Ipak, daleko je ovo od najvece pobede u ovom veku nad Realom rezultatom 0:0.
@

@Makijaveli

pre oko 2 meseca

I ja vama delijice, cestitam pobjedu nad Milanom 2:2 u LU a ostaje zal o cemu se u klubu mnogo govorilo a stampa pisala zasto sudija nije u 96 minutu, dakle 6-om miutu nadoknade dozvolio da CZ izvede korner.
H

Hahahhaha

pre oko 2 meseca

U pravu si, ono sa Liverpulom se ne računa.... Ipak se igralo u Beogradu a te godine je Liverpul bio baš slab, nije mogao ni LŠ da osvoji...
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Svakome se moze desiti autogol, ali takve greske u evro takmicenjima mogu skupo kostati. Kovacevicu je strasno opalo samopouzdanje, ne znam sta se desava sa tim momkom koji je odlicno igrao za Cukaricki. Da li je veci pritisak u pitanju, ili ima neke privatne probleme, ne znam, ali sve u svemu cini se da je izgubio mesto u startnoj postavi i da ce novajlija Mujakic biti prva opcija.
G

GostRadan

pre oko 2 meseca

Nista se sa njim ne dogadja. Covek radi ono zasta je doveden u Partizan. Sabotira. Setite se kiksa protiv Zvezde, odmah nakon naseg vodjstva. Ali na treneru je da ga izbaci iz tima. Pantic, Sehovic i Sanicanin su za manje otpisani. Inace, postaje pravilo da vise ni jedan, cak ni prosecan igrac iz nase Lige ne sme da dodje u Partizan. Samo stetocine kao ovaj Kovacevic. Slucajno?
d

dusanbgd

pre oko 2 meseca

ovaj Kovačević je veći Saničanin od Saničanina
T

Toole

pre oko 2 meseca

Presporo, pola igraca na poluvremenu hvatalo dah. Saldanja glumi zvezdu a na terenu prosek. Slabo zalaganje, bez igre i trcanja bice jako lose.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Samo vi njih lažite.
c

cirkusijada

pre oko 2 meseca

Ahahhaha mali nogometni klub i uvek cirkus
9

90

pre oko 2 meseca

ser šamroje od flore je ozbiljna trenerčina, vidi se pečat u igri
N

Nema sta

pre oko 2 meseca

Bunkercina Samrok Stanoja nije uspela
y

yero

pre oko 2 meseca

6 baklji gori uskoro i 7 ubacuju da ispostuju vokrija
g

grobarkos

pre oko 2 meseca

naj nesrecniji klub
+

+

pre oko 2 meseca

Kako ste dosli do 2:2 sa Dinamom?
У

УЛТРА....

pre oko 2 meseca

КАКО ГА УБОДЕ ОВАЈ КОВАЧЕВИЋ У СТИЛУ ЕНТОНИА ЈЕБОЕ ХАХАХАХАХХХАААХАХАХАХАХАХХ
B

Baš Dobar

pre oko 2 meseca

igrač.
ć

ćujaa

pre oko 2 meseca

ja zadovoljan ne zna za druge, uvek će biti hejtera kao što je Pantić
7

7

pre oko 2 meseca

ako ne bude bočni vjetrova osvjamo linglong ligu
l

lol12

pre oko 2 meseca

Četvrto mesto po kvalitetu igre vam je puna kapa
N

Nemanja30

pre oko 2 meseca

naravno 😄😄😄
P

Pedja 123

pre oko 2 meseca

Sigurno ako je sami budete igrali.
2

212345ss

pre oko 2 meseca

sve iznad 6. mesta je uspeh