Komentari na vest

Korak napred, nazad dva i mešaj… Verovatno trenera

p

pančevac992*

pre 44 minute

Jedini čovek koji bi mogao stabilizovati Vojvodinu i pokrenuti je ka vrhu, je Lalatović, čovek pun energije, harizmatičan lik. Ovom timu Vojvodine treba neko da ih razmrda da im ulije samopouzdanje i novu snagu. Lale to može! Po mom skromnom mišljenju Voša ima najbolji tim uz Zvezdu!
g

gosti

pre oko 1 sat

Sve ovo je normalno . Gruja za trenera
ђ

ђорђе

pre oko 2 sata

Једно је кога ми, као навијачи желимо да дође на клупу Војводине, а сасвим друга ствар ко од озбиљних тренера жели да дође у екипу са оваквом "кадровском логиком", где може да му се деси да буде изгуран после три недеље. А ко год да дође - неће имати подршку свих у управи и међу играчима, напротив.

Kalčopolista®

pre oko 2 sata

Problem vojvodine je sto je postala glavna filijala crvene zvezde!! Neka cuje svaki lala zvezdina ste filijala!

Napad na isteku

pre oko 3 sata

Проблем Војводине су људи око Збиљића. Свако од њих вуче на своју страну и свако од њих гледа свој интерес и профит. Мислим да је крајње време дошло да Збиљић пресече и отера погрешне људе око себе, а има их итекако. Што се тиче тренера ту мора да се плати озбиљна цифра јер овако скупа играчка каква је овај тим Војводине не сме да има тренера почетника или недоказаног тренера. Лалатовић исто не би пуно извукао из ове екипе јер човек не прича енглески и код њега ови прескупи странци не могу да се изборе. Раставац и Гаћиновић немају тај ауторитет баш као и Кртолица. Зато нађите тренера којег ћете озбиљно платити и да се исчупамо док још има времена, а мало га је.
C

Chiske

pre oko 1 sat

Druze ne sme on nista! Zasticeni to je teska mafija al aj sto nije oterao te struje oko kluba vec je doveo jos jednu u vidu Bosketa. Nema ovde vise o cemu da se raspravlja! Sve smo shvatili. Oni su tu samo zbog para. Puca im na kojoj poziciji se nalazi klub.
R

REZULTATI I

pre oko 3 sata

Rezultati se mere Novi Sad kaže LALATOVIĆ!!!! Odmah i bez pogovora.
S

Stara Garda

pre oko 3 sata

Još jedan proizvod čuvenog formua, koji sada već ozbiljno liči na PR upravnog odbora FK Vojvodine. Dakle, genijalci / svih petoro tamo / će da pljuju jednog od 4 trenera koji su doneli PEHAR Vojvodini, ali će da nam hvale i traže šansu za nekog Krtolicu koji je 5x veća kombinacija i poslušnik od Lalatovića.
M

MarkOsS

pre oko 3 sata

Problem je što svaki luzer misli da je baš on stvoren da se vežba u našoj Vojvodini. - počevši od predsednika - preko sportskog direktora - sve do trenera Nije mi jasno, gde se ovaj Krtolica DOKAZAO, vežbao, ostvario pa da sedne na našu klupu, gde tačno? Bio je pomoćni u Voši, kažu - pa kad pogledamo rezultate bolje da nije, jer rezultati su poražavajući, delom i zbog pomoćnih trenera kao što je on. Odakle mu obraza da sede na našu klupu. Dalje, današnja Vojvodina je slika naprednog života koji živimo, sve što gledamo je samo poslednica nalrednog predsednika. Jednostavno kao i Krtolica, nije dorastao mestu na kom sedi.
R

Realno bolje

pre oko 4 sata

Čovek vodio neku tamo decu, bio pomoćnik i namestao čunjeve i neko mu dao Vojvodinu da se uči jer je u kombinacija... Nažalost, nije jedini, u svim ligama u Srbiji tako...
v

v1ad

pre oko 4 sata

Vojvodina ima solidan tim po imenima, ali ako misle da su Poletanovic, Radulovic i Savicevic igraci za borbu za titule/Evropu, grdno su se prevarili. I to kazem kao navijac Zvezde. Petrovic je dosta napredovao od onda kad je bio u Zvezdi pa im je sad u top 3 najbolja igraca. Igrati bez njega je ogromna glupost. Sicenjea (Sicendzea?) treba istrpeti. Ima veliki potencijal. Zamislite da su u Zvezdi odustali od Djige posle onih gresaka na pocetku? Sad nam je ubedljivo najsigurniji stoper. Damfrisa je spakovao preksinoc. Nego, Vojvodina. Cemu dovodjenje Medojevica kad uopste ne igra? Jel povredjen, van forme, sta? Ne vidim razlog da Poletanovic igra pre iole zdravog Medojevica. Od Randjelovica ne ocekujem puno, dosta je van takmicarske forme, nece to biti novi Cumic, a i realno je slabiji igrac za nijansu. Dele mi se cini kao Olajinka iz Zvezde, ruzno to dosta izgleda ali obavlja zadatke.
I

Istok

pre oko 4 sata

Jedino LALATOVIC i niko vise !!!
N

Novosadjani

pre oko 4 sata

Uprava napolje, Zbiljicu odlazi, Marko odlazi !
s

sekulaaaaa

pre oko 4 sata

Marko Savicu prestani da pises komentare, nema nista od Vojvodine.
k

korektura

pre oko 4 sata

dobar pokusaj.. al i dalje vam ne ide. pregledaj jos jednom tekst, ostale su ti greske. treca sreca, drzim fige da uspes
A

Astoria

pre oko 4 sata

"...kvaliteti Nikolića...su nam poznati..." Da li oni zaista vide nešto u Lazaru Nikoliću? Ne znam ni u Zvezdi kako je završio, dobrog menadžera ima. Ovde u Vojvodini ga očigledno neko gura. Komičan igrač, očajno postavljanje, konstantno ispada, govor tela loš, lateralne kretnje su mu u domenu teorije, tehnika ispod prosečna... Sičendže je isto bio loš protiv Novog Pazara, ali je ranijim nastupima sebi stvorio kredit. Vojvodina mora mnogo bolje, kako uprava, tako i igrači.
M

Mirko 71

pre oko 4 sata

Resenje za Vojvodini Dobrasinovic
l

leka----

pre oko 4 sata

Dobar trener u Pazaru je napravio dobar posao.
_

_______

pre oko 4 sata

"Kultna numera flamingosa" ahahahaha autore šta ti slušaš 🤣
м

манки

pre oko 4 sata

проблем је што су лоши људи у клубу, лове има али и лопиња се. А ове што су довели су чудо
к

кикоман

pre oko 5 sati

невероватно два тренера а исти проблеми...да није да од старта фали нападач да претвори шансе иу голове...и оног што сте имали сте продали...
N

NN3

pre oko 5 sati

Kakvi bolesnici. Upumpano najviše para u klub u ovom veku, smene Bandovića, dovedu Krtolicu kao prelazno rešenje, daju mu na kraju ugovor i sad će da ga smene posle 3 nedelje. Dabogda ispali iz lige.
N

Navijac88

pre oko 4 sata

Ništa u klub nije upumpano već za dve godine prihodovano 13m.od transfera a potrošeno 3m. Sami plaćaju licence igrači ne moraju da se odriču plata da bi dobili čiste papire,porez se plaća redovno. Što se tiče ispadanja bez pomoći VB tvoj klub bi verovatno bio prvi kandidat. A što se tiče trenera mora se dovesti osoba sa autoritetom da bude gazda u svlačionici.Maradona out.
N

NN3

pre oko 4 sata

Ma nikako nije ništa upumpano..raspitaj se malo koliko je ubačeno para u klub preko srbijagasa..
K

Kojeko

pre oko 3 sata

@Navijac88 Upravo sam proverio tvoje tvrdje oko transfera i iznoziš pogrešne informacije. Od 2022. pa do danas klub je prihodovao 6.890.000e (kada se oduzmu ulazni transferi. Znači to je nešto manje od 3.500.000. E sad, budžet je 17.000.000 godišnje i ti hoćeš da kažeš da klub može sam da zaradi ostalih 13.500.000e . a pritom ne igra evropska takmičenja. Prostom računicom dolazimo do toga da se itekako upumpavaju ogromne državne pare u Vojvodinu.
@

@kojeko

pre oko 2 sata

Odakle te informacije? Brzom proverom se nađe vest sa ovog portala prošle godine u ovo vreme "Nama je potrebna još jedna ovakva godina transfera da bismo došli na nulu ili blagi plus i kako bismo tada počeli da podižemo budžet, koji je sad 6 500.000 evra. Kad dođe na 12.000.000 ili 13.000.000 evra, a to bi trebalo da bude u sezoni 2025/26, probaćemo da napadnemo titulu." Nema potrebe za netačnim informacijama.
L

LFCC

pre oko 5 sati

Jedino resenje je Nenad Lalatovic!
P

Patria

pre oko 5 sati

Marko Savic
м

манки

pre oko 4 sata

шта је то Марко Савић урадио, сјаши те више, биће 12-14 на полусезони
s

severin

pre oko 4 sata

Kojo crni Marko 4 utakmice zaredom izgubio, pusti mi se ti strucnjala na baterije
k

kikoman

pre oko 4 sata

sta lupate ljudi preporodio bi ih...ima tim koji se slabije privikava na njegove zahteve
x

xdsae

pre oko 4 sata

trener zvani NISTA