Komentari na vest

Kopenhagen posle 23 godine neće igrati u Evropi ako ne pobedi večeras

k

kakoe

pre 3 meseca

moze li neko da mi objasni princip kako funkcionise Danska liga? kako moze ekipa koja je u plej autu da igra za evropu protiv ekipe koja je treca na tabeli i do skoro bila kandidat za titulu?
K

KGKG

pre 3 meseca

Treceplasirani (od sledece godine cetvrtoplasirani) igra protiv prvoplasiranog iz plejauta jednu utakmicu na domacem terenu koja je kvalifikaciona i pobednik tog meca ide u Ligu Konferencije. To su uradili upravo da bi izbegli slucaj koji smo mi imali sa Kolubarom, dali su timovima u plejautu motiv da se takmice za nesto, ako se vec ne bore za opstanak.
I

Isto ti je.....

pre 3 meseca

i u Austriji i draž dobije i plej aut.
B

Burek

pre 3 meseca

Bugari, Česi, Slovaci i još neki imaju sličan sistem
D

Dejani

pre 3 meseca

Bas im je interesantno kako se takmiče. Trećeplasirani iz Play Offa i prvi iz grupe za ispadanje igraju finalnu utakmicu ko da ide u kvalifikacije za konferenciju..
D

Dejani

pre 3 meseca

Bas im je interesantno kako se takmiče. Trećeplasirani iz Play Offa i prvi iz grupe za ispadanje igraju finalnu utakmicu ko da ide u kvalifikacije za konferenciju..
N

Nije tragedija

pre 3 meseca

Nije ovo nikakva tragedija vec im je liga jedna od najujednacenijih na svetu. Cesto se menja sampion, cak i top 4 vrlo cesto se menja, kao i timovi koji se bore za opstanak. Kod njih je normalno da ispadnu “giganti” kao sto su Odense i Alborg, vrate se sledece godine i to je to. A nasi klubovi nek mole boga da im ne zapadne ovaj Kopenhagen u konferenciji.
R

Realno_

pre 3 meseca

D2+ 1,50 kvota..
L

LFCC

pre 3 meseca

Cak i u Danskoj moze da se desi iznenadjenje, jedino u Srbiji titovi blizanci ne smeju da imaju alternativu. Hocemo ligu bez blizanaca!
B

Bruto

pre 3 meseca

Nisu iznenadjena,vec izjednacene ekipe po kvalitetu.
1

1912

pre 3 meseca

Ti blizanci su doveli ovu ligu do 11. mesta u Evropi. Ostale smo u svim njihovim porazima imali prilike da vidimo u LE i LK...nivo letonskih i litvanskih klubova.
D

Dmtr

pre 3 meseca

Sve si rekao svojim komentarom. Pa nije neizvesno jer ostali klubovi nisu na potrebnom nivou i treba da teze da dostignu nivo Zvezde, Partizanov su dostigli samo zato sto je u slobodnom padu. Ali ti i tebi slicni zelite da se resite konkurencije pa da vam postane zanimljivo u ligi koja bi bila u rangu bih? Tu se ogleda luzerski mentalitet ostatka lige i za rast lige je kljuc u rastu Vojvodine, Radnickog KG i Nis, Spartak a ne u snizavanju ili izbacivanju jaceg (fazon drzi ga da ne uspe, spustaj ga na moj jadan nivo umesto da svako gleda u svoje dvoriste i gleda i radi na tome sta da popravi a svi zajednicki da gledamo sta da uradimo za nas pa i nas fudbal a bar je prva stvar da se ne prepucavamo na ovaj nacin jer se ne postize nista i pokusamo da razmisljamo konstruktivno...Naravno 10/12 klubova, tereni, infrastrukturu, struka... vec predjena prica.
1

1912

pre 3 meseca

@Dmtr Nije to u pitanju što se tiče konkurencije. Samo pratim naš fudbal duže od 80-90% čitalaca i pisaca tekstova. Zvezda je osim u Partizanu u poslednje 4 decenije samo dva puta imala konkurenciju u ostalim timovima iz Srbije. Jednom je to bio Obilić 1998. gde ne treba mnogo pisati o nesportskim stvarima iz tih vremena. Jednom je bila Vojvodina 1989. koja je pošteno osvojila titulu tako što je iskoristila haos na relaciji trener Stanković- kapiten Stojković iz jesenjeg dela sezone. Ima tu mnogo toga i do DNK i tradicije Zvezde u domaćim takmičenjima. Nešto kao Reala u evropskim okvirima.