Komentari na vest

Kontroverzna situacija na Vembliju: Gde je penal za Čelsi? (VIDEO)

L

Luzerpul

pre 13 dana

Jedino mozemo da osvojimo titulu ako kazne Arsenal,Celzi,Mancester United i City izbacivanjem u drugu ligu. Tako jedino mozemo da uzmemo titulu ili cemo opet da cekamo titulu da nam poklone ovi iz Fudbalskog saveza Engleske kao sto su uradili 2019-te godine. Luzerpul ale ale. Ajmo minuse lupajte jer znam da vas boli istina.
b

baki77

pre 13 dana

Au brate...
L

Luzerpul

pre 13 dana

@baki77 Pa jedino tako brate mogu oni da uzmu titulu. 30 godina su patili,a kako su krenuli evo 6 godinu vec pate,jos 24 godine i eto do nove titule.
d

deradera

pre 13 dana

Nije tebi lako! Živeti sa tom količinom mržnje!!! Samo ima nešto što ti se neće svideti : ti provedeš više vremena razmišljajući o "Luzerpulu" nego bilo koji navijač Liverpula! To te čini kandidatom da te pozovu da obiđeš Enfild i vidiš trofeje koje tvoji plastičari nikada neće osvojiti.

ROSSONERO97

pre 13 dana

ruka u neprirodnom polozaju nije penal? samo protiv sitija se to ne sudi
L

Luzerpul

pre 13 dana

@Rosonero Placi navijacu Luzerpula

ROSSONERO97

pre 13 dana

Nije tebi lako,gram mozga nemaš
T

Trololo

pre 13 dana

Njima su sudije generalno naklonjene, da je obrnuta situacija, oni bi dobili penal. To je tako vec duze vreme.
D

Dejani

pre 14 dana

Panalcina ipo. Enac🤣
Č

Čist

pre 14 dana

Penal

suaddjoz@gmail.com

pre 14 dana

Oliver je doneo nekoliko sumnjivih odluka u korist Sitija ove godine. Prvi meč sa Arsenalom, dva starta Kovačića, u najmanju ruku za dva žuta ako ne i direktni crveni. Start Dokua nad Mekalisterom. Penal protiv Junajteda, kada je reagovao iz var sobe. I sad ruka u ovom meču...
V

Vldblk9a

pre 14 dana

I 7 godina napumpavanja prihoda, i preko 10 godina pustanja da rade sta hoce, ali ogro.mne su pare usle u FA sa njihove strane pa im se moze. NewCastle ima najbogatije vlasnike pa ne smeju da se bogate i drze se FFP a ovi menjali igrace ko carape bez problema.
L

Luzerpul

pre 13 dana

Placite navijaci Luzerpula. City prodaje igrace i kupuje druge. City je proslo leto bio u -120 m i to zbog Gvardiola kog su platili 100 m,a Luzerpul bio u -110 m,a Celzi u -250 m. Znaci da nisu kupili štopera od 100 m bili bi -20 m. 30 godina patnje je ucinilo svoje.
H

Hehehe

pre 14 dana

A gde je penal za Zvezdu?
u

ujc ujc

pre 14 dana

Jos jedna u nizu FCRS