Komentari na vest

Konte dobija 250.000.000 za pojačanja: Lukaku kontaktiran, alternativa prvi strelac Primere

V

Velika slicnost

pre 3 meseca

Ovaj Aurelio me jako podseca na Neska Milovanovica i njegov odnos prema trenerima
.

....

pre 3 meseca

Svako ko kaze da je čovek loš trener blage veze nema pa on je u prvoj sezoni u pl osvoji titulu sa celzijem koji je sezonu pre toga bio 10 na tabeli. Zatim je u drugoj sezoni osvojio fa kup. Vratio inter titulu , da ne govorim o silnim titulama sa juveom kojima je označio početak 10godisnje dominacije. Ko je pratio 2016 evropsko zna sa kako lošim timom italije je dogurao do četvrt finala i tu ispao ako se ne varam na penale od nemaca. Jedini neuspeh donekle mu je u totemhemu ma da ko je tu pa nesto uradio taj klub trenerima služi samo da odrade možda godinu godinu ipo pokupe dobre pare i odu na odmor od trenersku posla jedno godinu dana.
@

@.....

pre 3 meseca

A ne moze se reci ni da je vrhunski trener, jer nijedan evropski trofej nema za 15 god karijere... A bio je u jakim klubovima i sa jakim budzetima...
K

Konte Prevara

pre 3 meseca

@.... Tu titulu mu doneo Diego Kosta. Kad ga oterao dobio je otkaz. Zavrsava na kraju 10-ti ako prezivi celu sezonu . Ja mu dajem 2/3 meseca posle toga ce bezi.

Oldboy

pre 3 meseca

u interu imao budžet ko niko nikad pre njega, juve necemo komentarisati sem da mu je Marota doveo ozbiljne igrače, Tottenham ništa, kao i svi ostali, a čelzi da, to jeste uspeh

Mr 007

pre 3 meseca

Sve prosecni igraci kao zamene za najbolje...
G

Goce GOSTIVAR

pre 3 meseca

Sudar titana Konte vs De Laurentis, dva sujetna ego-manijaka ako sastave godinu dana to će biti uspeh.......
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Ovo ima da bude sou,De Laurentis i Konte,Murinjo i Turci ,ne zna se koje ludji
D

Daj mu i

pre 3 meseca

500 miliona za dva meseca ce da krivi upravu i da trazi jos i da prica kako mu nisu ispunili sve zelje haha, koja rupa od trenera, opet ce biti izmedju 3 i 10og mesta.
K

Konte prevara

pre 3 meseca

Za dva meseca bice oteran. Najveca prevara u istoriji fudbala. Zajebao je cak i nase strucnjake.
C

Conte

pre 3 meseca

Bit ce dobar u prvoj sezoni..rezultati ce bit vise nego vidljivi jel Napoli ako se ne varam ne igraju nagodinu u europi tako da se mogu 100% posvetit Calciu..E sad pocinje problem..a ti je conte i njegov jezik,gdje cim krene krivo poce prozivat upravu,predsjednika,zarati sa svima u klubu.a to kod delaurentisa nece prolazit..kako god okrenes win win situacija za sve..Conte ce vratit napoli u vrh,sto je dobra vijest za navijace,al isto tako ce conte spremit fine novce u dzep,osobito ako dodje do raskida ugovora
K

Konte Prevara

pre 3 meseca

@Conte Ako prezivi prvu sezonu zavrsice na 10-tom mestu na kraju.
O

Obreee

pre 3 meseca

Prvu sezonu neka izbori Ligu sampiona. a u drugoj neka napada titulu
A

Ako o

pre 3 meseca

Ovaj i gazda mu njegov, sastave godinu dana, to će biti veći uspeh od bilo kakvog fudbalskog. Oni su jednostavno dve bombe. Videćete.

elmagico

pre 3 meseca

nema sta da vidimo ceo svet zna to
N

NR

pre 3 meseca

Sta ce ti Lakaka tuzni.
U

UPDP

pre 3 meseca

250 miliona?! Alal vera, nije ni cudo sto ih je preuzeo...
N

Nije mutav

pre 3 meseca

Matori lisac,ne ide gde nema para - budzeta!
J

Juventino10

pre 3 meseca

Egomanijak Aurelio je unistii napoli radi svog egoizma da sebe stavlja u prvi plan i ponizava spaletija. Najgora sezona Napolija, sad je morao da se istrosi do krajnjih granica da ne bi ostao u losem misljenju Napolitanaca koji ga ioanko nikad nisu voljeli.