©AFP
©AFP

Konseisao optužio Artetu: Vređao mi je porodicu, osobu koja više nije među nama

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.24. | 02:39

"Na kraju utakmice sam mu prišao i rekao da osoba koju je uvredio više nije među nama, mora da bude oprezan", rekao je Portugalac

Revanš susret Arsenala i Porta doneo je rovovsku bitku dugu više od dva sata koja je na kraju odlučena penal serijom i iz koje je premijerligaš izašao kao pobednik. Ipak, večeras se u Londonu borba nije odvijala samo na terenu. Dragoceni ulog uticao je na stepen tenzije među akterima, te je varničilo i pored aut linije.

Posle utakmice na Emiratima i eliminacije iz Lige šampiona Seržo Konseisao je istakao nesportsko ponašanje kolege iz protivničkog tabora.

Izabrane vesti

"Mikel Arteta se okrenuo ka našoj klupi tokom utakmice, a zatim vređao moju porodicu na španskom”, požalio se Konseisao.i dodao:

"Na kraju utakmice sam mu prišao i rekao da osoba koju je uvredio više nije među nama, mora da bude oprezan".

Portugalac se potom osvrnuo i na odnos snaga na terenu.

"Arteta bi trebalo da brine o obuci tima koji vodi, a koji ima više nego dovoljno kvaliteta da igra mnogo bolje. Rezultat večeras nije pravedan po nas, zaslužili smo da prođemo dalje", rekao je strateg Porta.

Posle Konseisaovih tvrdnji oglasile su se i Tobdžije koje su demantovale bilo kakvu uvredu ili uvredljivu rečenicu koju je večeras izrekao Mikel Arteta.



tagovi

ArsenalMikel ArtetaLiga šampionaSeržo Konseisao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara