REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (petak): Lopta je prevrtljiva

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.04.20. | 08:08

Pogledajte ko vam je 3. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

APOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PAUJAN - CJUTAI (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 88:79
Danas su odigrane još dve utakmice 11. kola tajvanske prve lige u kojima smo videli pobede domaćina u prilično efikasnim susretima. U onom rezultatski daleko važnijem, Paujan je uspeo da relativno lako izađe na kraj sa Cjutaijem, te tako priđe na samo jednu pobedu iza vodećih Pivara – 88:79. Pročitajte opširnije u izveštaju.

DINAMO MINSK - TORPEDO ŽODINO (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:0
Još jedna utakmica u Belorusiji gde su srpski fudbaleri ostavili svoj pečat! Nakon što je Lazar Sajčić ranije danas pogotkom doneo pobedu Gorodeji na gostovanju Belšini, na scenu su stupila još dva igrača iz naše zemlje. Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine, Dominik Dinga došao je do asistencije u pobedi svog Dinamo Minska protiv Torpeda iz Žodina nakon kornera koji je izveo Marko Pavlovski, te tako se ujedno prvi put radovali u novoj sezoni tamošnjeg šampionata – 2:0 (2:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

DINAMO BREST II - SLAVIJA MOZIR II (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:0
Jedini par iz beloruske lige rezervi koji vam je danas išao na ruku odigrali su Dinamo Brest i Slavija Mozir. Domaćin je uz pomoć golova Dubrova u drugom delu igre došao do prve pobede, a ujedno i prvih bodova u sezoni, čime je ostvario vaša predviđanja i pomogao vam da zaorkužite keca.

PRECRTANO

JUNOST MINSK - SOLIGORSK (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2
Gotovo je! Junost je osvojila titulu prvaka Belorusije u hokeju za ovu sezonu. Pet mečeva bilo je dovoljno ekipi iz Minska da na pleća baci Soligorsk, koji je u večerašnjem meču pružio veliki otpor i pokušao da seriju vrati na svoj teren. Ipak, to nije uspeo da učini, pa je posle produžetka klub iz beloruske prestonice započeo veliko slavlje – 3:2. Međutim, pošto je meč završen tek posle produžetka (pre toga je bilo 2:2 u regularnom delu), morao je da završi na gomili precrtanih. Pročitajte opširnije u izveštaju.

BELŠINA - GORODEJA (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:1
Gorodeja je preživela! Kakav uragan Belšine smo videli u nadoknadi drugog poluvremena, ređao se udarac za udarcem, videli smo i stativu u ta četiri minuta, ali je razliku na kraju ipak napravio onaj gol koji je postigao Lazar Sajčić nekih pola sata ranije. Pogotkom nekadašnjeg fudbalera Partizana, čačanskog Borca i Jagodine, Gorodeja je došla do prvih bodova u novoj sezoni beloruskog šampionata – 0:1 (0:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

BATE BORISOV II - RUH BREST II (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:4
Užas drugog tima BATE-a u ligi rezervi Belorusije. Novajlija iz drugog ranga danas je bukvalno pregazio velikana i već nakon prvog poluvremena imao je tri gola prednosti. Dovoljno je reći da je BATE do gola došao tek u završnici...

INTER STAR - NGOZI SITI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1
Inter Star nije iskoristio priliku da dođe do pobede protiv jednog od davljenika na domaćem terenu. Nakon prvog poluvremena koje je rešeno sa po jednim golom na obe strane, nadali ste se da će Inter doći do još kojeg u nastavku. To se, ipak, nije desilo, pa je i ovaj par završio među precrtanim.

SOLIGRSK II - NEMAN II (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:1
Ni ovaj par iz beloruske lige rezervi nije vam doneo osmeh na lice. Nadali ste se pobedi ekipe Nemana iz Grodna, ali gost nije uspeo da iskoristi veliku prednost koju je imao u vidu crvenog kartona koju je zaradio Kot u ekipi Soligorska. Tako je još jedan par nažalost precrtan.

RUKINZO - MUSONGATI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:2
Ni drugi par iz prve lige Burundija nije došao po planu. Rukinzo je uspeo da spreči Musongati na putu ka prvom mestu na tabeli, iako je bio veliki autsajder. Posle prvih 45 minuta videli smo po gol u obe mreže, a nije bilo promene ni u drugih 45 minuta gde smo videli isti epilog. Šteta...

CATALONIA FC - PSŽ (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:2
Nije večeras išlo po planu ni u svetu e-sportova. Katalonija nije uspela da se izbori sa timom PSŽ-a, iako je bila favorit da dođe do pobede. Po jedan gol u oba poluvremena bio je dovoljan "nominalnim" gostima da upišu trijumf, a vama da precrtate par.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara