Komentari na vest

Komplikovano, ali ne i nemoguće: Pet preduslova uz koje Srbija može do prolaza i sa bodom

D

Dojčilo

pre 6 dana

Pa dal je moguće da opet kalkulišemo...Dal je moguće da ne pričamo o pobedi već se unapred mirimo sa nerešenim i pričamo priču "šta bi bilo kad bi bilo"???
g

gostic'

pre 6 dana

A1 "Mreza bezbriznih putnika",potpuno isto kao reprezentacija Srbije
o

od glave smrdi

pre 6 dana

Prvo treba najuriti iz FS-a aboliranog i ekipu dementnih i podobnih,na celo saveza Vidic ili na primer Nemanja Matic ili bilo koji drugi covek koji ima kicmu,pa da taj postavi selektora sa kicmom,kome nece menadzeri odredjivati ko treba da igra za reprezentaciju,kao ovom beskicmenjaku,koji nema m**a da izadje trezan na konferenciju za novinare,nego polupijan baljezga kojestarije.
*

*Reprezentacija*

pre 6 dana

"dobre atmosfere" i menadzerskih kombinacija,kao da je stigla na letovanje,a ne na prvenstvo Evrope.Treba prvo najuriti onu babu SMS-a,moze i bata VMS za njim ,a zatim se zahvaliti,na prvom mestu Tadicu,jer mnogo prica a malo sta pokazuje na terenu,Mitru,Gudelju,Kosticu,a sta pojedini turisti traze u reprezentaciji,kao Gacinovic,Mijailovic,Spajic,tesko da zna i onaj ko ih je poveo. Pola nabrojanih nema snage za poluvreme,a i bas ih briga da trce,ali zato glumataju i izigravaju velike zvezde. Zao mi je sto Radonjic nije u reprezentaciji,bar ima brzinu,za razliku od pola ovih puzeva, sto ih je poveo.
P

Pravda za Muslina

pre 6 dana

Sada je valjda svima, konacno jasno, zasto Muslin nije zvao SMS-a u reprezentaciju,jos dok je igrao u Laciju i bio u 6 puta boljoj formi nego sto je sad. Ono sto je SMS uradio protiv Slovenije,odlucio da je dovoljno trcao, jednostavno stao i pustio Slovenackog igraca da mu pobegne,useta u peterac i postigne gol, je vrhunac bahatog ponasanja,bezobrazluka i nepostovanja ostalih igraca, reprezentacije drzave za koju igra. Sramota. Da nam je selektor neko sa kicmom,kao na primer Pesic, kad je najurio Radmanovica iz ekipe,sutra bi gos'n SMS šiljio brkove na tribini.
E

Elastica Journalistica

pre 6 dana

Ovo je bogom dano da se pise i kalkulise… da prodjemo grupu bez pobede je sramota. To napisite. I napisite zasto se istorija ponavlja te se uvek moramo cupati u zadnjem kolu i ici na kalkulacije!?

Fear The Beard

pre 6 dana

4 grupe sa 4 tima,prva dva idu i gotovo...Kakve Gruzije,Madjari,Albanci,Skoti....A sto se nas tice,mi sutra gubimo.Ne znam kako pojedine nije sramota da se nadaju da bez pobede i sa samo dva boda mozemo dalje....
A

A da mi

pre 6 dana

Nekad u životu ispunimo glavni uslov, da pobedimo nekog
j

jjg

pre 6 dana

I na kraju ce biti taj scenario da ce svi ovi uslovi biti ostvareni a Srbija ce izgubiti od Danske. Mi ne umemo da igramo kada drzimo stvari u svojim rukama. Ako ne pobedimo, ne zasluzujemo prolaz dalje.
C

Cane2

pre 6 dana

sve je ovo posledica od teranja Muslina odbijanja Vidica.....Pa koji normalan savez bi odbio Nemanju Vidica,oterao trenera koji te odveo na svetsko prvenstvo.
M

Mile555

pre 6 dana

da li nama neka reprezentacija odgovara po ovome izgleda ni jedna
s

srecom po nas

pre 6 dana

pa izgubimo i to je to.
k

kizabg

pre 6 dana

Da li ćemo mi otići na jedno takmičenje ili odigrati kvalifikacije, a da se ne bavimo kalkulacijama. Uvek sami sebi zakomplikujemo život i onda uzimamo digitron u ruke i računamo šta bi bilo kad bi bilo. Mislim da jedino, ako se ne varam, nije bilo kalkulacija u kvalifikacijama za SP u Rusiji, ali smo onda šutnuli selektora, verovatno zbog toga što nije odigrao kvalifikacije dovoljno dramatično, pa nije bilo posla za ove matematičare
I

IVAN 82

pre 6 dana

Ma ako ne pobedimo Dansku nismo zasluzili da prodjemo u 1/8 finala. Ne pobediti Sloveninu,Dansku i izgubiti od Engleske. Pa moralno bi bilo da idemo kuci. Zato sutra pobeda i nista drugo!!
D

DidierDrogba11

pre 6 dana

Eo da ne kalkulišete, poluvrijeme Danci vode 3:0, kraj 4:1, baba SMS ode u S.Arabiju i svi srećni. Eto možda Piksi opet opsuje majku Samardžiću, da se lijepo oproste....
S

Sprdnja

pre 6 dana

Danci sa onakvim napadom ne mogu ni dva gola da nam daju, kakvih 3 ili 4.
D

DidierDrogba11

pre 6 dana

Braćala, pišemo poslije tekme sutra. Ja ću prvi da se izvinim, ako bude kao što kažeš...
D

Dajjjjjjjj

pre 6 dana

Dosadni ste vise! Ako ne mogu da pobede jednu utakmicu nisu zasluzili da prodju grupu i tacka! Kakva dva boda,nemojte se sramotiti ljudi
Z

Zauvek zvezdaš

pre 6 dana

Večeras Hrvatska pobeđuje Italiju i sve teorije i preduslovi padaju u vodu. Ne znam zašto uopšte i pišete ovakve tekstove jer ako ne možemo nikog da pobedimo na ovom prvenstvu ni ne zaslužujem da idemo dalje. Zašto ne pišete o četiri promašena zicera Mitrovića protiv Slovenije ili o katastrofaln oj igri Vlahoviću dve utakmice i Gaćinović za jedno poluvreme, pa SMSovo šetanje po terenu i Piksiju kao Nemačku pojma. Otišlo je sve u ofsajd kada niko ne sme da napiše ono što svi vidimo nego nam ovde daju teorije prolaza sq dva osvojena boda i šta, onda ni to predstavi li kao veliki uspeh, mene bi bilo sramota da Srbija na taj način prođe u drugi krug.
l

lorasn

pre 6 dana

ako ne pobede Dansku treba ih sve poslati da rade beru paprike na suncu od 50 stepeni za dnevnicu od 2000 dinara, pa da vide šta je muka
m

majk

pre 6 dana

šta kaže Dragiša Giša Svilarević, zna li se šta?
m

maksiz

pre 6 dana

kad nam samo Hojlund strpa dva komada
H

Hakimi Lazar

pre 6 dana

Treba da ispadnemo ako ne pobedimo jednu od tri utakmice, treba onda da nam se gasi reprezentacija.
R

Ruben Sosa

pre 6 dana

Zašto opet sa jbnm kombinacijama? Može li jednom bez toga? Dajte analizu kako do pobjede, slabosti i prednosti protivnika. Sport je, ako već izlazimo na teren, idemo po sva 3 boda, zar ne? Drugi neka igraju kako hoće, nije naš problem
K

KIMI 85

pre 6 dana

Svako ko kalkulise, ne treba da ide dalje. Ili ides na pobedu, ili batali sport i idi heklaj.
K

Kalabasas

pre 6 dana

Izdrzace,samo da padne kiša u utorak....
G

Gost...

pre 6 dana

Mogu Englezi i sa jedan razlike da pobede ali onda moramo da igramo remi sa dosta golova, da bi imali vise datih golova od Slovenije.
h

hjuuuu

pre 6 dana

Prolaz je moguc jedino da izmisli 11 igraca koji ce izaci na teren da se bore 90 minuta. To nije nimalo lako jer se Dragan ukakio, mora da igra najbolji, mora najspremniji, mora od ovog menadzera, pa od onog drugog, treceg, mora kontra bek da igra, mora da izmisli taktiku sa 3 napadaca a nijedan od trojice da ne dotakne loptu. Treba mu dakle 5 novih igraca koji ce da grizu, po mogucnosti koji jos nisu uzeli milione i zele da se bore. Tesko jeste, sa ovim pekaljenim asovima sto se setaju po terenu ne ide niti ce ikad ici, dakle mora presjeci i 4-5 novih igraca.
A

Ajde realno

pre 6 dana

Srbija je u ovom veku bila na 4 Svetska prvenstva i ovo je 2. Evropsko prvenstvo (za to vreme učestvovali smo i pod imenima Jugoslavija i Srbija i Crna Gora). Suština priče je u ukupnom skoru tih naših grupnih faza u ove 24 godine, i taj skor o svemu govori, mentalitetu, trenerima, igračima, okreni obrni naš skor je 3 3 11.
z

zu

pre 6 dana

Još da napravite računicu šta ako izgubimo i koje se sve stvari moraju poklopiti. Mislim da će biti jednako nemoguće i nonsesno kao i ova kalkulacija.
A

Asistent

pre 6 dana

Pa sve ovo sto treba da se poklopi je vrlo vrlo realno i moguce,samo se plasim da ce opet da bude do nas ,kao i 2010 u Africi....
š

šabac999

pre 6 dana

pa sve realno osim naši da uzmu bod
V

Veljko9

pre 6 dana

Turci i Englezi bi mogli da nas zeznu, ostalo realno vrlo moguce
D

DragoslavRS

pre 6 dana

Ja sam Srbin i navijam za nas tim. Pa kako bude. Idemooo Orlovi!!!
C

Cjepka123

pre 6 dana

Svako takmičenja, mi kalkulacije, dok god je tako, nema 'leba.
n

nokit

pre 6 dana

sta se lozite, necmo osvojiti ni bod
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 6 dana

Mozda sam lud...... Ali verujem 😁😂
l

lirid

pre 6 dana

Sad ću da kažem kao Laki u Maratoncima... Ljudi pa ovo i nije tako loše😂😂😂😂
О

Огњен 161

pre 6 dana

Дајте не ложите овај напаћени народ више, убиће нас Данци, Шурбатовић ће се жалити УЕФИ за геноцид.
G

Gundjalo

pre 6 dana

Znaci mora da budu 22 stepena napolju, polu vedro,da duva vetar ispod 50 km na cas, da Vlahovic stavi minival,da se Tadic naspava,da Piksi bude trezan,da se vodja obrati naciji i prolazimo
d

dragan r.

pre 6 dana

Zaboravio si na visinu trave...
M

Miauu

pre 6 dana

A parizer?
D

Delija NBGD

pre 6 dana

"da Piksi bude trezan" previse trazis...
J

Jsjsjsjjshd

pre 6 dana

Da SMS podvrne brciće i Obrije noge
N

No.1

pre 6 dana

Ovo za vodju ti je završeno koliko danas! Idemo lagano uslov po uslov i eto nas u finalu...
M

Mangulko

pre 6 dana

Ako izgubimo od Danske onda moramo dobiti dve u ligi nacija da nas vrate na euro. Kazu da nasi fudbaleri popiju najvise vode a najmanje trose Co2 tako da su rimer drugima i moraju do finala da idu
B

Bingocka

pre 6 dana

Cekaj bre,Poljaci ispali jer su bez boda u dva kola a mi mozemo dalje sa dva boda? A kako su Poljaci ispali onda,sta ako pobede poslednju u grupi i imaju trui boda?
p

prosto

pre 6 dana

tako sto i kad bi pobedili zadnju, bili bi cetvrti u svojoj grupi. Dalje idu 4 najbolje treceplasirane, tako da eto postoji mogucnost da neko ode u nokaut fazu sa dva boda a Poljska da bude cetvrta sa tri boda.
O

Odgovor

pre 6 dana

Francuska i Holandija imaju po 4 osvojena boda dok Austrija ima 3. To automatski znaci da bi Poljska, pobedom u poslednjem kolu mogla jedino bodovno da se izjednaci sa Austrijom ako Austrija izgubi od Holandije a Poljska pobedi Francuze. Ogromna prednost Austrije je trenutna gol razlika koja iznosi +1 dok je gol razlika Poljske -3. To znaci da Poljaci uz obaveznu pobedu protiv Francuza, moraju da jure i koji gol vise da bi se nadali 3. mestu. Slozices se, teska varijanta
L

Lakišasiks

pre 6 dana

Pa oni ne ne mogu da izbegnu četvrto mesto u grupi, zbog toga
A

Acozvzvzvz

pre 6 dana

Zato sto mogu samo 4 biti jer austrija ima 4 boda oni 0
U

Uuuuu

pre 6 dana

Zato sto i ako osvoje 3 boda u poslednjoj utakmici, ne mogu biti 3ci u svojoj grupi.

NemanjaKZ

pre 6 dana

@ Odgovor: Prijatelju ne moraju Poljaci da jure nikakvu gol razliku jer se u slucaju istog broja bodova prvo gleda medjusobni duel, a njih je Austrija dobila, tako da, mogu oni u zadnjem kolu da natankaju Francuze i 20:0, njima nema spasa od 4. mesta u grupi. To je ujedno i odgovor autoru glavnog komentara kako neko moze da ispadne sa 3, a neko prodje dalje sa 2 boda. Uostalom, postoji tabela treceplasiranih timova pa mozes da bacis pogled.
М

Миланче

pre 6 dana

Ово и није тако немогуће...
M

Miki Gec

pre 6 dana

Ma je.ite se svi sa kalkulacijama, zbog toga i prolazimo kako prolazimo. Nema tu ako ovaj pobedi, ako ovi izgube sa manje od dva gola razlike i slicno nego gledas sebe, da dobro odigras svaku utakmicu, da realizujes svoje sanse, da ne zavisis od drugog jer to je problem. Ima ona izreka "U se i u svoje kljuse", manite vi tu pomoc drugih i poklapanja rezultata.
K

Kako smo samo jadni

pre 6 dana

Najjadnija fudbalska reprezentacija ikada! Iskompleksirani kalkulatori bez ikakvog uspeha u ovom sportu. Kaže pobedimo Dansku i idemo dalje, pre početka se znalo da ako uzmeš 3 boda da 99% ideš dalje, da smo pobedili Engleze išli bi dalje, da smo pobedili Sloveniju išli bi dalje, a pošto će nas Danska odučiti od sporta za koji nikada i nismo bili rođeni, onda lepo idemo na godišnji svi zajedno.
s

ssssa

pre 6 dana

Krenuo sam da citam, ali ne mogu ipak...
O

ONY

pre 6 dana

Zamisli radujemo se prolasku grupe sa DVA osvojena boda, FUJ..
O

Odigrao

pre 6 dana

Iz 1-1 3+ kvota 5.5 sa 100e ulupice ih danci sve ostalo laž
M

Makks

pre 6 dana

Mozda i izgubimo od Danske ali porazeni biti NECEMO!
A

Asad

pre 6 dana

Veće su moje šanse kod Lise Ann, nego da ovi naši prođu Dance.
D

Detelina sa četiri lista

pre 6 dana

Posle utakmice sa Dancima ako se nekim čudom završi nerešeno eto nama na izlaganjima čuvene rečenice da nije sve baš tako crno i da još ništa nije izgubljeno.