Komentari na vest

Kompletan plan Zvezdinih priprema: Uz Zenit i Argentince protivnik i Soči

Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

45 igrača na raspolaganju Milojeviću. Sa 45 treba da skrati spisak na cca. 26. Alal ti plajvaz! Srećno!
2

2342342

pre 3 meseca

Konacno protiv Argentinaca. stvarno verujem da ce da bude dobra utakmica, i ono sto ne bih zeleo-da nas oduce od fudbala prvenstveno trcanjem i koliko ginu na svaku loptu. mozda usade nesto mentaliteta,nadam se da gresim.vreme ce pokazati.Iskreno verujem da bi bilo DNO da pokazu da je njihovo srce vrelije od Zvezdaskog i Srpskog u smislu zalaganja.
N

Nenad1246@spektar botova

pre 3 meseca

Nemam ja ništa protiv onih botova, koji i protiv svoje savesti stoje na strani ovih nižih operativaca koji vode Zvezdu u propast! U pitanju je nihov instikt za preživljavanje! Ali, dodirnuli smo samo dno! Znao sam da Terzić ne preza ni od čega, ali ovo su stvari koje se ne rade, jer podležu krivičnoj odgovornosti! Dovesti ovoliki broj fudbalskih analfabeta iz Afrike je za gonjene! On (Terzić) otvoreno radi protiv interesa države Srbije! Terziću je izgleda malo što je na jedvite jade aboliran za finansijske malverzacije, pa sada k’o veli da će dovoditi svoje strip junake iz Afrike. Ali, doći će vreme svako će odgovarati za svoja nepočinstva!
J

Jaooo....

pre 3 meseca

....odoh da bacim peglu....
д

део екипе ће

pre 3 meseca

да иде авионом,а део мигрантском рутом....
S

SerMudo

pre 3 meseca

Džaba ste krečili! Nema šanse da Zvezda može sa ovim igračima da uđe u grupnu fazu LŠ! To se graniči sa nemogućim! To je isto kao da ja 'oću da budem kosmonaut. Ljudi, budite malo realniji!
B

Bas si

pre 3 meseca

Neko mudo. Dosadnijeg coveka na portalima nema.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Zvezda može i da ne ide na pripreme, jer isti će efekat biti! Neki ljudi nisu svesni, da sa groom ove ekipe nismom ništa uradili prošle godine i sada se Zvezdav oslanja na te iste igrače! Jel' neko misli da su oni za godinu dana naučili da igraju fudbal?! Ko može verovati u ovaj tim, alal mu vera!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Leči se. Nije normalno menjati ime više puta dnevno i visiti ceo dan ovde. Nađi neku zanimaciju,a da nije ležanje na kevinom kauču dok čekaš da joj legne penzija.
m

molim?

pre 3 meseca

Jel počeo prelazni rok? Znaš li kad je prva utakmica kvalifikacija? Znaš li da pored priprema imamo i 5 utakmica u prvenstvu do te kvalifikacione utakmice? Zvezda najverovatnije završava Marina, Radonjića i Arnautovića, svi su na prvenstvu sa svojim reprezentacijama.
s

sacivaj me boze

pre 3 meseca

Ladno bot uzeo nik navijaca partizana i glumi navijaca zvezde ahahahahha
Д

Драгичка

pre 3 meseca

Звезда коначно игра утакмицу против аргентинског клуба. :-)
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Kad pogledam fotografiju koja ide uz ovaj tekst, dođe mi da se zapitam ko sam ja i ko je Zvezda! Da li ja navijam za onaj isti klub koji je osvojio planetu te 1991.g. Ko su ove lakirane bubašvabe koje se krevelje sa fotografije?! Da li su to oni galaktikosi koji su nam prošle jeseni doneli poslednje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ?! Kažu da će oni i ove godine, uz još šest galaktikosa iz Afrike, da "napadnu" Evropu! U nedoumici sam šta da mislim o ovakvoj Zvezdi lišenoj domaćih srpskih igrača! Šta u mojoj Zvezdi rade Nedaje, Kanga, Kangva, Onjalika, Kraso, Điga, Puma, Dalčo, Anan, a možda će ih još biti! Pitam se ko će da navija za ovakvu Zvezdu?!
O

Odelo si....

pre 3 meseca

....promenio al ista si napaćena duša!
n

napaceni..

pre 3 meseca

Grobaru pogresan nik si ukrao ahahahah
D

Don Vito Corleone@FkpCascais

pre 3 meseca

@FkpCascais - Ma u pravu si, što se tiče ovih nedoraslih stranaca koji su preplavili Zvezdu i naš fudbal. Barem da se dovode južnoamerikanci ane ovi fudbalski analfabeti iz Afrika! Afrikanci će nam dodatno srozati kvalitet fudbala. Naši mladi igrači gube volju i ne nalaze smisao u treniranju kada znaju da nikada neće dobiti šansu od ovih naturščika iz Afrike!