(©Starsport)
(©Starsport)

Kompletan plan Zvezdinih priprema: Uz Zenit i Argentince protivnik i Soči

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 13:12

Crveno-beli će i ove godine odigrati tri meča na turniru u Rusiji

Vladan Milojević je izvršio prozivku, Crvena zvezda je krenula put Zlatibora, gde će odraditi prvi deo priprema. A, poznat je i kompletan raspored kontrolnih utakmica crveno-belih.

Srpski šampion je ugovorio novi odlazak na turnir u Rusiju, pre no što krene put Sankt Peterburga u Srbiji će odraditi test protiv lučanske Mladosti, a u Sankt Peterburgu ga očekuju tri provere. Jake, međutim, ne baš kao lani, kao proteklog leta.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je prošlog leta osvojila Pari kup, a rivali su joj bili Zenit, Fenerbahče i Nefči. Igrama na turniru u Rusiji zagolicao je tim Baraka Bahara maštu zvezdašima, no pod komandom izraelskog stratega nije sve besprekorno funkcionisalo u nastavku sezone kao što je na pomenutom turniru. U ondosu na tada, jedan protivnik je identičan – Zenit. Drugi je argentinski Taljeres, a spisak učesnika kompletirao je Soči.

Dakle, dva ruska kluba i jedan argentinski kao priprema za početak nove sezone.

Poznati su suparnici, ali i raspored utakmica tokom mini-kupa. Crvena zvezda će 5. jula igrati protiv Sočija, tri dana kasnije rival će joj biti Zenit, a 12. jula će deliti megdan sa Taljeresom.

RASPORED SVIH UTAKMICA:

2. jul: Zenit – Soči

5. jul: Zenit – Taljeres

5. jul: Crvena zvezda – Soči

8. jul: Zenit – Crvena zvezda

8. jul: Soči – Taljeres

12. jul: Crvena zvezda – Taljeres


tagovi

FK Crvena zvezdaZenit Sankt PeterburgTaljeres KordobaSoči

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara