Komentari na vest

Kompani nacrtao skicu novog Bajerna: Hrabro, agresivno, takav je moj karakter

P

Pedja108

pre 3 meseca

Ovo je takav rizik, da moze uspasti fenomenalno, a mozda bude katastrofa. Kompani odlican kao igrac, ali anonimus kao trener. Dobar igrac ne mora bjti dobar trener, sto vidimo kod Piksija na primer. Videcemo sta ce ispasti i da li ce Kejn ista osvojiti u karijeri.

The KING sa Sportske

pre 3 meseca

Ako hoce da uspe morace da najuri onog Milera i Nojera koji misle da su tamo gazde i sefovi.
R

Raffa

pre 3 meseca

Kompani je nazalost doveden sa jednim razlogom,da slusa svlacionici da bi bio mir u istoj inace ode pola ekipe.Zasto ih je bas toliko trenera odbilo,a do juce svaki od tih trenera je jedva cekao da ih pozove Bajern,pa kao doveli perspektivnog Kompanija da osvaja trofeje.Zivi bili pa videli,ali Kompani je tu samo marioneta svlacionice i uprave.
H

Hjl

pre 3 meseca

Uz duzno postovanje,ali neces se ti dugo zadrzati..
z

zujo i ojuz

pre 3 meseca

da ti stručnjak njemu objasni
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Ovo je iznuđeno i panično rešenje i to je svima jasno. I upravi Bajerna, i Kompaniju i običnom laiku. Na stranu kakav je trener, sezonama u nazad se videlo da je njima najveći problem svlačionica. Možeš biti Klop i Gvardiola u jednom, ako te svlačionica ne prihvati, nema te nigde. Nisam siguran koliki je on autoritet starim kukama i koliko će moći da utiče na njih.
G

Gašić StarMo

pre 3 meseca

koooji levati,doveli ovoga jos obestecenje platili 😱 bolje da su Duljaja doveli 😂
T

Teško će

pre 3 meseca

Uspeti Kompani u Bajernu.
G

Gost....

pre 3 meseca

Koji Kompani covjek nije imao ni jednu ozbiljnu utakmicu kao trener, u Barlniju dal pobjedio ili izgubio sve jedno u Bajernu, nisu bolji treneri napravili nist tako da se ne ocekuje mnogo od ovog pozzzz
4

4980

pre 3 meseca

ETO NJEGA U STOUKU ILI NORICU DO KRAJA GODINE
D

Djdje

pre 3 meseca

Dovodi Borisa Popovica i Srkl Briza
Z

Zvezdaz1989

pre 3 meseca

Ja ne znam sto zvezda ne pokusa da ga dovede,on i Lijanko ozbilaj stoperski tandem
K

Kaze

pre 3 meseca

Dečko je u najboljoj formi od svih srpskih štopera i kod njega ima još mnogo prostora za napredak u igri. Neverovatno je da Piksi ni jedanput nije pomenio momka u bilo kom kontekstu, može da pokrije i levog beka i sigurno će najmanje preći u Andreleht, daleko brži od recimo od Strahinje Pavlovića...
E

Epp

pre 3 meseca

Piksi nije cuo za sirkl briz a ne za popovica. On misli da ima jedan briz
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Jos niko od nas ne moze reci da ce biti i ovako i onako...Kompani je jos nepoznanica iako je bio u Barnliju, tek cemo videti...Ali mislim da ce biti fantastican trener, Bajern snjim ce biti prejak, naravno uz rekonstrukciju tima...Ja sam bio i za Cavija cim se spominjao odlazak iz Barse, mladi su to treneri i bice u buducnosti odlicni..
r

roni

pre 3 meseca

salu na stranu,odlican trener,sjajna filozofija koja ne prolazi u timu koji se bori za opstanak al rodjen za bajern i sa samo dva pojacanja sl sezone uzima sve:traore iz fulama na desnog beka,u vezi sa stanisicem xavi simon i musijala koji bi se sprdali iz drugog plana,gore sane,koman i kejn.
P

Pep

pre 3 meseca

Jel si čuo ssine za Mbapea, Viniciusa, Rodryga, Endricka, Bellinghema
W

WK

pre 3 meseca

Prvo Traore nije bek vec krilo,drugo Stanisic nije vezni vec bek a trece ti bi igrao sa 6 napadaca?
A

Ako je Sane gore

pre 3 meseca

Onda uzimaju sve trofeje u naredne dve godine