©Reuters
©Reuters

Komo nastavlja sa transfer bombama: Fabregas na razgovoru sa Varanom

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 11:08

Francuski štoper u poodmaklim pregovorima sa novim članom Serije A

Ozbiljno su shvatili u Komu ulazak u Seriju A i već na početku letnje pijace krenuli u potragu za pojačanjima. Prvo zvučno pojačanje kluba iz Lombardije je Andrea Beloti, nedavno promovisani napadač pridošao iz Rome.

Centarfor plaćen Vučici 4.000.000 evra projektovano je da bude samo prvo u nizu novih lica u redovima Koma, a prvi sledbenik mogao bi da bude Rafael Varan.

Izabrane vesti

Prema informacijama sa Apeninskog poluostrva, štoper kojem je ovog leta istekao ugovor sa Mančester Junajtedom je blizu dogovora sa italijanskim klubom. Poznati novinar Fabricio Romano ističe čak da je Francuz stigao u Komo gde ga očekuje razgovor sa Seskom Fabregasom i čelnicima kluba.

Sa druge strane, Đanluka di Marcio ističe da, iako je Komo favorit za angažman odbrambwenog fudbalera, posao još nije gotov, a među klubovima koji žele da pokvare planove Komu je Roma s obzirom na to da su i čelnici Vučice zainteresovani za Francuza.

Varan, koji je put gradio kroz Lans, Real Madrid i Junajted, ovog leta se našao na listi želja i Inter Majamija, međutim očigladno da je odabrao Italiju ispred Sjedinjenih Američkih Država.

Osim francuskog štopera, očekuje se da defanzivnu liniju Koma pojača Mats Humels, iskusni centralni bek koji je takođe slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Borusijom Dortmund.

Novajlija koji je uz Parmu obezbedio direktan plasman u viši rang iz Serije B, uz opcije u defanzivi razmatra i pojačanja u napadu, a jedan od fdbalera interesantnih komu je i Mauro Ikardi, Argentinac iz redova Galatasaraja.


tagovi

KomoRafael VaranSerija AItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara