Čekajući Matsa Humelsa... Fabregas i Anri kupili Andreu Belotija!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 19:30

Posao ozvaničen, napadač veoma zadovoljan...

Čekajući konačan odgovor velikog nemačkog asa Matsa Humelsa (35), u Komu su predstavili prvo zvučno pojačanje za iduću sezonu! Kako je i najavljeno, dres novog člana Serije A obukao je Andrea Beloti (30)!

Prema poslednjim informacijama, popularni Petao plaćen je Romi 4.000.000 evra u kešu, s tim da će na račun Vučice otići još 1.000.000 evra kroz određene bonuse.

Izabrane vesti

Finansijski, Beloti je prošao zaista veoma dobro, imajući u vidu kakva je sezona iza njega - potpisao je dvogodišnji ugovor i tokom tog perioda zaradiće 9.000.000 evra bez bonusa?!

"Impresioniran sam projektom. Nisam mnogo razmišljao kad je stigla ponuda iz Koma", kazao je Beloti. "Mislim da ljudi ovde ispravno razmišljaju o fudbalu i da postoje svi preduslovi za uspeh".

Podsetimo, Komo je u svlasništvu indonežanske kompanije Djarum grup i vratio se u italijansku elitu nakon više od 20 godina. Manjinski vlasnici su, između ostalih, Sesk Fabregas i Tjeri Anri, dok je Denis Vajs, nekadašnji kapiten Čelsija, savetnik u glavnom odboru.

Bivši asovi čine ovaj projekat zaista zanimljivim i pokušaće da ubede neke od velikih zvezda, na zalasku karijere, da 'oplemene' ekipu pred start novog šampionata.

Andrei Belotiju predviđana je mnogo veće karijera nego što ju je napravio do 30. godine. Probio se u Palermu, došao u Torino, a onda mu je nekoliko transfera propalo. Na kraju je završio u Romi, gde se nije proslavio. Poslednjih šest meseci proveo je u Fjorentini na pozajmici.

Kako god, za novajliju u ligi, biće to ozbiljno pojačanje...


tagovi

Andrea BelotiLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara