Komentari na vest

Kome da se dokazuju Partizanovi fudbaleri...

P

Psihijatar

pre 9 dana

Za lečenje kompleksa, pomoć potražite na drugom mestu.
s

ssl

pre 11 dana

Jokso, lud li si. Stvarno poslednja dva derbija, nema sta da se dokazuju, isto kao i sa Realom, za malo pobedili.
O

Operi mopu

pre 11 dana

ovaj tekst spinzorisali duljaj i kralj.
D

Dragan13

pre 11 dana

Sve lose u Partizanu a NIKAD JACA I SKUPLJA ZVEZDA NE MOZE BEZ SUDIJA DO POBJEDE.Koliko jos para treba baciti na zvezdu da pobjedi PARTIZAN bez sudija.
G

Gost Djape

pre 11 dana

Ama sjasite vise sa Zvezde, zar ne vidite da vas vasi spinuju, kako su oni satro gromade koje imaju posed 22% i 3 suta u okvir gola, od toga dva na srecu udju, ali eto visa sila, politicari, sudije FSS itd ne daju im da pobede. Dosta vise sa ovim glupostima, dva penala sudjena zbog krljanja vasih mesara, gol Endiea regulara, vas igrac kada je video da ne moze stici do lopte ispruzio se kao da ga je bus udario pre nego sto je zvedin igrac protrcao pored njega. Nama ponisten cist gol, vas drugi gol nema ponovljenog snimka da se vidi dali je krilni igrac koji je poslao loptu u sesnaesterac bio u ofsajdu pre nabacaja, takodje baklja u 16 metara sudija ne zaustavlja igru, vi postizete gol. Sta mi treba da kazemo.
p

pravda novi broj

pre 11 dana

hehehe, kralj razmisljo iskljucivo sportski kad je ojadio Macvu? Duljaj iz cisto i jedino sportskih razloga sedi u UO? A krivi jedino vazura i vucelic? Pa ista je to banda!

Fear The Beard

pre 11 dana

Svi smo znali da bezanije sa Kupa nece biti,to je bio samo vid trazenja alibija za poraz,ali i vid pritiska na sudije za danasnji Derbi.Oni ce da skacu na svaku odluku sudija,da se unose u facu itd.Stvar je jasna.Zvezda je bolja,sve sto je mogla promasiti promasila je,a Partizanu je skoro sve ulazilo,i u ovom proslom,ali i u pretproslom Derbiju.
m

molim?

pre 11 dana

jeftin tim koji ima 11 stranaca?
L

LXXII

pre 11 dana

Daj prestanite sa tim potetičnim infuzijama i skinite klub sa lažnih aparata. Nije im ništa i niko njih ne ugrožava. Sami sebe su doveli u ovu poziciju što je i normalno u sportu da ne mogu u isto vreme više njih da budu najbolji. Pokušaj spin metodom da se osvajaju titule može proći jednom "dok se vlasi ne opamete" a potom moraju da se podignu štucne i pehari zarade na terenu. Vreme Toleta i sličnih je pluskvamperfekat. To je jedini put.

Sakur

pre 11 dana

Ma sta nam naprica.Sasvim slucajno je sve krenulo posle izbora i ponocne konferencije na marakani vaseg vel;ikog vodje sa severne tribine.Ma cista slucajnost kakva bre politika sam je Partizan kriv ahahahahahahahahahhahahah,Jel ti mislis da to sto je ta koferencija obrisana da nigde ne moze vise da se nadje da se to moze zaboraviti?
C

CRNO-BELI!!!

pre 11 dana

bravo, bravo! samo jako protiv mezimice, draze mi je njihovo brukanje i navlacenje sa tri puta skupljim timom, koje nece nikad moci da prekoroje i sa bilo cim ikada izjednace nego sve njihove kupljene titule! Smrt fašizmu, živeo PARTIZAN!
R

Radee

pre 11 dana

Draze mi je tvoje njakanje kako vas prepostene kradu i ugnjetavaju od duple krune voleo bih da primite gol u 115min. iz penala posle prekrsaja na 18 met. pa onda slinite p.....e
k

kragujevčanin

pre 11 dana

Poštovani, uredniče ovog portala, pošto niste pustili moj komentar u kome Vaš novinar spinuje javnost i otvoreno ispoljava navijačku pristzrasnost( što je u novinarstvu nedozvoljeno) savetovao bih Vam ,a i autoru, da pročitra tekst nocvinara Ivana Cvetkovića o FK Partizanu.Pravi novinarski prilaz: činjenica je, kolega voli i navija za Partizan,ali ne gazi osnovne novinarske postulate. Ne znam ko je autor teksta na ovom portalu, niti zašto niste objavili moj komentar,ali ta činjenica sama po sebi jasno pokazuje mnoge stvari. Žao mi je zbog toga, jer sam rubrike na Vašwem portaliu čitao,ali ste ovom današnjom se pridružili "pokretu spoin majstora", poput Britanca Alistera Kembela, koji je u NATO agresiji radio protiv Srbije. Pitao bih Vas zašto se toliko držite svakog detalja i spinujete kada su u pitanju ova dva kluba, zašzto o divnoj atmosferi u Kragujevcu ne pišete i ne afirmišete taj grad,klub( ne samo trenera Dudića kome kapa dole),već sve ono što se na tom fondu dešava u gradu na Lepenici. E sada još samo da opet obvrišete ovaj komentar i sve će biti krisatalno jasno.Pozdrav iz centra Šumadije od Kragujevčanina koji "po nešto zna i o novinarstvu",a možda mu je to i osnovna profesija.
g

gosggttt

pre 11 dana

Kakva je šema ovaj Šćekić, dečko uzima lovu a nema veze sa mozgom, doprinos ekipi 0. Užas
C

Caks

pre 11 dana

Tri meca sa cigani dvaput ih sudije (lopovi) spasavaju
L

LD

pre 11 dana

Autor teksta: Igor Duljaj Hahahhaha
G

Gor5555

pre 11 dana

Ma neka izadju na teren i nek dobiju iz inata,ne da kukaju ko p..ke,jer i kad smo mi uzeli 6 za redom krali su na nasu stranu,a i ako ne dobiju necu nista manje voleti partizan,sportski pozdrav.... ps dok se politika ne bude mesala u sport necemo imati regularan fudbal
F

Free spin

pre 11 dana

"Naprotiv, u sva tri dosadašnja meča su prevazišli očekivanja. Bilo u igračkom, bilo u rezultatskom smislu. Jeftiniji su, manje im se pažnje poklanja, omalovažavani su, a opet su tu. Blizu." Slazem se prevazislu su ocekivanja od 20 posto poseda lopte, imali u proseku 21 posto i ocekivanja su bila da nece imati nijedan suta , ima li su 4 po utakmici. Svakako su blizu , jedno 100 svetlosnih godina. Sportski pozdrav

Sakur

pre 11 dana

Onog dana kada je posle izbora zakazao ponocnu konferenciju na marakani je umro fudbal u Srbiji
S

Sombor

pre 11 dana

Nakure Zvezda kao nije bila VELIKA pre A.V.Prvak Evrope,Sveta.7-8polufinala,finale UEFA.Ocigledno ti to niko nije rekao ,a mogao si se info.

Vixtra

pre 11 dana

Komšije crveno-belih dresova, mi sa druge strane Topčidera smo savršeno svjesni da je nama prvi problem uprava i nedostatak kvaliteta u sastavu, a tek onda nepoštena konkurencija. E, sad, kad smo to raščistili, kako da je promijenimo? Pa, nikako. Jedini koji mogu da promijene upravu su oni sa južne tribine (organizovani navijači), i to skoro pa nasilnim putem - jer drugog načina u borbi sa radikalima nema, a oni su, mice, odavno pod kontrolom vašeg najvećeg navijača. To se može vidjeti i na kupljenim (ili prisvojenim) navijačkim stranicama tipa partizan.net koje pozivaju na organizovani otpor upravi tako što se neće ići na stadion kad smo mi domaćini. To je kao da se braniš od onog koji te bije tako što odbijaš da se braniš od batina. Prosto rečeno, vaš najveći navijač kontroliše i upravu Partizana i one koji jedino mogu da je skinu. Nama ostalima, običnim navijačima, jedino ostaje da se nadamo da će politička opozicija nekako da skine glavnokomandujućeg, a što je, realno, mala šansa, bez da se digne sve i jedan obični čovjek u državi. Drugog izlaza nemamo. Uživajte u žetvi trofeja, ako trofeji bez konkurencije zaista donose neki osjećaj ispunjenosti.
F

Felix Biberovic

pre 11 dana

Sve lepo receno, nema se sta prigovoriti, samo bih dodao da isto ovo mozemo i mi reci za godine Mirka M., Djure Snajdera, Tola Karadzica....
Г

Групни вс Feliks

pre 11 dana

Миљанић, Шајбер, Бабарогић !? ништа? све поштено ...
S

Selotejp

pre 11 dana

Trazite postovanje- pa koga vi postujete da bi vas neko postovao. Pljujete po fss, po klubovima, po sudijama , pljujete drzavu svi su vam krivi : tu nesto debelo nije uredu . Da su svi krivi samo vi ne.
M

Mighty KIng

pre 11 dana

Oni stave našeg najboljeg sudiju, internacionalca, na crnu listu, a naša instalirana uprava to isto ne uradi sa Ilićem. Tek sada su se neki oglasili i to nekako jadno, između redova. Čekam saopštenje i zahtev da se zabrani delegiranje Ilića za sudiju na našim utakmicama. Vreme prolazi, ali niko se ne oglašava u vezi toga.Zahtevam i regularan žreb u Kupu u vezi s domaćinstvom. Stop muljanju s Kuglicama. Provaljeno je to odavno. Odnos u poslednjih 12 žrebanja je 11:1 u korist Zvezde. Providno brate.
M

Mister M

pre 11 dana

Ti zahtevas? Ko si ti? Jos jedna u nizu, bre
M

Modesty

pre 11 dana

Komentar je samo jedan - "Marakana" je u Brazilu
П

Па...

pre 11 dana

... није. Стадион тог имена не постоји. Зове се Естадио Јурналиста Фиљо. Ништа чудно, ви пратите само кошарку и то само ЕЛ. Како да знате имена стадиона?

Kalčopolista®

pre 11 dana

Napred crno bela opozicijo!!!
S

Sale Kg

pre 11 dana

Napred crno bela “opozicijo“!!!
r

rajaram

pre 12 dana

grešaka ce uvijek biti, bilo ih je i na račun Zvezde itekako(sjecam se ponistenog gola Milijaša, kad lopta preskače odbranu), ali nije vazno, posebno, jer je titula tu, dobiti niste mogli, sve i da je ponisten taj(po drugi put) gol, izvukli bi x...ISTINA JE JEDNA MNOGO SMO BOLJI TIM, IMAMO POSJED,PRAVIMO ŠANSE..., a siguran sam da mi nikada ne bismo bojkotovali derbi..
Y

Yes sir

pre 11 dana

Sećaš se tog jedinog, jedinog gola Milijaša koji je zaista bez osnova poništen i šta ćemo s tim? Tako je, u redu, ali šta da radimo sa, sada već više od deset godina vašeg terora sudijskog. Šta ćemo s penalom na 19,5 metara od gola, sa golom iz pola metra gol auta, sa golom koji je sudija video da je ušao a nije bilo gol tehnologije da potvrdi, poslednja dešavanja i spisak je duuugačak. Zašto se vi delije uopšte i dohvatate toga i nekih potpuno usamljenih situacija. Zašto jednostavno sami sebi ne priznate: uvek smo težili dominaciji, potpunoj kontroli, nije se moglo tada, ali došao je naš čovek, naše vreme i sad radimo što nam se prohte. Ja na to ne bih ni replicirao. Imate ogromnu želju da to nekako legalizujete, prikažete se poštenima, ne ide. Eno ga primer iz PL, pretprošlo kolo: Kristal Palas došao na Enfild i odučio LIverpul od titule. Liverpul je onoliko bolji, skuplji, na krcatom stadionu, mnogo veći posed, stvorio šansi, a KP odneo 3 boda u London.Terorišete nas ovde umetničkim dojmom, dok Real osvaja redom titule u LŠ bez toga. Jedino što ja vidim je da vam treba nabrijani sudija da vas odvede do remija ili pobede. To nisu realne pobede, prihvatite to. Kome pišete ovde, samima sebi? meni sigurno ne. Prestanite.
r

rajaram

pre 11 dana

druze, ne pravdam se ja tebi, zaslijepljeni ste nekvim sudijskim greskama, napucio vas, Napredak, Radnicki, Cukaricki, Vučel i onaj drugi da ne pišem sta, pa i mi alooo, nijesu vam sudije uzele titulu i dale zvezdi, IZGUBILISTE JE PORAZIMA, pa jel treba svi da se sklone, sve ekipe, sudijska organizacija pa da vi sve izdobijate i budete prvi! da nije bilo Bahara i 20 bi razlika bila...druze troduplo smo bolji 30 šansi smo imali, o čemu pričate, pokrijte se usima izadjite i borite se za svoj tim, ovo ti piše čiča od 45 godina, kakve sudije, bojkoti frke...
Y

Yes sir

pre 11 dana

rajaram/ Opet ti isto. Govorio sam o vašem teroru i nameštanjima u derbijima, naravno da smo za ove manje krivi sami. Moramo ih dobijati, to stoji. Nisam ja govorio ni o titulama ni o sklanjanju već o vašem teroru u odnosu na nas. Niti sam klinac, niti zaslepljen, samo revoltiran. I zašto misliš da nas ne nameštate čak i kroz ove manje klubove? Ja dobro vidim i s razlogom u sve sumnjam. Čitava mašinerija je u vašem arsenalu i kada se posvete nečemu radi se sinhronizovano u svim pravcima. Šta ti nije jasno: imamo instaliranu upravu od strane vlasti, stranačke ljude, buše nas kroz te male, zauzet je Jug, instalirana mafija na tribinu, zauzet je FSS, jel treba još? Šta je ovde netačno i kako sam ja to zaslepljen. Uzmi širu sliku i sve ti se samo otvara.
F

Figaro

pre 12 dana

Hocemo li da bojkotujemo i evropu?
g

gostic

pre 12 dana

@Bibras nitko .Koliko sam ja pismen svedoci mi diploma Ekonomskog faksa,ati to zakljucujes zbog pogresno ukucanog slova ili dva,atvoj nik o tebi vise govori od mog greskom ukucanog jeb...g slova.Savet:Mani se komentarisanja realnih komentara.
@

@gostic

pre 12 dana

Wooooow, ekonomski!!! Covece, kako je to tezak fakultet!!! Woooow! Nego, jel sega mega singiduduk, ili drzavni? 😂
O

Ojo

pre 12 dana

Partizani su zaboravili kako su prvi dio sezone završili na prvom mjestu, čim nisu prvi odma kuknjava na sva zvona, istupite iz lige igrajte u croaciji tamo ste omiljeni !
G

Gost997

pre 12 dana

Siti nije dobio Arsenal ni jednom ove sezone, ako Siti bude prvak onda ce Arteta da izadje i da kaze nek budu ako ih nije sramota...a da ipak nece to samo isprani mozgovi zeksovih svedoka mogubda tvrde
N

Ne moraju da se dokazuju

pre 12 dana

Vec su se dokazali hahahaha
M

Mocart vesnik

pre 12 dana

Kritika portala ne sme?! Dižete Duljaja i igračke veličine, poput Natha, Saldanjee i onog što ne spava, kao da su Kros, Haland i Rodri. Sve su u kupu dobili na penale, dečica iz Grafičara su se igrala sa njima, zmajevi na penale, a vi hvalospeve. Malo objektivno sti i nezavisan novinarski pristup! Braneći ih, vi se još više brkate.
r

reb8888

pre 12 dana

...pa ovakav tekst, po vasoj logici bi mogao da se napise i o kk crvena zvezda. sa daleko manjim ulaganjima, uz traljav posao uprave, prezaljen od medija koji svu paznju poklanjaju najtrofejnijem i njegovim legionarima. a osvojili kup, vezali 3 pobede, ni u jednom trenutku nisu bili losiji protivnik, sta vise na velikim delom u medjusobnim susretima i mnogo bolji i sve ostalo sto ste smestili u ovaj strasno pristrastan tekst. ali o kk ovako nesto nikada necemo procitati, zar ne?...
а

ахаахаха

pre 11 dana

"далеко мањим улагањима"
S

Sale Kg

pre 12 dana

Je l' na slici detalj sa pretposlednjeg derbija, gde slave bod kao da su prošli u finale LŠ!?
G

Gost RS

pre 12 dana

Čekaj, u Evropi ispali od poluamatera petardom, trku za titulu izgubili jer su ih redom dobijale sve ekipe iz vrha pa i one niže, i danas nemaju za šta da igraju?
P

Profesor Okultis

pre 12 dana

Imam osećaj da će večeras Zvezda naplatiti sve one promašaje 50+ iz prethodnih derbija i da će biti nikad lakši prolazak u finale. Sportski pozdrav!
g

gostic

pre 12 dana

Vi kao portal direktno blatite klubove Superlige ovakvim tekstovima,braneci nemoc Partizana iako su ga gotovo svi klubovi u nasoj ligi nadigrali,au Evropi na ne govirim.Deca Graficara,na penale,Vozd,na penale,derbi necu ni da komentarisem.Mocarte malo vise realnosti.

Bibras Natcho

pre 12 dana

Zato je tvoja nepismenost na malo većem nivou...
P

Pobegulje

pre 12 dana

Jel dolazite prica li se sta hahahahahaha.
B

Burek

pre 12 dana

Teško, oni prate samo EL
G

Gostanko

pre 12 dana

Koji odron od kluba. Umesto da se bave njima samima,dugovima koji im rastu,vrednost koju nemaju da pokriju dugovanja, stadion im oronuo,loza lici na golubarnik,u svlacionicama ormari iz 19-og veka,kvalitet nemaju,bivaju petardirani u pazite sad,kvalifikacijama za najlosije evropsko takmicenje i porede se sa Zvezdom i njenom grupnom fazom lige sampiona. U komvirtuelnom svetu oni zive. Jos kukaju na sudije a da im nije istih,pitanje je da li bi izborili izlazak na evroscenu
G

Goust

pre 12 dana

Ne razumem kako neko, bilo koji klub, ocekuje bolji tretman? Od koga? Od ostatka lige? Ili sao zato sto su partizan podrazumeva se da imaju bolji tretman.. Svakako ga imaju, imajuci u vidu kidisanje igraca na sudiju , startovi za crveni a ni zuti pokazan..
S

Srxx

pre 12 dana

Cela Evropa vidi šta se radi samo vi cigani slepci pored očiju. Problem je u tome što ste vi ponosni na ovo što se dešava. Samo znajte, veća je bruka dobijati utakmice na način na koji vi dobijate, nego Partizan kad izgubi.
П

Па...

pre 12 dana

...не бих се сложио. Европа не прати фудбал у Србији. Србија прати и види немоћ Партизана. Никакав спин то не може да промени. Нисте ви само од Звезде изгубили. Нема ко вас није победио.
L

Letaq

pre 11 dana

Priznat neregularan gol Saldanje, poništen gol Cz,u milimetar liniji na var intervenciju, oprosteni kartoni. Markovic kidise na sudiju jer zna da je ispao kao u pionirima, psuje sudiji u facu.Posed lopte ispod 25%. Koga farbate?
D

Dgre

pre 12 dana

Kakva sramotna ekipa, totalno razbijeni u dva meča i neko im drugi kriv
I

IVAN 82

pre 12 dana

Po ovome kad ovo citam slicno je izgleda razmisljanje i uprave. Da bude se zadovoljan 2 mestom u prvenstvu, da se na nekom derbiju da gol Zvezdi. Kup i ako ispadnemo pa on nije bitan. I tako sa tom vrstom bezbriznosti,tako da cutimo gledamo i budemo zadovoljni sa tim!! A koji pravi Grobar bi bio zadovoljan sa ovakvim stanjem u klubu i ovakvim postom bez trofeja??Pa ni jedan pravi Grobar. Nego smatram da nocas ako zvezda pobedi da se nekako skupimo i okupimo u narednim danima ispred Stadiona i zaustavimo ovo unistenje Partizana. Krajnje je vreme!!
B

Baxter88

pre 12 dana

A sta bi ti vise sa ovim timom koji imate al onako iskreno?! TSC ima bolju ekipu, po meni i Vojvodina isto koja je u naletu, Partizan je malo jaci od Cuke i to je sve. 2. mesto je puna kapa ove sezone i moras toga biti svestan a ako zelis da lazes samog sebe onda je to drugo nesto...
I

IvankoBoskovic

pre 12 dana

Niko ovde ne kaze da nekada sudija ne pogresi u korist Zvezde ali dajte ako ste nezavisni prikazite nam greske sudija u korist Partizana. Zasto moramo sami da ih spominjemo? Samo u ovom prvenstvu ih imate gomilu. Penal protiv Surdulice koji je pomenuo vec neko ne da je presmesan nego se vidi da je namerno dosudjen.Jos decko iz Radnika ni kriv ni duzan dobija crveni karton. Zalosno. Vicu drz'te lopova dok kradu gde stignu
G

Gostgost

pre 12 dana

Ajde da unesemo malo realnosti. Ovu ekipu je razbucao Sabah, i uz dosta srece samo 2:0 pobedio, sto ih je kostalo ispadanja. Ovu ekipu su razbucali klinci iz Nordsjelanda, dali 5 a mogli bar jos toliko. Ova ekipa je bila prva samo i jedino zato sto je cele polusezone imala "stit" koji je preko sudija na terenu i u VAR sobi dodelio nekoliko nepostojecih penala i napravio se slep u nekoliko situacija gde je Partizan pravio volsebne preokrete i nakrcao 10-15 bodova vise nego sto je realno zasluzio. Ova ekipa je pobedila prvi derbi samo i iskljucivo zbog Rodica, a zasto je on uradio to sto je uradio, mozemo da nagadjamo. Ova ekipa je pregazena u prethodna dva derbija kao niko ove sezone i kao niko ikada u derbinima. Smesno je govoriti o tome da su "samo 13 minuta bili u zaostatku" kao da je to nesto bitno, kad su imali 25 % poseda (negde sam procitao da su u drugom poluvremenu pre neki dan imali 13%, sto je posebno jadno ako je to tacbo), i svega 4-5 puta presli centar, i kada svi znamo da su imali mnooooogo srece da budu razneseni u derbijima. Ova ekipa je sponzorisana od naseg saveza i drzave, jer joj daju za licence, za dugove za transfere, za plate bivsim igracima, za dugove za struju i ostalo. Ova ekipa je protezirana od strane saveza jer sudije ne smeju da sude postenonprotiv njih, ne smeju da im daju kartone, a zasluze ih 10+ po utakmici. I onda oni preko svojih glasnogovornika pricaju o nekom ugnjetavanju, njihovom kvalitetu, losem tretmanu, zale se na sudjenje? Zalosno je to, i pre svega jako licemerno i bezobrazno.
o

o objektivno novinarstvo

pre 12 dana

2008 godina....!!!!!! Postavite objektivni novinari Mozzaersporta snimak gde je ponisten Milijasev gol, pa onda pricajte o strelama Lamina Dijare, posto to naravno nikada necete objaviti, jer se stalno ponavlja mantra da je Partizan uvek ostecen a svi drugi su lopovi.
К

Кеба Вреба

pre 12 dana

Како коме!? Па ТраМВаЈ бојсима!
p

podgorica94

pre 12 dana

zahvaljujuci strelama lamine diare i spretnosti stevana jovetic.. e taj derbi je zvezda tesko pokradena al smo to zaboravili..
B

Bingocka

pre 12 dana

Citam ove nazovi navijace Partizana,kao u fazonu trpe nesto jer su pristali na takav odnos drzave prema njima. Pitam se koliko je IQ tih ljudi i da li zaista veruju u te lazi koje napisu?! Kakav je sklop tih ljudi. Pa drzava vam bre daje novac svake godine da bi ste uopste dobili licencu za igranje evropskog takmicenja. Dva ili cak tri puta vas je spasila izbacivanja iz Evrope dok Zvezdi nije pomogla vec je dopustila da umesto nje bas vi idete u kvalifikacije za ligu sampiona. Kukate kako Zvezda ima veci budzet,pa kako da ga nema kada konstantno prihoduje ogroman novac. Da li treba da vam prosledi novac koji zaradjuje svo vreme? I ovi tekstove ne razume. Kada ce da se pojavi neki tekst koji osudjuje te igrace i uopste ljude iz Partizana. Da li smo mi svi ludi ili poremeceni pa ne vidimo kako su povbedjivali Surdulicu,IMT i koga sve vec?! Da li smo slepi na tri uzastopna prelaza u prvenstvu koje niko nikada u istoriji fudbala nije uradio a Partizanu je ovo drugi put. Da li izbacujete greske sudija koje direktnu korist donose Partizanu? Prica li iko o drugom zutom kartonu za Ovusua? O prekidu igre kada je ubacena baklja izmedju igraca Partizana koji upucuje centarsut i golmana Zvezde? Zar niko ne sme da napise da su penali cisti,da faul nije postojao vec nekome odgovara da se ljudi danima raspravljaju kako je satro sudija ostetio Partizan. Dokle vise ta njihova tiranija? Videli da im prica prolazi kod navijaca,cuvaju fotelje,igraci nisu na udaru i teraj tako do neiznemoglosti. Pustite nam snimak recimo kakav penal je dosudjen za Partizan protiv Radnika iz Surdulice u 97-om minutu za pobedu od 3:2, mec produzen sest minuta a penal cirkus zivi. Prikazite snimak kako igrac Partizana gura igraca Radnika koji tako ocese Saldanju i sudija koji ce danas suditi derbi im dosudjuje penal. Natho se smeje cinicki i proslavlja gol a navijaci Partizana pevaju zasto kmecite p.cke ciganske. Prikazite nam kako je ponisten penal tom istom Radniku u Surdulici koji umesto da povede prima gol i gubi.Dokle vise da slusamo budalastine jednog kluba? Zar to sto je Zvezda evo sadavec sedmi put prvak drzave znaci da sada treba da prepusti titulu ovako raspalom Partizanu? Pogledajte njihovu poslednju titulu kako su ukrali na derbiju u sezoni 2016/17. Ni tada se o tome nije pricalo. Da li lazem ako kazem da je Leonardo koji je vec imao zuti karton namerno udario Frimponga sakom u lice na metar od sudije,pri rezultatu 1:1. I umesto da Zvezda ima igraca vise,pobedi ili zadrzi nereseno sto bi joj sacuvalo cetri boda prednosti,Leonardo koji je tada bio najkvalitetnije fudaler nase lige ostaje u igri i resava derbi. Sada bi Zvezda slavla devetu uzastpnu titulu jer je sezonu pre te pljacke bila prvak.
M

Mandrda

pre 12 dana

Bravo. U centar. Da ne navodimo kako im gotovo svaki derbi oprastaju crvene kartone.Ljudi godinama unazad ne smeju da igraju fudbal sa Zvezdom,vec se nabiju pozadi,izlezavaju,dopuseno im da prekidaju i seckaju igru koliko hoce bez posledica i cekaju kontru. I poslu kazu da Zvezda ne moze da im da 3-4 komada. Kako da im da kada se od 90 minuta fudbala igra 60.Pola sata oduzmu na kmecanje i raspravljanje sa sudijama,zadrzavanje lopte,izlezavanjem plus sto igraju taktiku Javor. Svesni su i sami da je Zvezda kvalitetnija od njih.
Г

Групни

pre 12 dana

навијачи звезде пишу своје истине и упорно се јављају на нашим истинама ! па је ред да се на вашу истину одговори нашом истином ! пошто видим да волиш(те) форму питања, ево неколико, за све наоптуженичкој клупи ! колико ви као ФК (са савим баснословним приходима и осмосезонским учествовањем у евроелиту) дугујете, колико Партизан ? колико је вама држава дала ? зашто не дозвољва смену руководства Партизана и зашто им више пута даје за лиценцу, ако хоће да неда губитницима ? зашто није процесуирала изнајмљиваче просторија на стадиону Вељи Бункер Невољи ? колико то звезда константно приходује од уплата НН позајмица, рудне ренте Србије коју поседује Гаспром !? како сте, уз помоћ кога и чега победили први меч са Радничким у Крагујевцу, како сте победили Нови Пазар, Партизан у последњем дербију ? колико вам је свирано пенала, црвених картона и колико је било ВАР ситуација на вашу штету од доласка Супермена за тренера ? када се било ко од играча Партизана хватао (попут Гобељића, Ханге) за међуножје после сусрета са Стубом Српства ! видим да ера Да Винчија, Микеланђела још боли, јер је девет било зацртано, е ... баш од тада изгубили сте компас ! можда нам је IQ мали, али је је**тачан !!!
V

Viktor Igo

pre 12 dana

Jadnici !
A

Au rodjeni

pre 12 dana

kakva ste vi tuga od portala postali. Sto lepo ne promenite ime u grobarrsportsmrcsmrcsmrc.net? Znam da necete da objavite, i ne morate, bas me briga, ali mi je bitno da vi vidite, OBJEKTIVNI NOVINARI!
3

373829229

pre 12 dana

Nije njih naša taster naprednjačka uprava poslala da se dokazuju, nego da budu vreća za udaranje državnoj mezimici na zadovoljstvo njegovog duha koji lebdi nad Rajkom... Ako se kojim slučajem vreća od udaraca zaljulja i uzvrati udarac, tu su klovnovi iz sudijske organizacije da cirkus bude kompletan...
k

karioka

pre 12 dana

Bas lep navijacki tekst.....
S

Samo 13 minuta.

pre 12 dana

Ovo treba neizostavno poslati u UEFA .......garantujem da ce ljudi iz UEFA kada procitaju ovaj pamflet bez razmisljanja uvrstiti Partizan u grupnu fazu LS.
e

ejjj

pre 12 dana

klub koji je na svom terenu pukao 0:4 od tsc zali se na sudije?
Г

Групни

pre 12 dana

текст је што се мене тиче, тежак лажњак ! много уопштених реченица, и једино нешто око чега бих се сложио је да је екипа била прежаљена и да играчи играју колико знају и да много тога није до играча а да је 90% до руководства и селекције ! пристајање руководства на статус Партизана и од стране државе и током првенства а нарочито на дербијима је основа пропадања и неуспеха ФК Партизан ! што се струке тиче првенство се није смело дочекати без јаче спољне линије и са Саничанином као алтернативом у одбрани ! свака част ветеранима, деци Партизана, Аранђелу, Антићу, Рисеу, лимитирани годинама, вештином и размишљањем, нису на потребном уделу ! нешто што је вредело (млади Илић) отишло је на прву понуду ! чудне измене, ужасна клупа, Саљдана секо, неиграње секо од два месеца .... много тога и на еихову душу, нарочито омерта од стране Кондор Дуљаја, заплашеног Краља и заштићеног Нађа ! играчи су ти који на терену највише виде сву неправду система који траје више година, то што они незнајуџ не брише непостојеће пенале, неправедна искључења, двојаке критеријуме, не свиране контрафаулове, шамарања од стране противничких играча ! то једноставно траје ! а њих може да заштити само тренер и руководство !
V

Vlada01

pre 12 dana

Kuknjavom na sudije probudiš emocije kod Grobara,a zaboravljaju se porazi od Čuke,TSC-a,Čarapana...Bitno je da kukaš na sva usta da si pokraden u derbiju...
G

Gostgost

pre 12 dana

A da pritom ne navedes nijednu situaciju gde si to konkretno ostecen. Ako niste primetili, Partizan nije naveo niti jednu jedinu situaciju na koju se zali.
s

spineri jedni

pre 12 dana

nikad jeftiniji oni najskuplji, ali u kosarci je ipak najvaznija ljubav dece na tribinama i zeljkova magija
P

Pitam se

pre 12 dana

Gde je objektivno ne navijacko novinarstvo?
Т

Тузор

pre 12 dana

Објективно новинарство? Ево овде: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdin-poslednji-cin-lude-sezone-i-to-na-godisnjicu-najlueg-meca-u-istoriji-kluba/480487 Све пршти од објективности.
d

dzoi

pre 12 dana

Mnogo jeftini partizan koji je inace najskuplji u istoriji ali o tome ne smete da pišete, nikad niste ovoliko stranaca imali...
k

koliko jadno...

pre 12 dana

e ako su im vratili emociju, nema sta dalje da pričamo...
e

ejj

pre 12 dana

Nije vas sramota da objavljujete ovakve jadne tekstove?
D

De jaan

pre 12 dana

Kome da se dokazuju? Pa sebi! Tvrde da su bolji, tvrde da su pokradeni, tvrde da su zasluzili 'titulu i kup'. Pa hajde onda neka se dokazu.
L

Lago di Como

pre 12 dana

MOMCI ŠTA GOD DA SE DESI PODIGNITE GLAVU, SAMOPOUZDANJE, TO JE NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU !!!!!!!!!
P

Pouzdan Izvor

pre 12 dana

Šmrc, zaplakah
7

775witskgy

pre 12 dana

haha,kalav tekst,srce da ti pukne.
R

Recite nam

pre 12 dana

Sta vas je sprecilo da nesto pokazete u Evropi? Pokazite se u evropi kada vam vec ne daju ovde.
П

Пеђа РС

pre 12 dana

Па одлично! Наручени текст о јуначком мини Атлетику, а видјели смо какви су то јунаци... Нек се убјеђују текстовима да су нешто и кад су на -10. Овај Партизан ниједном није појурио побједу, још од Мустафе су лежали и кад им је горјело да добију. Циљ је био један, да се ваљају, да покушају остати непоражени и да се хватају за неку судијску одлуку и причају: Ето видите да Звезда није боља, ко још гледа статистику... Па и кад изгубе, нису они изгубили, већ су спремне монтаже ситуација гдје је било 50:50. Они су јунаци! Али нека. Београд има један велики фудбалски клуб!
g

gost 123

pre 12 dana

Cekaj, ako je u pitanju situacija 50:50, zasto se nekad ne dosudi faul u nasu korist i ponisti se gol? Ako vi kazete da je 50:50, onda je faul nad markovicem bio cist kao suza!
П

Па...

pre 12 dana

... поништен је гол Катаија и признат вам је гол Северине. То само у једном мечу.
@

@gost123

pre 12 dana

Presuđeno je u korist Partizana kad je priznat drugi gol i pored baklje u blizini Glazera. Presuđeno je u korist Partizana kad je var poništio gol Kataija. Presuđeno je u korist Partizana za još nekoliko žutih kartona.
S

Snage juga

pre 12 dana

Partizanu su vezane i ruke i noge,Partizan je u totalno podređenom položaju,mora da se bori protiv saveza,korumpiranih sudija,sopstvenog rukovodstva koje je veštački instalirano i još da se na sportskom planu bori protiv turbo folk rivala na steroidima u kojeg se svake godine upumpavaju desetine miliona evra,čija su dva pojačanja Hvang i Šerif plaćeni više od svih partizanovih igrača iz prve postave.Nije im dovoljno što nam ne daju da se borimo za titulu već pokušavaju da nas spuste ispod TSC-a i Vojvodine.Današnji meč treba bojkotavati zato što je scenario poznat,mi ćemo dominirati a rivalu će biti svirani nepostojeći penali,ne isključujem mogućnost ni crveni da dobijemo.
D

Daj faul

pre 12 dana

S obzirom koja je razlika izmedju nas i vas, gde smo mi , a gde ste vi, niste vi uopste malo para dali za Saldanju, Goha…tu su transferi preko milion… samo vi nastavite da pravite sebi 3D projekcije u glavi, budite pastorcad, ali da znate… bukvalno nikome vise ne mozete da naterate suzu na oko tom kuknjavom jer niko nije toliko slep…
r

req

pre 12 dana

opet vam neko brani titulu jeste isto vam brani da pobedete napredak ili tsc kuci al zvezda je kriva i AV sig
N

Neverovatno jadno...

pre 12 dana

"(iskazivanje revolta na poseban način i zahtev da se odnos prema klubu promeni) skroman je pokušaj zaštite ekipe koja vapi za boljim tretmanom. O tome je trebalo voditi računa znatno ranije. Godinama unazad. Sad je dockan." Nisam primetio da je novinari neki davali podrsku Zvezdi u borbi protiv FSS i tretmanom kao sto vi radite sada za JSD? Kakvo je ovo novinarstvo na sta ovo lici?
h

hehito

pre 12 dana

Nikome, dokazali su da su najbolji nego vise sile se urotile...podzemne vode, Vatikan i duboka drzava
M

Mile gost

pre 12 dana

Grobari prvo treba da pogledaju svoje dvorište ko im igra, vodi klub da očsite to pa onda mogu da kukaju na sudije.
B

Bijeljina

pre 12 dana

A jel nije problem ako moze autor teksta dole pri dnu? Cisto da vidimo jel postoji u Srbiji i dalje novinarstvo ili su grobari jug preuzeli da pisu u Mocart Sportu? Nemojte mi objaviti komentar, dovoljno mi je sto ste ga vi iz redakcije morali procitati
D

Druže

pre 12 dana

Au tekstova i objektivnosti. Gde je ovo bilo pre 12,15 godina?Ne mora Partizna nista, sve je vec dokazao šatro, a ako slucajno prodje, bice to epskih razmera. Svasta
n

nidza1981

pre 12 dana

kakav tekst.. u rangu bili smo sampioni evrope toliko i toliko minuta protiv reala.... LJUDI shvatite, Toletove zastave ce vas progoniti jos mnogo dugo, mnogo ste obesni bili i karma ima da vas jase.... Nama je 40 hiljada ljudi bilo na tribitni kada je trebalo boriti se protiv Toleta, ceo gradi je bio ispisan grafitima...... Nikakvi ste navijaci i zasluzujete katanac
О

Одлично...

pre 12 dana

...само наставите овако у фудбалу и кошарци. Нама трофеји, вама текстови.
R

RealNo1

pre 12 dana

Прво нек се докажу себи. Много приче, а ништа нису показали.
Л

Лаик

pre 12 dana

Да имају образа не би играли, као што су и причали по медијима. Овако су већ доказали да су лицимури.
M

Mjv

pre 12 dana

Srecan je onaj ko rano poludi
д

д.г.

pre 12 dana

Прекинуо сам читање код председник Милорад Вучелић. Пратим спортске портале и нигде нисам нашао да је повукао оставку. Јел председник или није?
2

24567777uuzztr

pre 12 dana

pa njima je u klubu i ivica ilijev
D

Doktor Fudbala

pre 12 dana

Vestacki mediji i savez odrzavaju partizan konkurentnim. Inace to je ekipa za sredinu tabele. Pisem objektivno, ne zanimaju me ni zvezda ni partizan.
3

34324324324

pre 12 dana

ovaj tekst je pisao grobar da popali masu i prepucava se na komentarima
S

Slavuj

pre 12 dana

Pa šta ako ga je i pisao. Koliko njih piše o vama, o vašim igračima i kada ne zaslužuju. Ovi momci i pored sopstvenih grešaka bore se za klub. Nemaju tretman od FSS i sudija, kakav bi trebalo. Nemaju upravu koja je srušila klub. Kući nemaju ni navijače. Sami protiv mnogih i neka se neko usudio napisati ovakav tekst. Traže samo jednak tretman u odnosu na Bajern, a to nije ništa što bi vas uznemirilo. Prva greška sudije na vašu štetu i vidjećete revoluciju.