Komentari na vest

Kolo sreće se u ex-YU okreće, odoleva samo Zvezda! Promene i u svim 'ligama petice'

V

VladaBg

pre oko 2 sata

Mnogo se stvari menja u Ligi kad se ima barem 3 šampionska tima, a ne samo 1 ili 2. Portugal i Grčka su primer. Umesto 3 derbija po sezoni, odmah se ima 9 derbija. Zvezdi treba da bude cilj da razvije Ligu, da joj snaga domace Lige u Evropi bude odskocna daska, a ne kamen oko vrata.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Kakvi crni klubovi iz bivše Juge, Zvezda je NAJVEĆI KLUB, ne samo u bivšoj Jugoslaviji, nego na Balkanu i šire. CRVENA ZVEZDA, 1 titula šampiona Evrope, 1 titula šampiona Sveta, 3 polufinala kupa šampiona, 5 četvrtfinala kupa šampiona, 1 finale kupa Uefa, 1 polufinale kupa kupova, 2 osvojena Evropska Mitropa kupa koji je u ono vreme bilo značajno takmičenje. Pobedjeni maltene svi najveći Evropski klubovi, a neki od njih i po više puta, a u još mnogo mnogo utakmica Zvezda nije izgubila od klubova iz lige petice. Na Marakani 2 puta po 120 hiljada ljudi, više puta po 100 hiljada ljudi. Na Marakani su igrala 2 najveća igrača svih vremena, Pele i Maradona. 36 titula šampiona Srbije, 29 kupova, 15 duplih kruna. Samo poslednjih 8 godina 8 Evro grupa, 4 lige šampiona u 6 godina, 4 lige Evrope od toga 3 proleća. CRVENA ZVEZDA NAJVEĆI, NAJTROFEJNIJI I NAJPOPULARNIJI KLUB U OVOM DELU EVROPE 💪👊
D

Don Vito Corleone@mandrak

pre oko 3 sata

@mandrak– naravno, da Zvezda ima ERP konsultanta (samo mu još nisu objavili ime i ne znam zašto se to krije)! ERP konsultanta imaju samo još premijerligaši (Engleska) i neki klubovi iz Škotske. Čak ni nemački klubovi još nemaju ERP konsultanta! U nečemu smo bar u vrhu! zato i kažem da drug Terzić ne baca bombe pričajući o dugu Zvezde i Zvezdinim finansijama!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

@Mali kradljivac mog Nika. Samo na ovoj vesti si ukrao 6-7 Zvezdaških Nikova. Sam sebi odgovaraš na komentar. Kada ugasiš internet i vratiš se u realnost, kada ostaneš sam sa sobom, onda i sam znaš koliki problem imaš u glavi. Dve godine lik svaki Božiji dan ostavlja na desetine kilometara na svakoj vesti sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Svaki Božiji dan proziva sve što ima veze sa Zvezdom, proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. Kako se sam sebi nisi smučio. Znam, nije lako biti navijač malog jsd kluba 🤏 Kompleksi i frustracije do neba. Ali takva ti je sudbina, sa tim bolom ćeš živeti do kraja života.
V

VladaBg

pre oko 3 sata

Ovo uopste nije za hvalu. Dobro je ovo za Zvezdu, dok ne ode u Evropu, ali ne i za Ligu. Zato sto sama Liga nije interesantna, atraktivna ni navijacima ni sponzorima, kada postoji samo 1 klub. Trebaju nam FKP, VOJ, RKG, RNIS i OFK, da bi Zvezda mogla iz takve Lige da uradi nesto u Evropi
K

Koje gluposti

pre oko 2 sata

Inace kada smo imali ligu mogli smo nesto da uradimo u evropi? Inace od 92 do 2018 zvezda nije igrala ligu sampiona, Ajde osamari se i pogledaj realnost
V

VladaBg

pre oko 2 sata

Ja ne kazem da cemo mi da osvojimo LŠ, ko za vreme SFRJ, ali bi svakako bili konkurentniji u Evropi, kada bi imali šampionske i ove klubove. Sta mislis koliko bi CZ bila jaca u Evropi kad bi u Ligi imala 15 jacih utakmica sa svima ovima, umesto samo 3 sa FKP?
I

Ijaooo

pre oko 3 sata

Mnogo boli ovih 0:4
C

Cova ili Terza ?

pre oko 4 sata

🏀 8-0 ili ⚽️ 0-4 koja 🧹 vam vise pase?
D

Derbi 4:0

pre oko 4 sata

Da podsetim: Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
S

Soko

pre oko 3 sata

Dobro si izbrojo ali si zaboravio da je dato pet golova. A ekipa je primila od dva kluba po 9 komada a nije imala ni sut na protivnika.
D

Djuric Dragan

pre oko 4 sata

Dug mog bivseg kluba na cijem sam celu bio u prosloj deceniji je zaista zastrasujuci,imao sam uvid u knjige i zvanicne dokumente iz kluba i mogu vam reci da je dug presao 80 mil evra i da je klub u totalnom Bankrotu zbog cega nam je cak i struja,grejanje i
8

8:0 + 4:0

pre oko 4 sata

ODOLEVA SAMO ZVEZDA ZATO STO JE NAJBOLJA I NAJACA NA BALKANU! 👊
G

Gostiona

pre oko 3 sata

Evropi si zaboravio
N

Nisam školovala

pre oko 2 sata

I nepismeni odolevaju u Srbiji.
Z

Zvlat BG

pre oko 4 sata

Zvezda će, u međuvremenu, dok traje reprezentativna pauza, organizovati tutorijale (na Tik-toku i Jutjubu), kao i radionice, iz opismenjavanja iz fudbalske tehnike, za svoje afričke "kapitalce"! Kad oni završe ovaj brzopotezni kurs, posle nekoliko dana oni idu za Monte Karlo, gde će svima pokazati što su naučili! Napred Zvezda!
M

Metlamo....

pre oko 4 sata

....lagano i u kk 8-0 i u fk 4-0 i nastavicemo i dalje!
S

Sasa48

pre oko 4 sata

madjarska nije Balkan
D

Don Vito Corleone*

pre oko 4 sata

“Kolo sreće se u ex-YU okreće, odoleva samo Zvezda! Promene i u svim 'ligama petice”! Naravno, Zvezda je daleko odmakla svima, jer ona radi po najsavremenijim svetskim standardima u fudbalu! Ona je zaposlila ERP konsultanta, koji u doslovnom smislu vrši planiranje svih reusursa u klubu, koristeći softversku platformu! Ovo uključuje upravljanje finansijama, nabavkom i prodajom igrača i ljudskim resursima. Zato, mnogima izgledaju čudne i paušalne izjave druga Terzića o finansijama kluba. Ne priča on to napamet! Svaka njegova rečenica je plod analize poslovnih procesa! Mnogi misle da je izuzetno kratkovida i apsolutno neodgovorna politika dovođenja škart igrača iz Afrike! Ne, nije! Sve je to plod pažljivog rada ovog ERP konsultanta i tek će se pokazati blagodeti dovođenja talentovanih Afrikanaca, na tri sledeće utakmice, protiv Monaka, Barse i Štutgarta, gde ćemo ‘ladno osvojiti svih devet bodova!
P

Popsi@Don Vito Corleone

pre oko 4 sata

Komentar je pun inteligentnog cinizma, ali po malo oslikava i trenutno stanje u Zvezdi!
m

mandrak

pre oko 4 sata

jel nas lozis da Zvezda ima ERP konsultanta?
D

Danjo10

pre oko 4 sata

Evropa je mjerilo,ovi ispadaju u 3 razlicita takmicenja od prosjecnih klubova,tsc 2 godine ne moze da osvoji 1 bod u evropu,vojvodina ne moze da prodje nesrecni maribor,a Dudic ispada od poluamaterskog mornara koji je zadnji u najgoru ligu u evropu.Sram vas bilo sve.

severna tribina

pre oko 4 sata

Dok god sam tu ostali mogu samo da plaacu ,najjaci smo
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

Ukoliko titule ne osvoje oli, dinamo, salcburg, rendzers i sahtjor, zvezda ide direktno u grupnu fazu ls za sledecu sezonu. Rendzers nema sta da trazi pored seltika, oli ima opaku konkurenciju u paoku i aeku, dinamo je bolji od sahtjora, sturm je opasan rival salcburgu. Najvece je pitanje, zapravo i najnerealniji scenario da dinamo ne osvoji titulu u hrvatskoj
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Dzaba se nadamo, Salcburg prodao Pavlovica, sad osvajaju
g

grobariiii

pre oko 4 sata

ovde ni real nemoze da bude sampijon
B

Blade123

pre oko 4 sata

Ovde neki imaju pamćenje zlatne ribice ili su prosto bezobrazni kada tako nešto izgovore...

severna tribina

pre oko 4 sata

kako pored mene sine
J

Jbuvycr,r

pre oko 4 sata

Pa sta,se, Rasime spasi me, onda, bunite?
r

rrrr

pre oko 3 sata

Kakve vi veze imate sa zvezdom i realom osim što pokusavate da se bavite istim sportom.
R

Realan skroz

pre oko 4 sata

Pa Zvezda je svet,poseban univerzum. Ne uskacemo mi u kalupe...prijatno i dovidjanja...