Komentari na vest

Koga Piksi može da zove umesto Jovića i Joveljića: Pešić skoro kao Mitrović, najbolji strelac prvenstva Finske, prvak Letonije, zamenik kapitena Slovana...

@

@vlado

pre 6 meseci

Mijatovica neznalice iz fudbalske Srbije...a daaaa...vi ne mislite na buducnost Srbije ni srpskog fudbala a ni srpske dece,niti vas je briga.
N

Nishlija80

pre 6 meseci

Nas Serif obecava..salu na stranu,nama vezni red dosta "skripi"I bez upotrebljivih lopti nema ni ucinka napadaca ko god to bio...
l

loši ste

pre 6 meseci

malog Mijatovica,zver od igrača. a tek ce da bude. Vec sad pokazuje klasu sa 18. treba mu vec sad dati sansu bar da bude na klupi zasluzio je. neka uči od Mitra slicni su igraci....
b

brr

pre 6 meseci

Odsustvo Jovica se nece ni primetiti jer on igrac za reprezentaciju i nije

1992

pre 6 meseci

Saldanja pasoš i riješen problem.
N

Nisam

pre 6 meseci

Era Ojdanic pod hitno
g

goat BS

pre 6 meseci

Realno i na zalost i pored toga sto nema minutazu Jovic je najbolja treca opcija od svih posto su svi presmesni koke ste nabrojali osim malig Mijatovica ali je mali i zelen jos uvek. Ovo ostalo cirkus igraci i lige .
g

gott

pre 6 meseci

Tebi je život dao sve a meni Milan Pavkov je....
G

Gost cg 92

pre 6 meseci

Doata su Mitrovic i Vlahovic , sa jednim spicem su mnogo ozbiljniji, veci problem je stoperska pozicija , mali karlo šimic iz milana ,gudelju ne lezi u reprezentaciji mjesto stopera vec zadnji vezni ako mora da igra dajte malog pavlovica iz bajerna za buducnost i desni viner bek koji ne postoji vec prinudno igraju lijeva krila i ofanzivni vezni tu poziciju.
V

Visente Del Boske

pre 6 meseci

Srdjan Hrstic bi mozda trebao da dobije sansu.
M

Ma.

pre 6 meseci

Nadam se da Piksi nema vremena da čita ove gluposti, jer ako ga ima, nijedan od ovih navedenih, nikada neće dobiti poziv u reprezentaciju, dok je on trener. A ovaj naručilac teksta, je verovatno neki novopečeni Zemunac, koji čeka da padne veče da bi ustao i zaradio pare.
p

perspektiva

pre 6 meseci

Mijatovic polako da se uvodi... Pesic bi bio najrealniji ali zbog sukoba sa savezom od toga nista...
M

Mnr1

pre 6 meseci

Moze Saldanja
z

zoka_mip

pre 6 meseci

не се*и да сте написали Пешић 😂
С

Сале2323

pre 6 meseci

Пешић је ако се не варам причао баш негде, да му је неко из ФСС-а тражио паре за те наступе у репрезентацији, а које се помиње овде као њ. заклињање да се неће одазвати поновном позиву у репрезентацији... Разлог је управо то, тражили му лову!
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Logičan izbor je Jovan. Može Mijatović ili Milošević. Od Šilje bi pre pozvao Milunovića, bar ume glavom da zabode. Joveljić se trudi ali je u lošoj formi skoro godinu dana.
B

Boogy

pre 6 meseci

Samo ne Šilja. Ne znam otkud nekom ideja da neko zove Šilju.
Д

Дорћол

pre 6 meseci

Попуниће место онај ко плати, логично
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Odlični su ovi, ali za drugu reprezentativnu ligu. Pešić je još i kvalitetan u odnosu na ove ostale, Ilić barem po statistici, ali ga nisam gledao, a i nikad nije igrao pod pritiskom. Ostalo smešno.
B

Burek

pre 6 meseci

Nevezano za kvalitet igrača i lige u kojima igraju - bolje je pozvati neke poput Mijailovića, Belića, Docića, Stanića, Radulovića i sličnih koji će izginuti na terenu i koji su željni dokazivanja, a ne grejače klupa poput Đuričića ili Račića koji ne igraju uopšte u svojim klubovima (odnosno slabo). Ugledajmo se na Mađare - malo reprezentativaca im je u ligama petica, ali su borbeni. Onaj Loik Nego je, uslovno rečeno, doktor za sve naše ving bekove (izuzev Kostića i Lazovića, dok Nedeljković tek treba da se pokaže)
G

Gost999

pre 6 meseci

A kad onda krenemo od Litvanije da gubimo, je l' ćeš i tad da pričaš isto ili ćeš da ih pljuješ?
@

@Gost999

pre 6 meseci

A ko garantuje da ćemo krenuti da gubimo ? Ne igra samo kvalitet na terenu, već i želja. Šta nam vredi da imamo nekoga u ekipi koji je rang Embapea ako ga boli uvo da se trudi na terenu ? Pritom, nisam rekao da ovi treba da budu starteri, ali bolje takvi da nam budu na klupi nego neki Ramadanijevi puleni
p

pfc

pre 6 meseci

A sta vredi zelja ako nema kvaliteta? Belic da igra za A tim? Pa bugari imali mlad tim, kidali, trcili a dva boda skupili.
J

Jednoime

pre 6 meseci

Andrej Ilić, zaslužio je dečko.
Z

Zvezda 91

pre 6 meseci

Svi su bolji od Jovica u svakom slucaju.
q

qwertyuiop.

pre 6 meseci

Grobarska logika. Izmislio fudbal za sve nase napadace
s

sasdasl

pre 6 meseci

Dok neko igra u nasoj ligi ne prestaju tekstovi kritike, cim preskoci granicu taj u medijima postaje velemajstor... Moraju i mediji da postanu malo vise dosledni.
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Neka zove malog Jovana Miloševića iz Štuce. Napadač za budućnost.
B

Bg

pre 6 meseci

Umesto jovica moze i mene da zove
P

Pesicu

pre 6 meseci

Drsgo mi je zbog tebe. Pokazi svima ko si. A posebno terzi, mrkeli i marinu.
g

gostttt

pre 6 meseci

Andrej Ilic pre svih, samo da neko pogleda bar jednu njegovu utakmicu iz lige Evrope, bice mu jasno
o

ojo

pre 6 meseci

Zovi Duljaja
d

dr.dzon

pre 6 meseci

Andrej Ilic bukvalno hara u Norveskoj! Posle samo 3 meseca Norvezani ga porede sa Halandom, A oni koji mise da je njihova liga slaba, moram da kazem da su nas Norvezani pretekli na UEFA rang listi. Njihovi vodeci klubovi bi urnisali ove nase jadnike. Prosli bi gore nego Partizan letos.
Ј

Јестровић,

pre 6 meseci

Касалица,Мићић?
V

Veljko9

pre 6 meseci

Veljko Birmancevic u strasnoj formi..
N

News

pre 6 meseci

Koja je poenta da zove Pesica koji ima 32 godine da bude rezerva i da stice iskustvo? Radulovic je imao odlicnu sezonu i mnogo je brz i pokretljiv za svoju visinu. Piksi mozda pozove nekog mladog napadaca. Trenutno imamo nekoliko igraca ispod 19 koji bi mogli da dobiju poziv ali moraju da igraju i daju golove. Milosevic, Mijatovic,Lukovic ili mali Cvetkovic koji je slican tip napadaca kao sto je bio Mijatovic i dao bi nam vise mogucnosti u napadu.
G

Gost999

pre 6 meseci

Pa poenta je da treba da igraju najbolji. A Pešić je doktor fudbala za Radulovića koji je igrač za Voždovac u najboljem slučaju. Pogledaj koliko godina imaju Benzema i Žiru na primer, Ronaldo, Mesi, itd. Pritom, na reprezentativnom nivou, iskustvo mnogo znači.
N

News

pre 6 meseci

@gost. Mora da ti je Pesic neka rodbina. Pesic je celu karijeru proveo u ligama treceg sveta. A iz svakog kluba je bio oteran. Drazic je dao duplo vise golova u Madjarskoj ligi ove godine od Pesica.
G

Gost...

pre 6 meseci

Pesic kao Mitrovic LOL! A Gobeljic kao Kimih i Taki Nikolic kao Hulijan Alvarez... Sve i da da 300 golova u toj bednoj ligi ne moze ni da pridje Mitrovic ni po jednom kvalitetu. Sportski pozdrav!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Bolje zameni Djuricica sa Lukom Ilicem. Kida u Troji.
Г

ГОВОРИМ ИСТИНУ

pre 6 meseci

Него је ли то новинар озбиљно написао ДЕЈАН ВИДИЋ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Е страхиња,страхиња,имамо победника вечерашњег отвореног микрофона на стенд ап ивенту,честитам
N

News

pre 6 meseci

Vidic nije mogao da igra drugu ligu Srbije ali "novinar" gleda samo statistiku i ne razume se u fudbal.
Г

ГОВОРИМ ИСТИНУ

pre 6 meseci

Исто тако и младе Милоша Луковића и Мијатовића! Волео би да се посвети пажња и брату Фејсалу,мислим да рока негде по кореји,има висину и кршан је ко да је од брда одваљен а добар је и играч и човек
G

Gost2222

pre 6 meseci

Daj Pavkova
r

rsczz

pre 6 meseci

Mijatovica logicno.
Г

ГОВОРИМ ИСТИНУ

pre 6 meseci

Радуловић апсолутно! Илића пробати исто тако,Чаврића сигурно,момак је бољи и од костића и од живковића и од радоњића и сличних! Пешића не и не и опет сигурно не,какав црни пешић!
O

Obaveštenost

pre 6 meseci

Uozbiljite se
S

Saša Ub

pre 6 meseci

Nikolas Agrafiotis, napadač Ekscelziora. 5 golova na 12 utakmica u Holandskoj prvoj ligi. Momak srpskih korena
Б

Блок

pre 6 meseci

Видим Пешић...и не читам даље.
N

News

pre 6 meseci

Ovo mora da je Pesic narucio.
S

Saguenay

pre 6 meseci

Pustite napadace. Prvo odbranu da pojaca sa Stojicem odmah! Od napadaca, nek krene da stavlja u tim Luku ilica iz Francuske, malo probija odbrane ko silo.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 6 meseci

I ovi sad su tanki za ozbiljanfudbal sto se vidi po tome gde igraju a tek ovi iz Madjarske i Finske!? Budimo realni.
U

Uuungri

pre 6 meseci

Inace Madjarska reprezentacija u svom sastavu ima mnogo igraca iz svoje lige, a video si kako smo prosli protiv njih, tako da ni to nije merilo, ali svakako Pesic nikako.
o

ojo

pre 6 meseci

Severina
n

noleeeeeeeeeee

pre 6 meseci

Citav tekst napisan da bi se opravdalo zvanje jos jednog igraca iz cz koji ne zasluzuje da bude blizu reprezentacije
P

Petrinjo7282

pre 6 meseci

Mijatovic !!!
М

Мдмдмд

pre 6 meseci

Дао дечко пар голова у супер лиги и одмах у репрезентацију, па он нема места у звезди, осредњег је квалитета и тешко да ће имати квалитет за а селекцију

1992

pre 6 meseci

Nemanja Taki Nikolić.
i

ili ili ili ili ili

pre 6 meseci

Daj mi podatke da te tužim za nanošenje duševnog bola tj. nervoze. Jebo vas Taki Nikolić!

Luka CFC

pre 6 meseci

A koga drugog? Da ne trebaju mozda igraci zvezde? Ako i postoje igraci u zvezdi sa srpskim pasosem. 🧑🏿🧑🏾👨🏾🇬🇦🇬🇭🇬🇳🇧🇫🇰🇲

1992

pre 6 meseci

Čemu psovanje i vi iz Mozarta, zašto puštate psovke ?
J

Javskcoba

pre 6 meseci

Da Jovic ima minutazu Vlahovica, ima bi 30% bolje brojke od njega. Svima koji ce reci Jovic je imao jednu dobru sezonu, imam samo da kazem da je i Vlahovic isto na samo jednoj stvarno dobroj sezoni
P

Pa da

pre 6 meseci

Videli smo u Realu kako je igrao. U 1700 minuta postigao 5 golova. Igraš u Realu gde imaš 4 stopostotne šanse na utakmici i ti postigneš 5 golova. Pa Pepe je imao bolji učinak. Dečko kad je potpisao za Real, rekao je ćao fudbalu.
J

Javskcoba

pre 6 meseci

Uopste nisam pricao o Jovicu, samo sam ih uporedio, nego o tome kako Vlahovic nista vise ne zasluzuje da bude na spisku, trenutno da generalno ne. A druga stvar, i za ovo si pobrkao babe i zabe, pricao sam o minutazi, a jovic nju nije imao u realnu, dok duci ima ozbiljnu minutazu u juventusu i igra da budem blag katastrofa
P

Pa da

pre 6 meseci

Pogledaj koliku minutažu je imao u svim takmičenjima u Realu na transfermarketu, nemoj meni da veruješ
T

Trpke

pre 6 meseci

Pa Jel ti imas ista izmedju usiju Prijatelju ?! Sta mislim Zasto NEMA minutazu ?! Sigurno se ubi od zalaganja na treningu.
L

Logos

pre 6 meseci

Samo sa Mitrovićem naša igra izgleda koliko toliko smisleno. On i Tadić odlično sarađuju i znaju se u dušu. Ona igra kad igramo sa dva špica izgleda smešno gde se Mitrović i Vlahović sudaraju kao sumo rvači u ringu. Nama fale brzi bočni igrači jer tu imamo jedino Kostića koji igra na nekom nivou ali nikad nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju i fali nam odbrana koja je užasna.
r

rea

pre 6 meseci

Doslo vreme da nam u reprezentaciju stizu igraci iz Finske i Letonije. Svetla buducnost je pred nasim fudbalom. Mozda u Vaducu ima neki naturalizovani lihtenštajnac kog bi mogli da pozovemo?
r

razdvajam ,,neznam" po kućama

pre 6 meseci

Kaže se ,,Lihtenštajner"😄
r

rea

pre 6 meseci

@razdvajam ,,neznam, nemoj ložiti decu sa portala da se tako kaže muški državljanin Lihtenštajna, osakatiće ih nastavnici geografije.
C

Cetnikoslavija

pre 6 meseci

MALI MIJAT MORA VEC SADA IGRATI 30ak minuta za repku ! Mitrovica ne bih ni pozivao vise bre, ej arabska liga ?! Pa to je liga u rangu zone Beograda ,o cemu mi pricamo ovde bre ?!
M

Mitros

pre 6 meseci

Da golovi Žslezničaru iz Pančeva za koji do juče niko nije znao da postoji su preporuka.
Х

Хдке

pre 6 meseci

Много си болестан и оптерећен звездом и партизанима
D

Dejani

pre 6 meseci

Neka zove radije nekog mladjeg igrača koji je željan dokazivanja. Nije zato sto sam Zvezdaš, ali onaj Mijatović je mlad i u poslednje vrijeme je postao Zvezdin džoker.. Ne mora on, ima i drugih momaka iz naše lige. Zasto taj Pesic uopšte ili ovaj iz finske lige..
N

News

pre 6 meseci

Radulovic ima 23 godine i mlad je igrac. Igra glavom kao Zigic a mnogo je brzi i jaci u duelima. Prosao je skolu Brighton i na zimu ce da potpise za klub iz la lige.
B

BicuSlobodan

pre 6 meseci

Ma kakav Pešić, nemojte se šaliti.
X

XYZ

pre 6 meseci

Nadam se da se salite sa ovom listom igraca koje treba probati u reprezentaciji?! Vecina ovih igraca ne bi mogla da igra standardno ni u nasim osrednjim klubovima, a vi ih pominjete u kontekstu reprezentacije! Smesno
V

Veljko9

pre 6 meseci

Andrej Ilić moj favorit.
K

KrLuka

pre 6 meseci

Mi da smo ozbiljna reprezentacija Mijatovic, Nedeljkovic i Pavlovic iz Bajerna bi vec dobili poziv da odigraju prijateljski mec protiv Belgije
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Mora da odigraju Racic i Djuricic brate..

Luka CFC

pre 6 meseci

Nek igraju. Nek se skupe sva trojica i odigraju prijateljsku protiv Belgije. Al na soniju......
M

Mile led

pre 6 meseci

U prevodu nikog