Komentari na vest

Knežević ide u OFK Beograd: Zvezdi procenti i pravo da ga vrati za godinu dana i 200.000 evra

Š

Škrabotina

pre 5 dana

Da "škola dobro radi" izbacivali bi jednog Nedeljkovića godišnje. Da "škola dobro radi" fudbaleri od 20-24 godine nebi bili tretirani kao deca i pičili na kaljenje po filijalama. Knežević je skroz okej. Mislim da je Nikola Stanković bolji. Opet...koliko takvih smo videli i od njih ništa? Toliko o školici.
N

Nenad1246

pre 5 dana

Šta je sad problem? Do juče je bilo bravo Maminjo kako carski radiš dok je ovo isto radio sa Lokomotivom. Sad kad Terza prepisao sad pljuvanje. Imal ko da bi nama ugodio?
v

v1ad

pre 5 dana

Decko bi samo stagnirao sedeci na klupi u Zvezdi. Stvarno ne vidim pored Krunica, Elsnika, Dalsia, Ilica, Kange, pa i Sljivica koji ocigledno ima prednost, gde bi tu bilo mesta za njega. Sem toga, ne vidim ni da bi Zvezda mogla da uzme vise od pola miliona za njega i to u slucaju jako dobre sezone. A opet, ako odigra dobro, 200,000 je sica da se vrati.
D

Don Vito Corleone@Marlone

pre 6 dana

@Marlone – kakvo genijalno razmišljanje! Sjajno! Ona tvoja misao: “Ови што се питају, што не игра у Звезди, па не може поред конкуренције”, ova rečenica je ključna i ona nam je otvorila oči! Kako su ljudi nerealni, jer oni ne znaju da je Zvezda skup afričkih galaktikosa, kao naprimer matori 41. godišnji spori Kanga, Dalčio, iz kiparske lige, zatim Olanjika, za kojeg se ne zna što igra, a zna se da nema drib bling i da je spor. Zbog ovih velikana iz Afrike, zaista talentovani Knežević, nije dobio priliku kod neznalica Terzića i Milojevića! LŠ će ponovo pokazati svu bedu afričkih “kapitalaca”, a i prošle jeseni smo sa sedam njih iz Afrike, osvojili ZADNJE 32. mesto u LŠ! Uživaj u vanserijskim igrama afričkih “kapitalaca”!
N

Nenad1246

pre 5 dana

Drib ling?
D

DKP

pre 6 dana

Školovao, trenurao, promovisao, reklamirao, plaćao, daš ga besplatno, moraš da ga platiš ako ga hoćeš nazad (i to imaš rok). Da li OFK ima neke obaveze prema CZ? Garantovani minuti? Da li će da "guši" Zvezdinu decu na pozajmici tamo? Jedno je sigurno, obraza bez.
K

Kalcopolista

pre 6 dana

Smejemo se nesto Zvezdi, A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
k

kimi86

pre 5 dana

a ti si brate dosadan sa tim copy paste komentarom i glumljenjem grobara,a ne vidis dalje od nosa.zaista nista ne postizes.pritom svaki put promasis temu.samo copy paste pa gde prodje.
P

Podrska za Upravu

pre 6 dana

Meni prosto milina citati kako u rojevima kao strsljenovi navijaci malog jsd kluba croatizana napadaju Terzica i Upravu sa laznih "zvezdaskih" profila gde se potpisuju kao: Stari Zvezdas,Najveci Zvezdas,Pravi Zvezdas...itd itd i spinuju sve isto, u fazonu Terza ce da 'upropasti klub' bla bla, bolji je vidic bla bla,ne valja ni jedno pojacanje bla bla...itd Iz aviona se vidi koliko mrze Terzu jer je Uspesan a oni mu nista ne mogu, i ne mogu da ga oteraju iz Zvezde nikako pa su frustrirani! Mislim treba ih i razumeti,nije im lako, od kad je Doktor fudbala Terza na celu Zvezde oni titule videli nisu skoro punu DECENIJU a LS igrali nisu vise od 20 godina,zato ga i mrze i napadaju toliko,rezultati,titule i trofeji sve govore ko je Kralj fudbala na Balkanu a njegovo ime je Zvezdan Terzic, za koga je cak i legendarni Mamic rekao da je najsposobniji covek u istoriji Zvezde posle Dzajica!
k

kimi86

pre 5 dana

druze ako je tebi normalno pokloniti fudbalski klub sinu pa mu nakon toga poklanjati prospekte to samo govori koliko si bistar,zapravo nisi.a i taj klub za koji navijas vise nije vas nego fk terzic,postao je privatno vlasnistvo.mene u sustini briga za vas klub ali ovaj kriminal bas bode oci ljudima koji imaju mozga.neki ga nemaju pa pisu ovakve komentare misleci da ce biti nekome interesantni.
D

Dupla Kruna x4

pre 6 dana

Citam komentare botova i smejem se🤣 Od svih ovih dole poruka koje spinuju kako "nista ne valja" u Zvezdi,Terza,Miloje,sva pojacanja i slicno...99% tih komentara napisali navijaci nogometnog jsd kluba sa LazniH profila predstavljajuci se kao "zvezdasi" kako bi sirili sto vecu propagandu protiv Zvezdine uprave,a pojedini likovi sa IQ manjim od broja cipela se pale i primaju na takve stvari,prosto neverovatno koliko naivnog naroda ima cccc....🤦
D

Dinamo 9.kom

pre 6 dana

Od 100% komentara ovde protiv Terzica,njih 99% napisali navijaci jsd-a sa FAKE profila,to je toliko Ocigledno i Providno da nemam reci,sve su im poruke Copy-Paste i samo vrte u krug koristeci lazne nadimke,ja ne znam jesu li oni u opste svesni da im to ne prolazi u opste i da samo ispadaju smesni ponasajuci se kao deca iz predskolskog!
M

Marko76

pre 6 dana

Znaci igrac koji po transfermarketu vredi milion, zanima me sta se desava ako sada u OFK odigra sezonu kao Ronaldinjo, i neki klub zeli da ga kupi za recimo 5 miliona? Da li ga Zvezda "otkupljuje" nazad za 200 hiljada i prodaje uz profit od 4.8 miliona, ili ga OFK prodaje za 5 i tata i sinovi dele 50/50 po 2.5m? Ko igracu isplacuje platu dok je u OFK? Ovakav model poslovanja nije zabelezen u istoriji fudbala, ali mora se priznati da je idealan za drustvena preduzeca koja nemaju vlasnika.
K

Kup Seje Kalaca

pre 6 dana

Marko pozdravio te dr.Terza i pitao u kom to takmicenju igra vas 9tizan u Evropi posto ne moze da vas nadje na fudbalskoj mapi?
E

El lloco

pre 6 dana

Ozbiljne mahinacije.On je igrac od 3 miliona trenutno,a moci ce i vise.Nemoj ovo da radis Terzicu,nije lepo.
B

BokiUSA

pre 6 dana

Don Vito Corleone najveći Terzićev bot. Svaki dan piše, te Zvezda ovo, te Zvezda ono, te ovoliko titula, te onoliko godina Evrope u nizu, te Evropski šampion, te Svetski šampion Itd itd itdddddd. A kada taj isti Terzić dovodi desetine i desetine Afričkih galaktikosa, a kada taj Terzić tera Zvezdu u ozbiljne dugove, onda nema Don Vita da kaže čekaj bre čoveče zašto kanališ Zvezdu. Hoćemo poštene ljude da vode našu Zvezdu, hoćemo Srpske mlade igrače u Zvezdi a ne kapitalce iz Afrike. Napred Zvezda.
d

dr.Terza

pre 6 dana

Kalcopolista jel ladno u Kijevu na - 9 pitam za druga?
S

Skeva123

pre 6 dana

Sto nisu tako Kataija, Kangu i Pumu poslali u OFK jer ovako ionako u ligi sampiona nece dobiti minute, a protiv ovih u superligi bolje da igraju ovi mladji igraci.
М

Марлоне

pre 6 dana

Договор је добар првенствено за Кнежевића, али и за клубове. Звезда га не може продати, осим овако за проценте, а минуте неће сигурно добити у Звезди. Њему је кључно да са 21 годином, коначно одигра читаву сезону. Са 22 године, без сениорске сезоне у Суперлиги, он је пропао фудбалер. Ови што се питају, што не игра у Звезди, па не може поред конкуренције, а морао би се жртвовати резултат, да би он играо, јер још нема потребан ниво квалитета за Звезду. На крају сезоне, можда буде имао, а Звезда ће вратити разиграног и спремног играча за смо 200.000 еура, што је ситница, наспрам онога што би он Звезди могао дати. Штета је само што га нису прошле године просљедили на позајмницу, да одигра пуну сезону.
Е

Ерцов

pre 6 dana

Браво Терза докторе. Талентоване младиће правац код синова!!!
7

7

pre 6 dana

ај нек ми неко сад каже да је онај Далсио бољи од њега???
+

+

pre 6 dana

Jeste
М

Марлоне

pre 6 dana

Тренутно јесте за један ниво, али је Кнежевић далеко перспективнији и за сезону двије би могао бити оно што Звезда тражи. Његов највећи проблем је што нема пуну сезону у Суперлиги. Навијачи заборављају, да на сличним позицијама, као Кнежевић конкуришу још Јован Шљивић и Андрија Максимовић. Звезда треба и њима да даје минуте, а овако да је Кнежевић остао, он би вјероватно добио најмање минута. Звезда треба да развија што више својих младих играча, а управо позајмице и договори са другим суперлигашима, као и прволигашима су неки од начина да се ти играчи развију, ако већ не могу сви добити потребне минуте у Звезди.
Z

Znalo se

pre 6 dana

Terza sinu daje igrace dzaba koji vrede po 500-600k, a ako ih hoce nazad mora da plati 200k, krenulo je ispumpavanje i kradja talenata i para iz Zvezde...
Z

Znalo se

pre 6 dana

Terza sinu daje igrace dzaba koji vrede po 500-600k, a ako ih hoce nazad mora da plati 200k, krenulo je ispumpavanje i kradja talenata i para iz Zvezde...
R

Rade Cacak

pre 5 dana

A sta bi ti uradio?
М

Марлоне

pre 6 dana

Коначно да крене да игра прволигашки фудбал. Шљивића би исто било боље послати на позајмицу, неће скупити нешто минута за ову полусезону.
G

Gostgost

pre 6 dana

Kao sto sam juce pisao nekim genijalcima. Momak je dobar i talentovan, ali nije na nivou koji je potreban za LS. Ovo ce mu odlicno doci, da igra za ekipu koja ce igrati plej of 99%, mozda cak izboriti i Evropu. Posle ove sezone ce se videti koliko vredi i na kom je nivou. Samo gazi mali, ovo je odlicna sansa!
k

kimi86

pre 5 dana

druze koja crna evropa.sledece godine ce svi klubovi ispasti u kvalifikacijama.mnogo smo tanki sa bodovima na rang listi,nema nas nigde.dok su partizan i zvezda skupljali bodove mogli smo da racunamo na neki laksi put u kvalifikacijama i jos po neki klub da se ukljuci u kvalifilacije.ovako unisteni partizan ne moze da pomogne sa bodovima a nece ih napraviti ni tsc a ni vojvodina a ni ostala papazjanija koja se valja na terenu i otkida bodove zvezdi i partizanu da bi se nekako dokopali evro takmicenja.sve je to radjeno sa namerom a najvise ispasta srpski fudbal.o tome niko ne razmislja a samo je bitno da se napise neki retardirani komentar 8:0 i slicni debilni komentari a fudbal nam propada samo tako.kod nas dugo traje ono daj narodu zabave i zavadi ih a mi cemo da vladamo i radimo sta hocemo.o predsedniku saveza necu ni da pricam.fudbal nam je tezak kriminal.
l

lion zion

pre 6 dana

sljuvic je u rangu gume bogdanovica,tekstilac je za njega saragosa,knele da nabaci malo mase masa je keva
M

Marko6789

pre 6 dana

Prosecan igrac. Malo da se razigra i proba da se izvuce ulozeno u njega, i mozda i neka mala zarada.

Miloš Milovanović

pre 6 dana

Velika vest. Niko ne vidi marifetluk Zvezde i klubova kojima pozajmljuje/"prodaje" igrače?
а

армата

pre 6 dana

што ниси катаија пребацио у ОФК...
к

кика

pre 6 dana

"па да не једе сопствену супстанцу"......др терзић аризона пијаца.
@

@armata

pre 6 dana

Katai mu treba da bi gazio partizan, on to najbolje radi... 🤣
p

pčelar

pre 6 dana

Dok je bio na pozajmici u Napretku ništa naročito....
G

Gostgost

pre 6 dana

Smrsao je dosta u odnosu na tad, i napredovao igracki. Ima nade za njega!
Z

Zotax

pre 6 dana

Ovo je klasicno domacinsko poslovanje i izvlscenje para. Das 50 posto klubu ni za sta. Moze on da se razigrava i u Vojvodini, Cuki, imas gomilu jos ekipa u Super ligi. 750k izbijeno izdzepa Zvezdi za 6 utakmica u OFK-i
М

Марлоне

pre 6 dana

Није исто "разигравати" га негдје гдје можда не би добио пуну минутажу као у ОФК, гдје ће готово сигурно имати загарантовано статус првотимца. Па не би ни Воша пристала за џабе да га разиграва. За Андрију Радуловића, постоји исти дил, пола-пола.
G

Gost1234

pre 6 dana

Je li jel si to cuo od Zeljka Pantica??? A sta da radi Zvezda sa njim tacno??????????? U Graficar ne moze nije vise dete, gde sa njim?????? Neka ga u Ofki gde ce imati zagarantovane minute, i nek pokaze da vredi. Svi samo pametuju a niko ne zna da kupi kartu i ode na stadion…………..
A

Alles gut

pre 6 dana

Koliko dele tata i sin?
C

Comi81

pre 6 dana

Posao za Specijalno Državno Tužilaštvo! Čist primjer muljanja na štetu Zvezde! Ista stvar kao sa Kahvićem...
g

gvgg

pre 6 dana

hoće sutra malo zna se ko ga je doveo
B

Bida

pre 6 dana

Ovo moze i ima samo u srbiji czofk
@

@bidE

pre 6 dana

Ok, samo nemoj tako glasno da places...
B

Boogy

pre 6 dana

Prodaš Kneževića da bi domaće prvenstvo mogao da igra Puma...
B

Boogy

pre 6 dana

Pardon, pokloniš.
M

Marcos

pre 6 dana

Ne igra Puma
М

Марлоне

pre 6 dana

Они су различите позиције.
?

??

pre 6 dana

Ofka bila filijala ili ne imaju paklenu ekipu. Steta sto nemaju sredjen stadion
Z

Zoran 91

pre 6 dana

Ne svidja mi se ovo za godinu dana morali su stavt klauzulu u naredne dve godine.

Ујка Житко ПФК

pre 6 dana

Sta se ovo radi u propalom srpskom fudbalu.I onda dodju i hvale se sa nekim laznim duplim krunama.😂😂😂😂
S

Sahista

pre 6 dana

Mi se hvalimo duplim krunama i evropskim utakmicama.Vi se hvalite trecim mestom i ispadanjem iz evrope u sezoni kupanja😀
R

Raša P

pre 6 dana

Gde baš sada kada u Nedelju igraju sa Partizanom.
Н

Нео@

pre 6 dana

Неки портали пишу иде у Офку, неки у Вошу, а где је истина, то само Дон Терзињо зна и Мркела мали!😁
6

666

pre 6 dana

Dobro ti je ovo CZ- OFK kao Dinamo - Lokomotiva , sta kaze drug Maminjo valja li kombina ........... Terza , Terza .....
M

Mile12

pre 6 dana

"Idemo tvrdo ka' Mamići...
D

Don Vito Corleone'

pre 6 dana

Mučene duše prozivaju Zvezdu, folirajući se da su šatro Zvezdaši koji su nezadovoljni oko odlazaka i dolazaka igrača, Zvezdu koja 7 godina u nizu osvaja titule i osvajaće narednih bar još 10 godina. Koja igra 8 godina Evropu od toga 4 lige Evrope od toga 3 proleća, 4 lige šampiona u 6 godina. A oni mukice ne znaju gde i koliko su šuplji. Jedini klub u istoriji fudbala koji je za mesec dana ispao iz sva 3 Evropska takmičenja. Večito komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali malecki 🤏 Ajde ljubomorišite još više, ajde plačite još jače.
k

kkkak

pre 6 dana

Evo ja navijam za Zvezdu i mislim da si ti obican terzicev bot.
D

Don Vito Corleone@tuneki

pre 6 dana

@tuneki –apsolutno se slažem s tobom! Knežević je bolji od kompletno svih afričkih “kapitalaca”! Prošle jeseni smo osvojili ZADNJE 32. mesto u LŠ, sa sedam afričkih “kapitalaca” I to ovim neznalicama koji vode Zvezdu u propast, nije bio znak upozorenja. Ostavili su ih skorom sve za ovu LŠ I još su doveli “pojačanja” u vidu Dačija, sa Kipra, Dilsona, iz Izraela, Pumu, iz MSL i Katompa Mvumpa, rezervistu iz Štutgarta! Vidi se da je Zvezda polu-privatni klub druga Terzića, kojemu Afrikanci služe Terziću kao private menadžerske kombinacije, a u Zvezdi oni ničemu ne služe, jer nemaju dodirnih tačaka sa fudbalom! Za to vreme Terzić I Milojević nisu imali kad da ukažu šansu Kneževiću, koji je igračina za ove trube iz Afrike!

gemathegreat

pre 6 dana

Biće još afrikanaca dok ti slezina ne pukne od muke.
H

Her

pre 6 dana

Preko 100 fudbalera imaju u ligi na pozajmicama
r

rrrr

pre 6 dana

Imate i vi toliko registrovanih,samo nisu svi fudbaleri.
g

gost127

pre 6 dana

Porodicni biznis cveta
D

Dežurni kritičar

pre 6 dana

Da li iko iz kluba može da objasni na osnovu čega Šljivić ima prednost u odnosu na Knezevića? Šta je to Šljivić pokazao da mu pravite takav marketing?
M

Mutommbo

pre 6 dana

Šljivić je mlađi 3 godine od Kneževića, koji je bolji od Dalsia i veći potencijal od Luke Ilića. Ali i Jugović je svojevremeno išao na pozajmicu u Rad.
U

U

pre 6 dana

Uprava napolje!
S

Svabo

pre 6 dana

Van pameti. Ne valja Zvedi kao klubu posao. Ali ce neki pojedinacno brk da omaste
N

Ne mogu

pre 6 dana

Verujem da nije mogao da igra nasu ligu, ako nije dovoljno dobar za lš.
N

Nemanja8989

pre 6 dana

Pa malo sinovima da se da,greota…🤣
K

Komedija

pre 6 dana

Ove mlade salju u OFK-A, a ove starije salju u Zelezničar🤣
Ц

Цане

pre 6 dana

Терза сам себи плаћа његово разигравање, генијално...
Z

Zvezdale

pre 6 dana

Realno bolje da igra u Ofku nego da sedi kod nas na klupi.Prevelika konkurencija

VecaBg1971

pre 6 dana

A sta cemo sa Sljivicem, Prucevim, Kangom, Kataijem i ostalima koji bleje u prvom timu, ne igraju a uzimaju debelu kintu?! Da se ne tale sa nekim mozda....?
B

Bijeljinac

pre 6 dana

Kakav je ovo kriminal braco moja mila. Ma dolijace i madjija kad tad
i

infoooo

pre 6 dana

Miloje pokusao da ga unazadi, mesec dana trenira sa strane ali neka nece ni Milojevic doveka biti trener u Zvezdi
Z

Zauvek zvezdaš

pre 6 dana

Ovde u komentarima svi sve znaju, Knežević da je toliko dobar kako se ovde piše pa valjda bi se to videlo i pokazalo u njegovim nastupima za omladinsku reprezentaciju Srbije na EP kada je bio standardan u generaciji Lekovića, Stankovića, ovog Mihajla Ilića, Kabića, Lazetiće, Lazića beka koji je u Ofk, onog iz Lučana zaboravio sam kako se preziva što je otišao u Englesku, Petkovica iz Čukaričkog koji je u MLSu, u tri utakmice na tom prvenstvu niko ništa nije pokazao pa ni Knežević, kada su prešli u mladu reprezentaciju primili su 9 komada od Engleza. Knežević je dobijo par prilika da igra za prvi tim i onda zablista i da gol i odmah sledeće kolo bude starter protiv Spartak a u Subotici i nije se video na terenu. Igrao je za Napredak iz Kruševca i ništa specijalno nije viđeno od njega. Isto i ovaj Kahvića, prolećni deo sezone u Želji iz Pančeva nije mogao da se skupi sa lopto. Milojević ga je zimus vodio na zimske pripreme i dao mu šansu u prijateljski utakmicama, on je izgledao duplo gore i smešnije od Šerifa. Jednostavno igrali su nešto u Ofk Beogradu ali igrao je i Lučić u Imtu i Čukaričkom ali nije igrač za Zvezdu i 80 % Vas istih ga pljujete i terate ga iz Zvezde, isto kao što ste terali i Njegoša Petrovića, Nikolića i Gavrića kada su kao mladi igrači forsirani u prvom timu.Vreme je pokazalo da niko od njih nema kvalitet za Zvezdu, takav slučaj je i sa Kneževićem i Kahvićem. Kukali ste zašto je Terzić prodao Mijatovića, pa da ga nije zimus prodao nebi mogao nikad više da ga proda za te pare a vi ste od njega napravili maltene Vejna Runija, da li ga je neko gledao našta liči i kako je igrao ove dve utakmice za mladu reprezentaciju. Kada bi neki od vas ovde vodio Zvezdu kako vi zamišljati ne da nebi igrali ligu šampiona nego teško da bi i šampioni bili a bili bi sretni kada prodamo igrača za 2 miliona evra.
k

kimi86

pre 6 dana

tvoj komentar nema nikakve veze sa ovom temom.nije prica o kvalitetu igraca nego o tome da ih terza poklanja svom sinu.zvezda ima svoju filijalu i tonu klubova sa kojima saradjuje,gde su mogli da ga posalju da se kali i da se vrati kao zvezdin igrac.ljudima smeta ta toliko transparentna korupcija da covek vise ne preza ni od cega nego radi sta pozeli i niko mu nista ne moze.nas fudbal je umro,odgledajte jos ove godine sta ima od tih evropskih utakmica posto sledece godine nijedan nas klub nece proci kvalifikacije.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 6 dana

Odgovor za Kimmi 86 Izvini a šta to Terzić radi što se ne radi u svetu sa fudbalom i u fudbalu uopšte. Pa koliko Siti ima klubova filijala i koliko fudbalera ima u vlasništvu Siti grupe i šta misliš da li ima korupcije tamo, nemoj samo da kažeš da nema. I ako poznaješ nekog od naših fudbalera pitaj ga da li sve pare što mu legnu na račun idu samo njemu ili idu i nekom drugom. Ne budi smešan, ne znam u kom svetu živiš i veruješ da Haland sve pare o kojima se priča i koje je Siti dužan da mu isplati završe kod njega u džep. A što se tiče Terzića pitaj Baneta Ivanovića, Duška Tošića i Kolarova da li bi ikad bili to što su postali i zaradili para koliko su zaradili da nisu slušali Terzića i ponašali se kako im on kaže u svakom smislu a trebao bi da znaš na šta mislim. Da ga nisu slušali kao što ga mnogi nisu slušali nego su hteli preko leba pogaču na da nebi stigli dokle su stigli nego bi završili u niže razrednim seoskim klubovima gde su i počeli da pokaju fudbal. Možeš da mi veruješ ili ne ali ja lično poznajem jednog koji je njihova generacijaa bio je tri puta talentovaniji od svo trojce a ima ih itekako.
G

Gostyyy

pre 6 dana

Konacno neko ko nesto zna! Bravo majstore, sve u metu!
k

kamikazalza

pre 6 dana

miloje ogroman minus, covek nece pustiti decka koji ne potencijal svetske klase ma ni minut, pa i da se pukne tekma u domacoj ligi a nece, pa daj mu da odigra par tekmi po 90min i videces kakva je klasa...
P

PDK

pre 6 dana

Svetska klasa momak od 21god nema ga nigde...druze moj. Pa gde je u mladoj reprezentaciji taj njegov potencijal??
B

Babakar

pre 6 dana

Puno portala je objavilo danas da ide u vosu... Gde ce na kraju?
G

Gost1979

pre 6 dana

Porodični biznis.
Č

Čekaj,čekaj

pre 6 dana

Da li sam ja to dobro razumeo, ako se dobro pokaze, mi da bi ga vratili moramo da platimo 200 000?
?

??

pre 6 dana

Pa da je za 0 bila bi pozajmnica. Ovako je igrac ofke, al zvezda ima pravo prece kupovine i to nisu neke pare ako bude dobro igra, a ima potencijala
M

Milos Cupic

pre 6 dana

Steta za momka, mislim da nije zasluzio da se ovako preproda,nagomilovali smo krila da sada mora neko da se zrtvuje, bice tu jos odlozaka pa mi imamo 31 licenciranih igraca mislim da se ovi iz uprave toliko pogubili da je ovo neverovatno sta se radi.

gemathegreat

pre 6 dana

Zvezda uvek ima 35 igrača, da pratiš znao bi.
Z

Zvezda 91

pre 6 dana

Najveca greska, Knezevic je opasan igrac!
R

Raša P

pre 6 dana

Da li bi igrao u Zvezdi koliko će igrati u OFK? Za Kneževića sam uveren da će se vratiti u Zvezdu! Plaćanje drugom klubu da razigrava mladog igrača je uobičajena praksa u svetu. Zenit Drkušića plaća u punom iznosu plate i imaće uvid kako se snalazi u LŠ. Treba znati da je A. MAKSIMOVIĆ priključen prvom timu jer ima zaintresovanih velikana za njega. Zato je Knežević poslat u OFK.
Д

Даре

pre 6 dana

До сада највећа малверзација Терзића и злочин према Звезди, овај дечко подсећа игром на Југовића, невероватно поливалентан фудбалер. Шта нам ради криминална дружина..

gemathegreat

pre 6 dana

I 30 kila sa krevetom. Ovako će imati punu minutažu i igrati rastetećen.
D

Dipl. komentator

pre 6 dana

Ne znam da li se neko seća one izjave patentiranog defanzivca Milojevića, kada je posle prolećne prijateljske utakmice sa Zenitom (1:0), gde je Knežević bio najbolji igrač i strela, onako licemerno i cinički izjavio kako je Knežević pravo blago Zvezde! Koliko, je bila iskrena izjava ove neznalice vidi se po tome, što Knežević više nije dobijao šansu posle nastavka prvenstva. Ovaj trener neznalica je nesposoban da da u mladom igraču vidi klasu i plus toga nema ono iz čega se legu pilići! Kneževiću želim svaku sreću!
I

Ivicakv

pre 6 dana

Do sad nisam komentarisao za poklone ZVEZDA -OFK ali ovo je stvarno sramota...sa ovim bi trebalo ozbiljno država da se pozabavi,zato sam i prešao ne košarkaške utakmice Zvezde!
H

Hulio

pre 6 dana

Terza magija uzme dzaba igraca od zvezde pa ga stavi u drugi svoj klub ,proda i podeli pola pola..kako ce zavrsiti na golom otoku
G

Gostic

pre 6 dana

Ali kazu,ako ga hoce nazad 200.000 da se plati,da ga nisu razigravali besplatno!!! Koja lopina majko moja
?

???

pre 6 dana

Na Blic.netu piše da ide u Vojvodinu !?
P

Pera genije

pre 6 dana

Šta reći osim: UPRAVA NAPOLJE!!!
J

Jesse Custer

pre 6 dana

Važno da antitalenat i mrtvo puvalo Šljivić ostaje da se vuče po terenu kao da ima 50 godina. Knežević je za Šljivića Kevin de Brujne.
l

lupetate gluposti

pre 6 dana

Bahar nije davao sansu mladim igracima, to je laz, takodje sta vi tacno imate od igranja klinaca ako kazete da sluzi klub za preprodaju
d

dosta lazi

pre 6 dana

Slusaj ove placene komentare, Kod milojevica Mimovic konstantno igra a Nedeljkovic je samo ponekad igrao u zvezdi, dosta manipulacija botova koji sluze da se Milojevic pjuje
N

Na severu od 88

pre 6 dana

Pa ti stvarno misliš da ikoga zanima šta skumlavče ti što na Rajka odu kad im neko pokloni karte i to za l.š.,ti što si priželjkivali poraz i ispadanje od Bodo i prazan stadion??!Meni oni služe za malu razbibrigu,da se nasmejem indijancima što ovde pišu kao da njima neko uzima pare iz džepa kad Zvezda uradi bilo kakav transfer(većina na maminom kazanu)!Opusti se prijatelju, vidimo se u subotu!
o

offfff

pre 6 dana

Stoji da je uprava kluba obezbedila 4 ucesce u LS, tacno je i da imamo potencijal za zaradu i da smo podigli klub na visi nivo. Ali u slucajevima Kahvica i Knezevica Terzic je izbio Zvezdi iz budzeta oko 3-4 miliona evra, da se ne zaboravi to. I naravno, poklonio ih svom sinu.
Ž

Živke86

pre 6 dana

U jednom timu može igrati max 11 igrača, u rosteru je optimum oko 25. Moraš obezbeti i rezultat i buduću pridaju. Da sve to uklopiš moraš dobro proceniti ko će ti doneti najviše i igrački i finansijski. Da se forsirao Kahvić ne bi se prodao Mijatović, da se firsirao Knežević ne bi bilo LŠ. I u timovima sa manjim pritiskom rezultata ne mogu svi da razviju pun potencijal a kamoli u Zvezdi. Najbolja varijanta je pridati ga uz mogućnost povratka nazad ako pokaže da vredi.
s

skadar321

pre 6 dana

E ovo je već posao za specijalno državno tužilaštvo ! Školski primer zlouptrebe službenog položaja i omogućavanje sticanja enormne dobiti trećem licu . Vrednost Kneževića po transfer marketu je 1 M ali stvarna vrednost s' obzirom na godine i talenat nije ispod 2 M ! U najgorem slučaju ,čašćava' sina 1 M !?Momak zaslužuje pravu priliku u prvom timu Zvezde ! Sve je prolazno pa i Terzić a mi nismo žuti pa da praštamo ...
Đ

Đoka Vještica

pre 6 dana

Jašite, braćo samo, jašite. Pišajte po sirotinji kradikali, samo napred. Đe se rodih u ovoj septičkoj jami, ko robiju po rođenju da sam dobio!
H

Hajduk Kula

pre 6 dana

To sa filijalama je partizanov izum, samo je Terza to podigao na visi nivo....napravice od OFK-e drugi klub u zemlji.....davace im jos bolje igrace kako budu igrali evropska takmicenja....sto i nije lose.....da nas vise ne brukaju razni partizani i TSC-i.
k

kimi86

pre 6 dana

nijedan partizanov predsednik nije poklonio sinu fudbalski klub i poklanjao mu prospekte pored svoje filijale koja sluzi za razigravanje tih igraca.
T

Tole Kapone

pre 6 dana

Porediti Toleta za cije vreme su klinci Srbije osvojili i Evropu i svet i ove danas, to mogu samo cetnici tender
@

@tole

pre 6 dana

Da, sigurno je Tole posebno zasluzan za to...🤣🤣🤣🤣 kakav 🤡
Х

Х Х

pre 6 dana

Заправо је тад председник био Кокеза.
R

Retro

pre 6 dana

Hahahaha au malo sin da se pomogne.. legalno 😅 al kad mi dodju ovi novi navijaci sa severa pa brane sve ovo zarad neke sugave titule
d

dosta lazi

pre 6 dana

BAHAR NIJE DAVAO SANSU KLINCIMA, HILJADU PUTA PONOVLJENA LAZ POSTAJE ISTINA
R

Realnost

pre 6 dana

153 igrač na pozajmici! Čestitamo
d

d. g.

pre 6 dana

O Kneževića smo se baš ogrešili. Zvezda daje igrača bez obeštećenja a posle bi trebalo da plati ako ga hoće nazad. Da nije malo glupo?
l

lalala

pre 6 dana

Dinamo Zagreb nudio 1mil i 30posto u 17 godina strucnjaci u fkczv ga upropastili
t

tuneki

pre 6 dana

bolji igrac 10 puta od Pruceva,Sljivica,Dalsija,Kange
D

DP

pre 6 dana

Šta se Iradi!!!
A

Auh

pre 6 dana

Dok je Bahar uvodio i davao klincima po koji minut u lš, ovaj Milojević ih se odrice i salje za kikiriki u OFK, koja tuga.
k

koliko lazes

pre 6 dana

evo baharovih svedoka... bahar nije davao sansu sve do decembra
@

@auh

pre 6 dana

Ma da, Bahar je toliko ucinio za Zvezdu da prosto ne znamo kako da mu se oduzimo 🤣🤣🤣
V

Vuc

pre 6 dana

Bahar bi bio 2 u prvenstvu i ne bi usao ni u LK preko kvalifikacija. Lalatovic je uvodio klince u Zvezdi i bio 2 u prvenstvu itd.
d

duka 3691

pre 6 dana

Nije kikiriki vec klasican dogovor, ofk je zvezdina filijala. On ce tamo imati mnogo vecu minutazu i ako mu krene vratice ga zrelijeg i jaceg. Dosta je igraca zbog LS u rosteru i ne bi imao veliku minutazu
R

Retro

pre 6 dana

Nemoj. Odma dobiješ minuse od klinaca koji trce za ultra kopom. Cim kaze mišljenje ti si grobar. Ti ne volis zvezdu
t

tre

pre 6 dana

znaci ti bi mnogo klinaca i ligu sampiona…pa mozda kod tvog Zeljka…
M

Major

pre 6 dana

Evo propadamo .. Jednom ce te valjda shvatiti da Zvezda nije tu da razigrava mlade igrace, vec da pravi rezultat, osvajajuci trofeje i igrajuci Evropu na sto je ozbiljnije mogecem nivou.
@

@Major

pre 6 dana

Pa sta ih onda dovodi u Zvezdu, ako nece da ih razigrava, cemu poenta onda, da ih preprodaje onda?
v

vulex

pre 6 dana

Bahar je formirao Mijatovica, Nedeljkovica i Lucica u igrace!!!
D

DakaCZ

pre 6 dana

Terzine kombine sa sinom.Jasno ko dan.Šteta za dečka odličan je igrač i zaslužio je šansu pre mnogih.Srpski fudbal jbg.
S

Sol

pre 6 dana

Dečko ima reprezentativni kalibar! Ozbilhan zločin nad supertalentivanim momkom. Šteta,ali Zlo Zvezde idalje bukti!!! Lopuži niko nemože na reo!
Đ

Đukin fan

pre 6 dana

Jaka fora”da ga otkupe dogodine”…a dali ga bez dinara!!!Znaci da Tvorzan plati par stotina iljada € sinovima sa se nadje!!!Jaoooo raspala Srbijo
Z

Zvezdas, ali pravi..

pre 6 dana

Pa ljudi moji da li je ovo realno? Da li se to tata i sinovi sprdaju sa pola Srbije. Koliko oni uzimaju malo je i da osvojimo LS.
b

botino

pre 6 dana

ti navijac zvezde nisi

gemathegreat

pre 6 dana

Samo sa tobom al ti si i zaslužio. Vidi travojedu ako je Prešao u OFK prešla je i njegova plata tako da tih 200 000 ide kao kompenzacija za platu ili deo kompenzacije, kako god.

Иго

pre 6 dana

Значи, од следећег трансфера 50/50...пола Звездану, пола Констадину
R

Rasni golgeter

pre 6 dana

U kombinaciji su i Mrkela i njegov sin,a verovatno i vrhovni i njegov. Ima malo vise ljudi za taj tal, kao i za svaki drugi u nasoj zarobljenoj Crvenoj Zvezdi.
N

Nik Sloter

pre 6 dana

A ko se dogovorio za tih 200.000 i procente? Terza sa sinom?Ovo nema ni u Sevrnoj Koreji.
B

Brankoni84

pre 6 dana

Znači ja ustupim nekome svoj stan bez naknade, a onda kada ga on proda dobijam 50%😁, a imam prava da otkupim isti i ako on nije dao petoparac za njega😂. Brilijantno ili pak neverovatno glupo, jer se ne libe samo da kradu već su toliko bahati da i ostavljaju otiske prstiju.🤦
+

+

pre 6 dana

Pa nije bas tako jer igraci i stanovi nisu isto.
z

zaks

pre 6 dana

Ovdje se radi o raskidu ugovora, on postaje igrač OFK-a, nije pozajmljeni.OFK ga ne plaća ali dijele zaradu na pola od prodaje istog.Ovdje nije riječ o ustupanju igrača što si ti naveo u slučaju stana.
g

gost77

pre 6 dana

Moze da ostavi i otisak noge ako hoce, pravni sistem za ljude iz vrha vlasti u srbiji ne postoji, Ja i ti da ukrademo bananicu pravac padinjak ovi mogu i igrace i stanove i drzavno dobro i nikom nista . Pa za djilasa kazu da je ukrao 650mil a slobodno seta, ni 24h nije proveo u stanici a ti ukradi 100e ako smes.
М

Марлоне

pre 6 dana

Разумјеш се ти у фудбалски бизнис као Мара у к. к. Да, Терзић узима гдје год може узети, али за Кнежевића је најбоље да иде играти негдје у својој 21. години, него да пресједи сезону на клупу. Штавише, њему је кључно да баш сад одигра сезону, јер са 22. године без сезоне играња он је пропао фудбалер. Звезда га не може продати нигдје за новац, већ само овако за проценте. Договор је добар и за Звезду и за ОФК и за Кнежевића, али и за Терзића.
Б

Бане 2

pre 6 dana

Ууу какво намештање трансфера, отимање новца од Звезде и утеривање у џеп ОФК, тј. у Терзин џеп
j

jovanczv

pre 6 dana

Miloje ball, bonusi Djiga i Prucev, jedino Mimovic od Srba.. Dobro je ovo sa OFKom da nam se razigravaju klinci, treba poslati i Jovanovica, Sljivica.. kad vece nece videti teren kod Miloja, kod njega Katai i Kanga jos bitni srafovi.
U

Umesto

pre 6 dana

Sto se daju i razigravaju igraci drugih reprezentacija mi nasu decu koja treba da budu okosnica reprezentacije i Zvezde saljemo za tepsiju bureka, sramota.
t

tuneki

pre 6 dana

Djiga i Prucev bonusi
@

@tuber

pre 6 dana

Jovanovic, Sljivic, Mimovic... ne bulani i brini o Zubairuu
j

just

pre 6 dana

Miloje najurio sve mlade svaka cast na redu je Sljivic,pa Maksimovic
@

@just

pre 6 dana

Za Knezevica mi je zao, ali konkretno posto pominjes Sljivica reci mi jednu utakmicu da je nesto pokazao? Bilo da je usao sa klupe ili kad je bio starter...eto, samo jednu utakmicu navedi gde nije bio nezainteresovan...
s

sto lazes

pre 6 dana

Koga je to milojevic najurio botu?
D

Deagle

pre 6 dana

Jos jedan iz CZ!??! Znaci jos jedna filijala Terziceve familije
@

@de

pre 6 dana

A vi ste postali filijala Liona C... 🤣🤣🤣
К

Киксо

pre 6 dana

Овај терзић како је кренуо ОФК хоће да изведе у европу...врти играче ко на пијаци и то не доприноси ни српском фудбалу а ни дугорочно Звезди а ОФК и да не говорим...та његова манија доводи до тога да имамо прегломазан играчки кадар. Што ниси Лучића и Пуму послао у ОФК
Ч

Чика

pre 6 dana

Да за џабе не разиграва звездине играче?! Да није ѕвеѕдиних играча, где би био ОФК? Бандо лоповска!
l

lzzzr

pre 6 dana

Sve legalno naravno :) dva ista klubu u jednoj ligi, tetrapak Zoki ne vidi nista sporno iz uefe.
Đ

Đukin fan

pre 6 dana

I on je MNG linija iz Pljevalja,nalaze se i mute ne labe!!!
Z

ZvezdinaDeca

pre 6 dana

Gledajte sad kako momak posle sezone u OFKu pravi jak transfer u insofranstvo i krece da igra u reprezentaciji jer vec ima kvalitet veci od 90% veznih igraca odande.
Б

Борис Бизетић

pre 6 dana

па ово је хумор вредан ТВ Пинка....
M

M Becks

pre 6 dana

Zašto Darjane ne napišeš koji tekst o ovom pranju para?
m

mhm

pre 6 dana

Imamo ovog leta oko 25 miliona od transfera, plus 20 od Uefe... pa mora da ih Terza opere tako sto ce da posalje Knezevica u OFK.
Z

Zanjena teza

pre 6 dana

Pranje para je kada se prljav novac ubacuje u legalne tokove,tako da ovdje nema nikakvog pranja para.Ovdje može biti samo podjela provizije preko menadžera ako dođe do nekog transfera.Ja sam vjerovao u ovog momka mada nemam pravo ni da sumnjam u Milojevićevu procjenu.Nije ni Stanković forsirao mlade,ne radi to ni Milojević ali igramo grupne faze evrotakmičenja već godinama i tri puta smo prošli grupu u LE,nije loše.Valjda i oni nešto vide i znaju.
s

srpska teorija biznisa

pre 6 dana

@mhm pa da, 45 mil za ekipu koja kosta preko 100. po vama, vi nista ne trosite, samo prihodujete, a istina je da trosite tri puta vise nego sto zaradite.
J

Jack Sparrow

pre 6 dana

On i Sljivic su morali da nastave da dobijaju sansu kao i drugom delu prosle sezone. Sljivicu ako ne planiramo da dano ozbiljnu minutazu na njegovoj poziciji ne da izmisljani neko desno krilo sa njim kao u par navrata pustiti i njega da ide negde gde ce igrati i pokazati koliki je majstor, najgora opcija ali jedina dobra da ovi momci dokazu kakvi su igraci.
@

@jack

pre 6 dana

Sljivic majstor? Bio je mozda u mladjim kategorijama...taj mali kad god dobije sansu sve vise pokazuje da jos uvek nije zreo za seniorski fudbal a kamoli za Zvezdu... Puno svi ocekujemo od njega ali on mora da grize i pokaze koliko moze...on je trenutno daleko od majstora... pazi on majstor? Mozda ako zna neki zanat, ali za fudbal je jos zelen...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 6 dana

Dobiju šansu protiv Vršca u kupu i Imta u prvenstvu i ne pokažu ništa, Vršac i Imt celo drugo poluvreme prete da izjednače naše minimalno vođstvo i onda Milojević ubacuje Kangu i Endiaja koji rešavaju utakmice za 10 minuta.
А

Арамата

pre 6 dana

Кнежевић за копље талентованији од многих играча. Ове грешке које прави свјесно или несвјесно Терзић доводе до тога да клуб не може направити још значајнији искорак. Овај дечко без пробчема може играти Суперлигу .
O

Ovi

pre 6 dana

Kao i u kosarci, tako i sad u fudbalu se prebacuju kao da su dzak krompira, sta se radi ovo nije vise smesno.
w

wdwddd

pre 6 dana

ovo samo ima u Srbiji da filijala igra istu ligu kao i glavnica
@

@wd

pre 6 dana

Nekada bili Hajduk Kula, Banat, BSK Borca, Metalac... ali ti to tada nije smetalo, nisi toliko pricao o postenju?
A

A_

pre 6 dana

Za to vreme Sremcevic placen 2 miliona da pojaca omladince kod Milijasa😂
A

Avenger

pre 6 dana

Nije platila Zvezda, verovatno je taj novac uzela Mladost od namenske. XD
B

Bitno

pre 6 dana

Da moze Djiga da igra koga briga za nasu decu.
з

зззттт

pre 6 dana

нађи ми штопера који је бољи пд Ђиге
B

Boners

pre 6 dana

Skola odlicno funkcionise a ne moze da stvori igraca za prvi tim. OFK-i se isplatilo sa Kahvicem a isplatilo bi se svakom kad bi mu drugi poklanjali igrace.
S

Steva ns

pre 6 dana

Pa bio je kahvić i u železničaru pa nije postao igrač od milion i po ofk je odlična odskočna daska za mlade i uvek je i bio a knežević je realno mogao i u zvezdi da igra ali dobro daj da im damo i šljivića pošto ni on neće igrati
c

czvbgg

pre 6 dana

Mali je doktor fudbala!
D

DVDFV

pre 6 dana

Kakva predstava za naivne, Ofk je Zvezdin B tim i jos jedno terzino sredstvo za pranje para.
c

cr24

pre 6 dana

zvezda ima citavu abecedu u superligi.

Lazaradopulos

pre 6 dana

Au , šta rade, najtalentovaniji od svih klinaca u prvom timu Zvezde.
M

Major

pre 6 dana

Knezevic je odlican igrac vec sada, doduse ne bas za Zvezdu , ali nije nikakav klinac ima 21 godinu ... Jednostvano nema mesta u ovom sastavu Zvezde i to je to, 30 tak utakmica u sls, je apsolutno idealno za njega,Zvezdu i Ofk-u u ovom trenutku .