Komentari na vest

Kiseli osmeh kapitena Srbije: Ako pričaš iskreno, ispada da si ubio čoveka; zaslužio sam bolji tretman

D

Dule Vujosevic Salalalalalala

pre 6 dana

Jeste, ali Modric je fudbalercina u 39 godina koji trci celu utakmicu, a ti i SMS ste obicni baletani, tako da po pitanju svojih igara na ovom EP-u nemoj uopste da se oglasavas...
M

Ma ajte molim vas

pre 8 dana

Mani se Tadicu demagogije i supljih prica,Sergej je bas "ginuo"... a i ti "najbolji i najspremniji" i sta si pokazao ? ? Skoro pa nista... Poredis Modrica sa sobom ? ! ? ! Nije te sramota ? Modrica koji igra u Real Madridu a ti u Feneru....o cemu dalje da pricamo ? Lik je tri klase iznad tebe po svemu. Malo skomnosti ne bi bilo naodmet.
P

Pavle2005

pre 10 dana

Mi ovde sada pljujemo ovog i onog a suština je da nemamo sistem godinama u nazad, omladinci preskaču karijere po nekim inostranim klubovima, fizika NULA, pretrčavaju nas i Farska ostrva, taktika u minusu, a o struci da ne pričam. Sad ćemo opet doći neki Tumbaković Krstajić i vezaška kompanija i opet sve ispočetka. I da lično mislim da mogu Tadić i Sergej, kao i Mitrović i Vlahović zajedno na terenu samo nam treba ozbiljan kadar da misli o svim parametrima tokom utakmice. Ja bi lično igrao 442 u rombu sa Tadićem iza Vlahovića i Mitrovića, Sergejom iza Tadića a ostatak ko može više da pretrči, bolje da doda da nahrani naša četri najbolja igrača. Ako nisi u stanju da ih "nađeš" nećeš igrati.
н

нс бој

pre 10 dana

Један је Тадић капитен. Немамо ни близу играча његових карактеристика.
1

13121312

pre 10 dana

Slažem se da toliko prepotencije nema čak ni Dušan Vlahović, Tadić je po toj karakteristici sigurno jedini.
D

Dajbrepare!

pre 10 dana

Mozes i MORAO si vise! Negde mu fali Kostic da ga rastereti i dobije vise prostora. Kad god je Kostic igrao top i ovaj je isto igrao top. Bez njega on se gubi, nema kome da pusti loptu na stranu. Pipka loptu bezbroj puta.. nista nisi pokazao. Draze mi da vidim Samardzica i Ilica kako se trude nego tebe klasicnu Srpsku balerinu koja igra na staru slavu... Neki su igraci ostavili srce na terenu ali ti taj nisi.
P

Princip

pre 10 dana

ODLAZIIIII
V

Vask

pre 10 dana

Dućo brate ti se ides uspredivat s Modricem a uostalom mozete o tome popricati na aerodromu kao I Sergej I Brozovic
D

Deyan X

pre 10 dana

Tadicu puna podrska. Zasluzio je sva tri meca po 90 min....
b

bolesno

pre 10 dana

"Samo je on mamestao sanse. Imam osecaj da je ostalima zabranjeno da asistiraju i postizu golove. Samo tadic sme da asistira, a mitrovic da daje golove. To je po nekom naredjenju. Ocigledno je".___________________ Idi lekaru, Da taj Mitrovic nije zabio 58 komada i Tadic namestio 40-50 godlova ne bi video ni jedno takmicenje zadnjih 10 godina.
П

Пантела24

pre 10 dana

Без обзира на играчке квалитете, јасно је да не може да се пореди са Луком Модрићем, пре свега по приступу, ставу према репрезентацији! Друго, није твоје да ти коментаришеш тренерове замисли и тактику, јер ниси у стању да истрчиш 60 мин а и ниси тренер! Уз сво поштовање, ризиковао је да упропасти атмосферу у екипи због своје сујете! Треће, сва компетенција није довољна ако нема физичке спреме као основе да оствариш замишљено, а ми смо најслабије припремљена екипа на овом такмичењу! Срдачан спортски поздрав! п.с. хвала на свему али виђен си за пензију!
T

Taktika

pre 10 dana

Koja taktika?:) Dodjes na EP i najbolji igrac ti ga presedi na klupi? Koja taktika?:)
n

nikola 123

pre 10 dana

Odlazi viseee breee...Slika-cvece....Odlaziiiiii
S

Sve ok

pre 10 dana

Ali niti trcis koliko Modric, niti si igrac njegovog kalibra.
d

d.g.

pre 10 dana

Ne pominji Modrića u poređenju sa sobom. Uporedi njegovu i svoju klupsku i reprezentativnu karijeru . Beše davno kad si ti ktrenuo u školu kad se ovde fudbal igrao.
H

Herakle

pre 10 dana

Za ovo sto je odigrao Tadic je konkretno uradio sledece Izbacio Jovica protiv Engleza, da je primio loptu i sutnuo kako se ocekuje to je gol. 1 bod Protiv Slovenije spojio Mjtrovica sa golom oasom, ovaj sutira pravo u Golmana 1 na 1. 3 boda Protiv Danske izbacuje Jovica ovaj daje gol ali je za 3 cm u ofsajdu. 3 boda Da smo dali to sto smo trebali to je 7 bodova. E sad da je igrao vise verovatno bi bilo jos 2,3 takve sanse. Dusan nije zasluzio ovakav tretman. U najbitnijoj utakmici protiv Danske ne igra od pocetka, a mi loptu nismo videli celo poluvreme, 2 pasa nismo spojili. Eriksen, Modric, Kros, Debruine, Ronaldo i slicno svi igraju svaku utakmicu, pocinju i budu menjani u 70,80 minutu. Samo nama kapiten i najbolji tehnicar ne zna dal igra i dal ulazu u 45' ili 70'. Smesno. Realno celo prvenstvo masi formaciju selektor, ne zna ko mu kad igra, menja tim, koncepciju, formaciju. Ocigledno je bilo da je svaku utakmicu trebao da pocne tim sa jednom ili 2 izmene i to. 4-4-1-1. Treba nam novi selektor. Bravo za momke i Pixi hvala za Portugal. Rajkovic - Veljkovic, Pavlovic, Milenkovic - Lukic , Sergej (Ilic) , Samardzic, Zivkovic, Mladenovic (Birmancevic) - Tadic - Vlahovic (Mitrovic)
D

Dosta vise...

pre 10 dana

Umesto da kaže užasni smo bili, nismo izašli na visoki presing, izbacili smo Piksija i održali sastanak (kao što su uradili i Ukrajinci), dali smo sve od sebe.. On kuka što nije igrao, a i to što je igrao, to više ne bi proslo ni u našoj ligi.. E moj Dusane, bolje se i tako povuci nego jos vise da se kanališ svojim izjavama. Sad kad ti dodje Murinjo, nema kod njega toga, ode ti i iz Fenera..mozda kod Mitra u ligu, pa onda zajedno u penziju. Slušati izjave naših igrača, kao da su igrali polufinale, a ne da sudali samo jedan gol na celom turniru. Ali dobro, sad možete na odmor, šteta što vam je turnir upao usred odmora. Cccc, Srbijo na koga si spala.. Bolje da smo poslali klince iz naše Lige, izgubili bi utakmice ali bi se makar neko potrudio, trčali bi, zalagali, dali sve od sebe.. A ne ko Mitar što je krepo posle pola sata pa tražio da izadje. Albanija bi nas sad dobila, ovakve kakvi smo. Steta što nismo bili u grupi sa njima, čisto da nam plažu gde smo..na dnu

Лаик

pre 10 dana

Доста сте дали а време је да се и Митровић и ти лепо повучете из репрезентације па да млађи нешто покушају. Ово је ваш лимит и нема ту простора за его и сујету. Самарџић је синоћ требало да остане у игри, а Влаховић или Јовић да почну уместо Митровића.
G

Gostionicarr

pre 10 dana

Da nije bilo tog Tadica i Mitrovica ne bi videli ni svetsko, ni evropsko prvenstvo!! Malo vise postovanja!!! Igra nam je trula,spora,bezidejna,za to je kriv trener!
I

Ivan b

pre 10 dana

Tadić je realno bio dobar
I

Ivan b

pre 10 dana

Ma nama treba funkcionalan igrač koji pravi posao baš nas briga da li je neko 10 minuta na terenu ili 90 min. uradi nešto za tih 10 minuta i bićeš proslavljensmo s kao da si igrao 90!Bolje da gledam glumca koji ima desetominutnu ali smislenu i upečatljivu ulogu nego da mi se mota sat vremena po ekranu u ulozi koja mu ne stoji jer ne zna da je glumi. Ili narodski rečeno daj mi mačku koja lovi miševe.Mi smo dali sve od sebe vi niste dali ništa ali će polako da počnu da vas menjaju i sa pozicija koje sada imate u klubovima mlađim fudbalerima koji su nešto pokazali. Vi ste sebi više štete naneli nego našem reprezentativnom fudbalu. Mi smo navijački uz vas stajali svom svojom snagom ali džaba
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre 10 dana

Nisam pročitao nijedan tekst od sinoć, niti bih da na to gubim vreme. Očajni ste bili od prve do poslednje utakmice, igra je bila katastrofalna. Nije bitno što ste dali samo jedan gol na turniru, mnogo je reprezentacija dalo samo po gol više. Najveći problem je taj što ste na tri utakmice napravili jedva 5 šansi! Potreban nam je TOTALNI REMONT u svim struktirama, od vrha Saveza, preko stručnog štaba, zahvalnica igračima, Tadiću i Milinković-Saviću... Reprezentativni fudbal treba ZABRANITI Lukiću, Gudelju, Gaćinoviću... Reprezentacija se stvara, startna postava se zna bez obzira na trenutnu formu po klubovima! Pogledajte najjače selekcije, setite se naše iz vremena Radomira Antića... Upravu je Zoran Tošić, oni bi ZGROMILI ovu selekciju! Selekcija se stvara, ne menja se taktika od meča do meča, igrači još manje... Što se bliže budućnosti tiče, mesto treba da bude zagarantovano Rajkoviću, Pavloviću, Živkoviću, Samardžiću i Joviću. Ostalo treba dobro selektovati u odnosu na njihove godine i taj kratkoročan plan (4 godine) i to uigravati, bez obzira na formu po klubovima! Jedan tipičan primer da to nema apsolutno nikakve veze jeste primer iz naše selekcije, konkretno Birmančević, čovek "pokidao" u klubu i generalno u Češkom prvenstvu, a u reprezentaciji jedna velika 0...
h

humaka pfc_pfc

pre 10 dana

Razumes se u fudbal ko moja baba.. Kakvi tupani komentarisu, pa teraju Tadica, Mitrovica.. nisu sutnuli mačku sa praga.. Aloooo papani mi bolje igrace od ovih nemamo.. Treba da se otera selektor, a ne igraci.. Dobar selektor je pola tima.. Svi ste hteli Samardzica, pa sta bi Samardzic najgori na terenu.. Jel ga treba oterati? Najgori je bio sto ima dunstera za trenera.. Da je imao pored sebe Tadica i jos jednog iza sebe pismenog igraca bio bi najbolji, ovako sa kim da igra.. isto i Mitrovic.. Mitrovic nije spic koje ce da uzme loptu na centru i u trku da predje 3,4 igraca.. Ne on je spic koji ce da primi loptu, zagradi,zadrzi je dok se ostatak tima ne priključi, odlozi je na stranu, skok igra.. Pa kako je dao 50 gol, od toga mu Tadic namestio 30.. Tadic je isto timski igrac, trazi tim koji ce da igra, a ne da bapa po lopti..
K

Kejn

pre 10 dana

Pa kolko je sinoc Mitrovic prihvatio tih lopti i sacuvao? Dal je jednu primio i odigrao do Lukica i Samardzica? Sacuvao je dve lopte i fauliran je odma i to bukvalno na sredini terena. A tih 50 golova sto je dao znas i sam da su svi u kvalifikacijama jer je igrao svaku utakmicu. Igrao je ispred Jovica kad je imao sezonu zivota u Nemackoj, kao sto igra sad kad je Vlahovic jedan od najboljih spiceva Evrope.
O

Odgovor za PFC

pre 10 dana

Čoveku koji sebi daje za pravo da se poredi sa Modrićem po bilo kom fudbalskom parametru apsolutno treba zabraniti igranje za Nacionalni tim. Da ne pominjem koliko onakvi komentari posle utakmice sa Engleskom negativno utiču na ostale igrače... Njegovo je prošlo i treba naći novo, dugoročno rešenje.
B

Barajevac

pre 10 dana

Našao je da se poredi sa Modricem. Pa druže, niste ista klasa, dobiješ loptu driblas sam sebe, svaki put gledaš petom da dodas-kao vidite ovo šta znam ali od toga nema ništa jer se sad igra brz fudbal. Carinis loptu, usporavas napad, ne razigravas ekipu (kao pre 10 god.). Nisi ti vise za ozbiljan fudbal, e to je ono sto niko ne shvata, isto kao i 'momci iz Arabije', amaterska liga gde fudbaleri dolaze da uzmu poslednje pare pred penziju. Pozdraviti se sa sledećima: Piksi, Tadić, Živković, Mitrović, Lukić, SMS, Mihailović, Gudelj, Gaćinović, Kostić.. Celo rukovodstvo u savezu (penzionera).. Oprostiti se njima koliko vec danas, nije to više za reprezentaciju. Ako mislimo da igramo bolje, drugačije, smislenije.. Uvesti mlade igrače, mlade stručnjake, perspektivnog trenera (Paunovića, npr.).. Krenuti od nule, nema veze ako se gube utakmice, sve dok se vidi trud, zalaganje, želja.. E to je ono što nam je falilo, KOHONES. Ne da igramo fudbal kao pi*kice. A ako nastavimo ovako, nema ništa od nas i narednih 20 god.
?

??

pre 10 dana

Samo je on mamestao sanse. Imam osecaj da je ostalima zabranjeno da asistiraju i postizu golove. Samo tadic sme da asistira, a mitrovic da daje golove. To je po nekom naredjenju. Ocigledno je
S

Svako

pre 10 dana

Veliko takmicenje na koje ucestvujemo morate da unistite vasim egom, prepotentnoscu, arogancijom, sujetom i tako vec 30 godina.
P

Princip

pre 10 dana

pitanje je samo kad objavljujes da odlazis iz repke? valjda ti je jasno fudbalski penzioneru. sa njim pod hitno mitrovic i sergej...gudelj.. napoljeee breeee
G

Gostyyy

pre 10 dana

Koliko gluposti se izlupeta ovaj covek, samo da bi pokrio sebe za ono sto je rekao i pre svega pokazao. On je timski igrac, ali bi bilo bolje da je na terenu. On namestio 3-4 sanse protiv Slovenije, a mi ne znam da li smo imali 3-4 sanse na celom prvenstvu. Iz odgovora se vidi da dosta stvari zamera Piksiju, te za neulazak na poluvremenu, te za kad je izdiktiran sastav (sto je poseban amaterizam), te ovo, te ono. Jos je najjace da se poredi s Modricem, koji je em igrac vrhunskog nivoa, em je juce igrao finale LS i osvojio titulu u Spaniji, a Tadic iako je mladji je zavrsio u turskoj penzos ligi. Majstore, shvati, taj mentalitet da si najbolji je dobar, gura te napred. Ali postoji i faktor godina, mogucnosti, znanja, karaktera, a tu kuburis. Na sve to ovi arogantni ispadi, koji pokazuju ooliko si sujetan i koliki ti je ego. I dosta je bilo takvog kapitena, koji iako prica da je timski igrac, prica kako moze da pomogne na terenu, a realno ne moze vise. Ti kao kapiten mozes da pomognes i savetom, podrskom, sa klupe. Ista prica kao i sa Mitrovicem, 15-20 minuta, i da startuje mozda protiv slabijih reprezentacija. Ako ne zeli takvu ulogu, hvala za sve i dovidjenja.

Zoran IVANOVIĆ

pre 10 dana

Mene sramota,a njih nije... Pale na jahticu od 2-5mil..i dobiju 2 nedelje+ odmora.. Kakva Srbija,kakvi bakrači...prave majmune od nas..blamiranje moralnih bednika..važne su pare..a ne boranija što se loži pored tv-a

Zoran IVANOVIĆ

pre 10 dana

Mene sramota,a njih nije... Pale na jahticu od 2-5mil..i dobiju 2 nedelje+ odmora.. Kakva Srbija,kakvi bakrači...prave majmune od nas..blamiranje moralnih bednika..važne su pare..a ne boranija što se loži pored tv-a
1

1914

pre 10 dana

Србија не може да трпи на терену толико незналица, на челу са кормиларом Пиксијем. Тадић је једини играч који мора да игра. Ми са њим и без њега, смо два различита тима. Несрећни Пикси уместо да гради ауторитет на Гудељу и сличним полуписменим играчима, он Тадића на тако важном такмичењу понижава. Тадић лепо треба да се опрости од репрезентације, и захвали на свему. Ипак га је та репрезентација лансирала у звезде, али и истовремено још каже шта има. Једноставно да каже да је Пикси дунстер, Недимовић пољопривредни тегничар, Шурбатовић вођа навијача,Џајић икебана, а остала екипа са прворођеним на челу залутала у спорт. Чега год се ухвате они упропасте. Тек ми нећемо имати наследнике у репрезентацији. У највећим клубовима се лоше ради. Упропастили су толико деце а и даље их пропасте. Не могу да раде послушници, рецимо дифовци који нису шутнули мачку са прага. Талената има, али не знају да их избрусе. Процене катастрофално. Не знају да процене који је домет младим играчима. Не знају који су фактори спортског постигнућа, шта тачно утиче на њихов развој. Него је све стихијски, без плана и програма. Стање ће само бити горе јер једноставно немамо наследнике када и ови полуписмени оду, ако уопште и оду ускоро.
g

gost567

pre 10 dana

Sram te bilo, bre, ti kapiten ?! Igrao si protiv Slovenije skoro celu utakmicu , dok nisi crkao i opet NIŠTA NISI URADIO. I opet nam tu kukumavčiš kao derište. Nula od čoveka.
D

Djurkopiano

pre 10 dana

Nama treba njemac da bude trener.ja bi uzeo Stefan Kunza.
D

Daj faul

pre 10 dana

Ne moze! Nije to isti mentalitet, nista ne bismo dobili! Ali recimo Ivan Jovanovic bi mozda bio dobar izbor…
F

Fakti

pre 10 dana

Pa realno bolje je da cutis. NIje bitan toliko tvoj tretman. Na primer nas najbolji i trzisno najvredniji igrac Vlahovic je imao losiji tretman od tebe, a nije rekao ni rec protiv selektora. Iako je jasno da Vlahovic ima veci kvalitet od Mitra. Vlahovic je samo cutao i igrao koliko mu se da sansa. A ovaj Tadic samo neka kuknjava. Ja sam uvredjen, ja sam porvedjen, ja sam lider...covece odrasti malo. Nisi ti centar sveta. Cuti malo, igrao si dovoljno da svi vidimo da ne donosis nikakvu razliku na terenu. Ok trudio si se, i ostali su se trudili, ali dzabe kad nemamo kvalitet.

Bojank91

pre 10 dana

Iskreno Modrić je osetno bolji igrač
l

lool

pre 10 dana

Jeste Piksi glavni krivac i jeste napravio haos od ekipe da niko ne zna gde tera ali i ti si se lizao sa njim godinama.Gde si bio ranije da uopzoravas na sve ovo?A i dosadio si.Podsecas na Harisa Dzinovica.Aj ne kukaj nego putuj
N

Nikola44

pre 10 dana

Eto Tadic malo spustio sopstveni ego na zemlju. U stvari rezultat ga je spustio na zemlju. Ali realno nije on glavni krivac. Nemamo mi dovoljno kvaliteta. I Piksi nije to dovoljno dobro slozio. Igra se stihijski, bez ijednog jedinog sablona u igri. I sto je najvaznije nema presinga. A bez presinga danas nema nista. A zasto nema presinga? Pa Mitar je trom da bi to izveo. A dovoljno da je jedan igrac nesposoban za presing i sve propada.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Putuj igumane....
Z

Zbogom pameti

pre 10 dana

Odlican pandam si nasao - Luku Modrica. Jeste, on je stariji 3 godine i igra svaku utakmicu a ti ponekad kreces sa klupe. Podsetio bih te da je Luka igrac Real Madrida dok ti igras u Feneru a pre toga bio u Ajaksu. Evidentna je razlika u klasi izmedju vas dvojice a tvoj ego je tacno toliki kad mozes sebe da poredis sa Lukom
N

Nikola44

pre 10 dana

Svaka cast. Dobro si to primetio. Luka Modric ima 5 osvojenih Liga Sampiona. Ima osvojeno vise puta i Svestko prvenstvo za klubove. Dalje Luka Modric je sa reprezentacijom bio 2 na svetu. Dalje Luka Modric je bio najbolji igrac sveta, osvojio je Zlatnu Loptu. A sta si ti osvojio Tadicu? Holandsko prvenstvo? Ti nisi sa Modricem uistom rangu decko. Ti se MNOGO daleko od njega. Moras da budes realniji kada pricas o sebi. To bi bilo kao ja da se poredim sa na primer Mirkom Ivanicem iz Zvezde, ja tastatura ratnik, sa covekom koji je osvojio 6 titula u Zvezdi. Ne ide to rodjace.
H

Herakle

pre 10 dana

Smekeri, Tadic je za nas i Fener sto je Modric za Hrvate i Real. Kako ljudi usko gledaju, kapitan i najbolji tehnicar , asistent, jedini koji moze da da pas i dao je na ovom prvenstvu kod nas.
Z

Zorkel@

pre 10 dana

Jel' realan.. ?
a

aman za aman

pre 10 dana

Ovaj starletan ima o sebi znatno bolje misljenje od drugih a te troskove zivot ne pokriva.Realno,limitiran igrac.Istina ne sto se tice fudbalskog talenta i znanja ali bez kretanja,brzine itd u danasnjem fudbalu predstavljas statistu u kukuruzima.O izjavama ne vredi,ako se osvrnem objektivno na "potencijal"govornika,nece mi biti objavljen komentar.
Z

Zvezda 91

pre 10 dana

Bravo Duco, zasluzio si da svaku igras od pocetka !
R

Realnostt

pre 10 dana

Akde Dusane zacepi vise zgadices se narodu! Ti si bivsi igrac bas kao i Mitar to vidi svako. Mlade nade su vec dovile 9 komada od Engleza a ovi sad sto igraju su go prosek nedostojan Evrope. Tako da nije toliko ni do Piksija
Y

Yashin

pre 10 dana

Posle sinocnjeg razocarenja vidim ovo sve ovako: mislim da je ova nasa grupa dogovorena mucka. Slovenci, danci i englezi sa nasima ovo sve dogovrili. To Mi pokazuje pristup Nase reprezentacija prvo poluvreme protiv engleske i slovenija. A ova utakmica sinoc kao da Su se dogovorili da neda Niko nikom Gol. Ovako da ispadnes je totalno promaseni smisao ili da izgubis ili da dobijes Ali 0:0? Volim tadica Ali onako glupa izjava posle engleske Mi pokazuje da nije odgajen od strane roditelja. Mozda cak nema ni neki visok IQ. Neverujem da je covek ikad knjigu procito? Nasa ekipa zaista ima potencijal obradovala me odbrana Ali je ovaj Put napad otkazo. Mitrovic da je imo dan protiv slovenije dao bi tri komada. I sinoc njegova gestikulacija razocaravajuci.
N

Nemanja8989

pre 10 dana

Ja vecini igraca ne zameram nista,oni su se momci trudili,trcali,borili…Ali ne mozes ti da igras smisleno kad imas trenera neznalicu,koji sam sebe ne moze da sastavi i razume,kamo li reprezentaciju…Tacno se vidi po izjavama(mislim sto nije tesko,jer niko ovo ne razume) da ga igraci ne kapiraju i da im je mucno da rade sa njim…Trebalo bi da se dogovore i da izadju grupno i kazu “mi necemo da igramo dok je ovaj selektor”,jer na donosioca odluke koji ga je i doveo(Aca Komandant) samo pritisak moze da utice…Gde Aca umesa ruke to je osudjeno na propast,nazalost umesao je i u fudbal…
r

rajaram

pre 10 dana

ja bih te razumio da pruzas djelic onog sto pruza Modric, nego bi pošteno bilo, da se spustite na zemlju, uputite izvinjenje narodu, koji vas je bas bas podrzao, evo npr u Crnoj Gori, Piksi i ti i Mitar i SMS, za početak, dovoljno je..godine i sramotna igra i vase ponasanje i izjave dovoljno govore..da si Bog fudbala treba da poštujes autoritet selektora i njegove odluke, na kraju dobio si šansu, peres se izjavama, sramota..
R

Radivoje101

pre 10 dana

I da ste pobedili, ti bi opet bio kapiten tima koji je egocentrican i misli da je bolji od svih ostalih. I da ste pobedli, opet bi bili najtuznija reprezentacija koja za skoro 5h efektivne igre ima najvise vracenih lopta golmanu, ima najmanje faulova u odbrani, ima jednocifren broj suteva ka golu (ne u gol), ima 1 dati gol na svakih 3h igre. I da ste pobedili i dalje treba da tebe i tvoje drugare (1-2 izuzetka maksimum) sramota sto sebe smatrate naslednicima onih koji su znali sta je grb na srcu i koji nisu dolazili na pripreme u automobilima od 6 cifara, nego tramvajem ili tatinim autom... I da ste pobedili, opet bi otisli kuci samo dva dana kasnije. Pozdrav
+

+ GLASANJE -

pre 10 dana

Ostavke Džajića, Nedimovića i Stojkovića, pa dolazak Vidića (na mesto predsednika FSS) i Paunovića (na mesto selektora) +, bez ikakvih promena -.
J

Jel ti znaš?

pre 10 dana

Koliko je psra u fudbalu?!? Da li misliš da je moguće da se sklone da bi napradovali, njima ne reeba napredak, treba im otimanje, kao i ivek!
Г

Групни

pre 10 dana

Тадић је (за мене бар) најкомплетнији маш играч ! технички најспеемнији, може да игра више позиција, има име, стабилност, расуђивање и крајње је коректан на терену ! Србија са њим и без њега на терену, није оста ! колико је на пвом првенству играо, како је одиграо, је већ тема ! ја бих рекао да се уклопио у лоше издање 95% наше репрезентације, али имам утисак да није имао, тачније није имао испомоћ на средини терена! Бирманчевић и нарочито Самарџић су тек били на трагу потребне игре, Лукић, Илић испод потребног нивоа ! рано ке одреи се оваког змалца али време му засигурно истиче ! што се односа и релација у самој репрезентацији тиче, што би прост народ рек'о, " незна се куј кога ту кокичи " ...
-

--//-

pre 10 dana

Prestar
A

Asistent

pre 10 dana

Sta kaze ,"ponosan sam na momke ,zrtvovali su odmore",pa sta bi trebali da kazu JUNACI SA KOSARA I OSTALIH RATISTA....BRUKO I SRAMOTO,STO DADOSE SVOJE ZIVOTE I DJELOVE TJELA ZA TAJ GRB I ZASTAVU KOJI VAMA POJEDINCIMA IZGLEDA NISTA NE ZNACE.
4

4 slova S oko krsta

pre 10 dana

Pa nije više isti grb 4S. Promenjen je. Neki očerupani orliči su sad na grbu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 dana

tadic je i dalje ozbiljan kreator u neozbiljnom sistemu sarlatana od trenera. ima malo i do njega ali nije on kriv.
S

Statler

pre 10 dana

Ljubazno bih zamolio UEFA i FIFA da nas do daljnjeg izbace iz svih takmičenja zbog mešanja politike u sport. Hvala.
M

Markisaaa

pre 10 dana

Ovom narcisoidnom splavaru je jedino bitno da ne pokvari frizuru. Pogledajte video i sve vam je jasno, ako imate nerava.
-

--//--

pre 10 dana

Prestar je i ima veliki ego..Treba davati prednost Samardžiću
g

gost MonteKristO

pre 10 dana

nije bas do frizure, to ti je znak da je bas nervozan.

Miki

pre 10 dana

Stojković je dupla nula od trenera. Zbog toga nemabiti bilo kakvog uspeha.
M

Monitor

pre 10 dana

Kapiten ili igra svaku utakmicu,obavezno pocinje istu,ne mora i da je zavrsi,zavisi od stanja na terenu,ali nikako da jednu igra,jednu ne,ulazi sa klupe i tome slicno. Onda taj igrac ne bude kapiten,vec neko drugi.
W

Wnnsndndjjf

pre 10 dana

Dušane, ne zna se šta je odvratnije.Kad te čovek gleda kako igraš ili kada te sluša kako pričaš? U stvari, i jedno i drugo radiš kao neka mala pussy! Ti i Modrić u istu rečenicu.Duća, no govora.Luka je legenda ovog sporta!

Zvezda ispred svih!

pre 10 dana

Dragi moj Dusane, premotaj RTS i poslusaj sta ti je Rade Bogdanovic porucio. Koliko danas se pozdravi sa reprezentacijom jer amateri, šovinisti prave budalu od tebe. Trebao si to i ranije da uradis, a ne da budes deo najvece kriminalne organizacije zvane FSS. Najmanje ovde fudbala ima veruj mi. Sta mislis, da li su celnici i njihova bliza rodbina, posle svega zadovoljni. Lepo je bilo provoditi se neko vreme po Nemackoj(o tudjem trosku). Nego, da platimo pa da idemo...
K

Komentator volonter

pre 10 dana

Rade ga ložio ili je bezovrazan. Ne postoji treće objašnjenje.
-

--/--

pre 10 dana

Čovek je već star za fudbalera i treba da ustupa mesto mladima kao Samardžić
D

Dex15

pre 10 dana

Samo slep čovek ne vidi da nam treba nacionalni stadion
B

BicuSlobodan

pre 10 dana

Modrić trči kao navijen i dolazi po svaku loptu da organizuje napad
-

--//--

pre 10 dana

Isto prestar kao i Tadić,mnogo zakasnelih reakcija i sporiji refleksi ..To pričaju i dami hrvati
G

Gost442

pre 10 dana

Druže, videlo se na prvenstvu kakav si igrač. Zašto misliš da si zaslužio da igraš celu utakmicu? Ti da se upoređuješ sa Modrićem? Modrić igra u Real Madridu, čovek igra srcem za Hrvatsku, daje sve od sebe, veliki je motivatora i autoritet u zimu. Što si ti? Idi polako iz reprezentacije i ne pozdravljaj se, splavaru !
N

Nighthawk

pre 10 dana

Риба смрди од главе.у нормалним земљама овде савез даје отказ па се после претреса свако. Ако је некоме криво што није отишао на одмор, не треба да долази.
J

Jambb

pre 10 dana

Svaka cast Tadicu za prethodne cikluse, i dalje si jak u duel igri i spreman za svoje godine, ali nisi najspremniji, ne mozes najveci broj sprinteva, cak te gotovo nismo ni videli u sprintu, a fudbal je postao sve brza igra, ti dok uradis svoja 3-4 dodira i okrenes se ka golu, prodje sansa. A to sto poredis sebe i Modrica, on i 3 godine stariji ima vise kondicije, presinga, sprintova nego bilo ko u nasoj reprezentaciji. O tehnickim kvalitetima da ne pricam. U svakom slucaju, jesi bio nadmen, ne koliko selektor, ali i ti i ostali ste zrtve neozbiljne i amaterske taktike.
s

south

pre 10 dana

zvezdin savez je tamo gde treba da bude
r

rrrr

pre 10 dana

Bolesni grobar priča o zvezdinom savezu a u reprezentaciji sve sam balvan do balvana iz čuvene partizanove škole fudbala.
K

Kez

pre 10 dana

Dusana bravo za sve i za igru i izjave. Mislim da su se svi igraci borili ali nije imao ko da is spremi i takticki i psiholoski.

Bojan Lordinho

pre 10 dana

JEDAN JEDINI put kad sam bio prezadovoljan Vlahovicem su onih 35 min od sinoc! Ali sve sto je uradio bilo je kako treba,prosto,skolski! Mijailovic,ma koliko ga napljuvali sinoc ovde na portalu,realno,jako dobru tekmu je decko odigrao.Mi jednoatavno NE SMEMO da imamo 1 sut u gol u takvoj tekmi do 84 min...Jednostavno,necemo se zajebavati....Piksija i ostatak,cast nekim izuzecima ne bih komentarisao.
S

Sta prica on?

pre 10 dana

Veliki ego, i te njegove izjave, trebao je vise paznje da posveti igranju velikog fudbala, a ne malog, posto se gradio cim bi lopta krenula ka njemu.
V

Volim fucu

pre 10 dana

Da si bio veseliji u avionu kada vas je ,, Veliki vrač “ ispraćao imao bi bolji tretman. Ovako , ti si samo jedan od nas. Hvala za sve legendo. Uz Samardžića si nas najbolji igrac u veznom redu. I Jović trpi torturu iz nepoznatih razloga.
R

Radivoje101

pre 10 dana

Jovic trpi torturu... Jovic unazad vec skoro 2 godine nije siguran kako se igra fudbal. Samardzic, Birmancevic, Ilic treba da budu okosnice nove kicme reprezentacije a nadmeni deka Tadic i umisljeni Arapin Mitar i Brka Milinkovic treba da vide sta ce i od cega ce da zive kad shvate da za fudbal nisu ni u svojstu gledaoca.
m

mm00

pre 10 dana

majstore nisi pola modrica
c

cule87

pre 10 dana

samo smireno narode, evo da se izgradi nacionalni stadion i odmah će biti bolje... eventualno još jedan za manje bitne utakmice ili za mlađe selekcije...
T

Tuturutu

pre 10 dana

Mi nismo ocigledno gledali iste utakmice, covek pobroja sanse a mi 1 sut u okvir gola u mecu gde jurimo rezultat.Viski mora da ode sto pre, ovo je blagi uzas sta smo mi igrali i na koji nacin smo igrali.
Š

Šid

pre 10 dana

Kakav kapiten takva i ekipa. Beskrvna, anemična, usporena. Taj Modrić jauče zbog ispadanja, sve puca od emocija. A ovi.... Cirkus
N

Nenad1246

pre 10 dana

Mi bi stalno nešto po zaslugama nemoj slučajno po mogućstvu i znanju da probamo.
a

abrakadabra

pre 10 dana

Svi će govoriti o Tadiću, a o taktici - lepo je novinar napisao bućkuriš. Svaštaraš ne znaš šta može da napravi, ali očito ništa. Shvatanje fudbala da samo napadači mogu da budu u protivnikovih šesnaest i nopodaštavanje kapitena došlo nam je glave.
a

alpd

pre 10 dana

Pricajte sta hocete ali decko je rekao samo istinu. Sve same cinjenice. On kada nije na terenu, mi sansu jednu nismo stvorili, sa njim na terenu se nesto desava i uvek preko njega. A ovo za istinu je ubo u centar. Nasi ljudi vole da ih lazes, da im pricas sta zele da cuju q ne istinu. Jedini krivac nas selektor.
U

Udjdnxj

pre 10 dana

Kakav dečko, Duća je đed! Čuj dečko! Devojčica, možda!
g

grd

pre 10 dana

Kako to mislis volimo da nas lazu? Hoces da kazes da nismo ekonomski tigar, da nemamo najveci rast u Evropi, da necemo imati leteci taksi kroz 3 godine,da nam zapadne sile ne zavide na razvijenosti pa preko CIA-e sabotiraju kopanje litijuma...? Zar je sve to laz? Nemoguce!
n

niszvezda

pre 10 dana

Doduše i jedini gol na turniru smo dali bez njega na terenu...
j

jsd

pre 10 dana

Ljudi budite bar malo korektni. Njemu dozirana minutaza a karikature od fudbalera Zivkovic i Mitrovic po 90 min. Za 3 utakmice Zivkovic nije uputio koristan centarsut a Mitrovic sut u okvir gola.
k

kojotski

pre 10 dana

Da bi Mitar ili bilo ko drugi postigao gol, neko mora da mu kreira šansu. Sinoć je Mitar imao za celu utakmicu 35 dodira s loptom, od toga većina na samom centru terenu, i bez ijednog šuta u okvir gola. Sva sreća, pa sad postoji napredna statistika, pa se tačno vidi ko, šta, koliko, gde i kako. Ni najmanji detalj se ne može sakriti. Najbolji igrač sve tri utakmice nam je golman...
D

Dex15

pre 10 dana

Imao je četri šanse i to dobre protiv Slovenije… i to kakve. Sam samcat ispred gola
P

Pixy

pre 10 dana

Jesu li skupili sve sličice?!
T

Tree

pre 10 dana

I videlo se da nemamo igraca poput njega na ovoj utakmici
P

Piksi #10

pre 10 dana

Kme, kme
P

PDK

pre 10 dana

Vreme je da se zahvalimo kapitenu... Zaista je dao mnogo za Srbiju, ali u padu je, treba sistem da pravimo za SP. Golmana imamo odlicnog plus dve top zamene, stoperi su se pokazali vise nego dobro, nadam se da ce Nedeljkovic da proigra kao sto je prosle sezone nagovestio pa da imamo pokriven desni bok, Ilic i Samardzic da diriguju a Vlahovic (pa i Jovic ako ovakvo htenje zadrzi) da daju golove. Mitar je nas talisman i on bi trebao da ulazi a mladima dati sansu u novom ciklusu. Po meni Tadic samo gusi Samardzica a njegovo vreme prolazi dok se ovaj mali penje na gore..
@

@PDK

pre 10 dana

Samardzic je odlican mlad igrac, ali Samardzic nije plejmejker, i nikada to nece ni biti. Nas najbolji plejmejker je i dalje Tadic i moralo se probati sa njima dvojicom zajedno, a ne sa Lukicem. Na osnovu cega si zakljucio da Tadic gusi Samardzica kada ni minut nisu proveli zajedno na terenu.
@

@News

pre 10 dana

Za tvoju njus i formaciju Duća jimab4 asistencije na 2 SP i bar 20 idealni prilika je namestio al su raznorazni igrači promašivali. Prvo proveri pa onda informišu njus or news
A

Allianz

pre 10 dana

Sad se treba rešiti Piksija i još par ovih lenčuga iz reprezentacije
A

Andra fudbaler

pre 10 dana

I u debaklu on bi da se svađa Još je naš bivši fudbaler Andra lepo rekao Mi smo se voljeli ali volovi su izostali A ja mu se smejao i mislio da je glup
S

Sve je lepo

pre 10 dana

Rekao Legendarni Duća Dušan Tadić. Komentari nisu potrebni. Objasnio je sve.. Čak i onim nerazumnim
Г

Горан Гоги

pre 10 dana

Не серендај тадићу нисунзаслужио ни да идеш на ЕП ни ти а ни реп. у комплету....
N

Niti škodi niti pomaže

pre 10 dana

Zaboravio je reći da se Modrić raspao zalaganjem dok se za njega ne bi baš moglo reći u meču koji je počeo kao starter.Ruku na srce,oni koji su ga mijenjali su pokazali još manje.Izgleda da dolazi novi period tavorenja kao što je bio poslije Antića do SP u Rusiji.
I

Ibrahima Gueye

pre 10 dana

Činjenica je da i nije imao s kim da kombinuje. Trebao je da mu ostavi Samardžića ili da Živkovića malo rastereti defanzive jer se videlo da njih dva imaju znanje, ali pametni Pixi je ovom dao da igra beka tako da ga je bilo premalo u kreaciji naših napada...
k

katamaran

pre 10 dana

Daj mozzarte opravdaj taj status NAJBOLJEG I NAJPOSECENIJEG portala u regionu. Dajte nam anketu: DA LI STE ZA SMENU DRAGANA STOJKOVICA? Pa da vidis taj %. Tvrdim da je 90% za.
S

Stevan Barka

pre 10 dana

Ima na SK. 89% je za.
T

Tadic lud

pre 10 dana

Ovaj je lud...
P

Pjer

pre 10 dana

A u mesanje baba i zaba...Modric nosi Reala 10 godina i neka medalja sa Hrvatima a nas Tadic jedna vrh sezona u Ajaksu i onda raspala Turska liga...bas nikako nije za poredjenje,voleo bi da jeste ali bas nigde veze...
T

Ti si glup

pre 10 dana

On sebe ne poredi sa modrice... Ni u jednom momentu nije rekao da su on i modric isti igraci... Sta lupetas ti... Taj tadic nas je doveo ovde i jeste najbolji i najspremniji igrac kod nas... Morao je poceti svaku utakmicu jer sve krece od njega i kada on nije igrao mi sansu nismo imali(prvo poluvreme englezi i prvo poluvreme danci bez suta smo bili) velika greska selektora koji je mislio da ce imati srece da prodje dalje pa da pokupi svu slavu sam... Da narod vidi da mozemo bez svih ali ne i bez velikog piksija... Jedna obicna kurcina od trenera a jos veca od coveka... Umisljena buda koja se posle malo srece i odlicno rasporeda u svim kvalifikacijama istripovala da zna nesto o modernom fudbalu...a nema blage veze... Ubijaju ja kompleksi slusam ga kako prica o utakmicu sa slovenijom kao kada sam ja usao okrenuli tekmu dali tri gola do tada gubili 3:0 jeste da ali ako se prezivas Drulovic... Gledao sam tu utakmicu gubili dobili crveni covek usao u drugom poluvreme u dao gol i dva asistirao ubio ih i sada ovaj kenja kako je on okrenuo tekmu... Debil covek gadi mi se
T

Toliko

pre 10 dana

Zapretili smo odlaskom i otisli smo!
X

Xxxxxxx

pre 10 dana

Opet i pored sve bede čovek je u fazonu, ja pa ja. Nisam znao da je fudbalska reprezentacija samo Tadić. Mislim ne kažem da u svemu ovome nema istine, ali čoveče... Zato nam je i fudbal truo, mnogo nabedjenosti i sebičluka.
d

df

pre 10 dana

Ljudi, nisam Srbin, ali Dušan Tadić vam je najbolji igrač reprezentacije. Evo osporavate ga ali on je i takav najbolji na Euru. Ne razumijem stvarno šta mu se zamjera ali sve ozbiljne šanse za Srbiju na ove 3 utakmice iskreirao je Tadić i to sa nekom nestabilnom minutažom. Objektivno, realno i iskreno, ako se kome treba prigovarati, onda je Tadić posljednji u redu. Njegova igra se svodi na pas, asistenciju što je i radio ali problem je što u Srbiji nema spremnog napadača. I sami ste problematizirali Mitrovića i izbor kluba i lige iz koje je došao ali očito niko nema hrabrosti da kaže da to nije to više. Jović je, barem po meni, najkompletniji napadač Srbije ali daleko od onoga što je pružao u Frankfurtu. Vlahović bio i ostao prosječan fudbaler u što se možemo vrlo često uvjeriti. Opet kažem, nije Tadić kriv što njegove izuzetne pasove i ideje nema ko da sprovede u gol. Zaista je pomalo glupo da pored egocenteičnog selektora i sijaset nekih fudbalerčića i menadžerskih igrača, Dušan Tadić, majstor ove igre, ispade ružno pače. Pomalo je i tužno. Sportski pozdrav i puno uspjeha u budućnosti želim.
J

Jdkdjdjd

pre 10 dana

Prosječni fudbaleri ne igraju u Juventusu, samo nadprosječni! Paljba!
М

Мрцина

pre 10 dana

Могао си ти свашта,најмање си морао да дајеш онакву изјаву после прве утакмице.Друже немоћан си,твоје држање лопте и гурање петом не пролази на овом нивоу.Сваку лопту коју добијеш,заролаш,вратиш,намешташ..Трака је била на погрешној руци.
N

Novak majstor

pre 10 dana

Mene iskreno baš briga kako igraš u Fenerbahčeu ili gde god igraj do 50 godine ako će te oni plaćati njihov problem , ali realno si bio jedan od najgorih u timu sad - mislim da si svakako završio sa reprezentacijom
L

Los Konj

pre 10 dana

Tadićevo lupetanje na stranu, ali da li je realno da se lik odlučio za postavu sat i po pred meč??????????????? Zemljo otvori se...

ROSSONERO97

pre 10 dana

sta pricas bre ti?o cemu ti pricas bre?kakav modric,pa n je bre legenda za tebe bre!zapamti to,jedan od najvecih fudbalera u poslednjih 15 godina...a ti,sta si ti da se poredis sa njim?
s

sashki85

pre 10 dana

i tadic da ihra u real Madridu imao bi odlicnu karijeru. sta je Modrić pokazao u repki vise od tadica?
P

Pedja1989

pre 10 dana

Odvratna ličnost na mestu kapitena. Posle prve izjave bi mi isao za Beograd. I to ne one za spremnost nego rečenice posle toga da je Jovic bolje primio bio bi go omalozavas saigrača kapitenu. Danas si ušao i mlatarao rukama u defanzivi iako ti treba 2 metra da potrcis i udjes u duel a i inače si najspremniji u ekipi..ovakav ego je imao samo Dejo ali je on imao i pokrice
K

Krme

pre 10 dana

Koje četiri šanse protiv Slovenije, života ti? Svaka čast za prethodne zasluge, i za kreaciju, za Real dok si bio u Ajaksu, ali ne trčiš više, usporavaš ionako presporu igru, treba ti 6 dodira da se oslobodiš lopte, pete i za*ebancije da ne računamo, a počeo si i da patetišeš i ti. Pusti priče, nego se pogledajte u oči, vidite šta znate a šta ne znate (ovog drugog je dosta više) pa radite na tome, rešite trenera amatera, pa možda nešto i bude. Jalovija reprezentacija od nas ne postoji.
s

sashki85

pre 10 dana

on da ima trenera koji je napravio taktiku nebi morao da vuče loptu levo desno u krug već bi dodao loptu suigracu. al posto njegovi suigraci nisu fudbalski pismeni poput trenera onda mora da se vrti u krug sa loptom
s

ssssssss

pre 10 dana

poredis sebe i igraca Real Madrida, ti koji igras trenutno u Fenerbahceu. Pa ne cudi ovaj debakl kad imamo ovako nerealne u reprezentaciji kojima je ego u vasioni. Igrao si, al kad si bio u Ajaxu, vise nisi taj nivo, razumes, i prihvati to.
H

Hrvatska

pre 10 dana

Je fudbalski gigant za ove srbijanske piciće tadica SMS gudelja..lukica..diksija i AV kompulsivno opsesivnog dong dinga
B

Bogi24

pre 10 dana

hrvatska je nula, a sto je najgore tek ce da bude nula. Pa vama jsu spicevi Budimir i Petkovic, pa i oni su matori. vi ste u mnogo vecem problemu, jer jr nas problem jedan covek - selektor, a vas mnogo veci - igraci
j

još jedan 'rvat

pre 10 dana

koji je providan da providniji ne može biti... šta ti je ovo "srbijanski"? da l' se to jede za doručak? uostalom, videli smo i mi sve vaše vedete, videli smo i luku modrićija i antu budu, plivakovića, fuš gvardiolu, marinu pogačicu, pokretnu bolnicu perišića, broza od al nasra i druge silne kockaste vatrene zvezde što su sada za onu stvar spremne... ni papa vam više ne može pomoći, istrošili ste svu sreću ovoga sveta poslednjih godina, sprema vam se sada povratak u ružnu stvarnost... elem, hoće li i sada biti vatrenog dočeka na trgu bana jelačića? hoće l' čokolinda zaplesati k'o u dobra stara vremena? ;)
D

Dec15

pre 10 dana

Tek ste vi kanturina od tima. Albanci vas oducili od fudbala. Zadnja ste reprezentacija u Evropi. ZADNJA! Ajd sad na vecernjak
H

Hehehe

pre 10 dana

A vasi hrvatijanski igraci kao bolji?
B

Bogi24

pre 10 dana

hrvatska je nula, a sto je najgore tek ce da bude nula. Pa vama jsu spicevi Budimir i Petkovic, pa i oni su matori. vi ste u mnogo vecem problemu, jer jr nas problem jedan covek - selektor, a vas mnogo veci - igraci
F

Fc Porto

pre 10 dana

Iduci put kad se budemo rugali Hrvatskoj sto prima gol od europskih prvaka u 90+8 prvo cemo pogledati u svoje dvoriste. Ovo je ravno nuli. Cestitke Sloveniji, tako se bori za reprezentaciju!

The Intersect

pre 10 dana

Europskih kaze ujko?
н

нс бој

pre 10 dana

Немој сад реално,дај народу приче о победи.Можда нисмо прошли групу ал смо били најбољи,евентуално други.
a

alo 'rvatino

pre 10 dana

providan si... niko u srbiji ne govori "europski". apsolutno niko.
N

News

pre 10 dana

Zasto Tadic ne pokaze na terenu a ne na izjavama. On na Sp u Rusiji I Kataru I na Ep nije dao gol I imao je samo jednu asistenciju na tri prvenstva. Ali kad se daju izjave onda je on najbolji, najspremniji itd
S

Srxx

pre 10 dana

Čekao Pikse da mu Vule pošalje spisak, jer Srbi ne umiru tako lako.
A

Alaaksja

pre 10 dana

Овде је код нас општи хаос, сви свакога нападају а ови играчи мисле да су Богом дани. Чињеница је са риба смрди од главе па да прескочимо те веће главе и идемо на Пиксија који је највећи и главни кривац. Видећемо дал ће Тадић играти код Муриња на крају. Али кад поставиш тактику доведеш играче који могу да покривају трчањем Тадића попут Белића или Ђаковца итд. Онда можда има смисла да Тадић игра, може да се истрпи један такав играч али не може пет сличних њему. И ако можда има снаге Тадић је изгубио брзину, не трчи тачније он трчи али не стиже да покрије простор када играмо одбрану. Мада опет је ту до дунстера. Дал је неко видео да ми изађемо на високи пресинг,.то ови наши не знају не зна Пикси да их научи. То ради цео тим као један а не може један појединац. Тадић може да почне неке а неке утакмице може са клупе зависно од тактике и противника. Па која је овде тактика била Пиксија да игра на Мировића који је сидраш а селектор Данске је ставио три одбрамбена играча висине 197цм, 194 и 190цм који су спори али јаки и доброг скока. И уместо да уведе неког центарфора који је бржи мада ми текве немамо, али су ипак Јовић и Влаховић бржи од Митровића, да извуку те грдосије из 16 метара он је упорно покушавао да Митровићем који је нижи од њих и један је на њих тројицу. То је само мала лудорија нашег мистера.
Г

Гост

pre 10 dana

За све оно што си пружио за репрезентацију, могу само да ти кажем Хвала. Ал' исто тако треба бити реалан и рећићу, да ти Дућа ниси више онај играч од прије 3,4 године. Нисам мишљења да требаш да се опростиш од репрезентације, јер си још увијек потребан да погинеш момцима када треба, али са клупе да улазиш. Мораш полако да пушташ млађима мјесто. И ако сам мишљења да ниси требао да изађеш са онаквом изјавом након Енглеза. Али ти свакако ниси проблем ове репрезентациј, него човјек који се одазива на име "мистер".
F

Firma liman

pre 10 dana

Da si njihov u zvezde bi kovali tvoje izjave. Znas protiv cega se borimo. Kad zavrsis sa Turcima, dodji i pomozi nam u borbi koju oni nikad nece shvatiti. Voli te Liman Duca, bas zbog toga sto ces uvek reci kako jeste. Kad god dosao, znas da si dobro dosao. Tvoja kuca te ceka, prvo nju da ocistimo, pa redom ostale. Ti si 10 u L'equip, oni sanjaju
T

Tačno tako

pre 10 dana

Fa je grobar nebi bilo problema. Pošto je crveno-beli vidi se šta mu rade.
D

Dex15

pre 10 dana

Povedi Mitrovica debelog i minival Vlahovića kući
S

Sakrejra

pre 10 dana

Džaja bi menjao funkciju predsednika saveza za godinu dana penzije ali ima bolji predsednik i selektor od njega.
D

Dragan Sueta

pre 10 dana

Sad ce da pokazuje prljav ves sto su ga doneli sa EP-a.
B

Bar Kohba

pre 10 dana

Posle meca sa Slovenijom se vidilo da mu je vrijeme za penziju.
O

Ognj...

pre 10 dana

Jesi, bio si svetla tacka uvek isprazne repke, tvoje dobre igre se zaboravljaju na konto jedne izjave koja je doduse i istinita, zamisli niste sami ti i Mitar pobedili, zamilsi ovaj put niste...
N

Nada je

pre 10 dana

Najgora stvar na svijetu...lud je onaj ko pogleda ijedan meč repke dok ne ode savez i kvazi trener...tadicu kakve su ono fore petom kroz noge pa ne igras mali fudbal u parku sa djecom...vidjeste li SMS šut i centaršut ka lopatom...ljudi moji pa je li to moguce ko je ovaj mihailovic koooo...veljkovicc kooo...eriksen penzioner isprda se sa vama na temu pas šut centaršut...u životu ne vidjeh toliko pičketina na jednom mjestu liše pavlovica niko nema pluca da trči...pa vidjoste li ljudi kako igra slovenija sa štimom pa češka pa austrija pa srbija nije sutnula na go 300minuta...a smijete se braci hrvatima volio bih ovo 10 godina da se jednom sretoste da vas izblamiraju...pa modric stariji od mene 3 ljeta pa igra kmeee..kmeee..kmee...svi na goli otok bando lijena
h

hrvati

pre 10 dana

nam nisu braca.
.

...a đe je

pre 10 dana

tvoja crna gora na ep?
l

laker

pre 10 dana

lako je pricati nakon svega ali mislim da bi najbolje bilo Vlahovic jedini spic i iza Tadic i Samardzic.
J

Jambb

pre 10 dana

To sam i očekivao, a ne 4 zadnja vezna na šarenolikim pozicijama (Gudelj, Ilic, Mijailovic, Lukic)
K

Kraljević Marko

pre 10 dana

Ko god bio trener ovo više ne zvati u reprezentaciju.
D

DarkoLk

pre 10 dana

Kad bi se fudbal igrao samo sa ciljem da se da gol, sve što ste napisali bi imalo smisla. Tadić je rak rana naše reprezentacije, jer u našem timu, a i modernom fudbalu, igrač koji igra tu poziciju mora da da veliki doprinos u odbrani, a ne da izigrava devetku. Kapitenu, hvala ti, ali penzija treba da bude tvoj sledeći korak.
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Nama je ocigledni kolaps i haos u svlačionici. Ceka nas uzbudljiv rijaliti narednih nedelja po pitanju reprezentacije. Uvek neki cirkus ali dobro to je tako kada uvek neki cudni vetrovi duvaju oko ekipe, mutni ljudi, ulasci u avione, autobuse mislim razumete me na sta mislim. :)
l

lol12

pre 10 dana

Pa druze nimas ni 1% Modricevog fudbalskog kvaliteta.Covek igra u prvaku evrope i u ovim godinama a ti celu karijeru po Holandiji i evo sad Turska (osim par sezona pre skoro 10 godina u Sauthemptonu).A pricas kao da si usao 3 puta po 10 minuta a ne odigrao 30,80,45 plus nadoknade. Imas 0 golova i 0 asistencija pa ne znam na osnovu cega da dobijes dodatne minute. Vreme za reprezentativnu penziju
s

serif nedaje

pre 10 dana

sve si u pravu Duco, jedini si koji moze da prelomi u nadu korist samo sto nemas vise sa kim ni da igras idi brate pusti ovaj nezahvalni narod i te strucnjake u savezu nek igraju oni hvala za sve i srecno masino!
B

Bogoljub Gagic

pre 10 dana

Opet ovaj.
8

8

pre 10 dana

Ma opusti se stvarno si pojazao da si najbolji igrač u timu , cccc