Komentari na vest

Kingsli Koman menja klub u naredna četiri dana

R

Robert Lewandowski

pre 17 dana

Odlican igrac, ali povrede su učinile svoje. Odigrao je samo 20-30% utakmica prosle sezone i deluje da je ovo ipak dobar potez Bajerna. Ja licno smatram da bi dobro dosao Arsenalu, iako nije onaj stari, cenim da je daleko bolji od Martinelija. Ja bih pre igrao sa Trosarom levo, nego sa Martinelijem, ali valjda Arteta zna... Plata mu je ogroma, cak 17 miliona, mora se i to napomenuti, tako da je sa finansijske strane ovo isto logican potez. Plasim se da bi mogao da prodje slicno kao Tijago u PL, i da brzo zavrsi karijeru, ali videcemo. Ostace zauvek upamcen kao Mr Lisabon, dao je dosta Bajernu. Kada je dosao kao klinac, odmah je pokazao kvalitet. Stalno je igrao 1vs1 i pravio visak na strani. Nedostatak ubojitosti pred protivničkim golom ga je uz povrede kostao da bude najbolje krilo na svetu, ostalo je sve bilo odlicno. Očekivao sam da ce Bajern uzeti Kjezu da ga zameni, ali prema poslednjim informacijama zele Sanca. Ukoliko Bajern zeli da osvoji LS, treba im stoper i krilo do kraja prelaznog roka.
C

Come On Arsenal

pre 17 dana

Eto njega na Emiratima.
B

Brko

pre 17 dana

Naslijedio Riberya kako igrom tako i povredama, nažalost. Ribery je bio veći majstor u igri 1 na 1. Coman prošle sezone totalno loš, čak je i mutavi Sane više pokazao
T

Ti ladno...

pre 17 dana

Ovde porediš Komana sa Riberijem... Šta ti je čoveče? Oni nisu u istoj ligi, ne mogu u istu rečenicu...
V

Valdano

pre 17 dana

Igrac za Gvardiolu (samo ako je zdrav),da od njega napravi najboljeg na svijetu,a ima sve predispozicije.
b

bavarian 10

pre 17 dana

ionako ne igra razini već dugo.ni sjena onog starog Comana.sretan put momče
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

Povrede su ga osakatile, jos jedan dokaz da takve predispozicije ne moze svako telo da izdrzi. Jedan od najpametnijih krilnih igraca u igri 1 na 1. Znam da Njukastl trazi krilo, ovo ne bi bio los potez za male pare.