Kingsli Koman (Reuters)
Kingsli Koman (Reuters)

Kingsli Koman menja klub u naredna četiri dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.24. | 01:21

Francuz rešio da pronađe novu sredinu do kraja prelaznog roka

Vest dana iz nemačkog fudbala je da Kingsli Koman napušta Bajern!

Francuski napadač je to danas i saopštio rukovodstvu Bajerna, a oni neće imati ništa protiv. Naravno, uz adekvatnu nadoknadu.

Izabrane vesti

O ovom se spekulisalo još otkako je Vensan Kompani preuzeo klub. Dolazak Majkla Olisa na krilo je bio samo još jedan jak argument za teoriju o Komanovom odlasku, a pregovori oko dovođenja Dezirea Duea iz Rena su bili jasan signal da Bajern ima višak na krilima. I da je taj višak Koman.

Francuz je pre devet godina došao u Bajern iz Juventusa za 28.000.000 evra i jedan je od najboljih transfera bavarskog figanta u poslednjih desetak godina. Osvojio je brdo trofeja, upisao 64 gola i 66 asistencija u 296 mečeva i bio strelac jedinog gola u finalu Lige šampiona 2020. godine. Debelo se isplatio Bajernu, ali poslednjih godina mu je forma bila u padu, povrede sve češće, a plata sve veća. Jedan je od najplaćenijih igrača u svalčionici Bajerna pa je i to bio razlog više da ga klub pritisne da ode.

Na kraju je i Koman shvatio da je višak i stavio se na tržište. Već je odbio predlog da ode u Saudijsku Arabiju i nada se transferu u Premijer ligu gde je nekolicina klubova zainteresovana za njegove usluge.



tagovi

Kingsli KomanLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara