Komentari na vest

Keržakov dobio novo pojačanje, vratio se kapiten: Dejan Kerkez u Spartaku, ugovor na dve godine

G

GosnDjokica

pre 11 meseci

Spaleee do tituleee
c

ciki123

pre 11 meseci

Dobro pojačanje. Iskreno se nadam da ova promocija Keržakova ukazuje da će Spartak ove godine biti ozbiljniji nego prethodnih. Mnogo će faliti pre svega Srećković, ali je došlo i vreme da se izgura do kraja Bijelović kao glavni igrač, a u vezu Đurašković i u špic Hristić, kao buduće prodaje. Manojlović je na golu dobra opcija, odbrana je manje više pokrivena, Todoroski, Bijelović i Osei mogu da pokriju krila, samo fali jedan ozbiljan vezni da poveže, a možda bi neki igrač na pozajmicu iz Zvezde mogao da pojača Spartak
Ћ

Ћелави препотенко

pre 11 meseci

Било би интересантно да Спартак доведе Пруцева на позајмицу. Ем што би играч имао континуитет ем што би могао доста да научи од Кержакова. Вин Вин ситуација за све.
m

mek

pre 11 meseci

Odlican stoper, ocekivao sam da u slucaju da ne ode u inostranstvo potpise za Vosu ili Cuku. E sad nije mi jasno koliko je mogao da dobije bolju ponudu od Spartaka u odnosu na Napredak?
p

pot

pre 11 meseci

Bravo za Spartak, steta za Napredak..
E

Esex

pre 11 meseci

Odlican stoper..bolji od sanicanina,milunovica,pankova..bolji od svih stopera vojvodine koja je bila kao zainteresovana za njega al eto,ode u spartak..u vosi se izgleda svasta desava iza kulisa..
G

GOST 510

pre 11 meseci

Kada je tako dobar što ga ne zadržaše u Portugaliji ? Bio im je i u drugoj ligi na pozajmici.