Komentari na vest

Kažem ti tačan rezultat finala, al pehar je moj sedam dana... I onda je krenula ludnica

D

Delija RS

pre gotovo 3 godine

Bina Turbina, Srbenda sa velikim S....legenda, čova je spreman 200%, za sve, živio život punim plućima, izbjega atentat i ranio atentatora, ko specijalac, zezao se sa svima i niko mu nije smio pisnuti ni riječi, zahvalan, davao se maksimalno za tim...bez njega ova Zvezda ne bi imala jaja koja je imala...svaka čast i hvala na svemu.
K

Kupidon

pre gotovo 3 godine

Bina je imao nuklearni pogon u dupetu...šta drugo reći GIGANTSKA LEGENDA
M

Miki nis

pre gotovo 3 godine

Bino legendo ,nisi rekao samo jednu stvar za koga si navijao pre dolaska u Zvezdu i koliko je falilo da završiš na drugu stranu brda ?
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Bina je io brz brži od brzog bine neuhvatljivi noge ali i glava njega nisi morao da krotiš on će se sam ukrotiti možda će i pogrešiti ali će na kraju naći načina i put da učini generaciju ŠAMPIONSKOM dao je mnogo kao i svi ZVEZDI njegov karakter je bio čudan ego nepredvidiv ali ta RAZLIČITOST je ulivala snagu celoj grupi bravo bino
X

Xhee

pre gotovo 3 godine

Bina Turbina, hvala za detinjstvo puno divnih uspomena.
G

GROBAR 77

pre gotovo 3 godine

Iako ceo zivot vatreno podrzavam rivalski Partizan, sa ogromnim zadovoljstvom sam procita celi intervju. Jedan je Dragisa Bina Turbina. Setali usatog po soliteru hahaha. Koji kralj. Ziv mi bio majstore I legendo!
1

1991.

pre gotovo 3 godine

Znate onu čuvenu priču o Bini i peharu… Slavni italijanski velikan Juventus, osvojio je 1996. svoju drugu, i za sada poslednju titulu klupskog prvaka Evrope. U tom timu, jedna od glavnih poluga bio je i jugoslovenski reprezentativac Vladimir Jugović. Nakon dodele pehara i slavlja na terenu, igrači “Stare dame” su ispijali šampanjac iz pehara, a kada je red došao na Jugovića, tada je stvorena i urbana legenda koja kaže da je naš as odbio ponudu uz komentar: – “E, da samo znate da je Binić pišao u njega…”
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Vihor,,,,,, Cunami,,, najbrža strela Zvezde ikad.
P

Popppaa

pre gotovo 3 godine

Najluđi od svih hah.