Komentari na vest

Kapiten Vojvodine: Partizan melje, timski bar 50 odsto bolji od Zvezde

l

linoleum

pre preko 2 godine

au flora ih samle ccc
J

Jodas

pre preko 2 godine

Cuj liverpul 😉suvisno ti decko ista obrazlagati
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Sta je pisac htjeo da kaze...nikom nije jasno, ali kada je rekao da prije pocetka utakmice nije ni ocekivao da ce proci bolje...sve je rekao. Mislim da ipak Zvezda drzi sve u svojim nogama i da ce to i pokazati i predstojecim derbijima i ako vidimo da ove godine svi upiru da Partizanu nekako dodjele tu titulu.!!!
E

E pa trebaju

pre preko 2 godine

Da samo drzavnu mezimicu guraju...nezahvalni garagani...nikad prokletinjama dosta.
N

Nije sramota

pre preko 2 godine

Pricati istinu...sramota je lagati garagani.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Kakva kampanja...pa nije li vas sramota vise? A pazi ovoga siraca nogu. Pa sto ta timcina izgubi od raspalog Genta u Beogradu?Protiv Zvezde u prvom kolu trebali ste popiti petnaest
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ovo je sramotna izjava za nekog ko bi trebao da predstavlja profesionalnog fudbalera. Da covek izadje javno i kaze da nije ni imao neka ocekivanja (nevezano ko je protivnik) i jos gore, da kritikuje javno taktiku svog trenera. Sve i da je Ronaldo licno, to se ne radi. Nije ni cudo da nam je liga ovako bedna kad igraci dozvoljavaju sebi za pravo sve i svasta.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Zasto je sramotna izjava....decko je izjavio ono sto je doziveo na terenu iako su igrali u najjacem sastavu i nadali se pre pocetka utakmice da ce uzeti barem bod.Taktika Vojvodine je bila ista kao i protiv C.Zvezde i na toj utakmici su uspeli da odigraju nereseno i tako Zvezdi uzmu 2.boda a da su igrali na pobedu verovatno bi i dobili tu utakmicu.Naravno uporedio je ta dva rivala i kao rezultat te dve odigrane utakmice je izjava na osnovu cega je uporedio Partizan i C.Zvezdu.
S

SasaBG

pre preko 2 godine

Izjava nije sramotna, ali je verovatno, u neku ruku reakcija na trenerovo nezadovoljstvo igrom Vojvodine. Takođe, mislim da će možda biti pogrešno protumačena. Nije rekao da je Partizan 50% bolji od Zvezde, već da mu je timska igra bolja, dok se Zvezda oslanja na individualni kvalitet. To, u neku ruku i jeste tacno, s tim da Zvezda ima bolje pojedince i duzu klupu. Partizan nema igrače kvaliteta Ivanića ili Kataija. Tu je Natko, ali on je ipak veteran, uz dužno poštovanje.
G

Gost123

pre preko 2 godine

@Saša_PFC, Ako po tebi nije sramotno da profesionalni fudbaler jedne ekipe koja bi trebala da predstavlja treci klub po snazi u drzavi a uz to je kapiten (dakle govori u ime cele ekipe) javno iznese da nije ni imao ocekivanja od ove utakmice onda ne znam sta bih rekao. Cisto sumnjam da bi igrac jedne Rijeke ili Osijeka izjavio nesto ovako za Dinamo. Ovo je amatersko takmicenje da nema dalje.
Г

Гост РС

pre preko 2 godine

Да ли је ово изјава капитена Старе Даме српског фудбала, достојна изјава капитена једног суперлигаша или нешто треће? Откуд такав лузерски менталитет? Да ли је индиректно рекао да нису дошли да играју фудбал? Да су изгубили и прије првог судијског звиждука? Занима ме откад су овакве изјаве нормалне и не захтјевају истрагу? Вјерујем да је овако нешто изјавио за Звезду, да би били наслови како Војводина није смела да победи или на било који начин угрози Црвену звезду, а ишли би уз пропратно ,,Шокантно” или ,,Хаос у Суперлиги после изјаве капитена…” Срамота, једном ријечју!
B

Bolje ne gostuj

pre preko 2 godine

Ruzis RS.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Da je Partizan 50% bolji od Zvezde stradali bi smo u derbiju sa bar 3-0, nema potrebe da trosim reci o snazi Zvezdinih protivnika i Partizanovih u Evropi. To je sama Braga pokazala protiv Santa Klare skoro. Naravno svako ima pravo na svoje misljenje, mi cemo gledati svoje dvoriste, a drugi neka kukaju i placu.
G

Gent Proleter

pre preko 2 godine

PROLETER I GENT SU POKAZALU KAKO "MELJU" KAD PROTIVNIK NECE DA SE SKLONI,NE MOGU DA SUTNU PO GOLU!
Z

Zvazdan

pre preko 2 godine

Mislis, kao nama Radnik iz Surdulice?
N

Nefertari

pre preko 2 godine

Toliko je bolji da su oni sto su bili prvi kad su uzeli zadnju titulu sad sesti razred :)
S

Standardno

pre preko 2 godine

Rece navijac kluba sa najvise dosudjenih penala u zadnjih 20 godina
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Davno,davno, čika Jova Zmaj je napisao antologijske stihove(kojih se prisetih čitajući ovaj naručeni,navijački intervju) a glase: "Smej'o sam se da ne plačem,gledajući ovaj jad,gledajući sokak,gledajući Novi Sad" ! Komentar i dublja analiza je suvišna.
T

Tiću

pre preko 2 godine

Ali zvezda koja nema plate da isplati igračima premira Proleter da poginu protiv Partizana.A tek šta će da usledi od razmažene gojazne dece naviknute na privilegovan tretman tek gledajte
K

Koma

pre preko 2 godine

Možda Zvezda dobije stadion, Zemunelo, Arenu i bazen, pa se izjednačavamo sa Partizanom?
M

Mozda i dobije stadion

pre preko 2 godine

Petak, 28.11.2008. u 22:00 S. R. Fudbalsko „blago” Srbije na 70 hektara Mišković već kupio sve do stadiona Crvena zvezda se, barem na papiru, „rasprostire” na 16 hektara. Ali, nije tajna da je najbogatiji čovek na Balkanu Miroslav Mišković već kupio kompletno zemljište na kojem je nekada bila mlekara PKB-a (od kružnog toka na Autokomandi pa do ograde Zvezdinog stadiona). Direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović kaže da neke stvari neće biti jasnije dok se ne definišu zakonom: – Vlasnik zemljišta od oko 16 hektara, čiji je korisnik FK Crvena zvezda, jeste Republika Srbija. Dakle, u postojećim okolnostima samo smo korisnici tog zemljišta, jer ne postoji zakon po kome bismo mogli da budemo i vlasnici. Dok to pitanje ne bude zakonski rešeno, a to je našoj državi postavljeno i kao jedan od ključnih uslova za približavanje Evropskoj uniji, nećemo imati čistu situaciju
,

,

pre preko 2 godine

Шта је наш фудбал постао мајко мила
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Sta je postao? Od osamostaljenja Srbije, reprezentacija se plasirala na tri SP od cetiri. Superliga Srbije u 15 najboljih prema UEFA rang listi. Sta nije tacno?
S

SimoSabrosa

pre preko 2 godine

Ne razumem, sta je problem? Covek dao svoje misljenje i svoje vidjenje.To je zabranjeno? Nikome se ne moze udovoljiti, uvek budale sude i osudjuju, samo zato sto neko kaze sto zaista misli. Ubice nas podele u svemu, za i protiv vakcine, za i protiv murala, za i protiv vlasti, pa dokle vise??? Nemamo nacionalnu svest, nismo i necemo nikada biti ujedinjeni, nema nama bolje buducnosti
A

Aebre

pre preko 2 godine

Zvezda bukvalno može da zahvali Kataiu što je u derbiju sačuvala živu glavu.Svaki realan zvezdaš je priznao da je Partizan bio bolji 70 % utakmice.Katai koji jeste najbolji fudbaler u ligi je sam sačuvao pantere sigurnog poraza otuda i mišljenje da se oni oslanjaju na individualni kvalitet što i jeste istina.Izjava skroz na mestu ali ne vredi pričati zatucanim panterima koji su navikli na zatvorene titule bez ikakvog otpora manjih klubova.
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

mislis na otpor koji vi imate ove godine?
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda ima 111 pobeda protiv Partizana ukupno u svim takmičenjima u muškom seniorskom fudbalu. Jel za sve da zahvalimo Kataiju?
k

kme

pre preko 2 godine

ja neznam koji derbi si ti gledao ali promeni kazetu... svako je video ko je bolji samo vi grobari to nevidi te....
U

UiO

pre preko 2 godine

Gol Kataija, precka istog, sansa Dionija 1 na 1, i Zvezda se izvukla?Nesto si pomesao.
G

Gost22

pre preko 2 godine

kako se obezbedjuje transfer u partizan...ne ne iskusno zaista
F

Firma1989

pre preko 2 godine

Na stranu sve uvek smo protiv Partizana grizli i skidali im bodove još od perioda Bate Kan Kana pa sve do sad dok poslednjih 10 godina Zvezdi jednostavno ne smemo da uzmemo bodove.Odakle i povećana mržnja naše navijačke grupe prema tom klubu i njihovim navijačima u poslednje vreme zato što su iskoristili državnu naklonost i logistiku koja je apsolutno na njihovoj strani da od našeg kluba prave njihovu filijalu.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kako da im uzmete bodove,pa jel vidis na sta vam Lici tim,pevajte ako ne budete igrali plej aut.Ta Zvezda pobedi Liverpul igra egal sa Milanom i onda cete vi da im uzmete bod,gde vam je realnost?
B

Blade123

pre preko 2 godine

Firma je ugašena, ko si ti?
1

100% u pravu

pre preko 2 godine

Specificno je da Vojvodina uvek u prvom poluvremenu oduci zvezdu od fudbala,a onda u drugom zaborave da igraju fudbal i trce,tako da zvezda moze da preokrene,a kad ne moze vise od neresenog, onda da pripomognu autogolom,kao Puskaric....."slucajno"
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Pa ako to izjavi najbolji igrač čuvene zvezdine filijale, koja za vreme Lalatović a ima skor da CZV 0-0-13, mislim da se toj izjavi nema šta prigovoriti
s

sta je sa svetom

pre preko 2 godine

Kakva sramotna laz Lalatovic je pobedio i to na Marakani kad je Grof bio trener

Mr 007

pre preko 2 godine

Objektivno,Zvezda ima bolji tim,a Partizan trenera. Sto se tice Vose,u zadnjih par sezona je jedino Lalat znao da izvuce max iz igraca,sa ovim amaterom igraju bunker protiv bilo koga u evropskim mecevima,pa cak i protiv Litvanaca.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Kojeg boljeg trenera? Nemoj biti smesan. Nije realno da na svakoj utakmici dajes timovima 3-4 komada kod od sale a nogao si dati 10. To neuspevaju ji real psg barsa i ostali koji su 10x jaci. Nerealna je prica. Evropa je merilo i kraj price.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Pravo u metu.. Moze te da pocrkate od muke ko se i ole razume u fudbal sve sto je rekao tacno 100%
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

A sta je tacno rekao,cime se toliko ponosis?Igrate bolje timski, a Zvezda ima bolje individualce,to je rekao.Samo od individualaca se u nekom trenutku moze napraviti tim, a vi individualaca ne mozete napraviti.
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

Grobari ne ulazite sa bestudnicima u razgovore, njima odgovara ova situacija sa mafijom tako su i uzimali titule, setite se derbija kako lome sampionski pehar namenjen KK Partizan. E to su lazni stubovi srbstva i pravoslavlja, nema zakona u drzavi sve sami kinezi koji su otrovali Srbiju za vek i vekova koronom.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Auuuuuuuuuuuuuu, nivo grobarskog ludila dostize nove horizonte)))))
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Ovo je tačna izjava. A ne da treba dovesti pojačanja i to 4 do 5 pravih već i oterati trenera sportskog direktora i nesposobna upravu koja nije ni dobre igrače slobodne strance ili domaće da dovede niti od Veselinovića nikog da proda bar za 1.5 m evra. A to da su bar malo vešti mogu da dobiju za Topića ili Simića. I da prodajom jednog od njih za te pare kupe bar 4 odlična igrača 2 stranca i 2 domaća slobodna da ih dobro plate i da ostane klubu pola miliona evra. I konačno da se dovede jedan pravi sposoban trener koji nije cirkusant ili neznalica iz bg. Imamo mi naše Vojvodinaše. Samo ih treba zvati i dati određene ruke da naprave tim i igru od mladih i iskusnijih odličnih igrača koji priliče Vojvodini
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Ovo je tačna izjava. A ne da treba dovesti pojačanja i to 4 do 5 pravih već i oterati trenera sportskog direktora i nesposobna upravu koja nije ni dobre igrače slobodne strance ili domaće da dovede niti od Veselinovića nikog da proda bar za 1.5 m evra. A to da su bar malo vešti mogu da dobiju za Topića ili Simića. I da prodajom jednog od njih za te pare kupe bar 4 odlična igrača 2 stranca i 2 domaća slobodna da ih dobro plate i da ostane klubu pola miliona evra. I konačno da se dovede jedan pravi sposoban trener koji nije cirkusant ili neznalica iz bg. Imamo mi naše Vojvodinaše. Samo ih treba zvati i dati određene ruke da naprave tim i igru od mladih i iskusnijih odličnih igrača koji priliče Vojvodini
L

La Kukaraca

pre preko 2 godine

Partizan igra timski bolje ali nisu bolji od zvezde, partizanu se sve namestilo da su u formi, pogodili pojačanja itd ali videlo se u evropi da nisu ništa i to protiv smešnih ekipa
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Nisu bolji od zvezde ahahahahahahahahahahahahahaha a u derbiju od 20 min do 80 nisu sutnuli na gol, Partizan trebao da im da 5 komada da Rikardo nije bio sebican u nekim situacijama
K

K-pack

pre preko 2 godine

Humskaprcfc,pošalji mi snimak derbija pošto smo mi iz paralelnog univerzuma gledali potpuno drugu utakmicu!
9

951357

pre preko 2 godine

A sama izjava je vise nego jadna. Ajde sto velica jedan klub iz licnih razloga, ali ovo pljuvanje po treneru? Da sam ti ja trener, ti ne bi vise terena video.
B

Brojcanik

pre preko 2 godine

Pucas po savovima...jeste Partizan bolji od drzavne miljenice i tacka.
K

Kindle

pre preko 2 godine

Treba da dodje onaj trener sa decom u obucenim Zvezdinim dresovima, to je bilo olicenje profesionalizma.
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Čemu nervoza?
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Sad i on laze,a? Samo vi/ti govorite istinu i najbolji ste u vasioni. Tones sine sve vise i vise,pogubio si se

misookrneta@gmail.com

pre preko 2 godine

CANNE Peki30 sam kazes da igra protiv partizana na noz i obavezan crveni, a znas li ZASTO? Da bi Partizan imao igraca vise, da lakse pobedi, jasno ko dan!
k

kme

pre preko 2 godine

i sad se vi pitaj te, zasto je nasa Liga najgora.... Kad jedan Kapiten ovako nesta prica
m

madmix

pre preko 2 godine

Bravo,3 ekipa po nekom ranku i kaže mrtav ladan nismo ni očekivali da pobedimo,pa batali fudbal sa takvim razmišljanjem,koliko je jadna ling long...
G

Gost7

pre preko 2 godine

Nije to taj Covic.. Legenda..
B

Bogi Batina

pre preko 2 godine

A šta da izjavi napadač kada trener ne želi da predje centar celo prvenstvo ne samo protiv Partizana? Šta da kaže covek kada se igra svodi na strogu defanzivu i jurnjavu uglavnom 1 na 1 po celom terenu u fazi defanzive? Fudbalski srednji vek!!! Fudbalerima u ovoj ligi se zabranjuje igra sa loptom, kreacija, uživanje u igri iz ofanzivnog aspekta. Sve se svodi na “dupli blok” ostavljanje srca na terenu, pogibija, borba… samo im puške fale i da se ukopaju i rov. Šta da izjavi covek kad treneri urade sve da se igračima smuci sport kojim se bave??? Bravo Čoviću!
X

Xyz

pre preko 2 godine

Licemerni navijači državne mezimice kukaju po komentarima jer su navikli da im se Vojvodina sklanja prethodnih godina dok je bio Lalat
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Vojvodina je od one prve utakmice sa litvancima-brazilcima igrala katastrofalno loše. Već se tu videlo da će im još jedna sezona biti za zaborav. Nemaju nikakvu upravu, tj. stručne ljude - sportski sektor, planiranje bilo kakvo za buducnost. Plus verovatno veoma ograničene finansije. Njima je svake sezone uvek ista priča, od onda kad su mogli da se plasiraju u LE protiv Šerifa do dan danas. Svake sezone krenu sa 90% izmenjenim sastavom. Sačuvaju jednog ili dva igrača iz prethodne sezone sve ostale raspuste i dovedu neke nove nepoznate igrače i retko koji bude dobar, a već na kraju sezone i ako je neki bio dobar taj se odmah prodaje. I tako igraju bukvalno rulet svake sezone da li će izboriti treće ili četvrto mesto. Nikakve ambicije tu nema. Jedini spas bi možda bio u privatizaciji, ali ne bilo kome samo da se proda, nego nekome ko je zainteresovan za fudbal. Ali neće se skoro desiti jer se nikome ne isplati da ulaže u Srbiji, osim možda Kinezima.
R

RSB

pre preko 2 godine

Druze ti sa razlogom igras tu gde igras...
m

mjauuuu

pre preko 2 godine

i ti si sa razlogom tu gde jesi.Sedis kuci kucas komentare,radis posao koji ne volis za malu platu i nesrecan si u zivotu.Poyy
B

Bg

pre preko 2 godine

Lalat bi ti pocupao usi za taj gubitnicki stav kako ne ocekujes da ih pobedis, ili mozea cak nisi zeleo da ih pobedis ?

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

‘El im čupao Lalo uši jer ni jednom nisu mogli uzeti bar bod galaktikosima dok je on bio trener? Bezmalo 10ak utakmica!
X

Xyz

pre preko 2 godine

Lalat koji u 20 odigranih utakmica protiv zvezde ima 19 poraza i jedan remi
@

@XyZ

pre preko 2 godine

Tacnije 19 "najdrazih poraza"
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Izjava nista spektakularno, da je istina istina je, i za protivnike i za ocajnu taktiku trenera, sve se slazem osim onog nismo ni ocekivali, uostalom u ovoj državi je sve na tom nivou, izbori, zakoni,sudovi, policija,takmicenja sve bas sve.On ne igra ni priblizno koliko moze, ne samo ovu utakmicu vec ove sezone nije odigrao ni jednu da kazes bio je dobar, bez zara bez volje pa cak suprotno sputava i druge. Pred Zvzdu je namerno dobio karton za start koji je bio na protivnickoj polovini a Vosini igraci bili u svom polju a i gde drugo kod naseg simpaticnog trenera!
G

Gost vikktor

pre preko 2 godine

videces u maju ko je bolji...
G

Gost33

pre preko 2 godine

Jedno je sigurno ,PARTIZAN je prvak .
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Значи тренер је једини кривац за пораз..
H

Hohhohohoh

pre preko 2 godine

Zvezdas sam od malena ali ne vidim da je rekao nesto pogresno, on prica samo o ovoj sezoni, i istinu je rekao.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Што то не покажу у Европи и дербију.
V

Varela

pre preko 2 godine

Kako ne pokažu u derbiju kad je Partizan bio bolji u istom i imao više šansi?U Evropi smo izbacili drugi tim ruskog prvenstva držimo se i u ovoj grupi solidno.Slabija klupa nam diktira neke lošije utakmice ali polako
s

stole haringa

pre preko 2 godine

kam tu Partizan bro
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

10 godina vas nema u evropi i nesto vi pricate, da vam nije bilo sefa drzave vi bi se ugasili preko noci uso u klub i uveo 100 miliona, i sama njegova izjava je bila zvezda je drzavni problem taj zvalavi tako izjavio.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zato vi blistate u Evropi, 6 bodova u grupnoj fazi za 6 godina poštenih titula, u proseku bod godišnje. Toliko Zvezda uzme za 2 utakmice.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Шта млатиш ти, којих 100 мил је имао на располагању Владан Милојевић кад је покренуо револуцију у Звезди? После су паре од Уефе извучене из Звезде као и прије тога из Партизана. Невјероватно какве глупости се пишу.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Da nije bilo ostrascenih SPS grobara 90-tih zbog 1991 i zlocinaca DOS-a posle 2000-te niko ne bi morao da spasava velikana Istocne Evrope CZ. Ne mozete ocekivati da nas politicari unistavaju i kradu zemljiste a onda da zamerate sto nas druga politika sapsava. Meni koliko je jasno SD Partizan danas na svim dresovima ima sponzore za razliku od SD Zvezda 2010. Ni jedan sponzor na dresovima, odneti kosevi,iskljucena struja i voda na Marakani, isterani sa bazena a 2014 Vucic nas isterao iz Evrope. Danas FK,KK,VK Partizan je pun sponzora, spasava ih Vucic od bankrota i placa 2 licence da Partizan igra Evropu i da nema dve 0 na koeficijentu i cak daje ogromne pare KK Partizan koji ne igra Evroligu. Nismo isti 2010 i 2021.
D

Danac

pre preko 2 godine

@Koma Zato Partizan ima 12 grupnih faza, duplo vise od CZ, 1/8 finala LU i pobede u nokaut fazi sto je za CZ misaona imenica. Naravno po vama sve je to Partizanu Tole sredio pa kada od 2000 godine do danas 2021 saberes sve te Toletove kvalifikacione utakmice i utakmice grupnih i nokaut faza Partizan ima 81 bod vise od CZ. Uzeo je Partizan bodove od svih protivnika u najjacoj grupi LS 2003/04 koju je ikada dobio jedan balkanski klub.Od Real Madrida,kluba koji ima vise titula evropskog i svetskog klupskog prvaka nego svi protivnici Crvene Z. zajedno u poslednjih 20 godina racunajuci Liverpul i Bayern. Sledi Porto koji je upravo te sezone po 2.X postao prvak Evrope ali se uz veliku srecu spasio poraza u obe utakmice. Zatim evropski prvak Olyimpik, klub koji je te sezone posle grupne faze LS presao u nokaut fazu LU i osvoio to takmicenje, Uzeti bodove od sve samih svetskih i evropski sampiona poslo je za rukom samo Partizanu. Real se provukao u Beogradu bez obzira sto je imao do danas neprevazidjen klub sa 5 fudbalera koji su osvojili zlatne lopte 3 kao najbolji na svetu po FIFI i 2 kao najbolji fudbaleri Evrope po UEFI,plus legende fudbala Kasiljas,Karlos Alberto,Zalgado,itr.Real je od poraza spasila nevidjena sreca kada je Sale Ilic,promasio zicer u 90 minutu.I u revansu Partizan im nije dao pardona nego je Raul postigao pogodak iz cistog ofsajda koje su sudije priznale sto je sva evropska i svetska stampa konstatovala.
9

951357

pre preko 2 godine

Hahahahaha, interesantna izjava fudbalera koji je na obe utakmice protiv Partizana odigrao nekarakteristicno lose. Pitam se zasto? Pricah ja o saboterima u obe utakmice. Odaju se sami, nema potrebe da ih niko imenuje.
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Svi igraci iz Srbije ce najvise da se potrude protiv Zvezde i Partizana, ne bi li ih neko primetio i doveo ili od vecitih ili iz inostranstva. Dobra igra protiv vecitih im dize rejting u svakom smislu. Razmisli malo nemoj samo da lupas.
9

951357

pre preko 2 godine

@goat94 - nauci da citas izmedju redova.
S

Suti budalo

pre preko 2 godine

Samo se blamiras klinac u brojevima.
6

6262

pre preko 2 godine

Pošto i sam zna da ne postoji ni promil šanse da bude na radaru Zvezde, Čova se ponadao da će ga uzeti Partizan. I lepu taktiku je izabrao.
L

Lalat

pre preko 2 godine

Kada igrač treceg najveceg kluba u zemlji izjavi ovako nesto, ligu treba zabraniti. Kao da njih ima 20 na terenu ili da su Real Madrid pa nisi očekivao pozitivan rezultat.
J

Jasno

pre preko 2 godine

Ovo je izjava igraca koji je razocaran svojim trenerom i njegovom ziheraskom taktikom.
G

Gost954073

pre preko 2 godine

neko bi da bude rezervni spic partizana 😏
N

Ng

pre preko 2 godine

Jel moguce da ovo izjavi bilo koji igrac a kamoli kapiten ?! Nismo ni ocekivali da pobedimo ? Kakav je to luzerski mentalitet ? I da se niste sklanjali opet se prejadni, bitno da protiv Zvezde grizete. A trenera sto stavlja 4 stopera u odbranu da ne komentarisem, verovatno da bi bili brzi od Partizanovih krila, strasno.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Vojvodina grize protiv Zvezde? Hahaha, pa nema veće sklanjalice nego kad se pušta bratski tim iz BG-a, uvek i jedino zapinjali protiv Partizana, igrali na nož, uvek crveni, a protiv Zvezde lagana prijateljska, posebno u eri Lalata
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Sigurno da on vidi bolje iz svoje perspektive, jer igra sa njima. I meni se isto čini da je trenutno Partizan više timski tim i da su slzniji. Samo im je Evropa problem. Vjerovatno zbog iskustva ili nekog straha..
М

М21

pre preko 2 godine

Оно реално ни Звезда већ година не очекује да може да добије Партизан какав го да је, јер ипак је већ 2 деценије универзум за њу ... Тако и остали клубови ... Нема ту ништа чудно
G

Gosttt

pre preko 2 godine

vise zvezda ima pobeda u derbiju nego partizan za te 2 god...
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Zbog ovakve izjave da nisu nista ocekivali ,klub treba da ispita i drasticno kazni ovog nazovi fudbalera.FSS treba da reaguje,ima tu osnova za svasta nesto mada ,ko je na celu nema od toga nista.
p

pixi1010

pre preko 2 godine

Sad kad se bomba Ilijev nadoveze na ovoga... A Vazura nevera... haha
S

Slaninar

pre preko 2 godine

Bata Kan Kan se okrece u grobu
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Znači,trener je kriv?
P

Popa

pre preko 2 godine

Trener vam je tako postavio igru da igra bez bekova jer mu je Bjekovic obecao selektorsko mesto mlade reprezentacije U16
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Posle ovakve izjave bratac, odmah da batališ fudbal i kreni u park sa penzosima na šah.
a

a_dj89

pre preko 2 godine

Zamislite da jedan igrač Atletiko Madrida ovako nesto izgovori za Real Madrid ili Barselonu!? ling long liga bez briga
д

д.г.

pre preko 2 godine

Која изјава људи моји. Прво је оптужио тренера Војводине за лоше постављену тактику а онда да се ничему нису надали. Дерби говори и одређује ко је бољи а не неки небитан лик. Пролетер се у колу пре тога супротстави и извуче реми а Воша скине г... Мислио сам да Воша покушава да се прикључи некако вечитима али кад њихов капитен изјави овако нешто онда је стварно мала. Славићете Лалатов куп наредних 50 година.
P

Partizan iznad svih

pre preko 2 godine

Evo vidim da si aktuelan na svakoj mogucoj diskusiji.Da ti odgovorim ovde pošto si onom momku tamo pisao ,da je Santa Clara buduci drugoligaš...A što ne spominješ Sočija što je drugi u Ruskom prvenstvu..razvalio Zenita...a da samo ono sto vama odgovara pssssss....Nemoj ,da si toliko ljubomoran srcka ima da se alarmira....opusti se znam ,da boli sto ste iza nas ima nade i za vas iz Surdulice upssss
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ви Сочи нисте надиграли већ два пута нерешено играли. Сигурно ће Сочи бити првак Русије зато што је победио Зенит. Исто као што ће Сурдулица бити првак Србије. Заборавио сам још два ваша успеха : играли сте нерешено против првака Србије и победили сте на Кипру.
Г

Гостињо

pre preko 2 godine

Нисам видео ни чуо одавно овакву глупост да изјави неки спортиста, а посебно имајући у виду да је у питању капитен тима који треба да буде ауторитер и вођа свог тима. Што би легенда Кари рекао "они даду кош ви скидате каће", а овај је скинуо гаће док још није изашао на терен.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Da sam trener Voše ovaj mi više ne bi igrao zbog komentarisanja taktike.
Н

Ноле

pre preko 2 godine

Свака част на изјави она говори много.Нисте ни очекивали да их добијете.Шта си онда ишао тамо да обиђеш Београд.
V

Vlada ns

pre preko 2 godine

Oduzeti mu kapitensku traku, ovo je previše...
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Zasto Covic nije igrao protiv CZ? Da li su bili kartoni? Ukoliko jesu sto ga nije stedeo protiv Proletera, špic je, moze da se cuva od kartona.
B

Bilciik

pre preko 2 godine

Kakva sramotna izjava, prava fudbalerska.
S

Sadi

pre preko 2 godine

Nije. Samo je iskrena.
d

djile

pre preko 2 godine

Ko kako igra vidi se u Evropi, a to sto su ljudi iz Partizana zaposeli savez pogotovo ovaj dinosaurus Bjekovic koji po statutu i nema pravo da bude predsednik. Te klasične sklanjalice u nasoj ligi su vec vidjeno. Nama treba sve strukture da se promene i da dodju neki posteniji ljudi. A vas Vojvodinu niko vise i ne shvata kao ozbiljan klub
S

Sotir

pre preko 2 godine

Bozeee koliko ti lazes! Ko je zauzeo fss! Svi su vasi sem taj nesretni Bjekovic koga su oterali grobari! I predcednik drzave je vas! Aaaal vama uslo u krv da lazete i to to je!!!
g

garagani

pre preko 2 godine

Kad su SKLANJALICE, što se Borjan valjao po travi u 90 minutu i čuvao bod kao da su tri? Što ste čuvali bod kad ste jači?
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Izjava:Nismo ni ocekivali, da mozemo da dobijemo crno bele...zato cete ceo zivot biti nizerazedni fudbaleri. Utakmica i ne pocne ,a vama gace na pola vec u tunelu. Slavoljub Djordjevic je takav indijanac od trenera,da svako ko gleda njegovo vodjenje utakmica shvata da je covek promasio profesiju. Lalat kakav god da je,za njega je licno Marcelo Lipi!
R

Republika Srpska crno bela

pre preko 2 godine

Realno Partizan trenutno razred više od cele lige..Ako ovako nastave titula je na pragu a i prezimljavanje u Evropi.Pozdrav iz Republike Srpske.....Partizan u srcu mom
Н

Ноле

pre preko 2 godine

Разред више у договореним утакмицама,А,кад дође тринаести клуб Белгије врати вас у обданиште.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ма да надиграли сте будућег португалског друголигаша и Летонце. Ви сте цареви.
G

Gostx

pre preko 2 godine

U kojoj Evropi, u kupu Mitra Mirisa???
6

62626

pre preko 2 godine

Bez poslednje rečenice bih ti možda i poverovao
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Prezimljavanje u kupu Lepe Lukic,u nikad jacoj grupi sa Florom i Gentom.Pokri se usima i ne lupaj gluposti...
K

Koliko jadno od ovog "fudbalera

pre preko 2 godine

"Nismo ni očekivali da možemo da dobijemo crno-bele“ Pa ovo je toliko sramotno da nemam reci... cuj nisu ni ocekivali da dobiju? Pa sto si izasao da igras uopste.Kako Proleter im je uzeo bodove?
К

Косингас

pre preko 2 godine

Каже човек - нисмо очекивали да можемо добити Партизан. Па,што играо онда фудбал?
S

Svaka čast.

pre preko 2 godine

Blago Vojvodini kad ima igrače sa ovakvim razmišljanjem. Nećete biti šampioni još 50 godina.
p

pirlo

pre preko 2 godine

Klasicno pranje namestaljke!! Tri najbolja igraca usla 15 min pred kraj!!!
P

Pikb

pre preko 2 godine

Apsolutno istina. Zvezdu jedino izvlaci sto ima mnogo vise boljih i skupljih stranaca, dok je takticki Stanoje Gvardiola za Dekija.
!

!!!

pre preko 2 godine

Zato u cetri poslednja derbija ni jedna pobeda Grande Samroka.

rty

pre preko 2 godine

Kakav je on Gvardiola videli smo protiv Belgijanaca. Ne mozete da pobedite nijednu ekipu koja je u top 100 na rang listi.
I

Island

pre preko 2 godine

Gvardiola from Samrok
p

plavac

pre preko 2 godine

pravi kripl fajt
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Само му не леже увек неугодни првак велса и 13ти тим белгијског првенства, иначе у домаћици је и гвардиола и мурињо заједно
C

CzBgg

pre preko 2 godine

Pricas o strancima a vodje ekipe Katai, Ivanic i Dragovic. Takve domace igrace nemate, pa plus Kanga, Sanogo...
P

Pera genije

pre preko 2 godine

E moj Covicu! Tako li se preporucujes Partizanu? ( pre dve sezone bio na korak od Partizana pa sad ponovo koketira) Sad je Siske kriv kao postavio takvu taktiku, a sto vi niste imali ni zelje ni volje i sto se pojedinci malko sklanjali to nema veze.
L

Lazoni NS

pre preko 2 godine

Ovo je jedan od onih sto je uz Partizan odrastao, a za Vojvodinu sada navija... Hahahahahaha! ZVEZDA SAMPION!
G

Gost123456789

pre preko 2 godine

Kaze covek nismo se ni nadali da mozemo da dobijemo crno-bele, onda lepo prestanes da se bavis profesionalnim fudbalom i predjes u amatere i zezas se, kakva smejurija od izjave.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Kakva država, takav fudbal, takva i izjava
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Pa samo je realan, nije na primer kao Degenek koji je rekao da ce CZ tuci Bajern i da se Levandovski nece cuti, pa znamo kako se zavrsilo. Naravno da su zeleli da pobede, ali su bili svesni kakva je situacija.
G

Gost123456789

pre preko 2 godine

A po tebi treba svako pre meca sa Zvezdom i Partizanom da kaze mi nista ne ocekujemo osim da izgubimo, sta bi ti rekao da je Piksi izjavio idemo u Portugaliju da izgubimo ili ne ocekujemo nista, nego je problem sto se ostrascen i onda cim ti neko da argumentovano nesto ti napises neku nebulozu
G

Goat

pre preko 2 godine

Uvek bio i biće
T

Trej

pre preko 2 godine

Da je zvezda ovako dobila vojvodinu i da je ovaj ovo izjavio za zvezdu, odma bi grobarcici kukali i o filijali sestrici itd
S

Smesno...

pre preko 2 godine

Bar znamo za koga ovaj navija...
J

Jel tako?

pre preko 2 godine

Zato je jsd izdominirao u derbiju?
J

JodzaBn

pre preko 2 godine

Nek si nam ti objasnio
G

Gost78

pre preko 2 godine

Stanoje, razmisli o ovom momku. Ima kvalitet za nas
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 2 godine

Apsolutno, ljudskim kvalitetima je pokazao da je Partizan pravi klub za njega!
Б

Борис

pre preko 2 godine

Очекујен реакцију др. терзе интерполца,и саопштење комшинице како је цела држава против њих!!!
M

Mizerni pacove

pre preko 2 godine

Koja ceka drzava?? Nema vas 2 miliona neseretnika.o cemu ti pricas gubavce gubavi.. Pogledaj se u ogledalo
M

Marko M.

pre preko 2 godine

Videlo se u derbiju kako melje, ne lupetaj molim te.
b

basket

pre preko 2 godine

mozda vise ginu , ali kad si za klasu slabiji kad tad ces popustiti , a zvezda ce to da izgura na kvalitet.. ponavljam opet svaka cast Partizanu kako sa najslabijim timom zadnjih 10 god pravi ovakve rezultate..
b

bokibre

pre preko 2 godine

Kakav stav kapitena ekipe. Pa trebali ste onda ostat kuci i ustedit gorivo ako se nisi nadao da mozete pobedit. Sramota. I ovo jos javno obavljuje
L

Ljakse

pre preko 2 godine

Pobeeeedit usteeeedit
P

PKG

pre preko 2 godine

Džaba ti sljihtanje bratac, neće da te kupe 😂😂😂
S

Stefi87

pre preko 2 godine

Ako ides na utakmicu sa tim stavom da ces izgubiti, i da ti je trener neznalica boljem se nije ni nadati. Zato u ovoj zemlji niko nece biti sampion jos 50 godina, plus sto drzava pumpa pare u CZ i PAR.
G

Gaga 1989

pre preko 2 godine

Kaze lik koji protiv Zvezde nije ni igrao, a inace u kvalifikacijama primili 6 komada od moćnog Linca😂
L

Lanistanac

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota da komentarises nešto posle sklanjanja Vojvodine? Lepo se ti nudis, ali nisi dovoljno dobar. Sram te bilo.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Za Dionija i Risaira je Ronaldo Zuba. Vi ste spali na Pavkova koji odigra 5 utakmica godisnje kako treba. Nedostatak spica vas je kostao poraza protiv Serifa i mucenja sa Kairatom u prvom mecu. Deki je morao Pavkova da ostavi na klupi na poluvremenu, zato sto je bio uzasan.