Nemanja Čović (©Mozzart Sport/Rastko Šurdić)
Nemanja Čović (©Mozzart Sport/Rastko Šurdić)

Kapiten Vojvodine: Partizan melje, timski bar 50 odsto bolji od Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.11.21. | 08:35

Nemanja Čović iskren posle Vošinih poraza u sudarima sa beogradskim večitim rivalima

Svojevremeno je umela da im napravi velike probleme, ali situacija se promenila i Crvena zvezda i Partizan poslednjih sezona ne žive isti život kao ostatak superligaške konkurencije. Čak je i Vojvodina ostala daleko iza što u izjavi za Sportski žurnal potvrđuje i kapiten Nemanja Čović. Uz jasnu napomenu da crno-beli trenutno imaju najkvalitetniji sastav u ligi.

Prvo ipak o samom porazu Voše od Partizana (1:4).

Izabrane vesti

Partizan je bolji tim od nas. Rival se nametnuo i još jednom pokazao da kod kuće igra jako dobro, dok smo mu mi dozvolili da pravi višak, bez odgovarajuće reakcije s naše strane. Crno-beli su napadali, bukvalno nas ugurali u 16 metara, a mi smo igrali s četiri štopera u liniji, bez bekova i nismo boljem ni mogli da se nadamo... Tako je igru postavio naš trener“, samokritičan je Čović.

Nije ni njegovom timu bilo lako u Humskoj, u prethodnom kolu imali su i megdan sa Crvenom zvezdom, tu su se dobro držali izgubili sa 1:2, onda su protiv Partizana demolirani. Uostalom, Čović smatra da crno-beli trenutno igraju najbolji fudbal u Srbiji.

Partizan melje rivale i timski igra barem 50 odsto bolje od Crvene zvezde, koja se, pre svega, oslanja na individualni kvalitet. Nismo ni očekivali da možemo da dobijemo crno-bele“, iskren je Čović u izjavi za Žurnal.



tagovi

Nemanja Čović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara