Ronaldinjo (©Reuters)
Ronaldinjo (©Reuters)

Kao u dobra stara vremena: Ronaldinjo nas je sve 'predriblao'

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 11:43

Legendarni Brazilac otkrio da su kritike na račun brazilske reprezentacije bile samo deo reklamne kampanje

Kao u dobra stara vremena kada je harao terenima, pošalje rivala u jednu pa ode u drugu stranu. Tako nas je Ronaldinjo sve nasamario tokom jučerašnjeg dana komentarima na račun reprezentacije Brazila.

Legendarni Brazilac i osvajač Zlatne lopte je u objavi na svom Instagram profilu žestoko udario po državnom timu, istakavši 'da ne pamti kada je situacija bila gora u reprezentaciji', kako 'tim nema pravog lidera, već gomilu prosečnih igrača', da bi nekoliko sati kasnije u svom tilu otkrio kako to nije zaista mislio, već da je to bio deo reklamne kampanje.

Izabrane vesti

"Nikad ne bih napustio brazilski fudbal, nikada. I nikada ne bih rekao takve stvari koje ste videli. Zapravo, sto su reči pravih navijača Brazila, to su stvarni komentari ljudi koje sam video na internetu. Zamislite da slušate takve poruke pre nego što zaigrate? Nemoguće je igrati, gubite motivaciju. Podrška navijača pravi ogromnu razliku kod igrača, znam o čemu pričam. Ljudi, ono što je momcima potrebno u ovakvim trenucima je vaša podrška. Što više samopouzdanja pokažemo, to će više samopouzdanja oni pokazati na terenu. Zbog toga sam se pridružio Reksoni. Tražimo od svih vas da pošaljete poruke podrške pred Kopa Ameriku", napisao je Ronaldinjo u novoj poruci na Instagramu.

Reklama ili ne, fudbalerima brazilske reprezentacije nikako nisu prijale Ronaldinjove reči.

"Bilo je to iznenađenje, ne samo za mene već za čitavu ekipu. Verujem da znate bolje od mene, nikada nije govorio nešto tako, naprotiv, uvek je pružao podršku timu. Smatramo ga idolom svi u timu, ne samo igrači, već svi koji ovde rade vide ga kao referencu. Bio je to udarac za nas. Ne slažemo se sa njegovim rečima, ulazim u treću godinu otkako sam u reprezentaciji i vidim posvećenost, želju, ponos u nošenju dresa", izjavio je Rafinja na jučerašnjoj konferenciji.

Fudbaler Barselone izneo je još jedan zbog kojeg su ga Ronaldinjove 'kritike' dodatno iznenadile.

"Može da bude kampanja ili ne, ali iznenadio nas je onim što je rekao. Na kraju smo saznali da je tražio Viniju karte ovih dana kako bi gledao naše utakmice, što nije u skladu sa onim što je rekao. Iznenađujuće je čuti da to dolazi od njega, ali ne bih se složio sa tim", konstatovao je Rafinja.


tagovi

Fudbalska reprezentacija BrazilaRonaldinjoRafinja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara